Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.163.209.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
kees kees uit sprang-capelle schreef op 8 november 2017 om 16:12:
Beste

Ik ben gevoelig, net telekom ingeschakeld wegens een zeer sterk radar signaal 8 tot 9.4 Ghz welke binnen komt denderen, mogelijk dat de buren me bestralen en of dat de andere buur bij hun op internet zit als dank voor plaatsen van 4 watt 15 bereik ruckus zendmast vlak boven hun kindje ook nog, al de protesten niks opgeleverd wel politie in huis. in link zie jw 8 tot 9.4 Ghz signaal, erg hard en wellicht nog hoger dan meter aankan.

https://www.youtube.com/watch?v=LlV_QeeqADc&t=128s

leuke site.

vrg kees
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Kees,

Weet dat het in Nederland altijd onder de norm is en je hiermee niets bereikt (ergernis bij jezelf dat ze je niet snappen). Hou je eigen gezondheid hoog in het vaandel en zoek hoe je jezelf het beste kunt beschermen. Mijn advies is dan ook: schakel een meetspecialist in die meet met de SBM richtwaarden of bel het telefoonteam van de stichting EHS.

Succes, Ria
Fiona Fiona uit Druten schreef op 11 oktober 2017 om 08:20:
Via deze weg een bericht omdat er verder geen correspondentie adres te vinden is. Allereerst: wat goed van je dat je deze problemen mee helpt zichtbaar te krijgen! Er wordt zoveel weggestopt onder het bekende tapijt.
Ten tweede: wist je dat er al 100% oplossingen zijn voor deze groep mensen? Via mijn thema-avonden geef ik daar bekendheid aan. Te vinden op http://fionawillemsen.nl/thema-avond/
Daar laat ik mensen graag zien en vooral voelen en ervaren dat ze 100% beschermd kunnen worden tegen deze straling, op een makkelijke en duurzame wijze. Als je meer wilt weten neem dan gerust contact met me op. Ik heb er zelf zeer goede ervaringen mee en al velen met mij. Dat gun ik iedereen! Hopelijk ben je geholpen met deze informatie. Hartelijke groet, Fiona.
Dirk Dirk schreef op 28 juli 2017 om 17:24:
Dit is het eerste berichtje van het gastenboek!