Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.111.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Berdien Berdien uit Amsterdam schreef op 12 december 2020 om 13:35:
Bij mij is in ‘83 aan mijn rechter-polst, buiten mij wil om getatoeëerd 3 kleine bruine puntjes. En nu 37 jaar later, tot nu toe word ik gevolgd door een elite man , waar ik een kortstondige relatie mee heb gehad. Nadien een kaart heb ontvangen waarmee ik naar het politiebureau ben gegaan, met een indringende tekst IK ZAL JE ALTIJd BLIJVEn VOLGEN. Politie ging uit van een pedofiel en goed op mijn 2 dochters moest passen. Het vervolgen ging dmv. een telefoon te laten overgaan laten en vervolgens ophangen, waar ik ook was. Voel me in de winkel betrapt door een toeziend oog van vaak oudere elite man. Het cijfer 5 dmv. 5 euro in de brievenbus en om 5 uur bellen en ophangen. Een grote cijfer 5 op raam in de buurt te schrijven. Ga zomaar door. Nu valt bij mij het kwartje door publicatie van een injectie onder de huid met een soort GSM, Vandaar de 3 puntjes in mijn pols deze is na veel drank en diepe slaap (voelde wel dat mijn arm werd gefixeerd) hoogstwaarschijnlijk een nano is ingebracht en ik een expiriment ben geworden. Ik ben een gezonde vrouw met gezond verstand. Wel enorme invloed op mijn leven gehad.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Berdien,

Wat een vreselijk verhaal. Is er een mogelijkheid om een nano-chip op te sporen en te laten verwijderen? Om de drie puntjes goed te laten onderzoeken qua materiaal wat gebruikt is? Ik hoop dat dit duidelijk zal maken of het inderdaad is wat je denkt.

Succes.
Els Els uit Empe schreef op 10 december 2020 om 13:42:
Hoi Ria, Even een vraag tot betrekking met de 5 G mast.
Heb de grote pech dat op mijn werk (vakantiepark)een zeer grote 5 mast staat precies naast de shop waar ik werk..Nu moeten de collega's ook nog eens mondkapjes dragen..Zelf heb ik mij daar van gevrijwaard door een kaartje bij mij te dragen met uitzondering mondkapjes..Heb het een en ander gelezen over het gevaar van zo'n mast .En ik begin mij eerlijk gezegd zeer ernstige zorgen te maken.. Is dit terecht? En wat kan ik gaan doen? Bedankt alvast voor je antwoord..

Met vriendelijke groet;

Els
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Els,

Of het terecht is merk je aan je eigen fysieke gesteldheid. Dat wordt dan snel anders onder invloed van de kunstmatige elektromagnetische velden van de mast. De mens leeft van de natuurlijke elektromagnetische velden van o.a. het aardmagnetische. Deze velden interfereren met elkaar en een lichaam kan daardoor niet meer goed werken, doodmoe, slecht slapen, onverklaarbare spierpijn en krampen, jeuk, tinnitus.... Vaak duurt dit wel even maar 5G is wel een hele vieze mast. Ik kijk al jaren uit naar een vakantiepark voor elektrogevoeligen, dus zonder alle draadloze apparaten en die zijn er niet. Misschien nu iets om aan te kaarten? Een vakantiepark waar behoefte aan is voor mensen die al elektrogevoelig zijn gemaakt door vorige masten en alle draadloze apparaten? Een vakantiepark 'schoon' van elektromagnetische velden?

Spreek je werkgever aan en vraag bescherming voor op je werk tegen de elektromagnetische velden van de zendmast. Haal hierbij de RI&E aan: https://www.rie.nl/elektromagnetische-velden-en-rie/

Succes, Ria.
Hennie Gouw Hennie Gouw schreef op 9 december 2020 om 13:33:
Hallo Ria,
Op jouw pagina in “Stralingsleed” heb jij op 27 mei 2017 een artikel geschreven met als onderwerp “Wat te doen als er een zendmast komt?”. Onder de kop –voorzorgsbeginsel- refereer jij aan een aantal gemeenten die zich aan die internationale afspraak hebben geconformeerd. Hierbij wordt ook de gemeente Barendrecht, Zuid-Holland vermeld.
Nabij ons wijkje zijn rond oktober 2019 op een appartementen complex twee 4G antennemasten geplaatst. Wij als bewoners zijn daar op geen enkele wijze in gekend. Sommige bewoners maken zich met name zorgen over de stralingsrisico’s. Hierover hebben wij de gemeente ook aangesproken. Zij geven aan dat zij geen betrokkenheid hebben omdat het vergunningsvrije antennemasten betreft. Providers bepalen binnen de daarvoor geldende regels de plek. VVE ’s krijgen een afkoopsom. Bewoners rondom moeten slikken.
Waarom niet even vooraf uitleg aan de mensen waarom, waarvoor deze masten op die plek en welke stralingsrisico’s dat meebrengt? Dat zou blijk geven van een goede insteek van de gemeente naar hun inwoners toe.
Een verwijzing van jou naar de bron waaruit blijkt dat de gemeente Barendrecht zich daadwerkelijk heeft verbonden om het voorzorgsbeginsel toe te passen zou in de zin van informatieplicht zeer welkom zijn. Het archief van de gemeente voorziet nl niet daarin.
Jouw reactie is cruciaal daarin. We blijven je volgen.
Groetjes,
Hennie Gouw
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Hennie,

Ja, dat was toen. Dit bericht vind ik nu terug bij een PDF toelichting op de motie zendmasten GSM-UMTS in Heemskerk: https://www.stopumts.nl/pdf/toelichting_motie_heemskerk.pdf.

Ik moet het artikel herschrijven want het wetsvoorstel implantatie Telecomcode is december 2019 in werking gegaan. Wat inhoudt dat overheidsinstanties (rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en woningcorporaties) wettelijk gezien mee moeten werken aan de uitrol van 5G. Net zo 'n vies spel als bij de uitrol van 3G (Zwitsers rapport). Ik hoop dat je de gemeente hiermee om de oren kunt slaan en maak het bekend in kranten en media.

Succes, Ria
Job Geels Job Geels uit Wageningen schreef op 22 november 2020 om 20:11:
Ik heb altijd al enorm veel last gehad van straling. Maanden ben ik op zoek geweest naar een geschikte wwonruimte om eindelijk verlost te zijn van al die straling. Onlangs is mijn zoon, die Straaljagerpiloot was, uit een boom gevallen en overleden. Dit deed me ontzettend veel pijn. Gelukkig heb ik heel veel steun kunnen ondervinden van de ANTI 5g groepchats op Facebook. Ik wil iedereen hiervoor bedanken, alsmede jou, Ria, voor dit geweldige forum.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Heel veel kracht en sterkte gewenst. Beetje veel wat erop je pad komt.
Door ervaring wijzer geworden wil ik mensen waarschuwen. Dat wat de overheid en journalisten niet doen. Misschien iets voor jouw? Pas wel op voor de toegenomen straling in het milieu.
Hans Hans schreef op 13 oktober 2020 om 13:46:
Hallo Ria (en alle lezers van deze website),
Alles wat leeft is gevoelig voor electro-magnetische straling. De impulsen voor het uitvoeren van processen in een cel zijn ook van electro-magnetische aard. Dit is rond 1900 al vastgesteld (o.a. Marconi, Lakhovski en Ighina) en ondertussen ruimschoots bekend en onderzocht in de moderne wetenschap. Het is zeker bekend bij de ontwikkelaars van electro-magnetische apparatuur, echter, men gebruikt die kennis niet om de apparatuur minder schadelijk te maken, maar juist voor het omgekeerde. Hoe krachtiger de straling, des te zekerder werkt de apparatuur. En daar verdien je aan. Het is nu hun 'uitdaging' om de hoeveelheid straling op een dusdanig niveau te krijgen dat directe schade, gemiddeld genomen, niet ontstaat of in ieder geval niet direct opvalt. Van 5G is bekend dat men boven een bepaald niveau het gevoel krijgt van het verbranden van de huid. Ook dieren raken in paniek, zoals de koeien in Groningen die door alle hekken en draden gingen tijdens een 5G proef. Dus je moet daaronder blijven. En daarom dat 5G zenders in elke straat (bijna aan elke lantaarnpaal) nodig zijn, niet alleen vanwege het korte bereik, maar ook om het stralingsniveau niet te hoog te laten worden. Over de lange termijn gevolgen wordt bewust gezwegen. Zelfs al zou je niet uitgaan van een 'boze agenda', dan nog is het extreem onverantwoordelijk van slechts enkele bedrijven om ondanks alle bezwaren hun apparatuur door te drukken. Wat zeer te denken geeft is, dat wereldwijde organisaties en alle overheden ook achter 5G staan. En dan kan je niet meer om 'een agenda' heen.
Wat ik graag nog wil zeggen is, dat straling uitsluiten (ergens anders gaan wonen waar geen/weinig zenders zijn), straling tegenhouden (afscherming van je huis en jezelf) uiteindelijk niet gaat werken. De laatste mogelijkheid is straling neutraliseren en dat is overal toepasbaar. Hoe dat kan is een zoektocht, maar het kan en het bestaat. Ik wil geen hint geven, want dat zou kunnen wijzen op een zeker eigen belang of dat van een bedrijf of organisatie. Maar zoeken kan iedereen en de informatie is er, nog wel.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Hans,

Ja, de mens leeft dankzij de natuurlijke elektromagnetische velden. EMV die behoorlijk verstoort worden door het toenemende gebruik van de kunstmatige elektromagnetische velden van met name de draadloze techniek. Door de verschillende trillingen worden de natuurlijke EMV veranderd en hebben invloed op de werking van de mensencellen en cellen bij flora en fauna op den duur. De straling neutraliseren werkt bij mij niet. Heel lang is het wel gelukt om de EMV van alle draadloze in eigen huis, te verminderen en zelfs te elimineren. Dit wordt echter steeds moeilijker en de enige optie is volgens mij; minderen van alle kunstmatige/technische EMV. Laat wereldwijde instanties en overheden ook hun verstand gebruiken en een stapje terug doen is voor nu de enige hoop.
alex alex schreef op 9 oktober 2020 om 20:24:
Hier een artikel over militaire 5G technieken
https://www.rt.com/usa/502996-pentagon-5g-experimentation-lethality/
Mariëtte Mariëtte uit Nijmegen schreef op 16 september 2020 om 12:03:
Dag Ria,

Kwam net op jouw site terecht, omdat ik info zocht over effecten van glasvezel.
Las schokkend bericht mbt vaccinaties. Ga zeker nog zelf verder op onderzoek uit. Dank voor links en aanknopingspunten hiervoor.
Graag wil ik (een beetje) hulp aanbieden mbt jouw site.
Zou je me willen mailen?
Hartelijke groet, Mariëtte
Tonny Tonny schreef op 12 september 2020 om 08:18:
Ik lees over de nao dat er op 3 september iets geschreven is
Ben hier erg mee bezig maar kan niks vinden over iets van 3-9. Waar kan ik dit vinden. Op de 2 sites wel dat ze al vanaf 2016 hier mee bezig zijn. Maar niks over 3-9
Kunnen jullie hier links opZetten waar ik dit kan vinden
Alvast bedankt
Gr tonny
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Tonny,

Ik denk dat je het artikel bedoeld over de nano-chip en Covad-19 vaccinatie?
Als het goed is staan de bronnen eronder en is het bekend gemaakt dat ze ermee bezig zijn (maakt toch niet zoveel uit wanneer het bekend is gemaakt)? Laat, als het zover mocht komen je niet vrijwillig of verplicht vaccineren, is de boodschap. Als veel mensen dat niet doen dan is het niet mogelijk om je ergens maar ook te weigeren, toch? Dit is mijn boodschap gewoon als ernstig elektrogevoelige, gemaakt in 2003 door het beleid van onze overheid.
Lila Lila uit Utrecht schreef op 11 september 2020 om 14:54:
Ik las het bericht "Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins".

Erg schokkend verhaal. Weet je ook hoe DARPA en de Bill en Melinda Foundation dit bekend hebben gemaakt? Ik kon er op de website van Darpa niks over vinden, maar misschien kijk ik niet grondig genoeg..

Je schrijft 'Op 3 september maakt DARPA*, de Bill & Melinda Gates Foundation bekend dat ze, samen met tech-bedrijf Profusa, een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel ontwikkelen. En dat deze biosensor samen met het vaccin tegen Covid geïnjecteerd wordt vlak onder de huid."

Ik krijg gewoon veel stress hiervan. En als ik nu het op de site van de organisatie er meer over lees, dan weet ik beter of:

A. of mijn stress terecht is, want de organisatie maakt de plannen bekend
B. het niet nodig is om stress te hebben..

Groeten,
Lila
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Lila,

Het zijn keiharde feiten dat ze ermee bezig zijn: https://profusa.com/profusa-and-partners-announce/?fbclid=IwAR0xxEhN6We4dsOApnNuiGQzFJnm-alHd8vnVkN5srfc4iEc4yOAY0tqaB0, Profusa en partners kondigen de start aan van een onderzoek om vroege tekenen van influenza te meten door middel van biosensortechnologie.

Waar rook is, is vuur. De vaccinatie tegen Covid-19 wordt hopelijk niet verplicht worden. Ik zoek informatie om ook niet te kiezen voor een vrijwillige vaccinatie. Weet wat je wilt en dan is stress echt niet nodig. Vertrouw op jezelf.

Succes, Ria.
Joey den Boer Joey den Boer uit Lutjebroek schreef op 10 september 2020 om 10:09:
Dag warme croissantjes van me,

Ik wil even laten weten dat deze website me mijn ogen heeft laten openen. ik ben WAKKER geworden, ik ben geen SHEEPLE meer, WORDT WAKKER mensen!!!

De overheid houdt ons in een greep en verteld dat Covid 19 gevaarlijk is. DIT IS OM ONS TE BELEMMEREN!

5G is een wapen van de overheid om de wakkere mensen uit te schakelen en de sheeple te hersenspoelen!!
Rick Rick uit Eindhoven schreef op 10 september 2020 om 08:29:
Wat een tenenkrommend slechte artikelen op deze site. Niet normaal, huilen over van alles en nog wat, maar zelf totaal geen quality control. Vinden de makers van deze site fatsoenlijk Nederlands te ingewikkeld ofzo? Bedroevend!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Rick,

Neen, jouw berichtje is goed Nederlands zeg! Huilen met de pet op.
Shungite Nederland Shungite Nederland uit Zandvoort schreef op 27 augustus 2020 om 19:24:
Beste Ria, ik heb met veel plezier jouw boek gelezen en ik ben erg onder de indruk van de manier waarop jij alles in beeld hebt gebracht! Mijn complimenten. Het is allemaal zeer uitgebreid en fantastisch beschreven. Ik verkoop Shungite stenen die straling neutraliseren door middel van de rechtsdraaiende moleculen. Misschien ben je hier ook wel bekend mee. Ik help veel mensen die last hebben van straling met mijn stenen en mijn behandelingen die ik geef. Ik kan nergens jouw contactgegevens vinden. Zou jij mij een mailtje willen sturen want ik zou graag eens van gedachte willen wisselen met jou om te kijken of ik jouw boeken op zou kunnen nemen in mijn webshop. Ik hoor graag of je hiervoor open staat. Ik wil mensen heel graag helpen met het weren van straling, want er zijn veel mensen die er last van hebben en ziek van worden. Hartelijke groet, Monique - Shungite Nederland
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Monique,

Net gisteren kristallen laten plaatsen in de tuin en woonkamer. De woning stralingsvrij laten maken naast het feit dat we al afgeschermde muren hebben, ramen en elektriciteit. Moet nog afwachten of het werkt (lijkt er nu nog niet op waar ik zo gehoopt had), want na plaatsing van een zendmast in de buurt zijn de klachten veelal terug. Mijn eerste boek is uitgegeven (Akasha), mijn andere manuscripten heb ik maar op de site gezet (ik kan zelf niet meer zelfstandig lopen en ben zo goed als uitgeschakeld). Dank voor je berichtje,

Ria.
Janneke Monshouwer Janneke Monshouwer uit Bussum schreef op 26 juni 2020 om 14:47:
Beste Ria Lurvink-Luttikhold
Via deze weg zoek ik contact want ik heb een verzoek. Wilt u me svp terugmailen? Dank bijvoorbaat,
Met vriendelijke groet,
Janneke Monshouwer
Vincent Vincent schreef op 8 juni 2020 om 20:36:
Wat een ontzettende stoeptegels zijn jullie zeg.. 1x Googlen op "elektrohypersensitief" en je leest overal dat het een placebo effect is. Mensen maken zichzelf druk om niets. Als 5g schadelijk was geweest dan waren we allemaal al lang dood geweest door onze afstandsbedieningen die infra rood uitstralen, dat op een vele malen hogere frequentie ligt...
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hey stoeptegel,

je slaat de plank niet ver mis hoor met dat bijna dood zijn. Dit is overigens MIJN site en je spreekt over een hele groep en 5G. Lees maar eens goed en huiver. Ik wil voorkomen dat meer mensen uitgeschakeld worden in deze maatschappij, helaas uit ervaring.
E. E. uit A. schreef op 12 mei 2020 om 20:17:
Hallo Ria,

Hoe kan ik jou bereiken? Ik vind namelijk geen contactgegevens om je een persoonlijk bericht te sturen.

Warme groet, LL
aimee aimee uit Brummen schreef op 12 mei 2020 om 17:00:
.. een beetje diagonaal alles doorgelezen.. erg is het hè. wij kunnen ook bijna nergens meer naar toe.(we hebben een vakantiehuis stralingsvrij naast ons . misschien interessant?) Dat 5 G is echt een heel grote dreiging - nee het schijnt er al te zijn .Wij wonen buiten , maar de mensen in de steden wat een verdriet Degenen die brand stichten vind ik eerlijk gezegd helden, want de petities helpen nog niets Met vriendelijke groet aimee
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Aimee,

lief voorstel. Was tot een paar jaar terug erg welkom geweest. Ik begin erg slecht te lopen helaas. Hier kan in ik nu blindelings de weg vinden. Ik loop heel erg moeilijk en moet me overal aan vasthouden om nog langzaam vooruit te komen. We hebben besloten dat vakantie niet meer mogelijk is. We blijven genieten van alles rond de woning (in een klein dorpje). In brand steken doen niet de de elektrogevoeligen (denk ik) want die weten wel wat een 5g mast is en steken geen 2G in brand. Ik hoop dat er eerst onderzoek komt, eerlijk onderzoek.

Sterkte voor jullie,
groet, Ria.
Richard Richard uit Mossel schreef op 11 mei 2020 om 12:50:
Lieve Ria, bedankt voor alle informatie je die beschikbaar maakt op deze website. Toen ik zelf ongeveer 5 jaar geleden last kreeg van de straling zijn ik en mijn man verhuisd naar een klein huisje in de bossen bij Mossel. Met loodverf op de muren en geïsoleerde kabels in huis zijn ze ons langzamerhand weer beter gaan voelen. Laatst heb ik per ongeluk het deurtje van de magnetron een tijdje open laten staan. Weet je toevallig of dat schadelijk is? Met al die berichtgeving over 5G en de dode spreeuwen in 2018 durven we eigenlijk helemaal niet meer buitenshuis te komen. Het wordt tijd dat de overheid er iets aan doen. Veel succes, Richard uit Mossel
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Richard,

Een dankjewel is fijn, daar doen we het voor. Samen onze ervaringen delen. Wanneer het deurtje van de magnetron open staat, werkt de magnetron niet. Anders had je dit wel gemerkt aan je lichamelijk welzijn. En we blijven hopen dat de overheid 25 mei de enige juiste beslissing neemt in de rechtszaak die stop5GNL heeft aangespannen: eerst onderzoek!

Groet, Ria
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 07:11:
Ria, zou het niet geweldig zijn indien je jouw bevindingen/onderzoeken van/over de vogels in Den Haag, en alle info die je hebt daarover nu, in je artikel, te sturen naar Arthur Firstenberg? Zijn email adres staat in de nieuwsbrief. Het zou fantastisch zijn!!! Doen!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Antoinette,

Lief hoor dat je zo meedenkt en betrokken bent. Ik denk maar zo; we doen het allemaal voor hetzelfde doel. Arthur Firstenberg en heel veel anderen die op een manier die het best bij iemand past, toch bekendheid wil brengen over de materie elektromagnetische velden.

Groet, Ria.
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 06:48:
Ria, nog meer support. In de 5 mei 2020 - nieuwsbrief van het International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, heeft Arthur Firstenberg o.a. een verhaal geschreven over dode vogels, en de link met straling: https://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/05/The-Evidence-Mounts.pdf
Antoinette Antoinette schreef op 5 mei 2020 om 13:18:
Complimenten voor dit uitstekend onderbouwde artikel: http://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/
Dank!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Antoinette,

Dank. Het is en blijft moeilijk te bewijzen dat de oorzaak misschien de elektromagnetische velden zijn van alle draadloos en hun masten hiervoor nodig. De wil bij anderen om het te geloven is miniem en een compliment op zijn beurt geeft me moed om door te gaan met linken zoeken en om eigen ervaringen te linken hieraan. Dank hiervoor.

Groet, Ria.