Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.232.62.64 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Tonny Tonny schreef op 12 september 2020 om 08:18:
Ik lees over de nao dat er op 3 september iets geschreven is
Ben hier erg mee bezig maar kan niks vinden over iets van 3-9. Waar kan ik dit vinden. Op de 2 sites wel dat ze al vanaf 2016 hier mee bezig zijn. Maar niks over 3-9
Kunnen jullie hier links opZetten waar ik dit kan vinden
Alvast bedankt
Gr tonny
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Tonny,

Ik denk dat je het artikel bedoeld over de nano-chip en Covad-19 vaccinatie?
Als het goed is staan de bronnen eronder en is het bekend gemaakt dat ze ermee bezig zijn (maakt toch niet zoveel uit wanneer het bekend is gemaakt)? Laat, als het zover mocht komen je niet vrijwillig of verplicht vaccineren, is de boodschap. Als veel mensen dat niet doen dan is het niet mogelijk om je ergens maar ook te weigeren, toch? Dit is mijn boodschap gewoon als ernstig elektrogevoelige, gemaakt in 2003 door het beleid van onze overheid.
Lila Lila uit Utrecht schreef op 11 september 2020 om 14:54:
Ik las het bericht "Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins".

Erg schokkend verhaal. Weet je ook hoe DARPA en de Bill en Melinda Foundation dit bekend hebben gemaakt? Ik kon er op de website van Darpa niks over vinden, maar misschien kijk ik niet grondig genoeg..

Je schrijft 'Op 3 september maakt DARPA*, de Bill & Melinda Gates Foundation bekend dat ze, samen met tech-bedrijf Profusa, een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel ontwikkelen. En dat deze biosensor samen met het vaccin tegen Covid geïnjecteerd wordt vlak onder de huid."

Ik krijg gewoon veel stress hiervan. En als ik nu het op de site van de organisatie er meer over lees, dan weet ik beter of:

A. of mijn stress terecht is, want de organisatie maakt de plannen bekend
B. het niet nodig is om stress te hebben..

Groeten,
Lila
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Lila,

Het zijn keiharde feiten dat ze ermee bezig zijn: https://profusa.com/profusa-and-partners-announce/?fbclid=IwAR0xxEhN6We4dsOApnNuiGQzFJnm-alHd8vnVkN5srfc4iEc4yOAY0tqaB0, Profusa en partners kondigen de start aan van een onderzoek om vroege tekenen van influenza te meten door middel van biosensortechnologie.

Waar rook is, is vuur. De vaccinatie tegen Covid-19 wordt hopelijk niet verplicht worden. Ik zoek informatie om ook niet te kiezen voor een vrijwillige vaccinatie. Weet wat je wilt en dan is stress echt niet nodig. Vertrouw op jezelf.

Succes, Ria.
Joey den Boer Joey den Boer uit Lutjebroek schreef op 10 september 2020 om 10:09:
Dag warme croissantjes van me,

Ik wil even laten weten dat deze website me mijn ogen heeft laten openen. ik ben WAKKER geworden, ik ben geen SHEEPLE meer, WORDT WAKKER mensen!!!

De overheid houdt ons in een greep en verteld dat Covid 19 gevaarlijk is. DIT IS OM ONS TE BELEMMEREN!

5G is een wapen van de overheid om de wakkere mensen uit te schakelen en de sheeple te hersenspoelen!!
Rick Rick uit Eindhoven schreef op 10 september 2020 om 08:29:
Wat een tenenkrommend slechte artikelen op deze site. Niet normaal, huilen over van alles en nog wat, maar zelf totaal geen quality control. Vinden de makers van deze site fatsoenlijk Nederlands te ingewikkeld ofzo? Bedroevend!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Rick,

Neen, jouw berichtje is goed Nederlands zeg! Huilen met de pet op.
Shungite Nederland Shungite Nederland uit Zandvoort schreef op 27 augustus 2020 om 19:24:
Beste Ria, ik heb met veel plezier jouw boek gelezen en ik ben erg onder de indruk van de manier waarop jij alles in beeld hebt gebracht! Mijn complimenten. Het is allemaal zeer uitgebreid en fantastisch beschreven. Ik verkoop Shungite stenen die straling neutraliseren door middel van de rechtsdraaiende moleculen. Misschien ben je hier ook wel bekend mee. Ik help veel mensen die last hebben van straling met mijn stenen en mijn behandelingen die ik geef. Ik kan nergens jouw contactgegevens vinden. Zou jij mij een mailtje willen sturen want ik zou graag eens van gedachte willen wisselen met jou om te kijken of ik jouw boeken op zou kunnen nemen in mijn webshop. Ik hoor graag of je hiervoor open staat. Ik wil mensen heel graag helpen met het weren van straling, want er zijn veel mensen die er last van hebben en ziek van worden. Hartelijke groet, Monique - Shungite Nederland
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Monique,

Net gisteren kristallen laten plaatsen in de tuin en woonkamer. De woning stralingsvrij laten maken naast het feit dat we al afgeschermde muren hebben, ramen en elektriciteit. Moet nog afwachten of het werkt (lijkt er nu nog niet op waar ik zo gehoopt had), want na plaatsing van een zendmast in de buurt zijn de klachten veelal terug. Mijn eerste boek is uitgegeven (Akasha), mijn andere manuscripten heb ik maar op de site gezet (ik kan zelf niet meer zelfstandig lopen en ben zo goed als uitgeschakeld). Dank voor je berichtje,

Ria.
Janneke Monshouwer Janneke Monshouwer uit Bussum schreef op 26 juni 2020 om 14:47:
Beste Ria Lurvink-Luttikhold
Via deze weg zoek ik contact want ik heb een verzoek. Wilt u me svp terugmailen? Dank bijvoorbaat,
Met vriendelijke groet,
Janneke Monshouwer
Vincent Vincent schreef op 8 juni 2020 om 20:36:
Wat een ontzettende stoeptegels zijn jullie zeg.. 1x Googlen op "elektrohypersensitief" en je leest overal dat het een placebo effect is. Mensen maken zichzelf druk om niets. Als 5g schadelijk was geweest dan waren we allemaal al lang dood geweest door onze afstandsbedieningen die infra rood uitstralen, dat op een vele malen hogere frequentie ligt...
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hey stoeptegel,

je slaat de plank niet ver mis hoor met dat bijna dood zijn. Dit is overigens MIJN site en je spreekt over een hele groep en 5G. Lees maar eens goed en huiver. Ik wil voorkomen dat meer mensen uitgeschakeld worden in deze maatschappij, helaas uit ervaring.
E. E. uit A. schreef op 12 mei 2020 om 20:17:
Hallo Ria,

Hoe kan ik jou bereiken? Ik vind namelijk geen contactgegevens om je een persoonlijk bericht te sturen.

Warme groet, LL
aimee aimee uit Brummen schreef op 12 mei 2020 om 17:00:
.. een beetje diagonaal alles doorgelezen.. erg is het hè. wij kunnen ook bijna nergens meer naar toe.(we hebben een vakantiehuis stralingsvrij naast ons . misschien interessant?) Dat 5 G is echt een heel grote dreiging - nee het schijnt er al te zijn .Wij wonen buiten , maar de mensen in de steden wat een verdriet Degenen die brand stichten vind ik eerlijk gezegd helden, want de petities helpen nog niets Met vriendelijke groet aimee
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Aimee,

lief voorstel. Was tot een paar jaar terug erg welkom geweest. Ik begin erg slecht te lopen helaas. Hier kan in ik nu blindelings de weg vinden. Ik loop heel erg moeilijk en moet me overal aan vasthouden om nog langzaam vooruit te komen. We hebben besloten dat vakantie niet meer mogelijk is. We blijven genieten van alles rond de woning (in een klein dorpje). In brand steken doen niet de de elektrogevoeligen (denk ik) want die weten wel wat een 5g mast is en steken geen 2G in brand. Ik hoop dat er eerst onderzoek komt, eerlijk onderzoek.

Sterkte voor jullie,
groet, Ria.
Richard Richard uit Mossel schreef op 11 mei 2020 om 12:50:
Lieve Ria, bedankt voor alle informatie je die beschikbaar maakt op deze website. Toen ik zelf ongeveer 5 jaar geleden last kreeg van de straling zijn ik en mijn man verhuisd naar een klein huisje in de bossen bij Mossel. Met loodverf op de muren en geïsoleerde kabels in huis zijn ze ons langzamerhand weer beter gaan voelen. Laatst heb ik per ongeluk het deurtje van de magnetron een tijdje open laten staan. Weet je toevallig of dat schadelijk is? Met al die berichtgeving over 5G en de dode spreeuwen in 2018 durven we eigenlijk helemaal niet meer buitenshuis te komen. Het wordt tijd dat de overheid er iets aan doen. Veel succes, Richard uit Mossel
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Richard,

Een dankjewel is fijn, daar doen we het voor. Samen onze ervaringen delen. Wanneer het deurtje van de magnetron open staat, werkt de magnetron niet. Anders had je dit wel gemerkt aan je lichamelijk welzijn. En we blijven hopen dat de overheid 25 mei de enige juiste beslissing neemt in de rechtszaak die stop5GNL heeft aangespannen: eerst onderzoek!

Groet, Ria
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 07:11:
Ria, zou het niet geweldig zijn indien je jouw bevindingen/onderzoeken van/over de vogels in Den Haag, en alle info die je hebt daarover nu, in je artikel, te sturen naar Arthur Firstenberg? Zijn email adres staat in de nieuwsbrief. Het zou fantastisch zijn!!! Doen!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Antoinette,

Lief hoor dat je zo meedenkt en betrokken bent. Ik denk maar zo; we doen het allemaal voor hetzelfde doel. Arthur Firstenberg en heel veel anderen die op een manier die het best bij iemand past, toch bekendheid wil brengen over de materie elektromagnetische velden.

Groet, Ria.
Antoinette Antoinette schreef op 6 mei 2020 om 06:48:
Ria, nog meer support. In de 5 mei 2020 - nieuwsbrief van het International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space, heeft Arthur Firstenberg o.a. een verhaal geschreven over dode vogels, en de link met straling: https://cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/05/The-Evidence-Mounts.pdf
Antoinette Antoinette schreef op 5 mei 2020 om 13:18:
Complimenten voor dit uitstekend onderbouwde artikel: http://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/
Dank!!!
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Ha Antoinette,

Dank. Het is en blijft moeilijk te bewijzen dat de oorzaak misschien de elektromagnetische velden zijn van alle draadloos en hun masten hiervoor nodig. De wil bij anderen om het te geloven is miniem en een compliment op zijn beurt geeft me moed om door te gaan met linken zoeken en om eigen ervaringen te linken hieraan. Dank hiervoor.

Groet, Ria.
Ronald van Doolaerden Ronald van Doolaerden uit Amsterdam schreef op 2 mei 2020 om 21:11:
Hierbij een wetenschappelijk peer reviewed document dat ik vond op een website van IEEE ( Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Electromagnetic Radiation Due to Cellular, Wi-Fi and Bluetooth Technologies: How Safe Are We?
https://ieeexplore.ieee.org/document/9016183

Het is een lang document met veel meetgegevens en grafieken, en een flink zware klus om te lezen.

De eindconclusie begint met:

"People should be made aware that the EMR from using day to day cellular, Wi-Fi and Bluetooth devices are harmful to human health. The levels of radiation observed in most cases such as phone calls, internet browsing on laptops and smartphones, using wireless routers and hotspots, Bluetooth smartwatches and smartphones are unsafe when compared with radiations limits determined by medical bodies."

Een document als dit geeft misschien weer wat ondersteuning als beweringen van de overheid dat het allemaal zo veilig is ontkracht moeten worden.

Is er ook een e-mail adres van stralingsleed.nl waar ik dit soort informatie naar toe kan sturen in plaats van het in een gastenboek te moeten posten ?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Dag Ronald,

peer reviewd artikelen zijn er heel veel. Ze worden echter niet meegenomen door de instanties die er toe doen (INCIRP en GR Nederland en dus onze overheid o.a). Juist deze artikelen op deze site (in het Nederlands) en uitgelegd door helaas een ervaringsdeskundige, zijn om te delen en waarschuwen wat er allemaal gebeurd als je elektrogevoelig wordt gemaakt in deze wereld. Veel negatieve reacties in het verleden manen me tot voorzichtigheid om er niet aan onderdoor te gaan maar toch door te gaan.
Vandaar bewust geen e-mailadres.

Groet, Ria.
Eric de Vries Eric de Vries uit Usquert schreef op 29 april 2020 om 21:43:
Ik heb de laatste dagen een enorme druk in mijn hoofd gecombineerd met hoge tonen. Tot mijn verbazing kom ik er vandaag achter dat 5g inmiddels beschikbaar is in mijn dorp. Hebben jullie enige tips hoe ik deze straling kan weten uit mijn huis ?
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Eric,

Kijk eens hiernaar:https: //www.stopumts.nl/doc.php/Voorlichting/9225/goedkope_afscherming__s_nachts. Misschien kun je hier wat mee. Zorg als eerste dat je 'veilig'kunt slapen, mijd alle draadloze apparaten en verwittig de gemeente vooreerst. Zie ook facebook Straling en Zo, waar lotgenoten elkaar helpen en van informatie voorzien.

Veel succes, Ria.
Dick Luijten Dick Luijten uit Alphen aan den Rijn schreef op 21 maart 2020 om 08:04:
Ik maak me heel veel zorgen over het gebruik van 60Ghz bandbreedte op grond van het volgende fimpje.

https://www.facebook.com/martin.khouw.7/videos/2919415618120094/
Hester Meerdink Hester Meerdink uit Winterswijk schreef op 27 februari 2020 om 08:58:
Hallo Ria,
Wat erg dat jij zo moet leven door toedoen van overheidsbeleid en dat er geen enkele erkenning is en hulp.
Al googelend over 5G en elektromagnetische straling kwam ik terecht bij jouw boek "gezocht: woonruimte..." Al lezende zag ik hoe omvangrijk dit werk is. Het bevat alle wetenswaardigheden en nog veel meer dan ik inmiddels ben tegengekomen. Heel erg goed. Ik was verbaasd. Wie is dit..die zo dichtbij woont? Sinds anderhalf jaar - sinds ik me afvroeg wat 5G is- houdt ik me bezig met 5G en draadloze communicatie. Hoewel ik geen klachten heb ben ik erg geschrokken en ontdaan over hoe de overheid en de Telecom en aanverwante bedrijven handjeklap hebben gedaan en volkomen ondemocratisch willens en wetens dit onheil over ons willen uitstorten. Ik heb een brief naar Rutte gestuurd en naar de Gemeente Winterswijk. De reacties zijn dat men zich houdt aan het advies van de Gezondheidsraad. Ook heb ik 3 weken geleden ingesproken om de gemeente te stimuleren om Nee te zeggen tegen de overheid. De gemeente heeft nog niet gereageerd. We zijn naar de 2 demonstraties geweest in Den Haag en in amsterdam. Ongeveer 900 a 1000 man op de been. Teleurstellend. En je ziet het onbegrip bij de omstanders. Men is onwetend. Ook mijn buren...waar maak je je druk om. Je wordt als freak geframed. Maar het kan me niet schelen. We kunnen dit niet toestaan. Ook wij doen mee aan de aansprakelijkheidsactie van de bond tegen overheidszaken.
Doordat in de media telkens weer door journalisten wordt gezegd dat 5G binnen de blootstellingslimieten blijft en we dus beschermd zijn. Men moet erbij vermelden dat deze blootstellingslimieten veel te hoog (duizenden keren) zijn. En dit is een belangrijk punt. Ria. Ik hoop dat we binnenkort iets groots op gang kunnen brengen waarbij de biologische en neurologische gevolgen van EMF's eindelijk worden erkend en dat er gebieden komen waar men zonder straling kan leven. Mensenrechten worden grof geschonden. Sterkte. Ik zou graag een met je praten...Groet. Hester
Harold Harold uit Voorburg schreef op 31 januari 2020 om 16:45:
Hallo Ria,

Laat je niet ontmoedigen door negatieve reacties op al je posts.

Ik was een uitgebreide reactie aan het schrijven, maar ineens kreeg ik een pop up en weg was het bericht. Dus ik kom hier maar direct tot nijn punt.

Van de week was er op Nieuwsuur een discussie tussen Baudet en Jetten (niet om aan te zien) over het fenomeen dat de rechter steeds meer op de plaats gaat zitten van de politiek. Voor beide is wat te zeggen. Waar het hier om gaat is dat de rechter tot een uitspraak komt, omdat de politiek niet tot een beslissing komt of kan komen, om welke reden dan ook en zich derhalve niet aan een afspraak houdt. Bijvoorbeeld als het om afspraken m.b.t. het klimaat betreft. Het criterium waarop de rechter zjjn/haar oordeel velt (er moet een uitspraak komen) is 'op leven en dood'. Nu kunnen we daar zo langzamerhand eigenlijk wel alles onder scharen wat onze gezondheid betreft, maar goed ik dacht, voordat de politiek met een soort tussen wet komt om de rechter te kunnen pareren, of het uberhaupt iets is waar 'we' een procedure kunnen starten ook op basis van dit 'leven en dood' criterium. Dat er een uitspraak moet komen geeft hoop. Ik ben geen jurist, dus het zal getoetst moeten worden op de haalbaarheid. Ik zal dit eens nagaan binnen mijn mogelijkheden. Het zou mooi zijn voortbordurend op en/of complementerend op het criterium die jij hier beschrijft.
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Harold,

En de Telecombedrijven met hun macht? En de overheid die zogenaamd geen paniek wil zaaien? En de wetenschap die niet onafhankelijk is? Openheid en eerlijkheid is gewoon even ver te zoeken in de 21ste eeuw. We blijven doorgaan ook al slaan de reacties vaak nergens op, wat het gevolg is van geen openheid, geen eerlijkheid en beïnvloedbaar zijn voor het grote geld (lees economie). Lijkt me dat het tegenovergestelde hiervan een voorwaarde is voor een goede rechter.
riet wentink riet wentink uit Lichtenvoorde schreef op 11 oktober 2019 om 18:11:
Hallo Ria,
Wij hebben alle politieke partijen en B en W Gelderland een dringende brief gestuurd waarin wij lieten weten dat wij geen 5G willen zolang niet voldoende is bewezen dat het niet gevaarlijk is. Daarna alle politieke partijen en de overheid. We hebben 2 reacties gehad tot nu toe en wel van CDA en Partij van de arbeid. Dat is behoorlijk schandalig vinden wij. Daarom zijn we nu over gegaan om een schadevergoeding te eisen wanneer blijkt dat mensen ziek worden. Maar wat ik het allerbelangste vind in deze hele toestand is dat men ons zonder onze toezegging als proefkonijnen gebruiken. Dat is misdadig en dat er een wet tot verplichting van uitrol G5 komt en de gemeenten en wij burgers geen enkele inspraak hebben vind ik een misdaad tegen de mensheid en het lijkt dat we op weg zijn een dictatoriale staat te worden. Laten we ons eens afvragen waarom er zoveel mensen ziek worden. Vraagt iemand zich dat wel eens af. Alsof er nu al niet door allerlei beleid en mistoestanden van de overheid veel mensen ziek zijn geworden terwijl men wist dat de overheid af wist van gevaarlijke stoffen. Is dat niet te vaak al afgedaan met dat er geen risico is? Hoe kunnen we deze overheid nog geloven terwijl ze ons de steeds maar beliegen en tweede agenda's hebben. Fijn dat ook jij je inzet om mensen wakker te schudden. Zij gaan net zo lang door tot wij burgers ze gaan stoppen. En dat is broodnodig. groetjes Riet Wentink
Admin-antwoord door: Ria Luttikhold
Hallo Riet,

Lichtenvoorde? Ben ik geboren en getogen. Ja, helaas weet ik het wat je schrijft. Van gemeente Aalten heb ik de brief terug (na het 5G appeal gestuurd te hebben, op de site geplaatst). We hebben ons nu aangemeld bij de Nationale Bond tegen Overheidszaken in de hoop de uitrol van 5G stop te leggen. Ik geloof dat ik vanaf 2003 overal aan de bel getrokken heb (moet je het manuscript verderop maar eens lezen: Wat is elektrogevoeligheid en belachelijke antwoorden en daden van instanties die er toe doen. We gingen toen verhuizen naar Zieuwent helaas onder de kerktoren met antennes (wat we niet wisten). Het gekke mens noemen ze me, waar we nu wonen. Ik kan niets meer (behoorlijke gezondheidsklachten op de lange termijn dus) maar ik blijf toch waarschuwen op de manier wat nog mogelijk is. Wie zijn wij? Hebben jullie een actiegroep opgericht? Als ik helpen kan?

Groet, Ria.
Actiegroep 5G, Het Gooi zegt NEE Actiegroep 5G, Het Gooi zegt NEE uit Gooi en Vechtstreek schreef op 20 juli 2019 om 20:05:
Dag Ria,
N.a.v. van je ingezonden brief in de Gelderlander van vandaag (20 juli 2019) èn n.a.v. het bericht dat Renkum en Oosterbeek gaan beginnen aan het invoeren van 'slimme' lantarenpalen https://www.gelderlander.nl/renkum/laadpaal-camerapaal-wifi-of-5g-de-lantaarnpaal-van-de-toekomst-staat-straks-in-renkum~a41701b4/ willen we je het volgende vragen: zie jij kans om mensen in de regio Arnhem te mobiliseren om een anti 5G actiegroep op te richten? Want hoewel in heel Nederland adtiegroepen als paddenstoelen uit de grond schieten, is er rond Arnhem nog niets. Zie: https://stralingsbewust.info/actiegroepen-plattegrond/
En dat is meer dan jammer, temeer daar er bijvoorbeeld in de gemeenste Heusden met succes is gestreden tegen slimme lantarenpalen: https://heusden.raadsinformatie.nl/vergadering/515485/informatievergaderingen%2013-06-2018
Alvast bedankt voor de reactie.
Sylvia Slegers
Namens Actiegroep 5G, Het Gooi zegt NEE