Bij veel mensen is nog steeds onduidelijk wat draadloos gebruik met een lichaam doet. Geeft het beschadigingen? Niet nu maar over tien jaar? Of twintig jaar? Reageren mensen er al veel eerder op met biologische klachten? Zijn dat de klokkenluiders? Wetenschappers zijn het anno 2019 niet met elkaar eens. Het warmt een lichaam een beetje op is wat officieel en wettelijk bekend is. Het thermisch effect wordt het genoemd. Een thermisch effect geeft geen gezondheidsschade volgens de Nederlandse gezondheidsraad en de regering.

Maar heeft de overheid écht een heilig geloof in de onschadelijkheid van alle draadloos? Ik geloof er niets van. Ze moeten natuurlijk bij hun aantreden beloven om hier over te liegen.

Wat biologisch de kunstmatige elektromagnetische velden met een ingenieus werkend lichaam doet, is nooit onderzocht. Lijkt me ook erg moeilijk als de wetenschap niet eens precies weet hoe een lichaam werkt. Dus mensen heb maar geen zorgen en de draadloze toepassingen groeien dan ook explosief. Van smartphone, slimme thermostaat, DECT- telefoon, wifi, digibril, smartwatch naar zelfrijdende auto’s. Voor zelfrijdende auto’s, internet der dingen (IoT) en zorg op afstand is de 5de generatie van mobiele netwerken nodig (5G). Het snelle internet dat werkt met millimetergolven. Naast 4G+ of LTM-M wat 2017 erg stilletjes geactiveerd is, is hét netwerk dat gaat werken op millimetergolven. Een supersnel netwerk met millimetergolven of extreem hoge frequenties (EHF). Frequenties in het radiospectrum tussen de 30 en 300 Gigaherz (GHZ). De millimetergolven hebben een golflengte van 1 tot 10 millimeter. Deze band wordt ook gebruikt voor radioverkeer via straalzenders, satellietverkeer en radarinstallaties.

2G, 3G en 4G
Ook van 2G en 3G zijn al 480.000 Nederlanders ziek, de ervarings gevoelige mensen. Mensen die beroepsmatig moesten werken met alle draadloze technieken of mensen die onwetend onder een antenne-installatie kwamen te wonen. Klachten die ontstonden en toenamen door de Ultra High Frequency of UHF die in radiospectrum worden aangeduid als frequenties tussen 300 en 3000 Megahertz (MHz.) Deze radiogolven hebben een golflengte van 100 tot 1000 millimeter en worden daarom ook wel decimetergolven genoemd. Mensen die waarschuwen voor deze radiogolven van alle draadloze verbinden, maar waar niet naar geluisterd is.Die tegen beter weten dan maar moesten wachten op veel meer mensen met klachten. En die kwamen na de activering van 4G+ in 2017. Huidverbranding, een jeukende huid, tinnitus, ontzettende moeheid, slaapproblemen en een toename van burn-out werd gemeld.

De draadloze straling in het Gigahertz (de millimetergolf of radiogolf) gebied is miljoenen, miljarden en triljoenen keer de normale frequentie van het aardmagnetisch veld. Het aardmagnetisch veld of de natuurlijke straling, die de mens, flora en fauna, nodig hebben om te kunnen leven. Met deze natuurlijke straling wordt behoorlijk gerommeld door alle kunstmatige straling toe te staan. Iets wat zo simpel is, maar hardnekkig wordt ontkend.

4G+ en 5G
Bij 5G komt iedereen onder en bij een zendmast (gateway) te wonen en 5G en 4G+ werken op millimeter golven. Wetenschappers die niet in dienst zijn van een Telecomprovider zijn, waarschuwen dan ook voor de biologische effecten of non-thermische effecten. Waarschuwen voor de grootste pandemie ooit met beginnende klachten als:
Oververmoeidheid;
Hartritmestoornissen;
Slapeloosheid;
Duizeligheid;
Wisselende suikerspiegel;
Oogproblemen;
Huidproblemen;
Piepende oren (tinnitus);
Depressieve gevoelens;
Spierzwakte;
Krampen.

Een wetenschappelijke weetje wordt genegeerd
Microgolven interfereren met water en mensen bestaan voor de helft of meer uit water. Microgolven vallen onder het hoogste frequentiegebied van de radiogolven en liggen in het elektromagnetisch spectrum, tegen de ioniserende straling aan.

Geeft het een stil liggende economie?
Microgolven waaronder de millimetergolven vallen, waar de draadloze communicatie van 4G+ en 5G op werkt en gaat werken. Van de lagere radiogolven (decimetergolven), van 2G, 3G en 4G, zijn officieel al 5% van de Nederlanders die klachten hebben en velen horen er al niet meer in deze draadloze maatschappij. Velen hebben al veel moeite om nog enigszins te kunnen meedraaien. Volgt met de uitrol van 5G de rest van Nederland? 100% mensen met klachten legt de economie toch ook stil? Een pas op de plaats is denk ik hard nodig.