Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.153.166.111 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Hans Hans schreef op 13 oktober 2020 om 13:46:
Hallo Ria (en alle lezers van deze website),
Alles wat leeft is gevoelig voor electro-magnetische straling. De impulsen voor het uitvoeren van processen in een cel zijn ook van electro-magnetische aard. Dit is rond 1900 al vastgesteld (o.a. Marconi, Lakhovski en Ighina) en ondertussen ruimschoots bekend en onderzocht in de moderne wetenschap. Het is zeker bekend bij de ontwikkelaars van electro-magnetische apparatuur, echter, men gebruikt die kennis niet om de apparatuur minder schadelijk te maken, maar juist voor het omgekeerde. Hoe krachtiger de straling, des te zekerder werkt de apparatuur. En daar verdien je aan. Het is nu hun 'uitdaging' om de hoeveelheid straling op een dusdanig niveau te krijgen dat directe schade, gemiddeld genomen, niet ontstaat of in ieder geval niet direct opvalt. Van 5G is bekend dat men boven een bepaald niveau het gevoel krijgt van het verbranden van de huid. Ook dieren raken in paniek, zoals de koeien in Groningen die door alle hekken en draden gingen tijdens een 5G proef. Dus je moet daaronder blijven. En daarom dat 5G zenders in elke straat (bijna aan elke lantaarnpaal) nodig zijn, niet alleen vanwege het korte bereik, maar ook om het stralingsniveau niet te hoog te laten worden. Over de lange termijn gevolgen wordt bewust gezwegen. Zelfs al zou je niet uitgaan van een 'boze agenda', dan nog is het extreem onverantwoordelijk van slechts enkele bedrijven om ondanks alle bezwaren hun apparatuur door te drukken. Wat zeer te denken geeft is, dat wereldwijde organisaties en alle overheden ook achter 5G staan. En dan kan je niet meer om 'een agenda' heen.
Wat ik graag nog wil zeggen is, dat straling uitsluiten (ergens anders gaan wonen waar geen/weinig zenders zijn), straling tegenhouden (afscherming van je huis en jezelf) uiteindelijk niet gaat werken. De laatste mogelijkheid is straling neutraliseren en dat is overal toepasbaar. Hoe dat kan is een zoektocht, maar het kan en het bestaat. Ik wil geen hint geven, want dat zou kunnen wijzen op een zeker eigen belang of dat van een bedrijf of organisatie. Maar zoeken kan iedereen en de informatie is er, nog wel.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Hans,

Ja, de mens leeft dankzij de natuurlijke elektromagnetische velden. EMV die behoorlijk verstoort worden door het toenemende gebruik van de kunstmatige elektromagnetische velden van met name de draadloze techniek. Door de verschillende trillingen worden de natuurlijke EMV veranderd en hebben invloed op de werking van de mensencellen en cellen bij flora en fauna op den duur. De straling neutraliseren werkt bij mij niet. Heel lang is het wel gelukt om de EMV van alle draadloze in eigen huis, te verminderen en zelfs te elimineren. Dit wordt echter steeds moeilijker en de enige optie is volgens mij; minderen van alle kunstmatige/technische EMV. Laat wereldwijde instanties en overheden ook hun verstand gebruiken en een stapje terug doen is voor nu de enige hoop.
alex alex schreef op 9 oktober 2020 om 20:24:
Hier een artikel over militaire 5G technieken
https://www.rt.com/usa/502996-pentagon-5g-experimentation-lethality/
Mariëtte Mariëtte uit Nijmegen schreef op 16 september 2020 om 12:03:
Dag Ria,

Kwam net op jouw site terecht, omdat ik info zocht over effecten van glasvezel.
Las schokkend bericht mbt vaccinaties. Ga zeker nog zelf verder op onderzoek uit. Dank voor links en aanknopingspunten hiervoor.
Graag wil ik (een beetje) hulp aanbieden mbt jouw site.
Zou je me willen mailen?
Hartelijke groet, Mariëtte
Tonny Tonny schreef op 12 september 2020 om 08:18:
Ik lees over de nao dat er op 3 september iets geschreven is
Ben hier erg mee bezig maar kan niks vinden over iets van 3-9. Waar kan ik dit vinden. Op de 2 sites wel dat ze al vanaf 2016 hier mee bezig zijn. Maar niks over 3-9
Kunnen jullie hier links opZetten waar ik dit kan vinden
Alvast bedankt
Gr tonny
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Tonny,

Ik denk dat je het artikel bedoeld over de nano-chip en Covad-19 vaccinatie?
Als het goed is staan de bronnen eronder en is het bekend gemaakt dat ze ermee bezig zijn (maakt toch niet zoveel uit wanneer het bekend is gemaakt)? Laat, als het zover mocht komen je niet vrijwillig of verplicht vaccineren, is de boodschap. Als veel mensen dat niet doen dan is het niet mogelijk om je ergens maar ook te weigeren, toch? Dit is mijn boodschap gewoon als ernstig elektrogevoelige, gemaakt in 2003 door het beleid van onze overheid.
Lila Lila uit Utrecht schreef op 11 september 2020 om 14:54:
Ik las het bericht "Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins".

Erg schokkend verhaal. Weet je ook hoe DARPA en de Bill en Melinda Foundation dit bekend hebben gemaakt? Ik kon er op de website van Darpa niks over vinden, maar misschien kijk ik niet grondig genoeg..

Je schrijft 'Op 3 september maakt DARPA*, de Bill & Melinda Gates Foundation bekend dat ze, samen met tech-bedrijf Profusa, een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel ontwikkelen. En dat deze biosensor samen met het vaccin tegen Covid geïnjecteerd wordt vlak onder de huid."

Ik krijg gewoon veel stress hiervan. En als ik nu het op de site van de organisatie er meer over lees, dan weet ik beter of:

A. of mijn stress terecht is, want de organisatie maakt de plannen bekend
B. het niet nodig is om stress te hebben..

Groeten,
Lila
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Lila,

Het zijn keiharde feiten dat ze ermee bezig zijn: https://profusa.com/profusa-and-partners-announce/?fbclid=IwAR0xxEhN6We4dsOApnNuiGQzFJnm-alHd8vnVkN5srfc4iEc4yOAY0tqaB0, Profusa en partners kondigen de start aan van een onderzoek om vroege tekenen van influenza te meten door middel van biosensortechnologie.

Waar rook is, is vuur. De vaccinatie tegen Covid-19 wordt hopelijk niet verplicht worden. Ik zoek informatie om ook niet te kiezen voor een vrijwillige vaccinatie. Weet wat je wilt en dan is stress echt niet nodig. Vertrouw op jezelf.

Succes, Ria.
Joey den Boer Joey den Boer uit Lutjebroek schreef op 10 september 2020 om 10:09:
Dag warme croissantjes van me,

Ik wil even laten weten dat deze website me mijn ogen heeft laten openen. ik ben WAKKER geworden, ik ben geen SHEEPLE meer, WORDT WAKKER mensen!!!

De overheid houdt ons in een greep en verteld dat Covid 19 gevaarlijk is. DIT IS OM ONS TE BELEMMEREN!

5G is een wapen van de overheid om de wakkere mensen uit te schakelen en de sheeple te hersenspoelen!!
Rick Rick uit Eindhoven schreef op 10 september 2020 om 08:29:
Wat een tenenkrommend slechte artikelen op deze site. Niet normaal, huilen over van alles en nog wat, maar zelf totaal geen quality control. Vinden de makers van deze site fatsoenlijk Nederlands te ingewikkeld ofzo? Bedroevend!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Rick,

Neen, jouw berichtje is goed Nederlands zeg! Huilen met de pet op.
Shungite Nederland Shungite Nederland uit Zandvoort schreef op 27 augustus 2020 om 19:24:
Beste Ria, ik heb met veel plezier jouw boek gelezen en ik ben erg onder de indruk van de manier waarop jij alles in beeld hebt gebracht! Mijn complimenten. Het is allemaal zeer uitgebreid en fantastisch beschreven. Ik verkoop Shungite stenen die straling neutraliseren door middel van de rechtsdraaiende moleculen. Misschien ben je hier ook wel bekend mee. Ik help veel mensen die last hebben van straling met mijn stenen en mijn behandelingen die ik geef. Ik kan nergens jouw contactgegevens vinden. Zou jij mij een mailtje willen sturen want ik zou graag eens van gedachte willen wisselen met jou om te kijken of ik jouw boeken op zou kunnen nemen in mijn webshop. Ik hoor graag of je hiervoor open staat. Ik wil mensen heel graag helpen met het weren van straling, want er zijn veel mensen die er last van hebben en ziek van worden. Hartelijke groet, Monique - Shungite Nederland
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Monique,

Net gisteren kristallen laten plaatsen in de tuin en woonkamer. De woning stralingsvrij laten maken naast het feit dat we al afgeschermde muren hebben, ramen en elektriciteit. Moet nog afwachten of het werkt (lijkt er nu nog niet op waar ik zo gehoopt had), want na plaatsing van een zendmast in de buurt zijn de klachten veelal terug. Mijn eerste boek is uitgegeven (Akasha), mijn andere manuscripten heb ik maar op de site gezet (ik kan zelf niet meer zelfstandig lopen en ben zo goed als uitgeschakeld). Dank voor je berichtje,

Ria.
Janneke Monshouwer Janneke Monshouwer uit Bussum schreef op 26 juni 2020 om 14:47:
Beste Ria Lurvink-Luttikhold
Via deze weg zoek ik contact want ik heb een verzoek. Wilt u me svp terugmailen? Dank bijvoorbaat,
Met vriendelijke groet,
Janneke Monshouwer
Vincent Vincent schreef op 8 juni 2020 om 20:36:
Wat een ontzettende stoeptegels zijn jullie zeg.. 1x Googlen op "elektrohypersensitief" en je leest overal dat het een placebo effect is. Mensen maken zichzelf druk om niets. Als 5g schadelijk was geweest dan waren we allemaal al lang dood geweest door onze afstandsbedieningen die infra rood uitstralen, dat op een vele malen hogere frequentie ligt...
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hey stoeptegel,

je slaat de plank niet ver mis hoor met dat bijna dood zijn. Dit is overigens MIJN site en je spreekt over een hele groep en 5G. Lees maar eens goed en huiver. Ik wil voorkomen dat meer mensen uitgeschakeld worden in deze maatschappij, helaas uit ervaring.
E. E. uit A. schreef op 12 mei 2020 om 20:17:
Hallo Ria,

Hoe kan ik jou bereiken? Ik vind namelijk geen contactgegevens om je een persoonlijk bericht te sturen.

Warme groet, LL
aimee aimee uit Brummen schreef op 12 mei 2020 om 17:00:
.. een beetje diagonaal alles doorgelezen.. erg is het hè. wij kunnen ook bijna nergens meer naar toe.(we hebben een vakantiehuis stralingsvrij naast ons . misschien interessant?) Dat 5 G is echt een heel grote dreiging - nee het schijnt er al te zijn .Wij wonen buiten , maar de mensen in de steden wat een verdriet Degenen die brand stichten vind ik eerlijk gezegd helden, want de petities helpen nog niets Met vriendelijke groet aimee
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Aimee,

lief voorstel. Was tot een paar jaar terug erg welkom geweest. Ik begin erg slecht te lopen helaas. Hier kan in ik nu blindelings de weg vinden. Ik loop heel erg moeilijk en moet me overal aan vasthouden om nog langzaam vooruit te komen. We hebben besloten dat vakantie niet meer mogelijk is. We blijven genieten van alles rond de woning (in een klein dorpje). In brand steken doen niet de de elektrogevoeligen (denk ik) want die weten wel wat een 5g mast is en steken geen 2G in brand. Ik hoop dat er eerst onderzoek komt, eerlijk onderzoek.

Sterkte voor jullie,
groet, Ria.
Richard Richard uit Mossel schreef op 11 mei 2020 om 12:50:
Lieve Ria, bedankt voor alle informatie je die beschikbaar maakt op deze website. Toen ik zelf ongeveer 5 jaar geleden last kreeg van de straling zijn ik en mijn man verhuisd naar een klein huisje in de bossen bij Mossel. Met loodverf op de muren en geïsoleerde kabels in huis zijn ze ons langzamerhand weer beter gaan voelen. Laatst heb ik per ongeluk het deurtje van de magnetron een tijdje open laten staan. Weet je toevallig of dat schadelijk is? Met al die berichtgeving over 5G en de dode spreeuwen in 2018 durven we eigenlijk helemaal niet meer buitenshuis te komen. Het wordt tijd dat de overheid er iets aan doen. Veel succes, Richard uit Mossel
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Richard,

Een dankjewel is fijn, daar doen we het voor. Samen onze ervaringen delen. Wanneer het deurtje van de magnetron open staat, werkt de magnetron niet. Anders had je dit wel gemerkt aan je lichamelijk welzijn. En we blijven hopen dat de overheid 25 mei de enige juiste beslissing neemt in de rechtszaak die stop5GNL heeft aangespannen: eerst onderzoek!

Groet, Ria
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 07:11:
Ria, zou het niet geweldig zijn indien je jouw bevindingen/onderzoeken van/over de vogels in Den Haag, en alle info die je hebt daarover nu, in je artikel, te sturen naar Arthur Firstenberg? Zijn email adres staat in de nieuwsbrief. Het zou fantastisch zijn!!! Doen!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Antoinette,

Lief hoor dat je zo meedenkt en betrokken bent. Ik denk maar zo; we doen het allemaal voor hetzelfde doel. Arthur Firstenberg en heel veel anderen die op een manier die het best bij iemand past, toch bekendheid wil brengen over de materie elektromagnetische velden.

Groet, Ria.
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 06:48:
Ria, nog meer support. In de 5 mei 2020 - nieuwsbrief van het International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, heeft Arthur Firstenberg o.a. een verhaal geschreven over dode vogels, en de link met straling: https://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/05/The-Evidence-Mounts.pdf
Antoinette Antoinette schreef op 5 mei 2020 om 13:18:
Complimenten voor dit uitstekend onderbouwde artikel: http://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/
Dank!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Antoinette,

Dank. Het is en blijft moeilijk te bewijzen dat de oorzaak misschien de elektromagnetische velden zijn van alle draadloos en hun masten hiervoor nodig. De wil bij anderen om het te geloven is miniem en een compliment op zijn beurt geeft me moed om door te gaan met linken zoeken en om eigen ervaringen te linken hieraan. Dank hiervoor.

Groet, Ria.
Ronald van Doolaerden Ronald van Doolaerden uit Amsterdam schreef op 2 mei 2020 om 21:11:
Hierbij een wetenschappelijk peer reviewed document dat ik vond op een website van IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Electromagnetic Radiation Due to Cellular, Wi-Fi and Bluetooth Technologies: How Safe Are We?
https://ieeexplore.ieee.org/document/9016183

Het is een lang document met veel meetgegevens en grafieken, en een flink zware klus om te lezen.

De eindconclusie begint met:

"People should be made aware that the EMR from using day to day cellular, Wi-Fi and Bluetooth devices are harmful to human health. The levels of radiation observed in most cases such as phone calls, internet browsing on laptops and smartphones, using wireless routers and hotspots, Bluetooth smartwatches and smartphones are unsafe when compared with radiations limits determined by medical bodies."

Een document als dit geeft misschien weer wat ondersteuning als beweringen van de overheid dat het allemaal zo veilig is ontkracht moeten worden.

Is er ook een e-mail adres van stralingsleed.nl waar ik dit soort informatie naar toe kan sturen in plaats van het in een gastenboek te moeten posten ?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Ronald,

peer reviewd artikelen zijn er heel veel. Ze worden echter niet meegenomen door de instanties die er toe doen (INCIRP en GR Nederland en dus onze overheid o.a). Juist deze artikelen op deze site (in het Nederlands) en uitgelegd door helaas een ervaringsdeskundige, zijn om te delen en waarschuwen wat er allemaal gebeurd als je elektrogevoelig wordt gemaakt in deze wereld. Veel negatieve reacties in het verleden manen me tot voorzichtigheid om er niet aan onderdoor te gaan maar toch door te gaan.
Vandaar bewust geen e-mailadres.

Groet, Ria.
Eric de Vries Eric de Vries uit Usquert schreef op 29 april 2020 om 21:43:
Ik heb de laatste dagen een enorme druk in mijn hoofd gecombineerd met hoge tonen. Tot mijn verbazing kom ik er vandaag achter dat 5g inmiddels beschikbaar is in mijn dorp. Hebben jullie enige tips hoe ik deze straling kan weten uit mijn huis ?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Eric,

Kijk eens hiernaar:https: //www.stopumts.nl/doc.php/Voorlichting/9225/goedkope_afscherming__s_nachts. Misschien kun je hier wat mee. Zorg als eerste dat je 'veilig'kunt slapen, mijd alle draadloze apparaten en verwittig de gemeente vooreerst. Zie ook facebook Straling en Zo, waar lotgenoten elkaar helpen en van informatie voorzien.

Veel succes, Ria.
Dick Luijten Dick Luijten uit Alphen aan den Rijn schreef op 21 maart 2020 om 08:04:
Ik maak me heel veel zorgen over het gebruik van 60Ghz bandbreedte op grond van het volgende fimpje.

https://www.facebook.com/martin.khouw.7/videos/2919415618120094/
Hester Meerdink Hester Meerdink uit Winterswijk schreef op 27 februari 2020 om 08:58:
Hallo Ria,
Wat erg dat jij zo moet leven door toedoen van overheidsbeleid en dat er geen enkele erkenning is en hulp.
Al googelend over 5G en elektromagnetische straling kwam ik terecht bij jouw boek "gezocht: woonruimte..." Al lezende zag ik hoe omvangrijk dit werk is. Het bevat alle wetenswaardigheden en nog veel meer dan ik inmiddels ben tegengekomen. Heel erg goed. Ik was verbaasd. Wie is dit..die zo dichtbij woont? Sinds anderhalf jaar - sinds ik me afvroeg wat 5G is- houdt ik me bezig met 5G en draadloze communicatie. Hoewel ik geen klachten heb ben ik erg geschrokken en ontdaan over hoe de overheid en de Telecom en aanverwante bedrijven handjeklap hebben gedaan en volkomen ondemocratisch willens en wetens dit onheil over ons willen uitstorten. Ik heb een brief naar Rutte gestuurd en naar de Gemeente Winterswijk. De reacties zijn dat men zich houdt aan het advies van de Gezondheidsraad. Ook heb ik 3 weken geleden ingesproken om de gemeente te stimuleren om Nee te zeggen tegen de overheid. De gemeente heeft nog niet gereageerd. We zijn naar de 2 demonstraties geweest in Den Haag en in amsterdam. Ongeveer 900 a 1000 man op de been. Teleurstellend. En je ziet het onbegrip bij de omstanders. Men is onwetend. Ook mijn buren...waar maak je je druk om. Je wordt als freak geframed. Maar het kan me niet schelen. We kunnen dit niet toestaan. Ook wij doen mee aan de aansprakelijkheidsactie van de bond tegen overheidszaken.
Doordat in de media telkens weer door journalisten wordt gezegd dat 5G binnen de blootstellingslimieten blijft en we dus beschermd zijn. Men moet erbij vermelden dat deze blootstellingslimieten veel te hoog (duizenden keren) zijn. En dit is een belangrijk punt. Ria. Ik hoop dat we binnenkort iets groots op gang kunnen brengen waarbij de biologische en neurologische gevolgen van EMF's eindelijk worden erkend en dat er gebieden komen waar men zonder straling kan leven. Mensenrechten worden grof geschonden. Sterkte. Ik zou graag een met je praten...Groet. Hester