Ongeveer een derde van de Amerikaanse militaire troepen heeft het vaccin tegen het coronavirus (of CCP virus) geweigerd, meldde het Pentagon op 18 februari 2021. Het leger zit met een vaccinatie-weigering voor het corona-virusvaccin omdat het gebruikte coronavaccin gegeven mag worden met een noodgoedkeuring. Een noodgoedkeuring van de toezichthouder FDA (Food and Drug Administration), waardoor de Amerikaanse militairen mogen weigeren om zich in te laten inenten.

1/3de van de militairen weigeren de coronavaccinatie
Majoor-generaal van de Amerikaanse luchtmacht, Jeff Talafierro*, maakte 18 februari 2021 bekend dat 1/3de deel van de Amerikaanse krijgsmacht zich niet laten vaccineren tegen het coronavirus. Het weigeringspercentage komt ruwweg overeen met dat van de algehele bevolking, voegde hij daaraan toe. “Wij zijn in het leger min of meer een afspiegeling van de bevolking”, aldus de zegsman.

*Majoor-generaal Jeff Talafierro deelde de cijfers over de vaccinweigering in het leger in een hoorzitting van het parlement. De meeste vaccins zijn verplicht voor militair personeel, maar omdat de huidige coronavaccins alleen noodgoedkeuring hebben gekregen van de toezichthouder FDA, zijn Amerikaanse militairen niet verplicht om zich te laten inenten. De Food and Drug Administration, afgekort FDA, is het agentschap van de federale overheid in de VS, dat de kwaliteit van het voedsel en de medicijnen controleert en goedkeurt. Vooral de productie van medicijnen is in de Verenigde Staten aan zeer strenge regels onderhevig, maar die gelden ook voor buitenlandse bedrijven die naar de VS willen exporteren.

Geen verplichting coronavaccin
De meeste vaccins zijn verplicht voor militair personeel, maar voor coronavaccins wordt voorlopig nog een uitzondering gemaakt omdat deze nog niet permanent en regulier zijn goedgekeurd. Het coronavaccin lijkt er snel te komen. Goed nieuws voor iedereen die een inenting wil, maar het roept ook vragen op zoals “waarom kan het nu wél binnen een jaar, terwijl er nog altijd geen vaccin is tegen hiv?” Is niet altijd gezegd dat goedkeuring van een vaccin een kwestie van de lange adem is? Waarom is er nu zo ’n haast en worden alle regels, ooit gemaakt, met voeten overtreden? Wereldwijd geeft het vreemde en onlogische situaties.

In Vaticaanstad
Werknemers in Vaticaanstad die om gezondheidsredenen zich niet kunnen laten inenten, worden overgeplaatst. Maar wie zonder geldige reden zich niet laat inenten kan ontslagen worden, aldus een besluit van kardinaal Bertello (geb. 1 oktober 1942, Foglizzo, Italië). Wat een verschil in inzicht. Je zult maar weigeren om je in te laten enten en in het Vaticaan wonen en werken!

Verschillend denken en handelen
Wereldwijd wordt er verschillend gehandeld en gedacht over het ontstaan van het coronavirus en de eventuele reden (het geen uitstel van 5G willen hebben zoals bij de uitrol van 3G, UMTS). Wat is nu de waarheid? De vele doden wereldwijd is gewoon een feit dat niet te ontkennen valt. Het vaccineren tegen het coronavirus, begin 2020 en 2021 is gewoon een feit. Maar vaccineren met goedgekeurd vaccin, binnen een jaar na de uitbraak van het virus, geeft vraagtekens!

Lidia Oostvogels (PhD)
”Een vaccin ontwikkelen duurt normaal gesproken 10 tot 15 jaar. Een coronavaccins is in minder dan een jaar ontwikkeld. De optie dat het misgaat, hangt als een zwaard van Damocles boven het hoofd.” zegt de Belgisch-Nederlandse expert, Lidia Oostvogels (PhD). Namens de Duitse farmaceut CureVac leidt zij onderzoek dat naar een coronavaccin leidt.

Professor Peter Gøtzsche
Professor Peter Gøtzsche zegt: “de drastische lockdowns zijn op basis van zeer twijfelachtig onderzoek”. Prof. dr. Peter C. Gøtzsche voltooide zijn universitaire studie in biologie en scheikunde in 1974, en zijn opleiding tot arts in 1984. Hij specialiseerde zich in de interne geneeskunde.

In 2019 is het Institute for Scientific Freedom opgericht waar Peter Gøtzsche regisseur van is. Het Institute for Scientific Freedom zet zich in om eerlijkheid en integriteit in de wetenschap te bewaren en om een ​​betere gezondheidszorg te helpen ontwikkelen waar meer mensen van zullen profiteren; minder zullen worden geschaad; en meer zullen langer in goede gezondheid leven. Daarnaast publiceerde hij meer dan 75 artikelen in the big five van de wetenschappelijke tijdschriften: BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine en New England Journal of Medicine. Zijn wetenschappelijke werken zijn ongeveer 50.000 keer geciteerd. Tenslotte is hij de auteur van verschillende boeken die in vele talen vertaald werden.

Een interview op 20-02-2021 met Mattias Desmet, professor klinische psychologie
Mattias Desmet, psychotherapeut en professor klinische psychologie aan de Gentse universiteit, claimt geen complotdenker te zijn, maar beweert dat “wetenschappers een angstboodschap aan de bevolking opdringen”. Mattias Desmet zegt 8 januari 2021 in een interview met Patrick Dewals dat: “een vaccin de huidige impasse niet zal oplossen. Deze crisis is geen gezondheidscrisis, het is een diepgaande maatschappelijke en zelfs culturele crisis. Een veelgebruikt argument voor verplichte griepprikken is dat ze de overdracht van het virus op andere mensen voorkomen. Er is echter geen enkel bewijs dat het vaccin dit doet. Sommigen vinden dat we kinderen moeten vaccineren om ouderen te beschermen. Ik vind dit onethisch, vooral omdat de vaccins ernstige schade kunnen aanrichten en onbekende schade kan geven dat nog onderzocht moet worden”.

Perssecretaris van het Pentagon
John Francis Kirby is een gepensioneerde vice-admiraal bij de Amerikaanse marine en in 2021 perssecretaris van het Pentagon en adjunct-secretaris van Defensie voor Public Affairs. John Kirby vertelt, dat Defensie, zowel de Pfizer als de Moderna vaccins voor het corona-virus worden toegepast, met een nood-goedkeuring van de FDA (Food- and Drugs Administration). Dit betekent dat het agentschap het gebruik ervan niet volledig heeft goedgekeurd maar misschien nog gebeurd. Niet zo vreemd is het dan toch, dat 1 op de 3 militairen, nu prik niet wil halen. Is dan één derde van de Amerikaanse krijgsmacht juist heel verstandig en wakker en de rest niet? Een afspiegeling van de bevolking?

Foto: ANP
https://www.lc.nl/buitenland/Een-derde-Amerikaanse-krijgsmacht-wil-geen-coronavaccin-26525603.html
https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20210218_12796453?utm_source=google&utm_medium=organic
https://www.wanttoknow.nl/nieuws/1-3-amarikaanse-militairen-geen-covid-vaccin/
https://www.dewereldmorgen.be/community/professor-peter-gotzsche-al-bij-al-zijn-de-drastische-lockdowns-geintroduceerd-op-basis-van-zeer-twijfelachtig-onderzoek/
https://www.dewereldmorgen.be/community/professor-peter-gotzsche-al-bij-al-zijn-de-drastische-lockdowns-geintroduceerd-op-basis-van-zeer-twijfelachtig-onderzoek/
http://illya.nl/wetenschap-en-totalitairisme/ (verwijderd door?)
https://www.dewereldmorgen.be/community/mattias-desmet-professor-klinische-psychologie-coronamaatregelen-onthullen-totalitaire-trekken
https://twitter.com/andreavreede/status/1362386602497110017
https://www.deadlymedicines.dk/home/