Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.251.94 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Heleen Guijt Heleen Guijt uit Katwijk aan zee schreef op 10 november 2021 om 07:40:
Goedemorgen,

Mijn man heeft hartritmestoornis (boezemfibrilatie) nu komt dit denken wij door chronische stress. Alleen vragen wij ons af of dit door de stralingen kan komen? Zijn er mensen die dit ook hebben. Vorig jaar mei is er 140m bij ons vandaan een 5g mast geplaast.. Ook hebben wij sinds dit jaar glasvezel.. Onze dochter heeft ook soms last van hartritmestoornis en sinds gister onze zoon ook… Ik ben toch wel benieuwd of er mensen zijn die dit ook hebben… hartelijke groet, Heleen Guijt
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Heleen,
Dit valt onder de biologische klachten van elektromagnetische velden van alle draadloze staat het wel bij zie https://stralingsleed.nl/blog/gezondheidsklachten-door-een-teveel-aan-kunstmatige-straling-van-het-draadloze/

Maar biologisch reageren is niet officieel onderzocht door het ICNIRP en dus wordt door regeringen en artsen niet op onderzocht. Probeer zelf zo veel mogelijk af te schermen als het mogelijk is. Wij hebben een meetspecialist van Vemes geraadpleegd https://www.vemes.nl/ En ja, ik had in 2005 al door 2G.
Truus Buttinger Truus Buttinger uit Amstenrade schreef op 19 oktober 2021 om 09:26:
Wat u beschrijft in uw artikel "Wat ik niet wist over glasvezel" is op dit moment op mijn situatie van toepassing.
Weet u al iets meer over glasvezel. Is het beter om dit niet aan te schaffen.
Ik weet het op dit moment echt niet en morgenmiddag komen ze terug om mijn beslissing hierover op te nemen. Of ik dit wel of niet wil. Ze zijn bij mij van DELTA aan de deur geweest en ik heb nu een Ziggo all-in abonnement met een HORIZON box.
Ik hoop dat u mij hierover meer kunt doorgeven.
Als het voor u makkelijker is, kan dit ook via een chat.
Met vriendelijke groet,
Truus Buttinger

P.S.: Over wat de heer Petros Kourdoglou in uw gastenboek schrijft wil ik ook graag wat meer over weten.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Truus,
We hebben het tot de voordeur late leggen en niet verder. Ik wacht tot je zelf de router mag kiezen. Nu hebben we er een (KPN) waar ik meteen de wifi uit kan zetten als die zelf aangaat (na een stroomstoornis wat nog al eens gebeurt). Ik heb alle routers die ze ongevraagd sturen terug gestuurd. Ik ben er niet van overtuigd (bij navraag) dat bij een stroomstoornis ik zelf eventueel het knopje uit kan zetten van de wifi die dan 'spontaan' aangaat. Je moet dan achter de PC de wifi uitzetten en zo lang met wifi aan lukt me niet. Dan zak ik door de benen.

Het e-mailadres van Petros is: petros kourdoglou@live.nl. Eng om door te geven maar ik weet hoe wanhopig je kunt zijn. Sterkte, Ria.
Petros Kourdoglou Petros Kourdoglou uit Rotterdam schreef op 7 oktober 2021 om 14:36:
Beste, ik 'ken' een man uit Duitsland die oplossingen heeft voor de problematiek die u beschrijft. Ik heb vandaag een frequentie omvormer van hem binnen gekregen. Het is al jaren aan de gang met straling en mindcontrole. 5G en het vaccin is idd next level. U heeft mijn e-mail. Groeten Petros
Maria Maria uit Haarlem schreef op 20 september 2021 om 07:05:
Beste Ria, heb je je al eens verdiept in Orgonite en biofotonen? Ik ben ook gevoelig en heb hier zulke goede ervaringen mee.
Ria jouw leven is niet 'over' maar jouw geschenk aan het leven op aarde is je onderzoek en deze site. Respect, en dankbaar!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Maria,

Ja, biofotonentherapie gehad. Twee maal. Ik geloof daar ook heilig in totdat er een mast in de buurt kwam hier.

Dank je wel voor het noemen van het geschenk van het leven. Heel langzaam besef ik het zelf ook. Er is veel gebeurd maar het lijkt 'gestuurd'.
Groet, Ria.
Henk Tennekes Henk Tennekes uit Zutphen schreef op 7 augustus 2021 om 18:35:
Dodelijker als straling is het publiek zwijgen van hoog opgeleid Nederland als hun eenzijdige kennis tot generale arrogantie overgaat.

Hopelijk start dhr. Omtzigt het nieuwe politieke normaal van ouderwets hard werken en huiswerk doen. Zonder honderden lobbyisten van AI, chemie, pharmacie met duizendvoudig vermogen maar zonder geweten, zonder psychologische marteling van haagse koekoeksjongen die het beleid bepalen en hard werkende mensen krankzinnig maken.

Politici met een eigen gezond en menswaardig verstand, niet getrouwd met ons land, maar met de toekomst van zijn kinderen.

Onze huidige weg is een eindige oorlog tegen de natuur, geplaveid met comfortabele waarheden.

https://youtu.be/COV-fWlfWAo
Trudy Trudy uit Almere schreef op 24 juli 2021 om 14:28:
Ik heb met veel interesse de informatie op deze website gelezen. Nu vroeg ik mijn af of jullie ook een mening hebben over de Corona vaccinaties. Net als 5G kunnen ook die kunnen een grote invloed hebben op je lichaam. Toch denk ik erover om een vaccinatie te nemen ivm mijn slechte afweersysteem. Ik hoor graag jullie mening.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Trudy,

Over corona denk ik dat het gemaakt is en behoorlijk uit de hand gelopen (mag ik hopen). De mensen die werken hebben helaas geen keus en moeten wel vaccineren. Zelf kan ik helemaal niet meer een kwartier wachten bij de huisarts i.v.m. alle draadloze, dus heb ik geen keus. Ze weten ook niet wat het gaat doen bij elektrogevoeligen omdat deze kwaal (nog niet) erkent wordt. Als het niet anders kan is er geen keus. Doe wat het verstandigste lijkt.
Ria.
Marjan Marjan uit Leeuwarden schreef op 22 juli 2021 om 10:08:
Beste mevrouw Luttikhold,
Dank voor uw werk en voor het delen van de veelzijdige informatie naar aanleiding van uw (persoonlijke) zoektocht.
Ik zou graag met u in contact komen. Via Facebook heb ik u geschreven over het hoe en waarom van mijn bericht.
Een hele fijne dag toegewenst en heel graag tot horens!
Groet,
Marjan
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Marjan,

Ik zie dit bericht nu pas. Ik ben niet erg goed met de pc en ben allang blij dat ik mijn ei kwijt kan. Ook niet altijd gaat het dan zoals ik wil. Ik zie dus nu pas dat ik niet geantwoord heb. Sorry. Ik wil graag serieuze mensen helpen waar ik eventueel kan. Op Facebook neem ik alleen deel aan het item; straling en zo.

Ria Luttikhold
trudie trudie uit almere schreef op 25 juni 2021 om 18:15:
Op you tube vond ik een video die voor mij de impact van straling op je lichaam iets duidelijker maakt: "The heart is not a pump" van Thomas Cowan MD. Ik vond het de moeite waard om dit op deze site te delen.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Trudie, bedankt voor het bericht.
Ik lees (een Youtube filmpje kijken liever niet) ergens: "hij gelooft dat mensen ziek worden omdat ze op de een of andere manier uitgehongerd of vergiftigd zijn en de traditionele geneeskunde bestempelt ontgiftingsinspanningen als onderdeel van de ziekte wanneer ze de inspanningen van ons lichaam zijn om te genezen". Ik geloof ook dat de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze een soort vergiftiging zijn voor de lichaamscellen, dat vermeden moet worden.
Pete Jensen Pete Jensen uit Groningen schreef op 13 mei 2021 om 08:06:
Jullie maken elkaar gek met jullie theorieën.
Bijna alles, ook je eigen zenuwstelsel werkt op basis van "elektrocommunicatie" en wekt dus zijn eigen elektromagnetische veld(jes) op.
Hou op met deze dwaze ideeën!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Je zult wel anders piepen als je net als mij nergens meer kunt wezen omdat er overal onzichtbare, onruikbare en onhoorbare frequentiegolven zijn van alle draadloze. De regering wil graag draadloos en ik zal blijven waarschuwen. Ik ben ook gewoon een mens net als iedereen. Ooit zal het duidelijk zijn.
WillemS WillemS uit 's-Hertogenbosch schreef op 22 april 2021 om 09:03:
Beste Ria. Vervelend te horen van je elektrogevoeligheid. Ik las je artikel over de slimme meter en het TF signaal. Ik meen dat dat niet helemaal juist is.
Als je de slimme meter administratief uit laat zetten betekent dat niet dat hij niet meer communiceert en aanzetten via de P1 poort hoeft en kan dus niet! De netbeheerder kan gewoon van afstand de instelling "wijzigen". Maar de netwerkbeheerder krijgt toch gewoon je meterstanden doorgemeld maar geeft deze niet door aan je energieleverancier, dat moet je zelf doen. Hoe vaak de meter communiceert daar doen de netwerkbeheerders schimmig over dus als elektrogevoelige is het slim een domme digitale meter te nemen of de meter in een kooi van Faraday te laten plaatsen (niet aarden want dan werkt het sowieso niet!) Sterkte en hopelijk heb je er iets aan. Wellicht gaat men voor communicatie vaker gebruik maken van infrarood, dat lijkt me minder belastend?
M.vr.gr.
WillemS
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Willem,

We hebben geen slimme meter en die komt er hier ook niet in. De info heb ik van de sites die er onder staan. Helaas dus geen ervaringsdeskundige wat dat betreft en onvoorstelbaar en niet netjes dat er zo omheen gedraaid wordt. Is het mensen bewust voor de gek houden?

Heel schokkend namelijk ook om te lezen dat er ook wetenschappers zijn, in dienst van de Telecom, die blijven volhouden dat er niets aan de hand is en dat regeringen dit helemaal prima vinden (Nederland) en dit geloven ondanks de vele protesten en onderzoeken van gerenommeerde wetenschappers. Mijn missie is op een nette manier mensen waarschuwen (iets wat ik nog kan op de bedrade PC): laat jullie niet overkomen wat ons gezin is overkomen. Groet Ria.
Kitty Kitty uit Giethoorn schreef op 16 maart 2021 om 12:02:
Hoi Ria,
Het schijnt dat de mobile Haarp een 1 April grap was, dit staat helemaal onderaan jouw pagina onder het kopje TE HUUR
http://stralingsleed.nl/blog/geeft-haarp-in-hamminkeln-duitsland-geeft-nog-meer-elektromagnetische-velden/?

Dat komt van deze link op je pagina
https://happyrent.nl/nl/goedweer
Als je helemaal onderaan kijkt staat er met schuine letters...
Neem dit bericht vooral niet te serieus en check wellicht ook je andere bronnen want onze 1 april grap wordt ondertussen op enkele forums te serieus genomen.
Groetjes Kitty
Kitty Kitty uit giethoorn schreef op 16 maart 2021 om 11:47:
test
A. A. uit Zeeland schreef op 8 maart 2021 om 12:30:
Hallo lieve mensen,

Ik zou graag de straling willen meten bij ons in het dorp.
Waar kan ik dit het best mee doen, liefst een tip voor echt een goed apparaat. Ik heb wel een paar dingen gezien maar kwam op deze site en het leek mij een goed idee om het eens te vragen.

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Groet,
André
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo,
Dit is een site van een iemand. Een ernstig elektrogevoelige gemaakt door het wonen onder de kerktoren met antennes , naar later leek. Ik kan niet komen meten want ik kan niet deelnemen aan de maatschappij (teveel draadloos). Middels deze site kan mensen waarschuwen want het is ins overkomen. Laat het U niet overkomen! Wat ik wel weet is dat je een meter kunt huren of een meetspecialist van Vemes: https://www.vemes.nl/leden/ kunt huren. https://www.vitalitools.nl/catalogsearch/result/?q=meter+huren. Vraag er wel bij wat dat kost. En bij Vitalitools kun je meters huren: https://www.vitalitools.nl/catalogsearch/result/?q=meter+huren

Succes, Ria.
Nick Nick schreef op 4 februari 2021 om 13:09:
Hey Ria, ik las je bericht over hoe de rockerfeller foundation een drijvende kracht is achter deze plandemic. Nog steeds word er in dit artikel om de hete brij heen gedraaid. Er is namelijk helemaal geen virus. Ook word Judy Mikovits gequote. Graag wil ik je wijzen op de terrain theory inplaats van de germ theory. Misschien heb je iets aan deze 2 video's om een begin te maken aan je zoektocht naar het bewijs van een virus.
De eerste video legt Md Kauffman het vuur aan de schenen bij Judy tot hij van de podcast verwijderd word. De tweede video is een reactie van Kauffman op het hele voorval. Heel erg informatief.
https://rumble.com/vd4c17-special-event-roundtable-with-dr.-judy-mikovits-discussing-the-magic-virus-.html
https://www.youtube.com/watch?v=A3XOdq2kh8U
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Nick,
Als ernstig elektrogevoelige, gemaakt door het wonen onder een kerktoren met antennes in 2003, geloof ik ook niet in een virus. Het is om 5G te willen installeren en manier waarop, (corona) is flink uit de hand gelopen, denk ik. Zolang ik kan, doe ik wat nog mogelijk is om duidelijk te maken dat er een vies spel wordt gespeelt (net zoals de uitrol van het 3G-net). Voor onze kinderen, kleinkind(eren) en alles wat nog na ons komt. Voor mezelf heeft het geen zin meer. You Tube filmpjes zijn helaas niet goed meer voor mij (zelfs op de gedrade computer) i.v.m. de EMV. Ik vind het fijn dat je meedenkt.
Groet, Ria.
Henk Verdonkschot Henk Verdonkschot uit Weert schreef op 25 januari 2021 om 08:58:
In Belgie heeft iedereen het recht op een bekabelde "slimme meter" (zie onderstaande link)
https://vehs.be/grondwettelijk-hof-erkent-recht-op-een-bekabelde-digitale-meter/
Hoe zit het in Nederland hiermee?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Henk,

Ja, hier ook maar..ze doen wel moeilijk. Het komt hier thuis gewoon niet in. We hebben wel glasvezel laten leggen (stel dat je niet blijven kunt) maar de meter mag nog niet zelf gekozen worden (en nu is het goed qua straling) Dus wat goed is zo laten. Het komt er gewoon niet in maar ik ben er wel bevreesd om: http://stralingsleed.nl/blog/de-slimme-meter-wordt-opgedrongen-wanneer-het-tf-signaal-verdwijnt-per-1-juli-2021/

Het kan gewoon niet gezien de nu al aanwezige klachten (totaal uitgeschakeld in deze maatschappij). Maar we blijven erin vertrouwen dat het goed komt.

Groet, Ria
Berdien Berdien uit Amsterdam schreef op 12 december 2020 om 13:35:
Bij mij is in ‘83 aan mijn rechter-polst, buiten mij wil om getatoeëerd 3 kleine bruine puntjes. En nu 37 jaar later, tot nu toe word ik gevolgd door een elite man , waar ik een kortstondige relatie mee heb gehad. Nadien een kaart heb ontvangen waarmee ik naar het politiebureau ben gegaan, met een indringende tekst IK ZAL JE ALTIJd BLIJVEn VOLGEN. Politie ging uit van een pedofiel en goed op mijn 2 dochters moest passen. Het vervolgen ging dmv. een telefoon te laten overgaan laten en vervolgens ophangen, waar ik ook was. Voel me in de winkel betrapt door een toeziend oog van vaak oudere elite man. Het cijfer 5 dmv. 5 euro in de brievenbus en om 5 uur bellen en ophangen. Een grote cijfer 5 op raam in de buurt te schrijven. Ga zomaar door. Nu valt bij mij het kwartje door publicatie van een injectie onder de huid met een soort GSM, Vandaar de 3 puntjes in mijn pols deze is na veel drank en diepe slaap (voelde wel dat mijn arm werd gefixeerd) hoogstwaarschijnlijk een nano is ingebracht en ik een expiriment ben geworden. Ik ben een gezonde vrouw met gezond verstand. Wel enorme invloed op mijn leven gehad.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Berdien,

Wat een vreselijk verhaal. Is er een mogelijkheid om een nano-chip op te sporen en te laten verwijderen? Om de drie puntjes goed te laten onderzoeken qua materiaal wat gebruikt is? Ik hoop dat dit duidelijk zal maken of het inderdaad is wat je denkt.

Succes.
Els Els uit Empe schreef op 10 december 2020 om 13:42:
Hoi Ria, Even een vraag tot betrekking met de 5 G mast.
Heb de grote pech dat op mijn werk (vakantiepark)een zeer grote 5 mast staat precies naast de shop waar ik werk..Nu moeten de collega's ook nog eens mondkapjes dragen..Zelf heb ik mij daar van gevrijwaard door een kaartje bij mij te dragen met uitzondering mondkapjes..Heb het een en ander gelezen over het gevaar van zo'n mast .En ik begin mij eerlijk gezegd zeer ernstige zorgen te maken.. Is dit terecht? En wat kan ik gaan doen? Bedankt alvast voor je antwoord..

Met vriendelijke groet;

Els
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Els,

Of het terecht is merk je aan je eigen fysieke gesteldheid. Dat wordt dan snel anders onder invloed van de kunstmatige elektromagnetische velden van de mast. De mens leeft van de natuurlijke elektromagnetische velden van o.a. het aardmagnetische. Deze velden interfereren met elkaar en een lichaam kan daardoor niet meer goed werken, doodmoe, slecht slapen, onverklaarbare spierpijn en krampen, jeuk, tinnitus.... Vaak duurt dit wel even maar 5G is wel een hele vieze mast. Ik kijk al jaren uit naar een vakantiepark voor elektrogevoeligen, dus zonder alle draadloze apparaten en die zijn er niet. Misschien nu iets om aan te kaarten? Een vakantiepark waar behoefte aan is voor mensen die al elektrogevoelig zijn gemaakt door vorige masten en alle draadloze apparaten? Een vakantiepark 'schoon' van elektromagnetische velden?

Spreek je werkgever aan en vraag bescherming voor op je werk tegen de elektromagnetische velden van de zendmast. Haal hierbij de RI&E aan: https://www.rie.nl/elektromagnetische-velden-en-rie/

Succes, Ria.
Hennie Gouw Hennie Gouw schreef op 9 december 2020 om 13:33:
Hallo Ria,
Op jouw pagina in “Stralingsleed” heb jij op 27 mei 2017 een artikel geschreven met als onderwerp “Wat te doen als er een zendmast komt?”. Onder de kop –voorzorgsbeginsel- refereer jij aan een aantal gemeenten die zich aan die internationale afspraak hebben geconformeerd. Hierbij wordt ook de gemeente Barendrecht, Zuid-Holland vermeld.
Nabij ons wijkje zijn rond oktober 2019 op een appartementen complex twee 4G antennemasten geplaatst. Wij als bewoners zijn daar op geen enkele wijze in gekend. Sommige bewoners maken zich met name zorgen over de stralingsrisico’s. Hierover hebben wij de gemeente ook aangesproken. Zij geven aan dat zij geen betrokkenheid hebben omdat het vergunningsvrije antennemasten betreft. Providers bepalen binnen de daarvoor geldende regels de plek. VVE ’s krijgen een afkoopsom. Bewoners rondom moeten slikken.
Waarom niet even vooraf uitleg aan de mensen waarom, waarvoor deze masten op die plek en welke stralingsrisico’s dat meebrengt? Dat zou blijk geven van een goede insteek van de gemeente naar hun inwoners toe.
Een verwijzing van jou naar de bron waaruit blijkt dat de gemeente Barendrecht zich daadwerkelijk heeft verbonden om het voorzorgsbeginsel toe te passen zou in de zin van informatieplicht zeer welkom zijn. Het archief van de gemeente voorziet nl niet daarin.
Jouw reactie is cruciaal daarin. We blijven je volgen.
Groetjes,
Hennie Gouw
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Hennie,

Ja, dat was toen. Dit bericht vind ik nu terug bij een PDF toelichting op de motie zendmasten GSM-UMTS in Heemskerk: https://www.stopumts.nl/pdf/toelichting_motie_heemskerk.pdf.

Ik moet het artikel herschrijven want het wetsvoorstel implantatie Telecomcode is december 2019 in werking gegaan. Wat inhoudt dat overheidsinstanties (rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en woningcorporaties) wettelijk gezien mee moeten werken aan de uitrol van 5G. Net zo 'n vies spel als bij de uitrol van 3G (Zwitsers rapport). Ik hoop dat je de gemeente hiermee om de oren kunt slaan en maak het bekend in kranten en media.

Succes, Ria
Job Geels Job Geels uit Wageningen schreef op 22 november 2020 om 20:11:
Ik heb altijd al enorm veel last gehad van straling. Maanden ben ik op zoek geweest naar een geschikte wwonruimte om eindelijk verlost te zijn van al die straling. Onlangs is mijn zoon, die Straaljagerpiloot was, uit een boom gevallen en overleden. Dit deed me ontzettend veel pijn. Gelukkig heb ik heel veel steun kunnen ondervinden van de ANTI 5g groepchats op Facebook. Ik wil iedereen hiervoor bedanken, alsmede jou, Ria, voor dit geweldige forum.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Heel veel kracht en sterkte gewenst. Beetje veel wat erop je pad komt.
Door ervaring wijzer geworden wil ik mensen waarschuwen. Dat wat de overheid en journalisten niet doen. Misschien iets voor jouw? Pas wel op voor de toegenomen straling in het milieu.
Hans Hans schreef op 13 oktober 2020 om 13:46:
Hallo Ria (en alle lezers van deze website),
Alles wat leeft is gevoelig voor electro-magnetische straling. De impulsen voor het uitvoeren van processen in een cel zijn ook van electro-magnetische aard. Dit is rond 1900 al vastgesteld (o.a. Marconi, Lakhovski en Ighina) en ondertussen ruimschoots bekend en onderzocht in de moderne wetenschap. Het is zeker bekend bij de ontwikkelaars van electro-magnetische apparatuur, echter, men gebruikt die kennis niet om de apparatuur minder schadelijk te maken, maar juist voor het omgekeerde. Hoe krachtiger de straling, des te zekerder werkt de apparatuur. En daar verdien je aan. Het is nu hun 'uitdaging' om de hoeveelheid straling op een dusdanig niveau te krijgen dat directe schade, gemiddeld genomen, niet ontstaat of in ieder geval niet direct opvalt. Van 5G is bekend dat men boven een bepaald niveau het gevoel krijgt van het verbranden van de huid. Ook dieren raken in paniek, zoals de koeien in Groningen die door alle hekken en draden gingen tijdens een 5G proef. Dus je moet daaronder blijven. En daarom dat 5G zenders in elke straat (bijna aan elke lantaarnpaal) nodig zijn, niet alleen vanwege het korte bereik, maar ook om het stralingsniveau niet te hoog te laten worden. Over de lange termijn gevolgen wordt bewust gezwegen. Zelfs al zou je niet uitgaan van een 'boze agenda', dan nog is het extreem onverantwoordelijk van slechts enkele bedrijven om ondanks alle bezwaren hun apparatuur door te drukken. Wat zeer te denken geeft is, dat wereldwijde organisaties en alle overheden ook achter 5G staan. En dan kan je niet meer om 'een agenda' heen.
Wat ik graag nog wil zeggen is, dat straling uitsluiten (ergens anders gaan wonen waar geen/weinig zenders zijn), straling tegenhouden (afscherming van je huis en jezelf) uiteindelijk niet gaat werken. De laatste mogelijkheid is straling neutraliseren en dat is overal toepasbaar. Hoe dat kan is een zoektocht, maar het kan en het bestaat. Ik wil geen hint geven, want dat zou kunnen wijzen op een zeker eigen belang of dat van een bedrijf of organisatie. Maar zoeken kan iedereen en de informatie is er, nog wel.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Hans,

Ja, de mens leeft dankzij de natuurlijke elektromagnetische velden. EMV die behoorlijk verstoort worden door het toenemende gebruik van de kunstmatige elektromagnetische velden van met name de draadloze techniek. Door de verschillende trillingen worden de natuurlijke EMV veranderd en hebben invloed op de werking van de mensencellen en cellen bij flora en fauna op den duur. De straling neutraliseren werkt bij mij niet. Heel lang is het wel gelukt om de EMV van alle draadloze in eigen huis, te verminderen en zelfs te elimineren. Dit wordt echter steeds moeilijker en de enige optie is volgens mij; minderen van alle kunstmatige/technische EMV. Laat wereldwijde instanties en overheden ook hun verstand gebruiken en een stapje terug doen is voor nu de enige hoop.