In Europa wordt begin 2021 volop gevaccineerd tegen corona. Ook in Nederland komt 07-02-2021, de vaccinatiecampagne van de grond. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt minister Hugo de Jonge.  Een Nederlands politicus van het Christen-Democratisch-Appèl (CDA). Hij is sinds 2017 vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sinds de corona-uitbraak, gebombardeerd tot coronaminister. Het kabinet wil snel vaccineren om het “vermeende” coronavirus uit te roeien.

Vraagtekens
Binnen een jaar wordt er al gevaccineerd terwijl bekend is dat een virus altijd muteert. Heeft het wereldwijd vaccineren misschien een ander doel? Is het dat de mens moet samensmelten met de technologie? Moeten we onze gedachten uploaden naar een machine? Half mens/half machine? Geen eigen gedachtengang meer? Weg menselijke karaktereigenschappen? Allemaal eenheidsworst? Een filosofie die we transhumanisme* noemen en een versmelting is van de mens en kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) heeft betrekking op systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen om taken uit te voeren en die zichzelf tijdens dat proces kunnen verbeteren op basis van de vergaarde informatie. AI is een verzamelnaam geworden voor applicaties die complexe taken uitvoeren waarvoor voorheen menselijke input was vereist. Worden de mensen zo slaaf van anderen? Zie http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/.

* Het transhumanisme is een filosofische beweging met als doel om de biologische grenzen van de mens te doorbreken met wetenschap en technologie. Voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van de fysieke en cognitieve vermogens, alsook het streven naar onsterfelijkheid.

Veiligheid coronavaccin
De veiligheid van het coronavaccin staat bovenaan, vindt onze overheid. Hier gelden strenge regels voor, net als bij andere vaccins. Bij twijfel over de veiligheid van een vaccin mag het niet worden toegelaten in Nederland. Ook voor de bijwerkingen gelden strenge regels, is te lezen bij de Rijksoverheid.

Coronavaccin tegen welke variant?
Tegen hun eigen beleid in is er binnen een jaar een coronavaccin, terwijl bekend is dat het heel gebruikelijk is dat virussen muteren. En iedere keer als een virus vermenigvuldigd kan er een verandering, een mutatie, optreden in de genetische code. Een virus muteert dus altijd. Heeft een vaccinatie dan wel zin? Ook bij het coronavirus SARS-CoV-2, zien we steeds nieuwe varianten opduiken, zoals de Britse variant (B.1.1.7  of VOC-202012/01), de Zuid-Afrikaanse-(484K), Braziliaanse-, Californië (CAL.20c)  en de Japanse variant. Van deze varianten is weinig bekend en de angst bestaat dat zo ’n variant er weleens voor zou kunnen zorgen dat een vaccin niet gaat werken. Vaccinonderzoek is dus een proces van de lange adem, want voor elke variant is een ander vaccin nodig. Toen, in 2016 het vaccin tegen Ebola klaar was voor veldonderzoek, was de epidemie op zijn retour en viel er niets meer te testen. De studie naar een vaccin tegen pneumokokken kon pas na jaren worden afgerond. Bij het wereldwijde coronavirus zien we na ruim een jaar al verschillende mutaties.

Lidia Oostvogels, arts en gespecialiseerd in farmaceutische geneeskunde en werkzaam voor het Duitse CureVac AG, waar ze het onderzoek leidt naar een vaccin tegen het coronavirus, tempert dan ook de ambitieuze vaccinverwachtingen over de veiligheid van het coronavaccin. ”Tien à vijftien jaar is niet abnormaal voor het ontwikkelen van een vaccin. Wij zijn in januari 2020 begonnen en hebben veel antwoorden gewoon nog niet. Een vaccin dat perfect werkt in een reageerbuisje, of op muizen, kan bij mensen helemaal niets doen”.

Snel besloten corona-prik
Maar er zijn meer artsen die zich zorgen maken over de veiligheid van het snelle besluit om over te gaan tot vaccineren. Eén van hen is huisarts Drs. R. B. Elens met een  orthomoleculaire praktijk, coaching & counseling en hypnosecentrum in Meijel, Noord-Limburg.

Bijwerkingen corona-prik
Hij is ook bezorgd over de bijwerkingen van de vaccinatie. Tussen de 30 en 70 procent van de mensen die gevaccineerd zijn, hebben last van milde bijwerkingen:
-spierpijn;
-koude rillingen;
-pijn op de injectieplaats;
-koorts;
-vermoeidheid;
-hoofdpijn;
-misselijkheid;
-je niet lekker voelen.

Het zijn dusdanige bijwerkingen, waarbij naar je werk of naar school gaan niet mogelijk is en een dokter geraadpleegd moet worden. “Eén op de 30 mensen die gevaccineerd worden, drie procent, krijgen last van bijwerking (en),” zegt Elens in gesprek met OPN (onafhankelijke pers Nederland). “Dus dat is niet mis.” De huisarts voegde eraan toe dat het coronavaccin tot wel 50 keer meer bijwerkingen veroorzaakt dan een griepvaccinatie. “Dus daar moeten we niet te licht over denken. Zeker niet omdat er nog andere mogelijkheden zijn.” Je moet ook beseffen dat 98 procent van de mensen niet ziek wordt door dit virus, voegde Elens toe.

Er zijn dus zeker sterfgevallen
“Er wordt positief over gepraat over een vaccinatie, maar volgens mij is het tijd voor een pas op de plaats,” zegt de huisarts. Hij pleit voor eerst meer onderzoek voordat er grootschalig gevaccineerd word. Elens hekelt ook de hele show eromheen. De huisarts begrijpt niet waarom er zoveel druk wordt uitgeoefend in de media. Hij wees erop dat een Portugese verpleegkundige na inenting is overleden en dat er ook een aantal bewoners van verzorgingstehuizen zijn gestorven. “Er zijn dus zeker sterfgevallen.” Dat maakt mij bang. Geef mijn prikkie maar aan Fikkie.”

Bijwerkingen
Sinds de eerste vaccinatie in Nederland, op 6 januari 2021, zijn er 1763 meldingen over bijverschijnselen gemeld met 7713 vermoede bijwerkingen binnengekomen bij het bijwerkingencentrum Lareb te ’s-Hertogenbosch. Veruit de meeste gingen over het Pfizer-vaccin. Tot nu toe zijn er bij zo ’n 250.000 prikken bovengenoemde bijwerkingen gemeld in Nederland. Twaalf mensen hadden bovendien een heftige allergische reactie. “Die zijn na een vaccinatie zeldzaam.”

Overleden na coronaprik in Nederland
1-2-2021 is na een coronavaccinatie prik een persoon van 90 jaar, kort na de vaccinatie overleden. Onderzoek door het bijwerkingencentrum Lareb. Het gaat om het vaccin van BioNtech/Pfizer.

Gedachte van Dr. Carrie Madej
Het coronavaccin beangstigt Dr. Carrie Madej, intern geneeskundig en osteopatisch arts, een arts uit de Amerikaanse staat Georgia. “Dit is een compleet nieuw vaccin. Dit is iets heel anders dan het griepvaccin,” zegt ze in een video op YouTube (deze is verwijderd!) “Het vaccin verandert de manier waarop wij leven, wie wij zijn en wát wij zijn. En dit vaccineren gaat bovendien veel te snel omdat je wel 10 tot 15 jaar nodig hebt om een goede doordachte vaccinatie te creëren.

Ze merkt op dat mensen als Elon Musk van SpaceX en Ray Kurzweil van Google een groot voorstander zijn van transhumanisme, een versmelting van de mens en kunstmatige intelligentie. Moderna, een bedrijf dat momenteel hard werkt aan een coronavaccin, is opgericht door Derek Rossi, een bioloog die zich vooral bezighoudt met genetische manipulatie. Het bedrijf heeft nog nooit eerder een vaccin of medicijn voor mensen gemaakt, aldus Madej. Moderna kwam recentelijk negatief in het nieuws omdat het coronavaccin bij alle proefpersonen die een hoge dosis kregen, tot bijwerkingen had geleid. Ook 80 procent van de mensen die een lage dosis kregen toegediend, kreeg last van bijwerkingen. “En we weten nog niet eens wat de bijwerkingen op lange termijn kunnen zijn. Het is niet zonder risico.”

Doelbewust?
Het vaccin wordt toegediend door middel van een injectie. De vaccinontwikkelaars stellen dat het vaccin ons DNA, ons genoom niet zal veranderen. “Dat is niet waar. Ze liegen,” zegt dr. Madej. “Het vaccin brengt een stuk kunstmatig DNA of RNA in ons lichaam. Omdat het kunstmatig is, kun je er patent op aanvragen. Zijn Moderna, de Bill & Melinda Gates Foundation en het ministerie van Defensie straks eigenaar van een deel van ons genoom?” vraagt ze zich af. Een speciaal enzym zorgt ervoor dat je met een speciale app op de smartphone het gebied waar de injectie plaats vond, kunt scannen, als bevestiging dat je bent gevaccineerd. “Het geeft je ook een nummer. Je bent vanaf dat moment een product. Is het microscopische robots (nanotechnologie), die worden gekoppeld aan kunstmatige intelligentie.”

 

https://www.ninefornews.nl/huisarts-rob-elens-is-bezorgd-over-bijwerkingen-coronavaccins-moeten-we-niet-te-licht-over-denken/
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin#:~:text=Het%20Europees%20Geneesmiddelen%20Agentschap%20(EMA)%20keurt%20vaccins%20alleen%20goed%20als,binnen%20zes%20weken%20na%20vaccinatie.
https://www.trouw.nl/wetenschap/hoe-effectief-en-veilig-is-het-coronavaccin-als-dat-er-eindelijk-is~bc69023e/
https://www.ninefornews.nl/arts-onderzocht-het-coronavaccin-en-slaakt-alarmkreet-ze-liegen/
https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/?fbclid=IwAR1JiUpjeSG0K5qS_O5588jVkf3s37s9F39iqNwYk1Y5opo9UtnYxBJPNvo (is verwijderd op You Tube)
https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/
https://blog.richardvanhooijdonk.com/kunnen-we-met-synthetisch-dna-binnenkort-kunstmatige-levensvormen-ontwikkelen-en-een-echte-jurassic-park-creeren/