De telecommunicatiebedrijven (de telecom) staat klaar om hun “opgewaardeerde” 5G-netwerken te activeren. Dit, ondanks het feit dat er voldoende bewijs is dat een dergelijke uitrol tot catastrofes en sterfgevallen kan leiden. Naast het feit dat elektrogevoelige mensen (EHS ‘s) reageren op alle vormen van draadloze communicatie, zal ook iedereen die volledig is ingeënt tegen het coronavirus (COVID-19) reageren, schrijft Arsenio Toledo.  

Arsenio Toledo
Maar al meer dan tien jaar bewandelt de 54-jarige ook een minder conventionele weg: het anoniem promoten van complottheorieën over duistere krachten in de Amerikaanse en wereldpolitiek op websites en sociale media-accounts in een bedrijf dat hij vanuit zijn huis runt, onder de naam Sean G. Turnbull.

Sean G. Turnbull, is de gastheer van de online show van SGT-(Sean G. Turnbull) Report. Hij wijst erop dat er bewijs is dat 5G-masten een soort elektromagnetische golven uitzenden die rechtstreeks het lichaam van mensen penetreren en aantasten. Als bewijs, gaf hij een video van La Quinta Columna*

*La Quinta Columna, een Spaanstalig nieuwsorgaan, is een onafhankelijke bronnen die meld dat de Covid-19 vaccins de giftige stof grafeenoxide bevat.

Spaanse onderzoekers
Alsof er nog niet genoeg mensen elektrogevoelig zijn weten Spaanse onderzoekers dat de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca zeer grote hoeveelheden grafeenoxide bevatten. Grafeenoxide deeltjes die na de vaccinatie in de bloedbaan terecht komen en vervolgens de lichaamscellen zouden binnendringen waarna de cellen afsterven. Is het niet door 2G, 3G en 4G dan helpt de vaccinatie tegen Covid-19 een handje mee.

Over grafeen
Andre Geim ontdekte het materiaal in 2004. Hij won hiermee in 2010 de Nobelprijs voor natuurkunde omdat het unieke eigenschappen heeft.
Grafeen is een materiaal dat bestaat uit één enkele laag koolstofatomen. Het is extreem dun, (een van de dunste materialen ter wereld) sterk en buigzaam.  Bovendien is het een heel erg goede geleider. Het geleidt stroom beter dan koper, dat nu standaard wordt gebruikt in elektriciteitskabels.

Is grafeen gevaarlijk?
Ja, want net zoals asbest dat doet, de deeltjes van grafeen komen in de longen terecht en kunnen door hun vorm en grootte niet geweerd worden door het lichaam. Zo ‘prikken’ ze zich vast in cellen, verstoren de celdeling en veroorzaken op lange termijn aandoeningen als longkanker en longontstekingen. Maar grafeen is ook een elektrische geleider in de vorm van grafeenoxide en veroorzaakt zo elektrogevoeligheid?

Grafeenoxide (een vorm van grafeen)
Grafeenoxide is de intens geoxideerde vorm van grafeen zelf en heeft voldoende zuurstofhoudende groepen in zich. Grafeenoxide wordt beschouwd als een ideaal alternatief voor grafeen omdat het oplosbaar is in water en ook kan dispergeren in vele andere industriële oplosmiddelen.

Grafeenoxide is de beste geleider voor warmte en elektriciteit.  Het is kleiner dan een atoom, licht, staalhard en flexibel.  Het reproduceert zichzelf, waardoor het niet op de plek blijft waar de persoon de injectie heeft gekregen, maar verspreidt zich door het hele lichaam.
Dit nanomagnetiet is hoogmagnetisch en zou je via een meetinstrument dat elektromagnetische straling meet, kunnen vinden.

Nanomaterialen
Het RIVM schrijft over nanomaterialen, in het algemeen, op haar website: “er is nog relatief weinig bekend of werken met nanomaterialen gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Dit komt onder andere doordat een goed overzicht ontbreekt van bedrijven die met nanomaterialen werken. Wel weten we dat het risico op blootstelling aan nanomaterialen op de werkplek vooral afhangt van de kans dat nanodeeltjes kunnen worden ingeademd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij het werken met nanomaterialen in poedervorm, in spray-toepassingen (zoals spuitverf) en bij het bewerken van materialen waar nanodeeltjes in verwerkt zitten”.

Wat wel bekend is
Bekend is wel dat grafeen een uitstekende elektrische geleider is. Dat er een verband is tussen elektriciteit en magnetisme wist de Schotse wetenschapper James Clerk Maxwell al in 1863 en stelde de theorie op die elektriciteit en magnetisme samenbracht: het elektromagnetisme.

Magnetisme: een natuurkundig fenomeen, veroorzaakt door de beweging van elektrische lading. Zorgt voor aantrekking en afstoting van geleidende voorwerpen.
Elektriciteit: vorm van energie veroorzaakt door geladen deeltjes zoals elektronen.
Elektromagnetisme: bewegende ladingen zenden golven uit (elektromagnetische golven of frequentiegolven*) en verspreiden zich met de snelheid van het licht (bewegende ladingen van alle zendinstallaties).

* Frequentie (trilling) drukt uit hoe vaak iets gebeurt of voorkomt binnen een bepaalde tijd of in een zekere ruimte.

Samenhang elektromagnetisme en draadloze communicatie van bijvoorbeeld 5G en de corona vaccinatie
Het 5G-netwerk maakt gebruik van de 700 megahertz ( MHz), 3,5 gigahertz (GHz) en 26 GHz. Door de frequenties met elkaar te combineren biedt 5G nieuwe toepassingsmogelijkheden. Deze steeds hogere frequentiegolven (microgolven, infraroodstraling en ultraviolette straling) vervuilen ons milieu steeds meer en meer. Frequentiegolven die meer en meer mensen ziek maken en nu versneld door de coronavaccinatie?

Want de coronavaccinaties die grafeenoxide bevatten geleiden dus elektriciteit, dus geleiden ook de frequentiegolven van de deze draadloze technologieën. Maken dus iedereen ziek met hun frequentiegolven. De een eerder dan de ander? Is dat de bedoeling?

Bronnen:
https://www.frontnieuws.com/activering-van-5g-masten-kan-mensen-doden-die-covid-19-vaccins-hebben-genomen-waarschuwen-analisten/
https://vaccineinjurynews.com/2022-01-14-activating-5g-towers-kill-covid-vaccine-recipients.html
Foto; https://vaccineinjurynews.com/2022-01-14-activating-5g-towers-kill-covid-vaccine-recipients.html
https://www.frontnieuws.com/cardiovasculaire-noodgevallen-in-israel-met-25-toegenomen-na-uitrol-covid-19-vaccin/
Video: https://sudouestlibre.com/videos/la-quinta-columna/
Foto grafeen: https://www.nemokennislink.nl/publicaties/nanobuizen-blijken-sterke-gewichtheffers/
https://huis.vub.ac.be/corona/kennisbank.php/343#:~:text=Grafeenoxide%20wordt%20op%20dit%20ogenblik,dat%20nog%20niet%20het%20geval.
https://ggdleefomgeving.nl/shared/content/verschillende-soorten-straling-het-elektromagnetisch-spectrum/
https://www.eoswetenschap.eu/technologie/grafeen-het-volgende-ddt?fbclid=IwAR0mCZIsHKUn–JJ4wzUJWN0OVZVsYSxAz9VaF_tQQ_dmSGdY5-utUZe27o