Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.200.130.163 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Mieke Mieke schreef op 16 januari 2019 om 21:46:
Beste Ria, je schrijft op de pagina over aardmagnetisme het volgende "Het aardmagnetisme is aan het afnemen. Dit wereldwijde fenomeen kon niet langer duren dan enkele duizenden jaren, ondanks de vele malen van omkering. De evolutionisten kunnen niet verklaren hoe het magnetisme zichzelf gedurende miljarden jaren kon onderhouden.". Ik snap een paar dingen hiervan niet, kun je me die uitleggen?
Je schrijft dat het aardmagnetisme aan het afnemen is gedurende duizend jaar. Bedoel je dat het afnemen duizenden jaren duurt of dat het aardmagnetisme pas een paar duizend jaar duurt?
Daarna schrijf je dat evolutionisten dat niet kunnen verklaren. Ik snap het verband tussen evolutionisten en aardmagnetisme niet. Er bestaat geen opleiding voor evolutieleer dus dat lijkt me niet de wetenschap die dit kan verklaren. Ik denk zelf dat metereologen of natuurkundigen zich daarmee bezig houden. Wordt het in de bijbel wel verklaard of in een ander godsdienstig geschrift?

Met vriendelijke groet,
Mieke
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Mieke,

Dat het aardmagnetisme (de natuurlijke elektromagnetische velden) de laatste duizend jaar aan het afnemen is, is een gegeven en niet te verklaren in de huidige wetenschap. Ook een gegeven is dat de kunstmatige elektromagnetische velden, wereldwijd aan het toenemen zijn. In de Bijbel staan hier inderdaad genoeg verwijzingen naar in hoe dit (de zendmasten en de mobiel) de aarde zal vernietigen (ik ben geen Bijbelkenner en kan ook geen link hiernaar toe geven). De met mensenhanden gemaakte elektromagnetische straling( technische straling) voor o.a. onze draadloze technologie, zoals de smartphone en alle zendmasten die hiervoor nodig zijn nemen alleen maar toe naast alle radar-, microgolf- en ioniserende straling. Ik ben geen wetenschapper maar vind wel dat de integere wetenschap niet alleen het zichtbare moet onderzoeken maar ook het onzichtbare moet onderzoeken. Straling is niet te ruiken, niet te zien en niet te horen (alleen met speciale meters e horen). En misschien kan de mens zich deze eeuw aanpassen aan alle straling volgens de evolutieleer? Hopelijk dit laatste en zijn de nu al elektrogevoeligen een soort van klokkenluiders.

Groet, Ria.
Ronald Ronald uit Amsterdam schreef op 23 december 2018 om 12:05:
n 1960 werkte bioloog Allan Frey, toen 25 jaar oud, aan het Advanced Electronics Centre van General Electric aan de Cornell University toen hij werd benaderd door een technicus wiens taak het was om de signalen van radarstations te meten. De technicus beweerde dat hij de radar kon 'horen'.

Frey reisde naar de faciliteit waar de man werkte en stond aan de rand van de radarstraal. "En ja hoor, ik kon het ook horen," zei hij. "Ik kon de radar horen" zip, zip, zip "." Frey ging verder met het vaststellen dat het effect echt was: microgolfstraling van radar (en andere bronnen) kon op de een of andere manier door mensen worden gehoord. Het "gehoor" gebeurde echter niet via normale geluidsgolven die door het oor werden waargenomen. Het gebeurde blijkbaar ergens in de hersenen zelf, omdat microgolven in de hersencellen, kleine elektrische velden genereren. Frey bewees ook dat veel dove mensen en dieren microgolfstraling konden horen. Dit fenomeen werd bekend als het Frey-effect, of eenvoudigweg 'magnetronhoren'.

In die tijd hadden de Amerikaanse militairen, die geïnteresseerd waren in een sterke uitbreiding van het gebruik van radar rond bevolkte gebieden, aanzienlijke financiële middelen beschikbaar om de effecten van dergelijke straling op de gezondheid te onderzoeken. Gedurende de volgende twee decennia was Frey, gefinancierd door het Office of Naval Research en het Amerikaanse leger, de meest actieve onderzoeker naar de bio-effecten van microgolfstraling in het land. Frey zorgde ervoor dat ratten volgzaam werden door ze bloot te stellen aan straling met een gemiddeld vermogen van slechts 50 microwatt per vierkante centimeter. Hij veranderde het specifieke gedrag van ratten met 8 microwatt per vierkante centimeter. Hij veranderde de hartslag van levende kikkers op 3 microwatt per vierkante centimeter. Met slechts 0,6 microwatt per vierkante centimeter zorgde hij ervoor dat de harten van geïsoleerde kikkers niet meer klopten door de microgolfpulsen precies op het juiste moment in het hartritme te timen. 0.6 microwatt per vierkante centimeter is ongeveer 10.000 keer minder dan de hoeveelheid straling die een actieve mobiele telefoon aan het hart van een man zou geven als hij het in zijn borstzak zou dragen.

In een studie gepubliceerd in 1975 in de Annals of the New York Academy of Sciences, meldde Frey dat microgolven "lekkage" in de barrière tussen de bloedsomloop en de hersenen zouden kunnen veroorzaken. Het doorbreken van de bloed-hersenbarrière is een serieuze zaak. Het betekent dat bacteriën, virussen en toxines uit het bloed de hersenen kunnen binnendringen. Het betekent dat de omgeving van de hersenen, die uiterst stabiel moet zijn om zenuwcellen goed te laten functioneren, op andere gevaarlijke manieren kan worden verstoord. De methode van Frey was nogal eenvoudig: hij injecteerde een fluorescerende kleurstof in het circulatiesysteem van witte ratten en veegde vervolgens de magnetronfrequenties over hun lichaam. Binnen een paar minuten was de kleurstof uitgeloogd in de hersenen van de rat. Dr. Leif Salford is momenteel de meest actieve onderzoeker die Frey's baanbrekende werk aan de bloed-hersenbarrière voortzet.
Vera Vera uit Haarlem schreef op 7 november 2018 om 14:42:
Dit is eigenlijk geen bericht maar een vraag. n.l. kun je achterhalen wie de meting naar de zogenaamde 5G test met een piekwaarde van boven 7 Ghz heeft verricht en waar het meetrapport te vinden is. Het Antennebureau ontkent dit n.l. in alle talen.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Goedemorgen Vera,

niet vreemd dat het antennebureau dit ontkent. Het is gewoon een ontzettend raar spel weet ik nu uit ervaring. Ik heb het gelezen op stoumts:https://www.stopumts.nl/doc.php/Berichten%20Nederland/11705/Meer%20dan%20honderd%20vogels%20v. Er is een meting geweest (particulier of Leendert zelf?) die dit aangaf. Ik geloof Leendert eerder dan het antennebureau. Vraag het Leendert Vriens, de beheerder van de site. E-mailadres staat op de site.

Succes,
Ria