Ga ik me terugtrekken uit de wereld? Terugtrekken zodat ik zeker weet dat ik geen fysieke klachten krijg. Zonder dat mijn spieren een stressreactie gaan vertonen? Een stressreactie in de vorm van pijn, veel pijn en er niet meer op kunnen lopen? Spieren die wegvallen en waardoor je zo door de benen kunt zakken. Spieren die je hartslag bepalen en deze snel en onregelmatig laat slaan. Spieren die ervoor zorgen dat de begrippen die je hersenen vormen via je spraakvermogen naar anderen over kunt brengen, maar het plots niet meer doen.

Ik ben een elektro overgevoelig persoon(EHS)
Overgevoelig voor frequentiegolven die nodig zijn voor de draadloze communicatie. Voor de mobiel, smartphone en tablet. Voor de DECT telefoon (dat hoorntje met moederapparaat welke 24 uur continu de frequentiegolven laat dansen in je woon- of slaapkamer) en voor de wifi (binnen en buiten). Mijn lichaam reageert hierop als een allergie. Als hooikoorts maar dan voor de onzichtbare frequentiegolven. Frequentiegolven die:
-niet te ruiken;
-niet te horen;
-niet te zien zijn!

Ik had beter een hooikoortsallergie kunnen hebben want dan kon naar de apotheek een allergietabletje halen. Net als met alle allergieën moet je de stof (het allergeen) mijden welke de allergie triggert. Bij een koemelkeitwitallergie geen melk. Bij een pinda-allergie geen pinda’s. Dus bij een elektro-allergie, alles waar draadloze frequenties bij nodig zijn, dus geen mobiel, smartphone, tablet, DECT telefoon, wifi en geen antenne-installaties (zendmasten) in de nabijheid.

  Het lijkt zo simpel en ik probeer bovenstaande dingen te mijden. Ik heb de bovenstaande apparaten niet.  Die pijn welke ik kende door het wonen onder antenne- installaties wil ik niet terug krijgen, dus die dingen zijn voor mij taboe.

Gevlucht uit de woning onder de kerktoren en na vier jaar weer een eigen plek hebbend. Schoon van elektro magnetische velden. Hier kon ik goed zijn zonder pijn. Maar ik wil meer. Ik wil weer deelnemen aan het arbeidsproces. Ik wil weer onder de mensen zijn. Net als vroeger. Ik wil weer naar feestjes, een terrasje pakken of naar een bloemencorso kijken. Ik wil ook naar een kerk wanneer iemand is overleden waar ik afscheid van wil nemen. Ik wil ook naar een ziekenhuis waar iemand ligt die me lief is. Ik wil meedoen met een buurtfeest, ik wil weer net als vroeger niet bang zijn dat ik die pijn terug krijg. Het lukt me niet. Ik probeer het wel door te gaan. Want ik kan herstellen in de stralingsarme woning.  Maar elke keer weer vergis ik me, elke keer stoot ik mijn neus. Elke keer merk ik een fysieke reactie op. Een reactie als gevolg van de frequentiegolven. Van de straling welke nodig is bij de draadloze communicatie. 

Wanhopig vraag ik me af
Waarom kan er geen rekening gehouden worden met de mens die hier niet tegen kan? Waarom weten mensen dit eigenlijk niet? Wat ik heb kan iedereen toch krijgen? Moeten dan eerst heel veel mensen krijgen wat ik heb? Officieus misschien wel 75% wanneer artsen hun diagnose goed mogen stellen? Is corona wel de oorzaak van een virus? Moet onze jeugd sluipend ziek gemaakt worden door de blootstellingslimieten van 5G in ons land? Is onze jeugd de dupe van de Telecomproviders die hun mobieltjes, smartphones en tablets aan de ‘man’ willen brengen en later 6G? Die over de ruggen van de hele wereldbevolking geld verdienen aan iets waarvan ze weten dat het de gezondheid schaadt?

Ik weet het niet. Ik kies er niet meer voor om me onder de mensen te begeven die er gewoon niets van (willen) begrijpen. Wat het met mijn lijf doet kun je niemand vertellen in Nederland; ze willen het niet horen. Zelfs onder de mensen die zeggen elektro hypersensitief te zijn is het verschil nog groot. Moeilijk is het om te geloven in erg-erger-ergst!

Maar waar ben ik dan nog goed voor?
Stopt mijn leven hier? Zo vaak heb ik al geprobeerd om mijn leven weer inhoud te geven…. maar het houdt een keer op. Ik ben een mensenmens, maar mensen willen elektro-gevoeligheid niet begrijpen.  Ze denken dat ik hun speeltje (de mobiel) bekritiseer. Och mensen, ik wil jullie juist die vreselijke pijn besparen. Wanneer je eenmaal onder een grens (frequentiegolven tasten het immuunsysteem aan) zit, gaat het hard. De lichamelijke klachten stapelen zich langzaam op en misschien is wel wat nu corona * heet het gevolg van 5G?

*Corona veroorzaakt door het coronavirus SARS (severe acute respiratory syndrome)-CoV-2 (SARS-CoV-2). De klachten lijken in het begin vaak op een verkoudheid. Het ziekteverloop verschilt van mens tot mens. Sommige mensen worden niet of maar een beetje ziek van het virus. Anderen kunnen ernstig ziek worden en soms aan de gevolgen van de ziekte overlijden. 

Maar mensen willen het niet horen en slaan wild en beledigend om zich heen. Ook hier heb ik geen zin meer in. Is het de schuld van onze regering? Is deze te traag? Niet zorgvuldig genoeg en moeten beter voorlichten? Net als het asbestverhaal en rookverhaal verliep, gaat het met het draadloze verhaal dezelfdekant op? Het maakt me niet (meer) uit. Ik leef NU! Wanneer bekent wordt dat de draadloze communicatie de gezondheid behoorlijk schade berokkend, zijn we zeker vele jaren verder. Ik heb het over het NU. Niet over morgen, maar NU. Het is mijn zorg niet meer. Ze zoeken het maar uit! Krijg allemaal hetzelfde als wat ik heb. Krijg allemaal maar EHS. Dan het is het ooit een keer duidelijk waar ik voor waarschuwde. Bij mij ging het gewoon sneller omdat we toendertijd onder de GSM-2 masten woonden. Iedereen zal het krijgen. Niemand kan hier tegen, alleen niet iedereen wil begrijpen dat de klachten een relatie hebben met de mobiel, smartphone, tablet, wifi of DECT telefoon. Leef lekker verder en stop het hoofd maar in het zand!

Foto: https://nos.nl/op3/artikel/2003588-kop-in-het-zand-voor-het-klimaat