Zo’ n 300 jaar geleden ontdekte Antoni van Leeuwenhoek al wat vandaag de dag schijnbaar opnieuw ontdekt moet worden: dat elektromagnetische velden klontering van bloedcellen veroorzaken of te wel: het Rouleaux effect.

Het rouleaux effect
Wetenschappers hebben ontdekt dat magneten de doorbloeding stimuleren en een positief effect hebben op de doorstroming van het bloed, want bloed heeft een magnetische lading gecreëerd door het magnetisch veld van de aarde.

Het verschijnsel dat de rode bloedcellen op elkaar stapelen, ontstaat dan ook door verandering in de elektromagnetische lading, onder andere als het gevolg van elektromagnetische straling gemaakt door mensenhanden*. De rode bloedcellen die de natuurlijke elektromagnetische velden nodig hebben veranderen (interfereren) onder invloed van deze technische of kunstmatige elektromagnetische velden met onder andere als resultaat het samen klonteren van de rode bloedcellen.

*Technische straling is o.a. de straling van alle zendmasten voor de mobiele telefonie, van wifi en draadloos internet. Het blijft de vraag hoeveel technische straling wij, mensen, kunnen absorberen voordat er gezondheidsschade of gezondheidsrisico’s optreden.

Het rouleaux effect door kunstmatige elektromagnetische velden
Nu, sinds de invoering van alle gsm masten, kan het rouleaux effect ook veroorzaakt worden door de uitwerking van straling (door de microgolven van o.a.de mobiel, wifi en alles wat draadloos is). Want door de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloos gebruik, klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Heel logisch eigenlijk, want er zit ijzer in ons bloed.

De natuurlijke werking van de bloedsomloop
De grote bloedsomloop loopt vanuit het hart naar alle delen van ons lichaam. De linkerkamer pompt het zuurstofrijke bloed via de aorta het lichaam in. De aorta vertakt zich tot steeds kleinere vaten en haarvaten. De organen gebruiken voedingsstoffen en zuurstof uit de haarvaten en geven hun afvalstoffen af aan de haarvaten. Het zuurstofarme bloed gaat via de aders weer terug naar het hart.

Bloed klonteren
Door de elektromagnetische velden van alle draadloze, klonteren rode bloedcellen echter als geldrolletjes aan elkaar. Dat verschijnsel van de als geldrollen gestapelde rode bloedcellen, ontstaat door een verandering in de elektromagnetische lading, door o.a. het gevolg van elektromagnetische straling gemaakt door mensenhanden (de kunstmatige straling). De rode bloedcellen die de natuurlijke elektromagnetische velden nodig hebben veranderen (interfereren) onder invloed van deze technische- of kunstmatige elektromagnetische velden met onder andere als resultaat het langzaam samen klonteren van de rode bloedcellen.

Gevaarlijk
Doordat het gaat klonteren wordt het bloed dikker en kan het niet genoeg tot geen zuurstof meer vervoeren en dus ook geen afvalstoffen verwijderen waardoor er een opstapeling van rode bloedcellen ontstaat (de wetenschap spreekt van trombose). Het gevolg is een te laag zuurstofgehalte in het bloed, afvalstoffen die niet afgevoerd worden, vocht in de longen niet weg kan en bloedvaten in longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten, verstopt raken. Ook verliezen de witte bloedcellen hun scanfunctie en wordt het immuunsysteem langzaam lamgelegd.

Symptomen van rode bloedcellen die gaan stapelen
Door het stapelen van rode bloedcellen wordt het bloed dikker doordat het langzamer gaat stromen. Hierdoor neemt de normale bloedcirculatie af en ontstaan er téveel rode bloedcellen die gaan samenklonteren. Hierdoor kunnen de volgende ongemakken ontstaan:
-hoofdpijn;
-geluid in de oren (tinnitus);
-duizeligheid en onscherp zicht;
-enorme vermoeidheid;
-onregelmatige hartkloppingen;
-jeuk;
-kramp in kuiten (trombosebeen);
-gevoelige kuiten (alsof ze opgeblazen worden);
-koude en gevoelloos aanvoelende benen en handen (dit noemen ze vaatlijden en komt er te weinig bloed door de slagaders aan bij de onderbenen, voeten of handen).

Wat zijn kunstmatige elektromagnetische velden?
Naast de natuurlijke straling, afkomstig van bijvoorbeeld radioactief gesteente op aarde en het licht van de zon, is er nu ook de kunstmatige straling van o.a. zendmasten, mobiele telefoons, Wifi en alle draadloze. Het geeft een gevoeligheid voor elektromagnetische velden (EMV) met klachten die overeenkomen met rode bloedcellen die zich gaan stapelen, met het Rouleaux effect. Veroorzaakt alle draadloze gebruik het Rouleaux effect?

Bronnen:
https://stralingsleed.nl/wp-admin/post.php?post=3872&action=edit
Foto:https://depositphotos.com/nl/photos/trombose.html?qview=310566888
https://stralingsleed.nl/blog/straling-verzwakt-het-immuunsysteem/