Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Angelique Angelique schreef op 14 maart 2022 om 17:25:
Bedankt voor je antwoord, Ria. Je hebt helemaal gelijk. En stel nu dat we toch gaan verhuizen: zou dat bromgeluid van de mast (4G?) komen en zou dat geluid verminderen als we op grotere afstand zouden gaan wonen? Maakt het uit hoe de straalverbindingen lopen? En kunnen we daar rekening mee houden met hoe ze lopen op welke muren we die antistralingsverf smeren? (zoals je eerder aangaf als tip aan iemand) Bedankt!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Angelique.
De straling reduceert duidelijk bij afgeschermde muren:https://stralingsleed.nl/blog/gitzwarte-muurverf-met-koolstofdeeltjes-reduceert-de-straling-met-999/. De muren waar de stralingbron vandaan kwam, hebben we afgeschermd. Maar straling gaat ook zijn eigen weg; het maakte na jaren een bochtje en kwam van de buren toch bij ons binnen (de meter bevestigde dit). We moesten nog meer afschermen. Maar de zware brom, denk ik niet. Lees HSP 'ers er eens op na (High Senitive Person). Ben je dat ook? Ja, straalverbindingen kunnen bij de 60 GHz band als punt-punt straalverbindingen worden ingezet zonder vergunning, https://stralingsleed.nl/blog/60-ghz-zonder-licentie-wordt-gebruikt-voor-o-a-5g/. Scherm je huis eerst goed af als verhuizen niet nodig is. Wij hebben veel aan Wim Fleuren gehad (Vitalitools) en de stichting EHS.
Succes.
Angelique Angelique schreef op 10 maart 2022 om 21:44:
Beste Ria, wat fijn dat je je ervaringen openlijk hier deelt. Het is echt een troost te lezen dat we niet alleen staan. Wij hebben nu een geruime tijd last van een "brom". Die lijkt sommige dagen harder te staan dan andere. Vooral 's nachts horen we hem goed. Mijn man gelukkig ook. Niet fijn dat we er allebei last van hebben, maar het verbindt wel. We overwegen zelfs te verhuizen. Maar waarheen? Komt het overal?
En wuifelen ze het niet weg als je het aankaart bij de gemeente? Die telecomgiganten gaan toch wel door met hun plannen, denk ik dan. Kritiek lijkt op allerlei gebieden ongewenst. Dus tja.. pick your battles, zeggen we dan.
Is het goed om te kijken naar hoe de straalverbindingen lopen op de antennekaart? We zien dat er bij ons een over onze straat loopt en dachten dat we daarom dit zo goed horen. Van een mast op ca 100 meter afstand.
Ik word er heel gefrustreerd van en ben soms ten einde raad door dit geluid!
Bedankt alvast voor je reactie en nogmaals dank voor wat je doet met je site.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Angelique,
Erg fijn en waardevol dat je het met je man kunt delen. Gedeelde troost is halve troost. Je bent dan in staat om meer aan te kunnen. Ga de strijd aan bij de gemeente, want de telecomgiganten hebben niet het welzijn van mens, flora en fauna als eerste in het vaandel staan. Hebben niet de mensen als prioriteit. Ik denk nu aan ons nageslacht (sinds een jaar ben ik oma). Ook voor ons nageslacht moet de wereld toch leefbaar blijven want door alle satellieten schijn het overal te komen (is al bezig). Succes maar denk aan je eigen gezondheid, Ria.
Justin Justin uit Deventer schreef op 3 maart 2022 om 19:49:
Wederom een enorme hoeveelheid dode vogels A2 vandaag erg dichtbij de 5g zendmast
rita rita uit Hengelo schreef op 14 februari 2022 om 15:54:
Hallo dappere Ria ik begrijp wel hoe ernstig je gezondheidsklachten zijn veroorzaakt door straling . Sinds twee en een half jaar staat op 50 0 m afstand v mijn huis een C 2000 mast met daaraan ook nog 5G krans antennes . En op 10 m van mijn huis een Transformatorhuis .Sinds een aantal jaren ervaar ik steeds sterkere elektromagnetische straling klachten zoals een zware brom piep en testbeeld geluiden in wisselende sterktes zowel overdag en snachts , hoofdpijn , verhoogde hartslag , opwarming en niet kunnen slapen Wat zou de oorzaak kunnen zijn ,de mast of t transformator huis en misschien versterkt t elkaar wel Hart gr rita
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Rita,
Zelf denk ik de mast. Vooral 5G is voor iedereen een brug te ver. Je woont er te dichtbij, net zoals wij toendertijd te dicht bij een 2G mast woonden (op de kerktoren), wat we niet wisten NB (2003). Maak het bekend wat dit met mensen doet, deze frequentiegolven. Iedereen komt straks dichtbij small cells te wonen, dus krijgt iedereen dit? En neem van mij aan: het is honderd maal erger dan de de lock down wat ingevoerd is voor corona. Zorg voor jezelf voor een goede afscherming. Wij zijn toen goed geholpen toen bij Vitalitools, Nijmegen.
Veel positieve strijdkracht en heel veel sterkte,
Ria
Winnie Dexel Winnie Dexel uit Alkmaar schreef op 3 februari 2022 om 12:50:
Ik heb erg veel last van het horen van een hoge fluittoon voor mijn woning en in mijn woning. Ik word er erg onrustig van, draaierig, en voel me duizelig. Een paar jaar geleden is er een slimme meter in mijn woning geplaatst onder mijn protest. Beweerd werd echter dat een oude meter niet meer geplaatst kon worden. Ik heb het aflezen op afstand laten uitzetten. Volgens mij komt die fluittoon van de meter, maar ik denk ook door wifi-versterkers in de buurt. Had de buren al gevraagd om apparatuur van de muur te zetten. De fluittoon blijft. Ik word er knettergek van. Ik slaap nu op zolder, daar lijkt het minder. Wat kan ik doen?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Oh Winnie,
erg moeilijk zolang niet duidelijk is dat niet iedereen tegen de EMV kan. Kun je meten? Je weet dat je anders bij Vitalitools, https://www.vitalitools.nl/stralingsmeters-huren Nijmegen, een HF-meter kunt huren? Dan weet je óf en waar het signaal vandaan komt. Je kunt ook proberen of het minder wordt op een nog vrij schone plek (ik weet alleen niet waar). Een meter 'vertelt' je waar het nog te doen is. Veel succes,
Ria.
Sissi Wigbers Sissi Wigbers uit Apeldoorn schreef op 28 januari 2022 om 10:59:
Beste Ria ik ben de petitionaris van SmartCity Apeldoorn. Het had je gesierd als je met ons in gesprek was gegaan over het door jou geschreven stuk. Dan hadden we de precieze reden van de petitie kunnen toelichten. Graag gesprek hierover mvg Sissi Wigbers petionaris
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Sissie,
Ik ben elektrogevoelig geworden door het wonen in 2003 onder een kerktoren met 2G masten, wat we niet wisten toen we de woning kochten. Ik niet alleen, onze oudste zoon ook. Hij heeft het nóg moeilijk en moet erg oppassen voor niet te veel draadloze toestanden (wat met een smart city totaal niet mogelijk is). Ik zelf moest in 2008 ontslag nemen toen iedereen een smartphone ging bezitten. Als ik nu in Apeldoorn woonde moest ik wegwezen. Maar waarheen? Ik kan langzaam helemaal niets meer, een eeuwige lockdown. Dat wil je de mensen in Apeldoorn echt niet aandoen en zo anders ben ik niet als anderen; dus iedereen kan het krijgen. Wees gewaarschuwd. En dit is wat ik nog kan op mijn gedrade computer.
Groet Ria.
Peter Peter uit Nijmegen schreef op 27 januari 2022 om 10:34:
Hallo, is er bij jullie iets bekend over het starlink project van Elon musk, ik heb sinds een aantal maanden een irritante fluittoon in mijn hoofd en heb het vermoeden dat het daar mee te maken heeft.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Peter,

het zou heel goed kunnen. Ik heb ook het gevoel dat de , verbindingen' met de satellieten werken. Zie:
https://stralingsleed.nl/blog/satelliet-internet-in-nederland-beschikbaar/
https://stralingsleed.nl/blog/5g-doorgeven-via-de-vele-satellieten-geen-goed-idee/
https://stralingsleed.nl/blog/de-ruimte-in-voor-een-draadloze-verbinding-op-aarde/
Er wordt echter niet veel over geschreven in kranten en dit is wat ik zelf ervaar.
groet, Ria
Nelia Aarnoutse Nelia Aarnoutse uit Groningen schreef op 26 januari 2022 om 13:22:
Jammer Ria, dat je ondanks je goede wil en dat je Thomas Cowan citeert, toch begint over virussen die ziekten en besmettingen kunnen veroorzaken. In zijn boek: "The contagion myth" legt hij glashelder uit dat dit onmogelijk is en waarom.
Virussen zijn exosomen, d.w.z. uitscheidingsproducten. Onder geen voorwaarde ziekmakend. Dit sprookje is in de wereld gekomen door Louïs Pasteur, die dit op latere leeftijd herroepen heeft. Toch blijft het verhaal op veel plekken opduiken, ook onder onze wetenschappers. Misschien komt het ook de Pharma-industrie goed uit...
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ik weet even niet welk artikel er bedoeld wordt maar voor mij is erg belangrijk dat de wetenschap (niet de wetenschap in dienst van de telecom) nu zegt dat virussen wel geactiveerd worden door 5G en uit eigen ervaring totaal de mens uitschakelt. Het zijn de virussen die ook de lichaamscellen doen veranderen bij de mens (niet iedereen reageert meteen) en de cellen van de flora en fauna. Dat is mijn boodschap maar er wordt nog niet veel aandacht aan geschonken dus ik grijp alles aan wat maar kan.
rené van riel rené van riel schreef op 21 januari 2022 om 07:05:
Geachte Ria
Bedankt voor uw informatie op deze website. Klopt het dat smart staat voor Small Military Arm Residential Technology. Zoals beweert wordt in de laatste documentaire van Oliver Stone over 5G?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo René,
Ga er vanuit dat dit dan correct is. Ik weet het niet maar wat ik wel weet is dat het leger gebruikt maakt van de nieuwste technologiën, maar dat dit niet bekend wordt gemaakt en dus niet te vinden is.
Groet Ria.
Frans Frans uit Utrecht schreef op 21 november 2021 om 14:20:
Beste Ria,

Zojuist je artikel gelezen over ADS, het Actieve Daniël System. Graag wil ik je met dit schrijven wijzen op een aantal onjuistheden in je artikel. Dit lijkt me van belang, omdat je veel lezers hebt die je met zo’n artikel niet geheel juist voorlicht. Ik zal ze opsommen:
1) Je hebt het over een doordringingsdiepte van 1/64 inch. Dit is echter geen 3,7 cm, maar circa 0,4 mm. Dus ruim een factor 100 minder.
2) Je vergelijking tussen 5G en ADS gaat mank want het ADS is een gerichte en gefocuseerde bundel, 5G is het dat juist niet: het straalt alle kanten op. Bovendien is de frequentie van een heel andere waarde.
3) 95Ghz is een golflengte van circa 3 mm. Dit ligt ver buiten het zichtbare licht. Zeker ruim een factor 4000 hogere golflengte dan zichtbaar licht (dit stopt bij circa 0,7 micrometer)
4) Je hebt het over ‘bijna infrarood’ dat zelfs ‘over de grens van zichtbaar licht zou gaan’. Dit is onjuist. Per definitie onjuist, omdat het anders geen ‘infra’ rood meer zou heten. Bovendien zou je het dan moeten kunnen zien, en dat is niet zo.
Het effect op mij bij dit soort onjuistheden is dat ik twijfelen over het hele artikel en zelfs al je artikelen die je schrijft. Dat is jammer, want je zult ongetwijfeld ook goede stukken schrijven. Kortom: check je feiten beter, of laat ze checken.
Succes, Frans
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Frans,
Het gaat om het feit dat de ADS een wapen is maar de draadloze telefonie gewoon is goedgekeurd en gebruikt wordt. Officieel door het ICNIRP ( een onafhankelijke internationale groep wetenschappers die blootstellingslimieten voor elektromagnetische straling opstelt) is goedgekeurd. Beide zogenaamd niet schadelijk voor het lichaam maar dat is niet dus waar. Er zijn mensen die wél reageren maar dat mag niet gezegd worden.

Feitenmateriaal kun je helemaal goed hebben, ik heb het van bronnen en zelf weet ik dat niet. Ik weet alleen dat ik niet tegen alle draadloze kan en al heel veel heb moeten laten. Er zijn veel mensen die er niet tegen kunnen en ik vrees voor de generatie na ons.
Groet, Ria.
Heleen Guijt Heleen Guijt uit Katwijk aan zee schreef op 10 november 2021 om 07:40:
Goedemorgen,

Mijn man heeft hartritmestoornis (boezemfibrilatie) nu komt dit denken wij door chronische stress. Alleen vragen wij ons af of dit door de stralingen kan komen? Zijn er mensen die dit ook hebben. Vorig jaar mei is er 140m bij ons vandaan een 5g mast geplaast.. Ook hebben wij sinds dit jaar glasvezel.. Onze dochter heeft ook soms last van hartritmestoornis en sinds gister onze zoon ook… Ik ben toch wel benieuwd of er mensen zijn die dit ook hebben… hartelijke groet, Heleen Guijt
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Heleen,
Dit valt onder de biologische klachten van elektromagnetische velden van alle draadloze staat het wel bij zie https://stralingsleed.nl/blog/gezondheidsklachten-door-een-teveel-aan-kunstmatige-straling-van-het-draadloze/

Maar biologisch reageren is niet officieel onderzocht door het ICNIRP en dus wordt door regeringen en artsen niet op onderzocht. Probeer zelf zo veel mogelijk af te schermen als het mogelijk is. Wij hebben een meetspecialist van Vemes geraadpleegd https://www.vemes.nl/ En ja, ik had in 2005 al door 2G.
Truus Buttinger Truus Buttinger uit Amstenrade schreef op 19 oktober 2021 om 09:26:
Wat u beschrijft in uw artikel "Wat ik niet wist over glasvezel" is op dit moment op mijn situatie van toepassing.
Weet u al iets meer over glasvezel. Is het beter om dit niet aan te schaffen.
Ik weet het op dit moment echt niet en morgenmiddag komen ze terug om mijn beslissing hierover op te nemen. Of ik dit wel of niet wil. Ze zijn bij mij van DELTA aan de deur geweest en ik heb nu een Ziggo all-in abonnement met een HORIZON box.
Ik hoop dat u mij hierover meer kunt doorgeven.
Als het voor u makkelijker is, kan dit ook via een chat.
Met vriendelijke groet,
Truus Buttinger

P.S.: Over wat de heer Petros Kourdoglou in uw gastenboek schrijft wil ik ook graag wat meer over weten.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Truus,
We hebben het tot de voordeur late leggen en niet verder. Ik wacht tot je zelf de router mag kiezen. Nu hebben we er een (KPN) waar ik meteen de wifi uit kan zetten als die zelf aangaat (na een stroomstoornis wat nog al eens gebeurt). Ik heb alle routers die ze ongevraagd sturen terug gestuurd. Ik ben er niet van overtuigd (bij navraag) dat bij een stroomstoornis ik zelf eventueel het knopje uit kan zetten van de wifi die dan 'spontaan' aangaat. Je moet dan achter de PC de wifi uitzetten en zo lang met wifi aan lukt me niet. Dan zak ik door de benen.

Het e-mailadres van Petros is: petros kourdoglou@live.nl. Eng om door te geven maar ik weet hoe wanhopig je kunt zijn. Sterkte, Ria.
Petros Kourdoglou Petros Kourdoglou uit Rotterdam schreef op 7 oktober 2021 om 14:36:
Beste, ik 'ken' een man uit Duitsland die oplossingen heeft voor de problematiek die u beschrijft. Ik heb vandaag een frequentie omvormer van hem binnen gekregen. Het is al jaren aan de gang met straling en mindcontrole. 5G en het vaccin is idd next level. U heeft mijn e-mail. Groeten Petros
Maria Maria uit Haarlem schreef op 20 september 2021 om 07:05:
Beste Ria, heb je je al eens verdiept in Orgonite en biofotonen? Ik ben ook gevoelig en heb hier zulke goede ervaringen mee.
Ria jouw leven is niet 'over' maar jouw geschenk aan het leven op aarde is je onderzoek en deze site. Respect, en dankbaar!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Maria,

Ja, biofotonentherapie gehad. Twee maal. Ik geloof daar ook heilig in totdat er een mast in de buurt kwam hier.

Dank je wel voor het noemen van het geschenk van het leven. Heel langzaam besef ik het zelf ook. Er is veel gebeurd maar het lijkt 'gestuurd'.
Groet, Ria.
Henk Tennekes Henk Tennekes uit Zutphen schreef op 7 augustus 2021 om 18:35:
Dodelijker als straling is het publiek zwijgen van hoog opgeleid Nederland als hun eenzijdige kennis tot generale arrogantie overgaat.

Hopelijk start dhr. Omtzigt het nieuwe politieke normaal van ouderwets hard werken en huiswerk doen. Zonder honderden lobbyisten van AI, chemie, pharmacie met duizendvoudig vermogen maar zonder geweten, zonder psychologische marteling van haagse koekoeksjongen die het beleid bepalen en hard werkende mensen krankzinnig maken.

Politici met een eigen gezond en menswaardig verstand, niet getrouwd met ons land, maar met de toekomst van zijn kinderen.

Onze huidige weg is een eindige oorlog tegen de natuur, geplaveid met comfortabele waarheden.

https://youtu.be/COV-fWlfWAo
Trudy Trudy uit Almere schreef op 24 juli 2021 om 14:28:
Ik heb met veel interesse de informatie op deze website gelezen. Nu vroeg ik mijn af of jullie ook een mening hebben over de Corona vaccinaties. Net als 5G kunnen ook die kunnen een grote invloed hebben op je lichaam. Toch denk ik erover om een vaccinatie te nemen ivm mijn slechte afweersysteem. Ik hoor graag jullie mening.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Trudy,

Over corona denk ik dat het gemaakt is en behoorlijk uit de hand gelopen (mag ik hopen). De mensen die werken hebben helaas geen keus en moeten wel vaccineren. Zelf kan ik helemaal niet meer een kwartier wachten bij de huisarts i.v.m. alle draadloze, dus heb ik geen keus. Ze weten ook niet wat het gaat doen bij elektrogevoeligen omdat deze kwaal (nog niet) erkent wordt. Als het niet anders kan is er geen keus. Doe wat het verstandigste lijkt.
Ria.
Marjan Marjan uit Leeuwarden schreef op 22 juli 2021 om 10:08:
Beste mevrouw Luttikhold,
Dank voor uw werk en voor het delen van de veelzijdige informatie naar aanleiding van uw (persoonlijke) zoektocht.
Ik zou graag met u in contact komen. Via Facebook heb ik u geschreven over het hoe en waarom van mijn bericht.
Een hele fijne dag toegewenst en heel graag tot horens!
Groet,
Marjan
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Marjan,

Ik zie dit bericht nu pas. Ik ben niet erg goed met de pc en ben allang blij dat ik mijn ei kwijt kan. Ook niet altijd gaat het dan zoals ik wil. Ik zie dus nu pas dat ik niet geantwoord heb. Sorry. Ik wil graag serieuze mensen helpen waar ik eventueel kan. Op Facebook neem ik alleen deel aan het item; straling en zo.

Ria Luttikhold
trudie trudie uit almere schreef op 25 juni 2021 om 18:15:
Op you tube vond ik een video die voor mij de impact van straling op je lichaam iets duidelijker maakt: "The heart is not a pump" van Thomas Cowan MD. Ik vond het de moeite waard om dit op deze site te delen.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Trudie, bedankt voor het bericht.
Ik lees (een Youtube filmpje kijken liever niet) ergens: "hij gelooft dat mensen ziek worden omdat ze op de een of andere manier uitgehongerd of vergiftigd zijn en de traditionele geneeskunde bestempelt ontgiftingsinspanningen als onderdeel van de ziekte wanneer ze de inspanningen van ons lichaam zijn om te genezen". Ik geloof ook dat de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze een soort vergiftiging zijn voor de lichaamscellen, dat vermeden moet worden.
Pete Jensen Pete Jensen uit Groningen schreef op 13 mei 2021 om 08:06:
Jullie maken elkaar gek met jullie theorieën.
Bijna alles, ook je eigen zenuwstelsel werkt op basis van "elektrocommunicatie" en wekt dus zijn eigen elektromagnetische veld(jes) op.
Hou op met deze dwaze ideeën!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Je zult wel anders piepen als je net als mij nergens meer kunt wezen omdat er overal onzichtbare, onruikbare en onhoorbare frequentiegolven zijn van alle draadloze. De regering wil graag draadloos en ik zal blijven waarschuwen. Ik ben ook gewoon een mens net als iedereen. Ooit zal het duidelijk zijn.
WillemS WillemS uit 's-Hertogenbosch schreef op 22 april 2021 om 09:03:
Beste Ria. Vervelend te horen van je elektrogevoeligheid. Ik las je artikel over de slimme meter en het TF signaal. Ik meen dat dat niet helemaal juist is.
Als je de slimme meter administratief uit laat zetten betekent dat niet dat hij niet meer communiceert en aanzetten via de P1 poort hoeft en kan dus niet! De netbeheerder kan gewoon van afstand de instelling "wijzigen". Maar de netwerkbeheerder krijgt toch gewoon je meterstanden doorgemeld maar geeft deze niet door aan je energieleverancier, dat moet je zelf doen. Hoe vaak de meter communiceert daar doen de netwerkbeheerders schimmig over dus als elektrogevoelige is het slim een domme digitale meter te nemen of de meter in een kooi van Faraday te laten plaatsen (niet aarden want dan werkt het sowieso niet!) Sterkte en hopelijk heb je er iets aan. Wellicht gaat men voor communicatie vaker gebruik maken van infrarood, dat lijkt me minder belastend?
M.vr.gr.
WillemS
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Willem,

We hebben geen slimme meter en die komt er hier ook niet in. De info heb ik van de sites die er onder staan. Helaas dus geen ervaringsdeskundige wat dat betreft en onvoorstelbaar en niet netjes dat er zo omheen gedraaid wordt. Is het mensen bewust voor de gek houden?

Heel schokkend namelijk ook om te lezen dat er ook wetenschappers zijn, in dienst van de Telecom, die blijven volhouden dat er niets aan de hand is en dat regeringen dit helemaal prima vinden (Nederland) en dit geloven ondanks de vele protesten en onderzoeken van gerenommeerde wetenschappers. Mijn missie is op een nette manier mensen waarschuwen (iets wat ik nog kan op de bedrade PC): laat jullie niet overkomen wat ons gezin is overkomen. Groet Ria.