De coronapandemie, coronacrisis of COVID-19-pandemie is de wereldwijde verspreiding in 2020 van de ziekte Covid-19 en de ingrijpende gevolgen voor de wereldwijde samenleving. De veroorzaker is SARS-CoV-2, een voor de mens nieuw coronavirus en het vermoeden wordt geuit dat het afkomstig is van een dierlijke gastheer. Het coronavirus SARS-CoV-2 is in China in december 2019 op één plek ontstaan als menselijk virus. Sindsdien zien we dat het virus de wereld overgaat met steeds een net iets andere genetische code, het virus muteert zich. Inmiddels zijn er al duizenden varianten van het virus. De mutaties doen zich voor op een van de uitsteeksels – de spikes – van de ‘kroon’ van het coronavirus. Ook in Nederland zien we verschillende varianten van het virus rondgaan.

De wereldwijde gevolgen
Als gevolg van de coronapandemie is draadloze digitalisering in een stroomversnelling geraakt. Scholieren moeten thuis onderwijs volgen op de laptop, thuiswerkers hebben een laptop nodig en sociaal contact gebeurd massaal middels de laptop. Plekken te weinig in huis en overal worden snel plekken gecreëerd. Natuurlijk niet gedraad want dat is veel te moeilijk. En bovendien liggen er dan overal kabels, neen daar wordt niet voor gekozen. Zo goed als 100% van de bevolking werkt zonder draad. Alleen de mensen die al elektrogevoelig gemaakt zijn door de vorige netwerken (2G, 3G en 4G) blijven werken aan draad, de elektrogevoeligen. Ik ken veel elektrogevoeligen die zelfs de gedrade laptop of computer, weg gedaan hebben omdat ze er ziek van worden.

Zogenaamd onafhankelijk onderzoek
De roep om eerlijk en onafhankelijk onderzoek was en is groot. De aanloop naar deze uitspraak begon in 2003 toen TNO, de Nederlandse Organisatie voor toegepast wetenschappelijk onderzoek, een onderzoek uitvoerde naar het welbevinden en verstandelijk functioneren van proefpersonen onder invloed van radiofrequente staling in een stralingsvrije ruimte: het COFAM 1 onderzoek (een eerlijk en onafhankelijk onderzoek). Het resultaat staafde het vermoeden dat de steeds toenemende mix van radiofrequentiestraling voor alle 2G antennemasten, toch wel eens slecht zou kunnen zijn voor de gezondheid. Vervolgens wilden in Nederland de UMTS- masten niet plaatsen. Zowel TNO als de Gezondheidsraad gaven opdracht voor een replica onderzoek in Zwitserland, het COFAM II onderzoek, in de volksmond het Zwitsers onderzoek genoemd. De uitslag van de onderzoek is achteraf niet eerlijk gegaan.

Uitslag Zwitsers onderzoek
De uitslag van het tweede Zwitserse onderzoek liet jaren op zich wachten. Veel gemeenten wachten dan ook van 2003 tot 2006 om te besluiten of er wel of geen UMTS masten in hun gemeentes geplaatst mochten worden. Er hing dus voor de overheid veel van dit onderzoek af.

Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB)
Dankzij een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur werd pas jaren later bekend dat 3,7 tot 6,5% van de deelnemers onwel zijn geworden! Het onderzoek vroegtijdig moesten verlaten en NIET zijn meegeteld bij het eindverslag! Conclusie: er is gesjoemeld met de uitslag. De uitrol van 3G had niet door mogen gaan! De redelijke vraag is nu in 2021:

Is de corona pandemie van 2020 bewust gemaakt om een herhaling zoals de jarenlange uitrol van 3G (UMTS) te voorkomen?

Al sinds de eerste uitbraak van het coronavirus 2020, duiken op social media berichten op als zou het coronavirus ontwikkeld zijn in een laboratorium om in te zetten als biologisch wapen. Het verhaal wordt algemeen beschouwd als vals maar waar rook is, is vuur zegt een spreekwoord.  De verwoestende uitbraak van het dodelijke coronavirus op alle continenten – met uitzondering van Antarctica – geeft op social media de vraag: wát als het virus een biologisch wapen is? Wát als duistere machten zo de wereld willen beheersen?
http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/
Meer specifiek vraagt men zich af of dit coronavirus misschien ontwikkeld werd als experimenteel wapen, en ‘toevallig’ uit een Chinees laboratorium kon ontsnappen?

Gerucht. Een geheim wapen van het Chinese leger?
Anderen voeren aan dat het mogelijk een wapen is dat heimelijk werd geïntroduceerd om een land met meer dan 1,4 miljard mensen te ontwrichten. China als de op een na grootste economie ter wereld en de Verenigde Staten (VS) als grootste. Senator Thomas (Tom) Bryant, (Geb. 13 mei 1977), is een Amerikaanse politicus van de Republikeinse Partij. Hij werd in 2015 senator voor Arkansas. Hij beschuldigd het Chinese leger herhaaldelijk dat het virus een creatie is van het Chinese leger. De Amerikaanse ex-president Donald Trump wordt zelfs racisme verweten omdat hij de dodelijke ziekte heeft beschreven als “het Chinese virus.” Tja, ik heb altijd geleerd: waar rook is, is vuur”.

foto; https://pixabay.com/nl/illustrations/virus-coronavirus-covid-19-pandemie-5672362
Bronnen: https://gedachtenvoer.nl/2018/11/03/4g-lte-mobiel-internet-en-wifi-de-grootste-pandemie-ooit/
https://www.jrseco.com/nl/duidelijk-bewijs-van-de-risicos-voor-kinderen-van-radiofrequente-straling-van-smartphones-en-wifi/
http://stralingsleed.nl/blog/is-deze-covad-pandemie-gepland-is-dit-doelbewust-gebeurd/
http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/