biokabel.large.jpg

Wat is een biokabel? Of hetzelfde woord hiervoor is: afgeschermde installatiekabel. Bio kabel is een merk maar tevens een begrip. Een begrip in de wereld van de elektro gevoeligen.

Een biokabel is een afgeschermde elektriciteitskabel die gebruikt wordt om stroom te vervoeren en die geen elektromagnetische straling doorlaat!

Overal door een huis lopen kabels en draden van het elektriciteitsnet door vloeren en muren naar schakelaars, wandcontactdozen en stroomgebruikers zoals schemerlampen, centrale verwarmingsinstallaties enzovoort. Uit deze leidingen zullen altijd elektrische velden ontsnappen, zelfs als je helemaal geen stroom gebruikt. Straling dus. Als iemand nu dicht tegen een muur zit waar de leiding door heen loopt of bij een snoer van een schemerlamp dan wordt je lichaam gemakkelijk opgeladen met tientallen Vollt per meter (V/m). Dat is meestal niet echt een gezonde situatie. Als je daarbij nu blote voeten zou hebben en contact zou hebben met een geleidende vloerbedekking van hout, wol, enzovoort dan vloeit een deel van deze lading af naar aarde en zult u zich wellicht beter voelen. Maar ja, hoe vaak kunnen we nu met blote voeten lopen in ons zeeklimaat? En wie weet dit nu? Laminaat is meestal het toverwoord wat betreft vloerbedekking. Het blijft dus in het lichaam zitten. Wat zou dit dan allemaal doen op de lange termijn met een lichaam? ‘Ze’ weten het niet of zeggen het niet. Bovendien worden door energiezuinige apparaten ook nog eens het golfjespatroon van ons lichtnet veranderd in een blokjespatroon (zie vuile stroom).. Ze weten de uitwerking hiervan op een lichaam ook nog niet! Ach, misschien weten ze het wel maar die schadeclaims hé? Voor mij telt dat, nadat ik ging reageren op de straling van de antenne- installaties op de kerktoren dat ik niet snel daarna ook ging reageren op het lichtnet. Hoe dat kan? Wat ik ervan begrijp is dat het bestaande lichtnet waar door onze regering voor gekozen is, elektro magnetische velden afgeeft. Straling door de muur heen. Zit je daar op de bank dan zit je in een elektro magnetische veld. Je ruikt het niet en je ziet het niet. Waarschijnlijk voel je het wel maar zo lichtjes dat je denkt aan: te hard gewerkt, te hard gesport of te laat naar bed gegaan. Dat je op oudere leeftijd reuma krijgt zit in de genen, denk je. Niet beseffend dat je al die jaren wel in een veld zit, in straling welke je lichaam oplaadt. Nadat ik dus reageerde op de straling van de antenne- installaties op kerktoren waar we nog geen 100 meter onder woonden, duurde het niet lang of ik ging ook reageren op de straling van het lichtnet! Het werd zo erg dat om te slapen de stroom eraf moest! Jaren hebben we ’s nachts de stroom eraf moeten zetten. Iets wat veilig moet wezen (je woning) was niet veilig meer. Maar nu zijn we met een eigen stekkie, geen vluchtelingen meer en willen we een lichtnet welke geen straling door de muren laat. We willen veilig wonen dus…we laten een afgeschermde kabel leggen. De beschermende kabel! En een aardpen welke de meetspecialist had gemeten dat deze dieper moest.
Wat is dan het verschil met een afgeschermde kabel (ook wel bio kabel genoemd ) of gewone kabel zoals dat nu in woningen gelegd wordt? De stroomvoerende aders in een bio-kabel zijn omgeven door een geleidende mantel die met de aarde is verbonden. Door deze geleidende mantel kunnen er geen elektrische velden aan deze kabel ontsnappen. Deze afgeschermde kabel reduceert 99,9% van de elektro magnetische velden! Dus geen muren die stralen en geen plafonds en vloeren die straling kunnen geven waar ik op reageer. Ook zit er een extra draad door heen getrokken. De aardedraad die de reststroom afvoert naar de aardpen.

 

p2090350-klein.large.jpg

De aardpen welke vijftien Ohm meet en dat het wenselijk is dat deze vijf Ohm is. Ook dit is aangepast.

De eerste nacht slapen in de gesaneerde woning was ongekend prettig! Mijn lichaam was stil. Bewoog niet. Net of je lijf toch altijd in beweging is. Zonder dat je dit merkt. En toen was het stil. Een ongekend genot. En…..ik kon de stroom weer aanlaten ’s nachts! Net als vroeger. Wat een genot. Ik kon weer een elektrische tandborstel op de badkamer hebben en ……een TV op de slaapkamer. Tjeetje, wat een genot! Jippie….toch weer een beetje als iedereen!

Note: voor mij heeft het goed uitgepakt maar ik leer mensen kennen die niet tegen de beschermende isolatiekabel kunnen. Mijn advies: probeer het eerst uit. Bijv. door een staande schermerlamp door te trekken met de beschermende isolatiekabel. Zet deze lamp bij je favoriete plek en ‘voel’ wat het doet met jou.