Wereldwijd roepen steden op om 5G stop te zetten totdat de veiligheid écht kan worden gegarandeerd. Maar bezwaarschriften van de bevolking tegen de bouw van 5G-antennes worden door de overheden gewoon afgewezen. De 3G en 4G antennemasten worden veranderd naar 5G masten. Nieuwe 5G masten worden geplaatst en alle elektromagnetische velden (EMV) van deze masten worden gewoon de ruimte in verzonden; niet te horen, niet te zien en niet te ruiken.

Invloed van de industrie
Aangetoond is dat de gezondheidsimpact van deze straling in het verleden, beïnvloed is door de industrie. Wetenschappers dringen er op aan dat er een onafhankelijk en eerlijk onderzoek gedaan wordt naar de gevolgen van deze 5G-straling “om de veiligheid van de bevolking te garanderen”. Daarom vragen ze aan de Europese Commissie om de uitbreiding van het 5G-netwerk uit te stellen “tot de potentiële risico’s voor de menselijke gezondheid en het milieu, dan ook grondig onderzocht zijn door wetenschappers die onafhankelijk zijn van de industrie”.

Met 5G zullen meer apparaten dan ooit tevoren met elkaar in verbinding staan. Waren dit er een aantal jaren terug nog wereldwijd naar schatting 22 miljard apparaten, verwacht wordt dat dit aantal tegen 2030 tot ongeveer 50 miljard zal zijn, waardoor er een enorm web zal ontstaan, meest draadloos!

De waarschuwing van wetenschappers
In een oproep aan de Europese Unie waarschuwen 180 wetenschappers en artsen uit 36 landen voor het gevaar van 5G, dat zal leiden tot een enorme toename van onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV) of straling. De wetenschappers dringen er  bij de EU op aan om Resolutie 1815* van de Raad van Europa te respecteren. Zij verzoeken om een onafhankelijke EU werkgroep in te stellen die de gezondheidseffecten opnieuw beoordelen.

*In resolutie 1815 heeft de Raad van Europa zware kritiek op de limieten voor 5G en de wetenschappers laten weten: “wij, wetenschappers, adviseren een moratorium op de uitrol van 5G, de vijfde generatie voor mobiele communicatie, totdat gevaren voor de menselijke gezondheid en het milieu volledig zijn onderzocht door wetenschappers onafhankelijk van de industrie. 5G zal de blootstelling van radiofrequente elektromagnetische velden (RF-EMF) aanzienlijk verhogen en is bewezen schadelijk voor mens en milieu”.

5G technologie moet eerst veilig blijken
In de afgelopen jaren zijn er dan ook landen, gemeenten, steden en dorpen die gestopt zijn met de uitrol van 5G of uitstel hebben aangevraagd totdat er voldoende bewijs is dat de technologie veilig is voor mens en milieu. We noemen Brussel, Bermuda, Bulgarije, Cyprus, Frankrijk, Hawaï, Italië, Kroatië, Nigeria, Papoea Nieuw Guinea, Slovenië, de VS en Zwitserland. Er worden ook rechtszaken aangespannen in landen waar 5G al werkzaam is. 

Landen die 5G al hebben uitgerold en waar rechtszaken zijn
In landen waar 5G al werkzaam is, zijn er protesten tegen de komst van 5G en de grote hoeveelheid elektromagnetische velden. Rechtszaken zijn gaande om 5G terug te dringen. Landen waar de bevolking protesteert en de rechter te hulp geroepen zijn o.a. in:

-Nederland, waar het ministerie van Economische Zaken & Klimaat heeft besloten om zonder echt onafhankelijk onderzoek naar de gezondheidsrisico`s te laten doen, dit experiment op de bevolking los te laten.  Waar de Stichting Stop5GNL een kort geding heeft aangespannen tegen de Nederlandse staat om de uitrol van 5G te stoppen. Waar de rechter heeft besloten tijdens het hoger beroep, 15-6-2021, dat de uitrol van het 5G-netwerk in Nederland gewoon door mag gaan! 

Premier Mark Rutte moet voor de rechter worden gesleept, vindt stichting Artsen voor Waarheid, dat ook tegen de coronavaccinaties strijdt. “Hij is een oorlogscrimineel. Hij verdient de doodstraf”, stelt advocaat Arno van Kessel. Duizenden mensen steunen de strijd en betalen zelfs mee. Critici geven de jurist weinig kans, maar waarschuwen wel. Van Kessel noemde premier Rutte een ‘oorlogscrimineel’ en hij verdient de doodstraf”, zei Van Kessel tijdens een lezing in 2021 en werd toen zelf voor de rechter gesleept.

Engeland, de bekende advocaat Michael Mansfield gaat het opnemen tegen de Britse regering over de uitrol van 5G. De actiegroep Action Against 5G zegt dat de Britse wetenschappers onvoldoende aandacht hebben besteed aan de échte gezondheidsrisico ’s van de 5de generatie.
 wordt geboekt voor iedereen die vecht tegen de uitrol van 5G. Waar op 3 juni 2022 een juridische doorbraak wordt onder leiding van Action Against 5G en gerenommeerd advocaat Michael Mansfield,  en een nieuwe impuls geven aan de strijdom de uitrol van 5G, in de rest van de wereld, en de schadelijke gevolgen ervan voor de gezondheid en het milieu, tegen te houden.

-Duitsland, waar 5G ook is uitgerold loopt een strafrechtelijke aanklacht tegen 5G. De Duitse advocaat Winfried Schmitz heeft 19 juni 2020, een strafrechtelijke vervolging ingesteld tegen Bondskanselier Angela Merkel en alle leden van de federale en deelstaatregeringen die betrokken zijn bij de implementatie/uitvoering van de uitbreiding van het 5G-mobiele communicatienetwerk. Er loopt ook een strafrechtelijke aanklacht voor het bagatelliseren van de gevaren van 5G en het stellen van veel te hoge limieten die gebruikt worden voor het 5G mobiele communicatienetwerk.

   WANT 5G IS WAARSCHIJNLIJK DE MEEST DODELIJKSTE  POGING VAN DE 21STE EEUW.

Bronnen:
https://www.jrseco.com/nl/eu-5g-appel-wetenschappers-waarschuwen-voor-mogelijke-ernstige-gezondheidseffecten-van-5g/
https://stralingsbewust.info/uitrol-5g-stopgezet-in-deze-landen-en-gemeenten/
foto: https://ehtrust.org/ormidia-cyprus-declares-village-5g-free-zone/
https://www.jrseco.com/nl/problemen-met-icnirp-blootstellingslimieten-elektromagnetische-straling/
https://bureaustralingmeten.nl/wp-content/uploads/2015/07/Resolutie-1815.pdf Resolutie 1815
https://bureaustralingmeten.nl/grenswaarden-straling/
https://pointer.kro-ncrv.nl/advocaat-arno-van-kessel-wil-rutte-voor-de-rechter
https://stichtingehs.nl/downloads/persuitingen/persbericht-3-juni-2022
https://stralingsleed.nl/blog/strafrechtelijke-vervolging-tegen-5g-in-duitsland/