Dit artikeltje is op papier gezet jaren geleden, nog ver vóór de uitbraak van de corona-pandemie in 2020. Een beetje aangepast naar de tijd van nu want 4G+ was toen net bezig aan het uitrollen.

Gaat er een catastrofe gebeuren waardoor de helft van de wereldbevolking gedecimeerd word?
Zijn overheden hiermee bezig? Zijn de klokkenluiders bewust betiteld als complotdenkers en zo belachelijk gemaakt? Is het coronavirus een uit de hand gelopen idee? Paniek zaaien en dan de geruststelling van een inenting met een nanochip? http://stralingsleed.nl/blog/komt-het-sars-virus-uit-het-laboratorium-is-het-bewust-gemaakt/ Waren de verschillende mutaties eigenlijk wel gepland? Zijn er teveel mensen niet bereid om zich te laten vaccineren? Moet er soms meer ruimte komen voor mensen in Nederland en wereldwijd, die wel bestand zijn tegen het bombardement van frequentiegolven van wifi, DECT-telefoon, mobiele telefoon, IoT, 2G, 3G, 4G en 5G? Is het een verkapte: opzouten met die elektrogevoeligen?

En waar is dan de weldenkende mens? Mensen die wel wakker zijn? Hoe is dit te verklaren?
De menselijke geest beschikt over een primitief afweermechanisme dat elke realiteit negeert die teveel stress veroorzaakt voor het brein. Feiten die te moeilijk zijn om te begrijpen geven stress, stress geeft deze ontkenning. En is een van de klachten van elektrogevoeligheid niet: een opgejaagd gevoel (stress gevoel) hebben constant?

Ontkenning!
Ontkenning is een essentieel onderdeel van de manier waarop mensen omgaan met stress. Als dat niet zo was, zouden velen dan elke morgen niet in paniek wakker worden door de gedachte dat de gemakkelijke, zo niet heilige smartphone en de uiterst handige draadloze laptops, iPads en mobiels, wel eens tot de dood kon leiden. Maar dit is eng en ons brein verdringt onze existentiële angst door zich te concentreren op stressfactoren waar we wél mee om kunnen gaan, zoals op tijd naar ons werk gaan of onze belasting brief die we moeten invullen en moeten betalen. Als we dus diepe existentiële angsten hebben, gooien we die gewoon overboord om vervolgens het oog te richten op eenvoudige taken en dagelijkse beslommeringen.

Mijd de mensen die weten dat draadloos niet zo onschuldig is als wat het lijkt. Er lijkt niets aan de hand want je ziet het toch niet? Je ruikt het niet en je hoort het niet. Die zogenaamde elektrogevoeligen, die claimen flinke beperkingen te hebben gekregen door al die frequentiegolven, zo grof mogelijk benaderen en het liefst negeren. Ze bestaan niet. Ja, de waarheid is moeilijk te aanvaarden en onmenselijk zijn is een verdedigingsmechanisme!!

Alleen…..elektrogevoeligen zijn ook mensen! Wat hun overkomt, kan ook jou overkomen.

Van instellingen ( Gezondheidsraad, Kennisplatform en GGD’en) die hier een eind aan kunnen maken, door open en eerlijk te zijn, is het kwalijk dat ze ronduit zeggen: we willen geen paniek zaaien. Het is verschuilen achter de psyche van de mens. Het is kiezen voor de economie en bewust de grootste pandemie veroorzaken, ooit. ( En hier schrik ik van. Ongeveer geschreven in 2015 en in 2020 is er inderdaad sprake van een pandemie.) Nog erger dan de zwarte dood, eeuwen geleden.

Een hele generatie van jonge mensen zijn proefkonijn van het buigen en barsten van het doordrukken van draadloos gebruik. Geen plek in 2021 in Nederland waar het nog wonen en leven  is zonder de draadloze technieken en antenne-installaties. Hoe is deze generatie jonge mensen wanneer ze volwassen zijn? Wanneer ze de economie moeten dragen? Zijn het dan levende zombies? http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/ Of is iedereen al dood t.z.t.? Is het zo bedoelt? De mensen opruimen omdat de wereldbevolking een beetje te hard groeit? Zo hard zodat er voedseltekorten dreigen. Kan dit de achterliggende gedachte zijn? Ik geloof er steeds meer in. In 2021 denk ik ook dat mensen die nu al elektrogevoelig zijn ook maar op moeten zouten! Ik durf het niet hardop te zeggen, want dan word ik nog meer verketterd en belachelijk gemaakt. En toch, lijkt het er wel op. Wie zijn toch die mensen die claimen de macht te hebben? We moeten het hier op aarde samen doen. Met de juiste intentie en met liefde voor de medemens en alles wat leeft op deze aarde! Denk toch na en maak de juiste keus!

Foto: https://pixabay.com/nl/photos/grand-canyon-landschap-de-natuur-3220473/