Het Antenneregister geeft aan dat de Heurne (GLD) sinds 11-06-2022, 5G in gebruik heeft genomen. Ik kom er 4-07-2022 pas achter. Mijn gezondheid gaat ook heel hard achteruit sinds een aantal weken. De oorzaak van het heftig reageren op de elektromagnetische velden van alle draadloos ligt in 2003 en goed drie jaar later. Toen we nog woonden in Zieuwent, is de helft van ons gezin elektrogevoelig worden van de elektromagnetische velden die vanaf de kerktoren kwamen. De kerktoren met zijn stiekem verborgen antennemasten voor de draadloze communicatie (zie foto waar de masten iets ingekleurd zijn).

Naar de Heurne, zijn we eind 2009 naar toe gevlucht omdat hier geen zendmasten voor de draadloze communicatie in de buurt waren. Want mijn zoon en ik zijn in ons huis, in Zieuwent, door deze masten (foto) op de kerktoren, elektrogevoelig gemaakt. We kwamen namelijk 150 meter onder de kerktoren te wonen, waar 2G antennes (en later nog een 3G mast bijkwam) opzaten, waarvan 2 van de 3 2G-antennemasten op onze woning gericht stonden (precies ter hoogte van de slaapkamers).  Dit is ons voor de koop van de woning niet mede gedeeld, helaas. We moesten in 2007 dan ook wegvluchten, omdat twee van de vier gezinsleden behoorlijk reageerden op de onzichtbare, reukloze en onhoorbare elektromagnetische velden (frequentiegolven) van deze masten op de kerktoren. Na veel omzwervingen kwamen we eind 2009 in De Heurne te wonen, waar helaas in 2018 een antennemast kwam, gericht op het dorp Heurne, op 150 kilometer afstand. De bedoeling was eerst (hoe cynisch) om de mast op 150 meter tegenover onze woning in De Heurne te plaatsen! Dankzij de medische milieukundige van de GGD-NOG, ging dit echter niet door.

*Een zendmast is een hoge constructie die wordt gebruikt voor het bevestigen van antennes. Kerktorens worden hier ook voor gebruikt.

Onze zoon is jong maar moet erg voorzichtig blijven omgaan met de draadloze technieken. Ik zelf kan nergens meer zijn. Ik reageer erg heftig op alle draadloze. Op het Antennebureau zag ik dat er nog geen 5G is tegen het begin van de meteorologische zomer  (1  juni) van 2022, maar waarom gaat het dan de laatste dagen zo moeilijk? Pijn overal en mijn benen zijn nog gevoellozer aan het worden. Wat is er toch aan de hand? Ook zelf meet ik, met de meter hiervoor, niets bijzonders. Ach zie je wel; flauwekul! Totdat ik op 04-07-2022 op internet, op het Antennebureau, zie dat er in de Heurne wél 5G is! Al in gebruik genomen op 11-06-2022! Dus toch wel! Ik lees op Antenneregister dat:5G vraagt om een andere manier van meten.

5G vraagt om een andere manier van meten
“Door de zendtechniek van 5G-antennes is het meten van de elektromagnetische straling op de traditionele manier zoals bij 2G, 3G en 4G niet meer mogelijk”, vertelt Jos Kamer van Agentschap Telecom. Dus daarom meet ik, met de meter, buiten plots niets meer!

Bewust liegen?
Onze overheid zegt dat 5G eigenlijk niets bijzonders is; gewoon een voortzetting van 4G. Dat is dus NIET WAAR overheid, want 5G werkt met microgolven, infrarood en ultraviolette straling. 4G werkte hoofdzakelijk met radiostraling en microstraling en 2G en 3G alleen met radiogolven! Eu nu kan ik niet eens meer meten met mijn speciaal daarvoor gekochte meter!

5G werkt heel anders
Op de site van de stichting EHS (ElektroHyperSensitiviteit) lees ik: “5G zenders zijn gewoon anders gebouwd en werken anders dan de klassieke 4G en oudere zendertypen. (2G en 3G). Ze zijn plat en bevatten een array van 64 of meer compacte deelzenders. Daarmee kan een breed ‘zichtveld’ worden bestraald, dan wel databundels gevormd die gericht zijn op een of meer specifieke gebruikers. Zulke bundels bewegen snel en bijna ongemerkt tussen de geadresseerde gebruikers. Anders dan voorheen stralen ze alleen bij gebruik. Anders dan voorheen maken ze gebruik van radiogolven (elektromagnetische straling) in het hogere frequentiegebied” (van microgolven-, infrarood- en violette straling).

Deal telecom en overheid
Weet de overheid dan echt niet beter? Maar dan denk ik even terug aan 2004 waar oud topmannen van de KPN en Telfort, vertellen over de schokkende waarheid waarom burgers niet gewaarschuwd mogen worden over wat elektromagnetische velden kunnen doen voor de gezondheid van een lichaam. Dat er achter gesloten deuren een commerciële deal is gesloten tussen het Rijk en de telecomindustrie. Dat de telecomindustrie zes miljard euro heeft betaald aan de overheid, voor de licentierechten en dat de overheid dan moet zorgen dat het geen problemen bij de burger zal geven. Geen protesten, geen lastige vragen zodat de telecom gewoon verder kan met de uitrol. Dat mensen niet verontrust worden. Smits verteld dat wanneer dit wel het geval zou zijn, de telecom zes miljard euro terug wil. Met andere woorden: “eerlijk zijn kost geld.”

Ik denk nog even terug aan mijn werk. Waar we zo ’n twee keer in de week een vergadering hadden, plots op een nieuwe plek. Waar ik meteen de eerste keer niet goed werd: warrig in mijn hoofd, geen controle had over wat ik wilde zeggen en bijna niet naar huis kon rijden. Waar ik pas na de tweede vergadering dacht; deze klachten horen bij elektromagnetische velden( EMV) van draadloos. En pas na vragen van mijn kant werd dit ook bevestigd: er was sprake van wifi en een DECT-telefoon! Ik moest mijn ontslag hierdoor aanbieden!

Nieuw probleem
5G maakt gebruik van microgolven, infraroodstraling en ultraviolette straling (30 gigahertz (GHz) tot 300 GHz. Dit in tegenstelling tot de netwerken van 2G en 3G, die gebruikt maakten van radiogolven (3 hertz (Hz) tot 30 GHz). Niet iedereen (officieel 3 tot 5 % van de Nederlanders), kan tegen deze elektromagnetische velden (denk als eerste aan de  Highly Sensitive PersonHSP ’er). Wanneer beseft onze overheid dit toch eens? Waarom gaat economie voor de gezondheid? Zo blijft er niemand over om de economie te dragen.

Bronnen:
https://stralingsleed.nl/blog/een-bewijs-dat-ceo-s-van-telecombedrijven-weten-dat-draadloos-gebruik-gezondheidsschade-geeft/
Foto 5G mast: https://www.gettyimages.be/detail/nieuwsfoto%27s/mobile-phone-mast-on-april-04-2020-in-cardiff-united-nieuwsfotos/1217101443?adppopup=true