De Rockefeller Foundation is een vooraanstaande filantropische instelling, die op 14 mei 1913 werd opgericht door de oliemagnaat John D. Rockefeller, John D. Rockefeller jr. en Frederick Taylor Gates, een adviseur van de eerstgenoemd, in New York. Het doel van de stichting is “het welzijn van de mensheid in de hele wereld bevorderen”. Het is een van de invloedrijkste (niet-gouvernementele organisatie), NGO ’s in de wereld. De organisatie is gevestigd in New York en is een niet-gouvernementele organisatie (ngo), organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich op een of andere manier richt op een verondersteld maatschappelijk belang.

Te lezen valt, volgens de Rockefeller Foundation,  dat deze Covad-19 pandemie is gepland. Al jaren geleden. Volgens de Rockefeller Foundation moet deze wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen. Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust van zijn dat dit zo is. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden en zijn de slaven van de machtshebbers. Er komt een kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, wat een heel nieuwe dimensie van controle zal openen. Maar dit is onschuldige mensen voor de gek houden! Trap er niet in.

Bewijzen dat de pandemie gepland is
Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, hebben namelijk tijdens een nationale persconferentie in 2020, een schokkende verklaring afgelegd dat: ‘de corona-paniek een toneelstuk is. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’ Deze grote medische groep artsen publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. De ‘Artsen voor Informatie’ worden gesteund door meer dan zesduizend professionals en deskundigen.

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet is
De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’  tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd. “Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.”

7 augustus 2020 is “Plandemic” gelanceerd, een online-documentaire die naar eigen zeggen wil ontmaskeren hoe de coronapandemie georkestreerd is. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. De makers van de film ontkennen niet dat het virus bestaat, maar ze beschuldigen de Wereldgezondheidsorganisatie, de internationale farma-industrie en ex-Microsofttopman Bill Gates ervan achter de pandemie te zitten. Ook gigantische techbedrijven zoals Google en Facebook zouden betrokken zijn. Dit wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Plandemic is voorzien van commentaar van de viroloog Judy Mikovits, een in diskrediet gebracht voormalig onderzoeker die is beschreven als een anti-vaccin activist, ondanks haar ontkenning. Judy Mikovits is ervan overtuigd dat het nieuwe coronavirus ten onrechte de schuld krijgt van veel doden.

Een stukje uit een interview met viroloog Judy Mikovits
Interviewer: Gelooft u dat dit virus [SARS-CoV-2] in het laboratorium is gemaakt?
-Mikovits: Ik zou het woord gemaakt niet gebruiken. Maar je kunt niet zeggen dat het van nature voorkomt als het via het laboratorium was. Het is dus heel duidelijk dat dit virus is gemanipuleerd. Deze familie van virussen werd gemanipuleerd en bestudeerd in een laboratorium waar de dieren naar het laboratorium werden gebracht, en dit is wat, al dan niet opzettelijk, is vrijgelaten. Dat kan niet van nature voorkomen. Iemand ging niet naar een markt om een ​​vleermuis te halen, het virus sprong niet rechtstreeks op mensen. Dat is niet hoe het werkt. Dat is een versnelde virale evolutie. Als het een natuurlijk verschijnsel was, zou het tot 800 jaar duren.
Interviewer: En heb je enig idee waar dit gebeurde?
-Mikovits: Oh ja, ik weet zeker dat het heeft plaatsgevonden tussen de laboratoria van North Carolina, Fort Detrick, het US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases en het Wuhan-laboratorium.

De Sinclair Broadcast Group (een beursgenoteerd Amerikaans telecommunicatie conglomeraat die gecontroleerd wordt door de familie van de oprichter (Julian Sinclair Smith) interviewde Mikovits, maar het interview werd niet uitgezonden.

Wat vooraf ging aan de corona pandemie (COVID-19)?
In 2017 en 2018 (twee jaar voor het ontstaan van COVID-19) werden al honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd gedistributeerd. In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren.  Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen.

De  coronavirus pandemie werd zelfs al voorspeld in 2013
In 2013 schreef een muzikant het lied genaamd PANDEMIC. In zijn teksten beschreef hij een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt en aanleiding geeft tot rellen. Zijn lied beschreef letterlijk tot in detail wat we nu, zeven jaar later, in onze wereld zien. Hij noemde zelfs het exacte jaar van de pandemie: 2020, en het specifieke type virus: een coronavirus.  Dit is een regel in zijn tekst uit 2013: “2020 is gecombineerd met coronavirus, lichamen stapelen zich op.” Hoe had deze musicus in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een coronavirus pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie gewelddadige rellen zouden losbarsten? Hij legt uit: “ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘complottheorieën’ gelezen. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium 2020 – 2030 plaatsvinden. Dus heb ik er het lied Pandemic over geschreven.”

2014
De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende: “ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden en zich nergens van bewust zijn”.

Werd dit coronavirus ontwikkeld in een laboratorium? In het wuhan virology lab?

Een van ’s werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4. Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van coronavirussen!

2020
Volgens een Chinese virologe werd het virus bewust verspreid door de WHO. In april 2020 vluchtte de Chinese virologe en immunologe Li-Meng Yan uit China weg, en vroeg politiek asiel aan in Amerika. Reden? Ze wilde de waarheid over Covid-19 onthullen. Yan beweert een van de eerste wetenschappers te zijn die gewerkt heeft aan dit nieuwe coronavirus. Toen bekend werd dat dit virus ernstige ziektes veroorzaakte in het binnenland van China, kreeg Yan opdracht onderzoek te doen. Ze ontdekte iets ernstigs: dit virus werd door menselijk contact overgedragen. Toen ze deze verontrustende informatie bekendmaakte kreeg ze de nadrukkelijke opdracht hierover het stilzwijgen te bewaren. Li-Meng Yan besloot te vluchten naar Amerika en deed haar verhaal aan Fox News en de FBI.

Enkele maanden voor de coronavirus pandemie in China uitbrak, organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Bill Gates organiseerde een “coronavirus pandemie oefening” vlak voordat het echt gebeurde! Deze pandemieoefening heette Event 201 en vond plaats op 18 oktober 2019 in New York, letterlijk vlak voor de uitbraak. Organisatoren waren het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation Event 201. Hun conclusie was toen al dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden.

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken.  Er worden al digitale vaccin-ID’s ontwikkeld en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606. Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen.

Is het plan om de mensheid te injecteren met een vaccin dat het DNA wijzigt? Worden mensen slaafse volgers? Wie kan ons redden?

Foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronapandemie#/media/Bestand:COVID-19_Outbreak_World_Map.svg
https://www.stopworldcontrol.com/proof/?fbclid=IwAR0Ft0A1bplYJIHlEjZ005UlsO5m9eBqhwTw_zPTw7T0c_ExFH7zqIUQIn4
https://www.stopworldcontrol.com/nl/gepland/
https://www.stichting-jas.nl/2020/09/bewijzen-dat-de-pandemie-gepland-werd.html
https://commonsensetv.nl/schokkend-interview-uit-2014-over-corona-en-vaccins/
https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-wil-een-digitaal-certificaat-om-te-identificeren-wie-het-covid-19-vaccin-heeft-gehad/
https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
https://wijdeweb.nl/wat-speelt-er/