Omdat er meer is tussen Hemel en Aarde.

Middernacht 7-11-2014 was deze zwarte gedaante te ‘zien’ . Omdat ik het fototoestel bij me had,voor een foto van de volle maan, kon ik er een foto van maken. Een duidelijk bewijs dat er meer is tussen Hemel en Aarde.

Mensen verschillen enorm als het gaat om wat ze waarnemen, voelen en verwerken als mens. Een oordeel over een ander is snel geveld en is de mens goed in, niet beseffend dat iemand écht anders in elkaar kan zitten en zo geboren is.

Hoogsensitief
Want volgens Elaine N. Aron is één op de vijf mensen van de wereldbevolking hoogsensitief; een HSP ‘er. Dit betekent dus dat 20% van de Nederlandse bevolking HSP’ er is; zowel mannen als vrouwen en kinderen. Zo ben je nu eenmaal geboren en weet je niet anders. Hoogsensitiviteit heeft te maken met het zenuwstelsel en de hersenen. De prikkel die binnenkomt vanuit bijvoorbeeld je ogen wordt verwerkt door de hersenen en deze route is bij hoogsensitieve personen uitgebreider en preciezer dan bij de gemiddelde mens. Iemand met HSP is dus gevoeliger voor indrukken dan de gemiddelde mens.

Kenmerken voor de HSP ’er
-voelt onder mensen al snel aan of er sympathieën of antipathieën leven;
-voelt heel intens de eigen emoties, maar ook de emoties van anderen;
-knipt labeltjes bij nieuwe kleren weg (jeukt);
-is verontwaardigd over onechtheid en onrecht;
-kan zich goed in anderen inleven omdat ze een ander snel begrijpen;
-wordt door schoonheid en kunst diep geroerd;
-houdt van stilte en rust op tijd;
-is erg gevoelig voor prikkels van buitenaf;
-doet de dingen intuïtief;
-ziet verbanden gauw (denkt als een geheel).

Hoog-sensitieve mensen zitten anders in elkaar en voelen zich op den duur dan ook anders dan anderen. Niet begrepen voelen, terwijl het zo duidelijk voor hun is. Het gevoel er niet bij te horen groeit. Het anders voelen begint al in de kindertijd. Vaak is het moeilijk om (vooral op jonge leeftijd) te snappen voor een hoogsensitief iemand, waarom dit zo is. Je wilt in de massa opgaan, wat niet lukt. Het blijkt pas later dat dit ‘anders voelen’ en anders ‘ervaren’, vooral te maken heeft met het op een andere manier verwerken van prikkels. Het ‘weten’, het voelen en het antwoord geven is dan logischerwijs anders, dan wat het gros van de mensen als antwoord zou geven. Kortom: je bent hoogsensitief, je bent een High Sensitive Person (HSP ‘er).

Hoogsensitiviteit is aangeboren
Hoogsensitiviteit is geen aandoening maar een aangeboren gevoeligheid. Bij hoog-sensitieve personen (HSP ’s), heeft de thalamus, het schakelcentrum van de hersenen, een verlaagde drempel waardoor prikkels anders binnen komen. HSP ’ers worden de kanariepietjes van de steenkoolmijnen genoemd. Want vroeger namen de mijnwerkers namelijk kanariepietjes mee in de mijngangen. Kwamen er gevaarlijke gassen vrij dan stierven eerst de kanariepietjes en konden de mijnwerkers zich tijdig uit de voeten maken. Zo werkt het ook een beetje bij de HSP ‘er; ze merken in het leven dingen op die andere personen ontgaan en wat voor de
HSP ‘er de normaalste zaak van de wereld is; ze zijn a.h.w de kanariepietjes van deze wereld.

De ‘kanariepietjes’waarschuwen
De elektromagnetische straling van alle draadloos zoals mobielgebruik, gsm masten en wifi worden ook door de elektrogevoeligen ‘gevoeld’, en waarschuwen voor alle draadloos gebrik. Want bij straling staat het elektrisch en magnetisch veld loodrecht op elkaar en op die manier trillen beide velden in golfjes heen en weer, terwijl ze met een bepaalde snelheid vooruitgaan. Het trillen is wat de HSP’ er ‘voelt’. Straling is de frequentie, de maat voor het aantal golfjes dat het elektromagnetische veld per seconde maakt; de trilling. Hoe hoger die frequentie, hoe geconcentreerder de energie in die straling is en hoe meer flora, fauna en mensen (vooral de HSP ‘er) hierop zullen reageren. De netwerken 2G en 3G hebben een lagere frequentie die niet genoeg energie had om levend weefsel direct te beschadigen. De straling afkomstig van alle 5G antennes en draadloze technieken kan volgen het ICNIRP (de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) niet meer dan het weefsel opwarmen en kleine stroompjes laten lopen en heeft hiervoor normen gemaakt. Maar die normen zijn voor veel HSP ‘ers en elektrogevoeligen (EHS’ ers) véél te hoog.

6G
6G is de zesde generatie van de draadloze communicatiestandaard voor mobiele netwerken die de huidige 5G zal opvolgen. De pieksnelheid van 6G zal naar verwachting uiteindelijk nog 50 keer sneller zijn dan 5G, waardoor deze van gigabits per seconde (Gbps of Gbit/s) in het bereik van terabits per seconde (Tbit/s) of Tbps) komt. 5G en 6G hebben veel hogere frequenties dan 2G of 3G.

Frequenties hebben invloed op onze hersenen
Onze hersenen zenden een reeks elektrische impulsen uit (het wonder van het leven). Op deze manier kunnen onze cellen communiceren, dit gebeurt door middel van zenuwuiteinden, synapsen en andere verbindingen. Nu beïnvloeden de kunstmatig gemaakte elektromagnetische velden van alle draadloos gebruik deze natuurlijke processen. De natuurlijke voortplanting door de ruimte van elektrische en magnetische trillingen heeft door de storing van buitenaf (de kunstmatig gemaakte elektromagnetische velden van alle draadloos) grote gevolgen. Grote gevolgen voor de een eerder dan de ander, resulterend in onomkeerbare biologische veranderingen.

Havanasydroom
Want dat de door de mens veroorzaakte elektromagnetische velden (EMV), ook wel straling genoemd, worden de menselijke cellen verstoord (op den duur) en dat is al onomstotelijk bewezen door het Havana-syndroom, waar eind 2020 van is ontdekt dat bewust gebruik van EMV (microgolven), ambassadepersoneel ziek heeft gemaakt. Het Havana-syndroom betrof:
-het horen van vreemde geluiden,
-gehoorverlies,
-misselijkheid,
-hoofdpijn,
-geheugenverlies en
-hersenletsel.
Klachten die ook bij elektrogevoeliheid voorkomen.

Aangeboren
Hoogsensitiviteit (HSP) is dus aangeboren en je hebt het voor je leven, net zoals de kleur van je ogen of je huidtype. Je kunt niet op een bepaald moment hoogsensitief worden als je het voorheen niet was. Het verdwijnt ook niet. Je kunt je wel bewust worden van je hoogsensitiviteit en jou ‘handleiding’ leren kennen (echter gebeurd dat vaak pas na vele jaren). Een handleiding is nodig omdat de HSP ‘ers in de minderheid zijn en niet altijd even serieus genomen worden.

Er gebeuren vreemde dingen
Want HSP ‘ers ‘zien’ en horen vaak ook dingen die niet te verklaren zijn in aardse begrippen. Door het fototoestel een zwarte gedaante ‘zien’ bij het fotograferen van de maan (zie foto boven). Denken dat iemand iets zegt en daarop antwoord op geven. Blijkt die ander niets gezegd te hebben maar je wel een groot geheim ‘gehoord’ hebt én achteraf correct ‘gehoord’ hebt. Mensen komen je op jonge leeftijd om raad vragen. Dan in 2003 komen te wonen onder een kerktoren (als gezin), waar achteraf 2G antennes op zitten ter hoogte van de slaapkamers en iets later komt er een 3G antenne bij (en niet naar dat stemmetje geluistert in je hoofd bij de bezichtiging van de woning, om het niét te kopen)! 2 en 3G antennes met onzichtbare, onhoorbare en niet te ruiken frequentiegolven, die de helft van het gezin langzaam ziek hebben gemaakt.

De boodschap is:
zeker ‘weten’ dat wat de maatschappij wil met 5G, 5G+ en 6G, niet goed is! Dat de vele satellieten die voor draadloze verbindingen gaan zorgen, niet goed zijn! Dat er om de ongeveer 150 meter, slimm cells komen om te zorgen voor draadloze verbindingen, niet goed zijn! Dat 5G anders gaat werken dan de vorige netwerken en dat ieder verstandelijk mens, toch op de klompen kan aanvoelen, dat de radiogolven (voor 2G en 3G) van een geheel andere orde zijn dan van 5G? Dat hier echt mee gestopt moet worden omdat de mens anders massaal ziek zal worden, wereldwijd! En niet alleen de mens maar ook de flora en de fauna. Het zal de wereld vernietigen.

Zijn de HSP ‘ers nu de kanariepietjes? De waarschuwers dat 5G en 6G niét door moeten gaan?

https://stralingsleed.nl/blog/wordt-van-een-hooggevoelig-iemand-geen-elektrogevoelig-iemand/
https://stralingsleed.nl/blog/hooggevoeligheid-hsp-en-elektrohypersensitiviteit-ehs/
https://stralingsleed.nl/blog/elektro-overgevoeligheid-ehs-geidentificeerd-en-gekarakteriseerd-als-een-neurologische-stoornis/
https://stralingsleed.nl/blog/milieugevoeligheid-ehs-alleen-voor-gevoelige-personen-of-op-den-duur-iedereen/
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1423013068/mogelijk-oorzaak-gevonden-voor-mysterieus-havana-syndroom
https://www.ednasia.com/top-five-questions-about-6g-technology/