Als patholoog vind ik het moeilijk om dergelijke getuigenis te geven, maar ik kan het niet langer voor mij houden. Ik zie de laatste maanden dingen die ik nog nooit heb gezien.
Dat het coronavirus schade veroorzaakt aan het hersenweefsel wordt al langer beweerd, maar wat ook algemeen geweten is (maar blijkbaar een groot geheim) is dat: “mensen die in het verleden een stralingsziekte hebben opgelopen gelijkaardige schade vertonen zoals in de gevallen van de corona pandemie in2020-2021. Het straffe is dat de vergelijking geld voor patiëntendossiers die dateren in de periode tussen1947 en 1969 in een ziekenhuis in New Mexico.  Dat op een vreemde manier deze patiëntengegevens nergens meer te vinden zijn. Toen ik dit aanhaalde werd ik onmiddellijk de mond gesnoerd en uitgelachen als ufo-gelover. Dat ben ik niet, maar het geeft me een klemmend gevoel dat hier meer aan de hand is”.

Stralingsziekte is een ziekte die vrijwel altijd optreedt door blootstelling van het lichaam aan radioactieve of ioniserende straling. We krijgen dagelijks allemaal te maken met straling: de natuurlijke achtergrondstraling. Deze is bij normale waarden niet gevaarlijk voor de gezondheid. Vanaf 0,5 Gray (Gray is de eenheid voor de hoeveelheid geabsorbeerde ioniserende straling, weergegeven met symbool Gy) of 1 Sievert treden er verschijnselen op die stralingsziekte wordt genoemd. De symptomen bestaan veelal uit:
-hoofdpijn;
-misselijkheid;
-brandwonden;
-haaruitval.

Soms is de dood onvermijdelijk. Kernrampen veroorzaken vaak stralingsziekten. Maar veroorzaakt het gebruik van alle draadloze in de wereld dan ook de stralingsziekte? Zijn de klachten, die in 2020 aan de uitbraak van het coronavirus worden toegekend eigenlijk de klachten van een stralingsziekte?

De symptomen na het inwerking stellen van een 5G mast:
-een kriebelende huid tot verbrandingsverschijnselen (vooral in het gezicht) Al sinds de uitrol van 4G+ in 2017 werden er van verbrandingsverschijnselen in het gezicht meldingen gedaan;
-moeite met ademhalen;
-pijn op de borst;
-pijn tussen de schouderbladen;
-spierkrampen;
-blaasjes op de lippen;
-jeukende schilfers op de voeten en handpalmen;
-spontane bloedneus;
-jeukende hoofdhuid;
-vreemde vochtblaasjes;
-hoofdpijn;
-slecht slapen;
-doodmoe;
-tinnitus (piep in de oren).

Ioniserende straling
Ioniserende straling is straling is namelijk voldoende energetisch is om een elektron uit de buitenste schil van een atoom weg te slaan. Hierdoor krijgt het atoom in totaal een positieve lading in plaats van een neutrale lading, het atoom wordt geïoniseerd, en wordt een ion. Deze straling kan men niet zien, horen, proeven, ruiken of voelen. Is dit wat er gebeurd bij het alsmaar toegenomen gebruik van het nog snellere draadloos, van 5g en 6G alweer op de plank om te gaan gebruiken? Wordt de grens van het niet-ioniserend straling overtreden en is draadloos gebruik straks ioniserend? Wordt het niet eens tijd om eerst hier een onderzoek naar te doen i.p.v. straks over zoveel jaren met alleen maar zieke mensen te zitten?

Stralingsziekte begin vorige eeuw
Ioniserende straling is aan het eind van de 19e eeuw ontdekt. Men realiseerde zich nog niet direct de gevaren. Nikola Tesla liep brandwonden op van röntgenstraling en Marie Curie zou aan leukemie overleden zijn, vrijwel zeker veroorzaakt door de straling waaraan zij blootstond. Bovendien hadden zij en haar echtgenoot Pierre Curie kapotte vingertoppen door het werken met radioactieve materialen. Marie Curie waarschuwde dan ook later voor de gevaren van ioniserende straling.

Stralingsziekte midden vorige eeuw
Toch werden de gevaren van ioniserende straling nog steeds onderschat. De atoomwetenschappers Daghlian en Slotin overleden in 1945 en 1946 na ongelukken waarbij ze een dodelijke dosis straling opliepen. Ze hadden geen enkele bescherming. De atoomaanvallen op Hiroshima en Nagasaki, 6 augustus droegen uiteindelijk sterk bij tot het volledige besef over het korte- en lange termijn gevaar van ioniserende straling.

Het elektromagnetisch spectrum
Elektromagnetisch spectrum is de verzamelnaam voor alle mogelijke frequenties van de elektromagnetische (EM) straling of velden (EMV). Ontdekkingen van EMV die vanaf de 18de eeuw langzaam duidelijk zijn geworden. Het spectrum beeld de lage- naar de hoge frequentie uit door de golflengten die bij de hoge frequenties steeds korter worden en na het zichtbaar licht ionisch zijn. Van niet-ioniserende straling zoals:
-radiogolven (RF);
-radar;
-microgolfstraling;
-infraroodstraling.

naar ioniserend straling zoals:
-ultra violette straling;
-röntgenstraling;
-gammastraling.

Het elektromagnetische spectrum is gemaakt door mensenhanden op ervaringen van wetenschappers. Zonder te weten dat er mensen zijn die geboren worden als hoog gevoelig persoon. Mensen die al veel eerder de straling van het niet-ioniserende deel van het elektromagnetisch spectrum voelen, dan de gemiddelde mens.

HSP
Volgens psycholoog Elaine Aron is een op de vijf mensen in de wereld een hoog sensitief persoon (HSP ’er) of  20 % van de wereldbevolking is hoog sensitief. Dit cijfer komt uit het onderzoek (de HSP Scale) uit 1997van klinisch psycholoog Elaine Aron.

Andere geluiden
‘Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!
Artsen zoals Dr. Hilde Desmet uitten openlijk hun bezorgdheid over de corona pandemie. Ze waarschuwen voor de nieuwe mRNA-vaccins*. “Het is niet bewezen dat er een virus is dat een nieuwe ziekte heeft voortgebracht. Er is dus geen vaccin nodig,” zegt dr. Andrew Kaufman uit Amerika.

* Messenger-RNA (mRNA)-vaccins zijn gemaakt met een nieuwe technologie die onder andere berust op genetische technieken. Een stukje RNA kan tot mRNA worden gevormd

“Er is geen coronapandemie” – artsen over de hele wereld slaan alarm
Moedige artsen slaan handen ineen in strijd tegen ‘coronafraude’
Artsen die vraagtekens zetten bij de pandemie worden vrijwel dagelijks belasterd. Artsen uit onder meer de VS, Engeland, België, Zweden, Nederland, maken zich grote zorgen over de ‘coronafraude’ en het vaccin tegen het coronavirus dat in alle haast is ontwikkeld.

Vergelijkbaar met griep
Dr. Johan Denis uit België legt uit dat het coronavirus qua sterfte en besmettelijkheid vergelijkbaar is met griep. De media maken mensen bang door met cijfers te goochelen en promoten deze onveilige vaccins. Volgens de bezorgde artsen draait het allemaal om geld, niet om onze gezondheid.

Of is het de mensen flink bang te maken, zodat iedereen 5G omarmt en smeekt om een vaccinatie met nanochip?

Foto: https://pixabay.com/nl/photos/elektriciteitscentrale-kerncentrale-5823655/
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/03/05/getuigenis-uit-antwerpen-als-patholoog-vind-ik-het-moeilijk-om-dergelijke-getuigenis-te-geven-maar-ik-kan-het-niet-langer-voor-mij-houden/?fbclid=IwAR3GeMZmngglSEVh2GgG_NzDMEGDD3tipe177pvPDgw4I9rS-3K5a4UjZBs
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/03/04/geensceneerde-pandemie-artsen-over-de-hele-wereld-slaan-alarm/
https://stichtingvaccinvrij.nl/is-corona-een-stralingsziekte/
https://stralingsleed.nl/blog/is-corona-eigenlijk-een-stralingsziekte-veroorzaakt-door-het-testen-van-5g-en-60-ghz/