Er circuleren nieuwe varianten
Volgens Annemiek Van der Eijk, arts-microbioloog en viroloog, circuleren er in de zomer van 2022, nieuwe varianten van het corona-virus. “We kennen intussen allemaal de omikronvariant, en binnen die omikronvariant zien we nu nieuwe subvarianten opkomen. De BA.1, BA.2, BA. 4 en BA.5 bijvoorbeeld”, stelt Van der Eijk. “Het is dan belangrijk om te realiseren dat, ook al heb je corona gehad en ben je gevaccineerd, je het virus opnieuw kan krijgen”.

Het coronavirus is begonnen in Wuhan, China, waar sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G zendmasten werden geïmplanteerd. Eind 2019 stak corona de kop op.

Na 2G en 3G is in 2022 hoofdzakelijk 5G operationeel
Nu, in 2022 wordt er dan ook beweerd dat 5G mensen vatbaarder maakt voor het coronavirus of dat 5G zelfs de oorzaak is van het coronavirus!

Wat er gebeurd bij gebruik van 5G
Mike Adams, Health Ranger, zegt dat de doorlaatbaarheid van de celmembranen wordt veranderd door 5G. Dat door blootstelling aan straling van 5G, die anders is dan 3G of 4G, cellen veranderen in een lichaam. Dat veranderen gebeurd door de hemoglobine2 en rode bloedcellen1. Cellen die verantwoordelijk zijn voor het transport van zuurstof door het lichaam.

1Rode bloedcellen of erytrocyten zijn bloedcellen die, dankzij het transporteiwit hemoglobine,  dat hun hoofdbestanddeel vormt, via het bloed zorgen voor het transport van zuurstof en koolstofdioxide, tussen de longen en de andere weefsels in het lichaam. 

2Hemoglobine – afgekort ‘Hb’ – is een eiwit in je bloed dat zuurstof van je longen naar de rest van je lichaam vervoert. Tegelijkertijd voert het de afvalstof koolstofdioxide (CO2) af van je bloedbanen naar je longen, waarna je het uitademt. In elke rode bloedcel zitten ongeveer 270 miljoen Hb-moleculen die zorgen voor de rode kleur van je bloed. 

Zichtbare linken tussen 5G en het coronavirus
Dat hier geen aandacht voor komt is op zijn hoogst gezegd: vreemd. Mark Broomhall heeft namelijk voor UNESCO over een periode van vijftien jaar, al vanaf 2000 tot 2015, onderzoek gedaan naar de impact van straling van de zendinstallaties op dieren in het eeuwenoude regenwoud Nightcap National Park in Australië, dat op de Wereld-erfgoedlijst staat. Wat de gevolgen van zijn van het installeren van verschillende generaties 3G en 4G (in 2012 en 13) zendmasten op de berg Mt. Nardi in het park en concludeert als resultaat dat hierdoor:
-3 vleermuissoorten zeldzaam geworden zijn of verdwenen;
-11 vogelsoorten verdwenen zijn;
-11 trekvogelsoorten niet terugkomen;
-86 vogelsoorten onnatuurlijk gedrag vertonen;
-66 veel voorkomende vogelsoorten nu zeldzaam zijn of verdwenen;
-motten, vlinders, mieren en bijen zeldzaam geworden zijn;
-de algemene insectpopulaties gereduceerd is van 80 tot 90%!

Dit zijn alleen al maar de resultaten van 3G en 4G. Moeten we dan maar afwachten wat 5G gaat doen? 5G met zijn andere manier van werken dan 3G en 4G? Werken met microgolven, infrarood en ultraviolet i.p.v. radiogolven zoals bij 2G en 3G? Afwachten of eerst eerlijk onderzoek?

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, want de tekenen dat 5G niet goed is, liegen er niet om. Namelijk:

In Wuhan;
Wuhan: we kennen deze Chinese miljoenenstad allemaal, omdat hier het coronavirus voor het eerst opdook. Toevallig werd er hier sinds 26 februari 2019 ook een 5G-netwerk uitgerold en doken de allereerste gevallen van corona bij mensen op in december 2019.

Op het cruiseschip Diamond Prinsess;
Corona heeft dezelfde schadelijke gevolgen als 5G. Het zijn de klassieke effecten van radiogolven en niet van een virus aan de ademhalingswegen, schrijft Arthur Firstenberg. Hij schrijft “5G veroorzaakt een wijdverspreide ziekte, hetgeen coronavirus wordt genoemd”. Het Diamond Princess cruise schip had in februari 2020 (als noviteit) een 5G-installatieaan boord, zodat passagiers altijd bereik zouden hebben. Wat er gebeurde? Er waren 3711 mensen aan boord, waarvan 20% (ruim 700) positief werden getest op corona en 6 mensen stierven. Dit zou toch alleen al  voldoende bewijs moeten zijn, dat 5G verband heeft met corona! Dat de verplichte vaccinaties de mensen aan boord gevoeliger hebben gemaakt voor corona.

Een van die eerste suggesties dook eind januari 2020 dan ook op: de Amerikaanse nieuwssite Rumor Mill News lanceerde een artikel waarin men een verband legde tussen de uitrol van het 5G-netwerk en de uitbraak in Wuhan. Daarin werd gesteld dat niet het coronavirus, maar 5G-straling de opname van zuurstof in het bloed bemoeilijkt waardoor mensen klachten krijgen als benauwdheid, moeheid, verwardheid en onrust. Je lichaam heeft zuurstof nodig om goed te kunnen werken en de 5G-straling bemoeilijkt de opname van zuurstof in het bloed.

Corona blijft oplaaien
Na China was Japan één van de eerste landen waar het coronavirus COVID-19 werd waargenomen eind januari 2020. Het land kent ondertussen zeven besmettingsgolven waarvan de laatste: begin juli 2022, gekenmerkt wordt door een uiterste snelle aangroei van het aantal besmettingen, door een COVID-variant: BA.5. Op 28 juli werd een recordhoogte bereikt van het aantal besmettingen in één dag: 232.989!

5G wordt maar steeds verder uitgerold en corona vlamt gewoon steeds opnieuw weer op. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in Nederland, schrijft op 13 juni 2022, aan de Tweede Kamer der Staten Generaal: het virus is niet weg en het is dan ook van groot belang om ons daarop voor te bereiden.

RLL: Nee….de oplossing is veel simpelder: STOP GEWOON MET 5G, NEEM GENOEGEN MET 2G EN 3G EN BEKABEL DE INTERNETVERBINDINGEN!

Bronnen:
Foto: https://www.5gtestmap.nl/
https://www.bnr.nl/nieuws/gezondheid/10479025/oplopende-coronabesmettingen-moeten-we-ons-zorgen-maken
https://5gisnietoke.nl/feiten/pdf/Mt-Nardi-Australie-UNESCO-Mark-Broomhall.pdf
https://5gisnietoke.nl/feiten/UNESCO-onderzoek.html
https://raad.papendrecht.nl/documenten/Ingekomen-stukken/A27-20200219-R-Lammers-Huisarts-waarschuwt-voor-gevolgen-5G.pdf
https://www.scribd.com/document/364177957/Mt-Nardi-Wildlife-Report-to-UNESCO-FINALpdf
https://nos.nl/artikel/2323668-500-passagiers-cruiseschip-diamond-princess-vandaag-van-boord