Bill Gates, de op een na rijkste man op aarde en, de man achter Microsoft, trekt met de Bill en Melinda Gates Foundation de nodige aandacht. Volgens sommigen is hij niet zomaar een weldoener, maar heeft hij een masterplan met de wereld. Een krom masterplan. Volgens de berichten op sociale media wil hij er namelijk voorzorgen dat het aantal mensen op aarde afneemt door en wil hij kinderen tatoeages geven die hun vaccins bijhouden en microchips bij iedereen inplanten.

In mei 2020
In mei 2020 maakte Bill Gates bekend dat hij het kapitaal van zijn Bill & Melinda Gates Foundation, 37 miljard euro, ter beschikking stelt voor onder meer het vinden van een vaccin tegen het COVID-19 coronavirus. Hij zei dat in een interview met de Amerikaanse krant The Financial Times. Er doet al langer het gerucht de ronde dat Bill Gates via een vaccin voor iedereen, een microchip wil inplanten om zo de bewegingen van de wereldbevolking te volgen.

Wat Bill Gates allemaal wil
Een bloemlezing waar Bill Gates mee bezig is. Hij:
-is recentelijk de grootste bezitter van landbouwgrond geworden in de U.S.;
-is serieus van plan om de zon te verduisteren door stof in de atmosfeer te sproeien;
-sponsort onderzoek naar genetisch gemodificeerde moedermelk;
-is een van de organisatoren van ID2020, die een biometische ID aan elke aardbewonder wil geven. ID2020 is een niet-gouvernementele organisatie die pleit voor digitale identificatie voor de miljard mensen zonder papieren wereldwijd en onderbediende groepen zoals vluchtelingen;
-hij heeft een patent 060606/2020 geregistreerd op 26 maart 2020, welke via een chip biometrische gegevens registreert gekoppeld aan een cyrptocurrency (betaal?) systeem;
-hij is de grootste sponsor van de WHO die de policy adviseert voor de huidige “crisis” aan alle landen;
-hij promoot genome editing= genetische manipulatie. Genome editing is een methode waarbij je het DNA van een organisme moedwillig en gericht aanpast. Genome editing of gen editing, is een genetische manipulatie waarbij DNA (Desoxyribonucleïnezuur) de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie is en wordt ingevoegd, verwijderd, gewijzigd of vervangen in het gnoom van een levend organisme:
-hij is een groot voorstander van artificiële intelligentie (kunstmatige intelligentie). Kunstmatige intelligentie is de intelligentie waarmee machines, software en apparaten zelfstandig problemen oplossen. Zij imiteren hierbij het denkvermogen van de mens.

Met wat is deze man allemaal mee bezig?  Dit is de agenda van de technocratische elite waar Bill Gates een van de frontmannen van is. Onder het mom van filantropie worden gigantische geldstromen tactisch en doelgericht gebruikt om een grotere agenda van de technocratische globale elite na te streven. En het doel is uiteraard controle. Controle over het bestaan en de evolutie van de mens. Controle over voedsel, controle over hoe we ons voorplanten, controle over hoe we denken, controle over onze gezondheid.

Mens versus technologie
Dit is de transhumanistische agenda van sommige mensen (transhumanisme) is het aanpassen van het menselijk lichaam en bewustzijn door technologie). Anderen realiseren zich niet goed hoe serieus en diep deze agenda gaat. Dit is een plan om de mensheid totaal te transformeren tot iets dat niet meer menselijk is en onder totale controle leeft in een dystopische* realiteit. Zoals Klaus Swab, hoofd van de World Economic Forum, zegt: “de komende revolutie zal veranderen wat het betekent om mens te zijn”.

*Een dystopie is een (denkbeeldige) samenleving met louter akelige kenmerken waarin men beslist niet zou willen leven. Een dystopie is daarmee het tegenovergestelde van een utopie die juist een bijzonder aangename samenleving voorstelt.  Transhumanisten (aanhangers van deze stroming) stellen zich op het standpunt dat de evolutie van de mens volmaakt is. Dat het is tijd is om het heft in eigen hand te nemen. Dat we nú de technologie moeten gebruiken om de toekomstige evolutie van de mens te sturen.

Technologie
Bill Gates is de meest zichtbare en meest invloedrijke persoon die met zijn fortuin en via de Bill and Melinda Gates foundation de transhumanistische agenda sponsort en laat ontplooien in de samenleving. Zijn fascinatie en interesse in “gen editing” zou toch moeten enkele alarmbellen doen afgaan. Des te meer omdat hij een grote voorstander is van de nieuwe technologie van mRNA* vaccins die gebruik maken van synthetisch DNA (RNA) die in je cellen gebracht wordt. Bill Gates zei dat enkel deze nieuwe technologie ons “terug naar normaal zal brengen”. Met een goede reden, want het prutsen met ons DNA, modificatie van de mens, is een van de doelen van deze transhumanistische agenda.

*Messenger-RNA of mRNA (in het Nederlands af en toe boodschapper-RNA genoemd). mRNA is een kopie van het DNA in de celkern, en dient als boodschapper om de menselijke cel instructies te geven om een bepaald eiwit te maken. Nadat ze hun boodschap hebben afgeleverd, wordt het snel afgebroken. De bouwstenen van het mRNA hebben een volgorde. Daarmee kun je een stukje van de genetische code namaken. Daarom hoeven wetenschappers met de mRNA-technologie geen levend celmateriaal van het virus te gebruiken.

Een belangrijke gerelateerde technologie die Bill Gates ook al gepromoot heeft, zijn de gen editing tools zoals de CRISPR-Cas9 (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats). Hierbij kunnen levensvormen zodanig genetisch gemanipuleerd worden dat  de gemanipuleerde genen ook worden doorgeven aan hun nazaten. Zo kunnen synthetische genen dominant worden en zich verspreiden binnen een populatie. Dit is een techniek waarbij men een heel soort permanent genetisch kan veranderen op relatief korte termijn.

Is het vaccineren van Covid-19 een opstap naar transhumanisme en genetische modificatie van de mens? Worden mensen door de vaccinatie genetisch veranderd? Transhumanisten (aanhangers van deze stroming) stellen zich op het standpunt dat het tijd voor ons als mens is om het heft in eigen hand te nemen. Dat we nú de technologie moeten gebruiken om de toekomstige evolutie van onze soort bij te sturen.

Willen we dit? Ik niet. Ik ben liever MENS.

 

https://nos.nl/op3/artikel/2335602-waarom-de-naam-bill-gates-in-coronatijd-zo-vaak-opduikt.html
https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/buitenland/2020/12/bill-gates-kwart-miljard-dollar-coronavirus-bestrijden/
https://www.parool.nl/nieuws/de-5-meest-krankzinnige-complottheorieen-over-corona~b1c72387
Foto: https://pixabay.com/nl/photos/slang-ringslang-natrix-natrix-hoofd-5823518/