Nieuw soort straling over de hele wereld
Op dit moment wordt er een nieuw soort draadloze straling getest en over de hele wereld uitgerold, en de frequenties die worden gebruikt, vernietigen stilaan de functies van ons lichaam. Het lichaam werkt niet meer zoals de bedoeling is.

Stad voor stad en dorp voor dorp worden ze “geüpgraded” met deze draadloze technologie om  o.a. de verbinding tussen onze draadloze apparaten te bewerkstelligen. 1.000.000 draadloze apparaten per vierkante km2 (small cells) zullen worden met elkaar verbonden worden voor het zogenaamde “Internet of Things”. Technologiebedrijven maken een “smart”-netwerk over de hele wereld, en daarvoor zetten ze alles en iedereen in om online, zonder kabels, met elkaar verbonden te zijn.

Radiogolven, microgolven en infrarode straling
Daarvoor moesten ze een nieuw soort elektromagnetische velden (straling) inzetten, want de gegevens tussen al die small cells (mini antennes en microchips) moeten met de hoogst mogelijke snelheid door de lucht reizen. De 2de, 3de en 4de generatie mobiele netwerken maken gebruik van radiogolven (3 hertz (Hz)-tot 30 megahertz (MHz). 4G+ maakt al gebruik van de microgolven (30 MHz tot 300 gigahertz (GHz) en de techniek voor 5G maakt daarnaast gebruik van de terahertz-straling (THz). THz-straling bevindt zich in het spectrum van elektromagnetische straling tussen het microgolven- en het verre infraroodgebied, net onder het zichtbaar licht, en mogelijk zelfs met de autonome auto’s boven het zichtbaar licht (UV-straling) dus ioniserend.

60 GHz
Naast het gebruik van 5G is sinds januari 2020 de 60 gigahertz te gebruiken als een “licentie vrije” frequentie. 60 GHz, die toevallig precies dezelfde frequentie is, die de zuurstofmoleculen in de lucht transformeert.

60 GHz is de frequentie waarbij zuurstof opname plaats vind
Per dag adem je zo ’n tien- à twintigduizend keer in en uit. Uit de lucht haalt het lichaam zuurstof en dit wordt in de longen afgegeven aan het bloed. Zuurstof is onmisbaar voor ons lichaam, omdat we dit nodig hebben om de cellen in ons lijf van energie te voorzien. Naarmate de elektromagnetische velden van de 60 GHz trillingen (van 24 GHz tot 184 GHz) hoger in de atmosfeer komen, resoneert de zuurstof (trilt mee) echter met de zuurstofmoleculen in de lucht en verandert de moleculaire structuur van zuurstof waardoor die minder gemakkelijk (of zelfs helemaal niet meer) opgenomen wordt in ons bloed. Dit leidt tot klachten als druk op de borst, koorts*, kortademigheid, verschijnselen van een atypische longontsteking (wat betekent: niet veroorzaakt door bacteriën) en in ernstiger gevallen het uitvallen van organen.

* Het immuunsysteem detecteert de veranderende structuur van de zuurstofmoleculen als lichaamsvreemd en zet de aanval in. Er wordt een ontstekingsreactie opgewekt met als doel om de afweer aan te zetten. Het gevolg is het koortsige ‘griepgevoel’.

Gebruik van de 60GHz schaadt eveneens de mogelijkheid van het lichaam om vitamine D en melanine (het dag- en nachthormoon) aan te maken.

De uitrol van 2G, 3G en 4G
Al veel langer zijn vage klachten en aandoeningen in opmars waar artsen zich geen raad mee weten. Een steeds groter deel van de patiënten heeft klachten die gemakshalve maar onder de somatisch onvoldoende verklaarbare klachten (SOLK) worden geschaard. Therapieën als cognitieve gedragstherapie en mindfulness, werken niet omdat de oorzaak niet word weggehaald (de plots geïmplanteerde zendmasten voor de mobiele industrie, zoals 2G, 3G en 4G). Klachten als:
-hartfalen;
-tinnitus;
-slaapproblemen;
-huidproblemen;
-verminderd immuunsysteem;
-hoofdpijn;
-concentratieproblemen;
-spierpijnen.

De artsen konden geen oorzaak vinden na jaren van onderzoek om andere aandoeningen uit te sluiten. Het lichaam reageerde zo duidelijk op de elektromagnetische velden van alle draadloze in de maatschappij, maar dit mag niet benoemd worden van de Gezondheidsraad. De gedupeerden worden weggezet als psychische probleemmensen. Ze hebben het tussen de oren, wat achteraf ook helemaal waar is omdat daar de magnetieten zitten voor de waarnemen van de natuurlijk elektromagnetische velden. Natuurlijk magnetische velden die veranderd worden door de grote hoeveelheid kunstmatig natuurlijk velden (interverentie).

Microgolfziekte
Als mensen ergens op de verkeerde plaats of op het verkeerde moment zitten of staan, kunnen ze een overbelasting krijgen van de microgolf- of infraroodstraling door alle nieuwe draadloze toepassingen om hen heen. Ze kunnen erg ziek van worden of zelfs sterven aan deze microgolfvergiftiging. Microgolfziekte is niet besmettelijk, maar mensen die in dezelfde kamer wonen of werken kunnen dezelfde symptomen hebben omdat ze met dezelfde frequenties worden bestraald.

Deze micro- en infraroodgolven worden uitgezonden sinds 2020 massaal toegepast door de 5G frequenties. Draadloze apparaten, die nu 24 uur per dag met elkaar verbonden zijn, zonder dat de mensen gewaarschuwd worden.

Ook de tientallen diplomaten op de Amerikaanse ambassade in Havana die in 2018 plots last kregen van gehoorverlies, duizeligheid en slapeloosheid, zouden bestookt zijn met microgolven. Dat zegt de wetenschapper die het onderzoek leidt naar de onverklaarbare gezondheidsklachten.

𝐕𝐞𝐫𝐤𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐠𝐞𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜𝐞𝐞𝐫𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬 ?
Helaas, wanneer patiënten naar de dokter gaan met milde symptomen, worden ze getest door middel van een vragenlijst over de symptomen. Door koorts en een droge hoest worden ze vaak gediagnosticeerd met Corona. Ze vergissen zich hier door niet te denken aan de microgolfziekte. Hetzelfde gebeurt in ziekenhuizen, waar patiënten worden getest op zuurstofsaturatie in het bloed en zuurstof in de longen. Op deze manier worden ze weer gediagnosticeerd voor corona, in plaats van microgolfziekte, die dezelfde symptomen hebben. En als ze verder in het bloed kijken, vergissen ze zich door het zien van de toxines, die door de vergiftigde cellen worden uitgescheiden om zichzelf te zuiveren.

𝐍𝐢𝐞𝐭 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐡𝐨𝐨𝐠𝐭𝐞
Artsen zijn niet op de hoogte van deze technologie. Ze hebben geen idee dat de zuurstof is veranderd. Artsen zijn ook niet betrokken geweest bij de lancering van alle draadloze technieken. En ingenieurs hebben geen idee dat deze frequenties schadelijk zijn voor onze cellen omdat ze niet gespecialiseerd zijn in de biologie.

Patiënten moeten uit de buurt worden gehouden van alle straling in ziekenhuizen of zorgtehuizen en anders alle draadloos eruit
Verpleegkundigen en artsen in ziekenhuizen en zorgtehuizen hebben er geen idee van dat alle draadloze apparaten en sensoren die door hun draadloze moderne apparatuur worden gebruikt, ook deel uitmaken van dit online netwerk. Ze zenden ook microgolven uit in de kamer van de patiënten, en maken de patiënten zieker en de persoon kan sterven aan deze overdosis. Daarom sterven zoveel mensen over de hele wereld, vooral in moderne en volledig uitgeruste moderne ziekenhuizen, waar deze 5G-technologie als eerste wordt geïnstalleerd.

Dit is een nieuwe technologie, die nog nooit eerder op mensen is getest. Toch blijven ze dit over de hele wereld lanceren, en we zien dat dit werd getest in alle steden en cruises die nu zoveel slachtoffers maken op hetzelfde moment van de opstart.

Gedwongen online
Terwijl mensen  in quarantaine zijn worden ze gedwongen om nog meer online te gaan, en alle apparaten van de familieleden, zullen deze gevaarlijke microgolven gaan uitzenden. Op straat, scholen en in de stadions wordt de infrastructuur nog steeds uitgerold. Om al deze miljoenen apparaten te kunnen aansluiten, installeren ze duizenden extra antennes (smallcells) bij zendmasten, huizen, scholen, ziekenhuizen, kerken, winkels, stadions, bushokjes en ook op de LED-straatlampen.

Uitspraken van onafhankelijke wetenschappers
Dr. Leif Stafford, een Zweedse neuro-oncoloog, heeft deze draadloze uitrol “het grootste biologische experiment ooit” genoemd. Dr. Martin Pall, PhD, en Professor Emeritus van de Biochemie en Fundamentele Medische Wetenschappen: “Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G antennes zonder een enkele biologische veiligheidstest moet ongeveer het domste idee zijn dat iemand in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”

IEEE, ’s werelds grootste Institute of Electrical and Electronics Engineers meest recente studie: “De elektromagnetische straling van smartphones, laptops, Wi-Fi-routers, hotspots, draadloze oortelefoons, smartwatches, Bluetooth-luidsprekers en andere draadloze accessoires zijn aantoonbaar schadelijk voor de menselijke gezondheid. Interventie van de overheid en medische instanties met als hoofddoel de bescherming van de menselijke gezondheid is uiterst noodzakelijk”. Voormalig president van Microsoft Canada: “5G is NIET veilig, Telecom heeft honderden lobbyisten die voor hen werken.”

Urgent
Gezondheidswerkers, medische werkers, artsen, wetenschappers en ingenieurs, DOE WAT. Red de mensheid, kijk naar de kunstmatig elektromagnetische velden bij mensen met klachten waar niet van duidelijk is wat de oorzaak is. Stop de 5G uitrol!

Foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Laboratorium#/media/Bestand:Laboratorium.jpg
https://www.facebook.com/martine.verdonck.7/posts/3912776768749252
https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
https://stralingsleed.nl/blog/heeft-het-coronavirus-een-link-naar-5g/
https://www.youtube.com/watch?v=vCkWcUYS3nQ&feature=youtu.be
https://www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/10953/straling_voor_onze_gezondheid_nu_wetenschappelijk_bewezen
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180903_03698909