Als een lam ter slachtbank geleid worden = zonder zich te (kunnen) verzetten de ondergang tegemoet gaan.

Het is moeilijk te geloven dat de corona-pandemie door belanghebbende partijen (zoals de telecom) gepland zou zijn. Dat het corona-virus bedoeld is als biowapen* en het vaccin daartegen geactiveerd moet worden door de frequenties van het 5G! Het verdrag op biologische wapens moet dit voorkomen. Maar uiteindelijk gaat het niet om het wat we geloven, maar om de bewijzen. En Dr. David E. Martin zegt dat hier onweerlegbare bewijzen voor zijn.

* 15 procent van de Nederlanders denkt dat het coronavirus een gefabriceerd biowapen is. Dat blijkt uit een peiling die onderzoeksbureau Ipsos heeft gedaan onder Nederlanders. Hen werd gevraagd naar hun ideeën over deze en andere complottheorieën over het coronavirus. Ongeveer 4% van de Nederlanders gelooft dat de uitbraak van het coronavirus te maken heeft met de aanleg van het 5G mobiele internet netwerk. Gevoed door de Microsoft-oprichter en filantroop Bill Gates,  die in 2015 al in een lezing aangaf dat het geen wapens worden maar dodelijke virussen, die de volgende ‘oorlog’ zullen bepalen! “Als er iets is dat in de volgende decennia meer dan tien miljoen mensen zal doden, zullen dat eerder microben zijn dan een oorlog”, zei hij.

Dr. David Martin en M•CAM®
Dr. David Martin richtte in 1998 M·CAM® op en is sindsdien CEO en voorzitter. M•CAM® heeft vestigingen over de hele wereld en coördineert deze vanuit Charlottesville, Virginia.

M•CAM®: “We erkennen dat innovatie vaak wordt misbruikt en wordt beperkt door krachtige sociale structuren om ‘orde te brengen’ in en controle uit te oefenen op vrij stromende innovatie. Ons doel is om menselijke innovatie en waarde-uitwisseling op elkaar af te stemmen voor gelijkwaardige toegang en dat er geen misbruik van gemaakt word. Door gebruik te maken van onze op intentie gebaseerde communicatie-analysetools en ethische normen, zijn we in staat om obstakels uit de weg te ruimen”.

Conclusies van M•CAM® over het coronavirus
Zij onderzochten meer dan 4000 patenten die met betrekking tot het coronavirus zijn geregistreerd. Ze kwamen tot de volgende slotsom over het corona-virus dat:
-het coronavirus niet nieuw is en al sinds 1999 een rol speelt;
-het eerste coronavirus-vaccin in het jaar 2000 al door Pfizer gepatenteerd werd;
-dat er 20 jaar geleden al gewaarschuwd is voor het inzetten van het coronavirus als wapen (o.a. door M•CAM®);
-SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome), een nieuw humaan coronavirus, een in het laboratorium samengesteld coronavirus is (blijkt uit de patenten);
-in 2004 BNN (Neverending Network van Bart’s de Graaff) een gewezen, publieke omroep in Nederland, een ‘fake’ documentaire maakte over hoe de wereld er in 2020 uit zou zien en één van de voorspellingen was dat er een wereldwijde virusuitbraak zou uitbreken!;
-patent registraties wijzen op criminele samenzwering en handel met voorkennis door farmaceuten;
-Moderna in het voorjaar van 2019 koploper is in de vaccin-ontwikkeling. Het Moderna vaccin heet in 2012 COVID-19 Vaccin Spikevax en is een Messenger-RNA (mRNA)-vaccin.

Het verdrag “Biologische Wapens”
Het coronavirus als biowapen? Volgens de in Washington gevestigde Arms Control Association is het Verdrag Biologische Wapens een wettelijk bindend verbod op biologische wapens. Het werd opengesteld voor ondertekening op 10 april 1972 en trad op 26 maart 1975 in werking. Momenteel zijn 182 landen toegetreden en tien staten hebben het Verdrag Biologische Wapens niet ondertekend of niet geratificeerd: Tsjaad, de Comoren, Djibouti, Eritrea, Israël, Kiribati, Micronesia, Namibië, Zuid-Soedan en Tuvalu.

Inzet biologische wapens
Biologische wapens zijn ingezet tijdens de 1ste en 2de wereldoorlog. “Tijdens de Eerste Wereldoorlog had Duitsland een geheime manier om paarden te infecteren met biologische middelen zodat de dieren niet meer door geallieerde strijdkrachten konden worden ingezet. En tijdens de Tweede Wereldoorlog waren er geheime aanvallen op China door Japan, evenals clandestien gebruik van toxische middelen in Europa tegen Duitsland. Maar sinds 1945 is er slechts een zeer beperkt gebruik bekend”.

mRNA-vaccin is helemaal geen vaccin
Dr. David Martin, voorzitter van M·CAM® beweert dat het corona-vaccin eigenlijk helemaal geen vaccin is, maar een “medisch hulpmiddel” dat mensen ziek maakt. Het mRNA-vaccin geeft namelijk een boodschap aan cellen. Hierdoor gaan die cellen eiwit aanmaken die normaal gesproken door het coronavirus of adenovirus (verkoudheidsvirus) worden aangemaakt. Dit wordt ook wel spike-eiwit *genoemd.

*mRNA-vaccins; de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna zijn mRNA-vaccins. Hierin zit een vetbolletje met daarin een instructie  die ervoor zorgt dat u spike-eiwitten aanmaakt. Deze eiwitten zijn de uitsteeksels die aan de buitenkant van het coronavirus zitten. Uw lichaam herkent deze spike-eiwitten en zet het afweersysteem aan het werk. 

Immuunsysteem in actie
Het vaccin lijkt dus eigenlijk een beetje op het coronavirus. Maar het is er maar een heel klein stukje van, bijna volledig onschadelijk gemaakt, vertelt hoogleraar vaccinontwikkeling Ben van der Zeijst. “Doordat het maar zo’n 10 procent van het virus is, word je er niet ziek van. Maar het zorgt er wel voor dat je immuunsysteem in actie komt.”

Messenger-RNA (mNRA) is een vorm van RNA
RNA  (Ribonucleïnezuur) is een molecuul dat, net als DNA (Desoxyribonucleïnezuur), bestaat uit een reeks aan elkaar gekoppelde nucleotiden ( bio-organische verbindingen die de bouwstenen voor DNA en RNA vormen). In de cel hebben deze moleculen verschillende functies rondom de eiwitsynthese. Messenger-RNA (mRNA) is een van de 11 vormen van RNA. mRNA-vaccins als corona vaccinaties zijn gemaakt met een nieuwe technologie die onder andere berust op genetische technieken. Een nieuwe technologie waar mensen wereldwijd mee ingespoten worden! Het mRNA-vaccin geeft een boodschap aan cellen. Hierdoor gaan die cellen eiwit aanmaken die normaal gesproken door het coronavirus worden aangemaakt. Dit wordt ook wel spike-eiwit genoemd.

Het coronavirus is niet nieuw 
Het IGTV (International Committee on Taxonomy of Viruses van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft het coronavirus aangeduid als een nieuw coronavirus, vergeleken met eerder geregistreerde patenten. Uit 120 patentregistraties bleek dat dit zogenaamd nieuwe coronavirus helemaal niet nieuw is. De suggestie dat de huidige ‘coronavaccins’ ontstaan is in 2020, is een volstrekt verkeerde voorstelling van zaken, wanneer men de patentregistraties op dit gebied bestudeert. Al op 21 mei 2000 probeerden Dr. Ralph Baric en de Universiteit van North(UNC) in Chapel Hill (in de Amerikaanse staat North Carolina) delen van de coronavirus-familie voor hun commerciële belangen te patenteren. Duidelijk werd toen vermeld dat SARS-CoV was gebaseerd op een samenstelling van DNA-segmenten.

Samenhang met de uitrol van 5G
In het voorjaar van 2020 gaat heel Nederland op slot. Lege snelwegen en lege winkelstraten maken het erg onwezenlijk buiten. Maar vanachter glas zien mensen dat glaskabel-leggers toch gewoon door werken met het leggen van de glasvezel-kabel voor 5G.  Dat er nieuwe 5G-zendmasten worden gebouwd en er gewoon wordt doorgewerkt! Waarom gaat dit wel door, is de vraag! Dit klopt niet. Dit is absoluut geen noodzaak. Wat ook niet klopt in een democratisch land is dat mensen die van 2G en 3G al behoorlijke reacties krijgen (en maatschappelijk niet meer mee kunnen komen met alle draadloze toepassingen) anderen willen waarschuwen voor 5G, maar worden verwijderd van internet door factcheckers (eigen ervaring). Dit druist zo in tegen alle normen en waarden dat het geen zuivere koffie meer kan zijn. En hoe ‘toevallig’ is het dat in 2019 Event 201 plaats vond, een 3,5 uur durende pandemie-oefening, die een reeks dramatische, op scenario’s gebaseerde gefaciliteerde discussies simuleerde, waarbij moeilijke, levensechte dilemma’s werden gecreëerd die verband hielden met de reactie op een hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele pandemie! En de hypothetische pandemie werd een jaar later werkelijkheid! Is het dan waar dat dit alles gebeurd om de mensheid te injecteren met een vaccin, dat het DNA wijzigt? Is 5G daarom nodig? Is corona daarom actief en wordt een vaccinatie heel on-democratisch, zo goed als verplicht ?

Willen een aantal mensen met macht écht de controle over de mens wereldwijd hebben? Is hier dit biowapen voor nodig? En wij laten ons als makke lammetjes naar de slachtbank leidden?

 

Bronnen:
https://www.nvmm.nl/ntmm/artikeloverzicht/juni-2020/thema-covid-19-sars-cov-en-andere-coronavirussen-bij-mens-en-dier/
https://www.libelle.nl/actueel/bizar-deze-bnn-documentaire-voorspelde-in-2004-al-een-pandemie-in-2020~baec22cd/
https://www.ipsnews.be/artikel/zou-het-coronavirus-een-biologisch-wapen-kunnen-zijn-de-toekomst
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5234730/mrna-vaccin-veilig-pfizer-moderna-janssen-astrazeneca
https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-vaccinaties/coronavaccins/covid-19-vaccin-moderna
Foto lammetje: https://vlietzicht.com/oude-nieuwsberichten/lammetjeswandeling-zondag-31-maart/