Aantal vluchtelingen wereldwijd
Eind 2023 waren er in totaal 117,3 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht. Nooit eerder telde UNHCR* zo veel mensen op de vlucht. Gedwongen op de vlucht wegens vervolging, conflict, geweld, mensenrechtenschendingen of gebeurtenissen die de openbare orde ernstig verstoren.

*UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) is de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

Vluchtelingenwerk in Nederland
In Nederland zetten zich organisaties in voor vluchtelingen. Organisaties zoals o.a:
-vluchtenlingenwerk Nederland,
-terre des hommes,
-pharos. (Pharos zet zich in voor kwaliteit en toegankelijkheid van preventie en zorg voor vluchtelingen)

Geen oorlogsterreur maar….. stralingsterreur in Nederland
Neen, in Nederland zijn geen oorlogsslachtoffers maar wel slachtoffers van….stralingsterreur. Stralingsterreur van alle 5G masten want de 5G zendmasten werken anders dan die van 4G. Bij 4G wordt er continu straling de omgeving in gezonden en bij 5G is de straling meer gericht op de gebruiker en is de frequentie veel hoger. De onzichtbare, niet te horen of te ruiken straling. Hiervoor moet wel de glasvezelkabel-capaciteit worden uitgebreid wat overal gebeurd of gebeurd is. Ook zullen er zogenoemde ‘Small cells’ in woonwijken en steden worden geplaatst. Om een goed bereik te garanderen moet op elke 200 meter zo’ n kastje komen hangen, op enkele meters hoogte.

Slim (smart) cities
In een slim city wordt de stad bestuurd op basis van big data dat verzameld wordt door verschillende sensoren in de stad. Voorbeelden van een slim city zijn o.a. Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Helmond, Hilversum, (Universiteit) Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle.

Stralingsterreur
Maar de straling van alle antenne-installaties, alle mobieltjes, smartphones en alle draadloze verbindingen maakt dat het hele land bedekt is met de onzichtbare, niet te ruiken of te horen straling. Straling welke een lichaam ontregelt en ervoor zorgt dat je niet ‘normaal’ kunt functioneren. Terreur omdat je er niet aan ontkomen kunt zonder afscherming. Geen plek te vinden waar geen bellende mensen zijn en bijna geen huis te vinden waar je als stralingsgevoelige wonen kunt. Geen arts te vinden die je helpen kan, want dit bestaat wettelijk en wetenschappelijk (nog) niet. Overgevoelig voor straling kan niet zegt de heersende wetenschap want hier zijn regels voor.
De wetenschap die ervan uitgaat dat een lichaam een acuut opwarmingseffect van één graad Celsius heeft(het thermisch effect) bij het gebruik van de draadloze communicatie en daar normen voor heeft.

Biologisch effect
Maar er zijn onafhankelijke wetenschappers die een duidelijk bewijs van biologische effecten door draadloze communicatie – technologieën vinden en die variëren van een” verminderd welzijn tot ernstige aandoeningen en/of schade aan de kwaliteit van leven en gezondheid.” Helaas worden deze wetenschappers, het waarschuwende groepje ‘gewoon’ monddood gemaakt. En dus worden mensen niet goed voorgelicht. Hebben mensen geen eerlijke keus. Mensen worden niet wijzer gemaakt en omdat straling niet te zien is, niet te voelen is en niet te ruiken, worden ze zo niet goed voorgelicht. Behandeld als kinderen; de handen voor de ogen en ik ben er niet!

5G en 60 GHz (gigahertz)
5G maakt gebruik van het spectrum, de capaciteiten en het niet-gelicentieerde karakter van de 60GHz-band en gebruikt deze voor toepassingen met hoge capaciteit, zoals video-backhaul (voor beveiliging en andere toepassingen), Wifi backhaul en gemeentelijke netwerken in Smart Cities. De 60 GHz kan dus ten allen tijde gebruikt worden, zonder dat dit vermeld hoeft te worden. Bij deze hoogfrequente band is een enkele antenne niet meer genoeg en moeten er meerdere elementen samenwerken in een array en de benodigde vergunning voor 60 gigahertz is eind 2019 gewoon afgeschaft. Deze mogen nu gebruikt worden door wie dat wil en zonder dit te melden!

En zo tellen een grote groep mensen, de mensen die ziek worden van de straling van masten in ons land (onder de gestelde norm), gewoon niet mee. Maar niet alleen de mensen reageren op deze straling. Veel onderzoeken zijn er dat ook ons milieu onze vogels, vissen, planten en bomen sterk lijden onder deze toegenomen vervuiling, veroorzaakt door de vele frequentiegolven welke mensen denken nodig te hebben om mobiel te kunnen bellen en om overal draadloos op het internet te kunnen.

Wie stopt deze stralingsterreur en….waar moet de stralingsgevoelige in Nederland naar toe?

Bronnen:
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-komst-van-5g-waarom-we-allemaal-steeds-sneller-internet-willen/
Foto: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-komst-van-5g-waarom-we-allemaal-steeds-sneller-internet-willen/
https://stralingsleed.nl/blog/5g-krijgt-een-upgrade/
https://stralingsleed.nl/blog/5g-60-gigahertz-ghz-is-niet-zomaar-een-frequentie-en-vooral-niet-onschuldig/
https://tweakers.net/reviews/12006/beamforming-en-mu-mimo-5g-krijgt-upgrade.html
https://blog.lebara.co.uk/nl/onthulling-van-de-transformatie-hoe-5g-een-revolutie-teweegbrengt-in-de-ontwikkeling-van-slimme-steden/
https://bits-chips.nl/article/samenwerkende-antennes-brengen-60-ghz-in-bereik/