Arts die werkt met doodzieke coronapatiënten slaat alarm: ‘We behandelen de verkeerde ziekte’
Arts Cameron Kyle-Sidell opende in 2020 een ic-afdeling in New York om kritieke coronapatiënten te behandelen. “Ik heb dingen gezien die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt,” zegt hij. De arts dacht dat hij patiënten zou behandelen die een longontsteking hadden opgelopen als gevolg van het coronavirus SARS-Co -2. Het coronavirus SARS-(severe acute respiratory syndrome) Co-2 is het virus dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken. Sommige mensen krijgen namelijk erge klachten, zoals longontsteking.

Verkeerde ziekte
In sommige gevallen ontstaat namelijk de longaandoening ARDS (acute respiratory distress syndrome). Dit is de ziekte waar de ziekenhuizen op zijn voorbereid. Kyle-Sidell heeft ernstig zieke coronapatiënten behandeld en is tot de conclusie gekomen dat Covid-19 deze ziekte níet veroorzaakt. “We behandelen de verkeerde ziekte,” stelt hij. “Ik vrees dat we in een korte tijd veel schade toebrengen aan patiënten omdat we ze de verkeerde behandeling geven”.

Geen longontsteking
“De longziekte Covid-19 ís geen longontsteking en moet ook niet als zodanig worden behandeld,” benadrukt de arts. De aandoening lijkt sterk op hoogteziekte*. Het is alsof tienduizenden New Yorkers in een vliegtuig op 10.000 meter hoogte zitten en de cabinedruk langzaam wegvalt. De patiënten die ik behandel, zien eruit alsof ze bij de top van Mount Everest zijn afgezet en geen kans hebben gehad om zich te acclimatiseren. Het zuurstofniveau in het bloed blijft dalen, de patiënt krijgt geen lucht en zal uiteindelijk overlijden”.

*Wat is hoogteziekte
Hoogteziekte of hypobaropathie is een verzameling van ziekteverschijnselen die kunnen optreden als iemand zich te snel naar grote hoogten verplaatst en er een tekort aan zuurstof in het lichaam ontstaat. Cameron Kyle-Sidell vindt dat de coronaklachten sterk op deze hoogteziekte-klachten lijken. Hoogteziekte heeft te maken met de hoeveelheid zuurstof in de lucht en geven de volgende klachten:
-misselijkheid;
-hoofdpijn tot zware hoofdpijn die niet verdwijnt met pijnstillers;
-algeheel malaisegevoel;
-duizeligheid;
-slapeloosheid;
-slechte eetlust;
-onregelmatige ademhaling in de slaap;
-verlaagde urineafgifte;
-licht oedeem op handen, voeten en gezicht;
-tintelende vingers.

Is het hoogteziekte of stralingsziekte?

5G gaat gebruik maken van hogere frequenties middels kleine antennes (small cells) en zorgen ervoor dat met 5G veel hogere datasnelheden (steeds korter wordende golflengten) bereikt worden dan vorige netwerken 2G en 3G. Als elektromagnetische golven een hogere frequentie krijgen wordt de golflente steeds korter zoals van radiostraling naar gammastraling. De scheiding van niet-ioniserende naar ioniserend golflengten is in het elektromagnetisch spectrum duidelijk gemaakt bij het zichtbaar licht, maar hoe is dit in realiteit? Papier geeft een gemiddelde weer en uitzonderingen maken de regel!  Ioniserende straling is straling die voldoende energetisch is om een elektron uit de buitenste schil van een atoom weg te slaan. Hierdoor krijgt het atoom in totaal een positieve lading in plaats van een neutrale lading, het atoom wordt geïoniseerd, en wordt een ion. Ioniserende straling kan men niet zien, horen, proeven, ruiken of voelen, net zo min als de niet-ioniserende straling. Van ioniserende straling is bekend dat het DNA van lichaamscellen kan beschadigen. Schade aan het DNA kan o.a. kanker veroorzaken. Zo ook kan een te hoge blootstelling aan elektromagnetische velden wetenschappelijk gezondheidsschade veroorzaken: stralingsziekte*. Wetenschappelijk alleen bij ioniserende straling maar niet voor iedereen dus (de mensen die al elektrogevoelig zijn geworden van 2G). Komen er bij 5G nog meer mensen bij die elektrogevoelig worden?

*Stralingsziekte is een ziekte die officieel optreedt bij ioniserende straling (na het zichtbaar licht). Het veroorzaakt, net als hoogteziekte, een verandering in de longen maar nu door vochtophoping, hoogtelongoedeem genoemd. De bloedvaatjes in de longen gaan lekken en hierdoor komt er onvoldoende zuurstof in de longen en laat het zuurstofniveau dalen, net als bij hoogteziekte.

Symptomen stralingsziekte
Ook bij de onzichtbare hoeveelheid elektromagnetische velden (straling) kan er als biologische effecten voor het menselijk lichaam o.a. samenklonteren van rode bloedcellen optreden waardoor er minder zuurstofopname mogelijk is (het ijzer in het bloed wordt magnetisch). Klachten die ontstaan zijn:
-misselijkheid met braken;
-hoofdpijn;
-algeheel ziekgevoel;
-vermoeidheid;
-aantasting van het darmslijmvlies;
-onvruchtbaarheid of een miskraam bij zwangerschap;
-aantasting van het beenmerg;
-brandwonden;
-stoornissen in de bloedaanmaak;
-ontstaan van bloedingen.

Verschil in 5G
5G wordt in 2021 wereldwijd met verschillende frequenties aangezet. Met de bedoelde frequenties voor 5G of met de frequenties die Nederland moet hanteren omdat de 3,5 gigahertz nodig is voor wat anders tot 2022 (Burum met een vraagteken), de:
-700 megahertz;
-400 megahertz;
-2100 megahertz.

Of zoals, de bedoeling is na 2022 met de:
-700 megahertz;
-3,5 gigahertz;
-26 gigahertz?

Of zoals in Nederland met de 60 gigahertz?
Wordt er gebruik gemaakt van de licentievrije 60 gigahertz? Een frequentie die zuurstof absorbeert. Met name de 60 GHz frequentie heeft een zeer negatieve invloed op het vermogen om via de longen zuurstof op te nemen uit de lucht. Het is een frequentie waarbij rode bloedcellen gaan klonteren en rolletjes (rouleaux) gaan vormen. Het bloed wordt stroperig. Als dit lang aanhoudt, is een algehele ‘systeemcrisis’ hiervan het gevolg wat veel lijkt op de stralingsziekte. Deze frequentie (de 57 tot 71 gigahertz-band) is in juli 2019 officieel te gebruiken voor de mobiele 5G-netwerken zonder vergunning en maakt de weg vrij voor de uitrol van de 60 GHz millimeter-golftechniek, in Europa. Met ingang van 1 januari 2020 wordt door alle 48 lidstaten van de EU, 5G gebruikt zonder vergunning.

Behandeling of genezing van stralingsziekte is niet mogelijk
Is dit wat er wereldwijd gebeurd? Is de activering van 5G hier de oorzaak van? Heeft het niets te maken met het coronavirus maar alles met de uitrol van 5G?

Stop met de uitrol van 5G! Het is in 2021 niet duidelijk genoeg of het de gezondheid schade zal berokkenen. Lijkt het eerst op hoogteziekte en gaat het over naar stralingsziekte? Duidelijk is dat 5G gebruik gaat maken, en al maakt, van golflengten die steeds sneller gaan. Maakt 5G gebruik van ioniserende straling? Ligt hier de oorzaak ook van het coronavirus?

Bronnen:
Foto: https://pixabay.com/nl/photos/corona-coronavirus-covid-covid-19-5017820/
https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/nee-in-nederland-worden-covid-19-pati%C3%ABnten-niet-verkeerd-beademd/ar-BB12ozcq
https://www.ninefornews.nl/arts-die-werkt-met-doodzieke-coronapatienten-slaat-alarm-we-behandelen-de-verkeerde-ziekte/?fbclid=IwAR2BwOPgH7tkOFC438GgcHEhsBCZxu1a6kHXIlgN6V67XzM49ysl1bT1L50
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoogteziekte
http://stralingsleed.nl/wp-admin/post.php?post=1748&action=edit
https://stralingsleed.nl/blog/60-ghz-zonder-licentie-wordt-gebruikt-voor-o-a-5g/
https://www.antennebureau.nl/antennes-en-techniek/5g-en-antennes
https://www.ed.nl/extra/willen-we-5g-als-we-weten-dat-het-schadelijk-is~a51fdac5/