Een epileptische aanval is het gevolg van een soort kortsluiting in de hersenen. Miljarden hersencellen geven via elektrische prikkels opdrachten aan je lichaam en geest en bij epilepsie is er even een soort kortsluiting in de hersenen.

Hoe de hersenen werken
De hersenen bestaan naar schatting uit honderd miljard zenuwcellen (neuronen). Een zenuwcel bestaat uit een cellichaam met meerdere korte uitlopers en één lange uitloper. De honderd miljard zenuwcellen communiceren onderling met elkaar door middel van het uitwisselen van elektrische signalen via deze uitlopers. Een elektro-encefalogram (EEG) toont vier groepen hersenfrequenties aan de: Bèta, Alpha, Thèta en Delta. Als onze hersenen optimaal functioneren dan zijn deze verschillende hersenfrequenties in harmonie aanwezig. De natuur zorgt voor deze harmonische balans doordat onze hersenen continu resoneren met de trillingen van het elektrische veld van de atmosfeer en het magneetveld van de aarde. Deze velden trillen namelijk met frequenties die identiek zijn aan onze hersenfrequenties.

Verstoort de draadloze communicatie dit nu?
Is 2G, 3G, 4G en nu 5G de oorzaak en reden dat we dit natuurlijke proces, dit in harmonie aanwezige proces, compleet verstoren? Misschien bij de ene mens iets eerder dan de ander? De Hoog Sensitive Persons (HSP ‘ers) zijn vaker gevoeliger voor draadloos gebruik en worden eerder en sneller, en met de minste straling al Elektro Hyper Sensitief (EHS). Nu 5G met zijn 3 voorkeursfrequenties de: 700 megahertz (MHz), 3,5 gigahertz (GHz) en 26 GHz, gaat het iedereen doen volgen? Krijgt iedereen nu EHS en iedereen ook een epilepsie aanval?

Epilepsie uitlokkers
Wetenschappelijke redenen van bekende triggers, die epilepsie uitlokken zijn:
-lichtflitsen, bijvoorbeeld flikkerende lichten tijdens een concert of van een computerspelletje;
-slaaptekort, zoals na een weekend veel uitgaan en weinig slaap;
-koorts, waarbij je lichaamstemperatuur sterk wisselt;
-voor of na periodes van spanning, emotie of stress;
-menstruatie (hormonale veranderingen);
-overmatig (en langdurig) alcoholgebruik of drugsgebruik.

Alles wat wij doen wordt dus aangestuurd door elektriciteit vanuit onze hersenen. We hebben maar liefst 100 miljard neuronen die elektrische signalen nodig hebben.  Om te zorgen dat de zenuwcel ‘aangaat’, moet er een stroompje door. Dit proces komt vrij nauwkeurig en dat gaat niet altijd goed bij iedereen goed door omstandigheden (zie hierboven genoemd). Mensen krijgen dan plotseling teveel stroompjes hierdoor en er ontstaat een soort kortsluiting in de hersenen, een verstoring in het elektrische evenwicht en ze krijgen dan een epileptische aanval.

En….als trigger is nog niet genoemd: de elektromagnetische velden van alle draadloze toepassingen!
Dat elektromagnetische straling (EMV) de hersencellen kunnen verstoren is dus duidelijk. Ze heten toch niet voor niets elektromagnetische velden! Hoe gemakkelijk en logisch is het dan toch dat de nieuwste trigger van deze laatste eeuw is; de zendmasten?  Elektromagnetische velden voor alle draadloze communicatie die zorgen voor een verstoring van de hersencellen? Elektromagnetische velden met hun reukloze, onzichtbare en niet te horen frequenties? Vluchten in Nederland als Nederlander kan niet meer want onze overheid heeft ervoor gezorgd dat Nederland zo goed als 100% draadloos bereik heeft, wat betekent dat er geen plek (waar je wonen mag) meer is voor de elektrogevoelige in Nederland als geboren en getogen Nederlander.

Hoe het werkt
Bij draadloze communicatie wordt informatie van en naar de zendmast, onzichtbaar door de lucht, verzonden met behulp van radiosignalen (bij 5G van microgolven, infrarode straling en ultraviolette straling). En niet alleen naar de 5G zendmasten maar ook naar de hiervoor alle draadloze toepassingen zoals een draadloze muis, wifi, een slimme elektriciteitsmeter, een smartphone, bluetooth, Z-Wave en Zig-Bee (een protocol voor smart-home toepassingen).

Waar kan de EHS’ er nog wonen in Nederland?

Bronnen;
https://www.hersenstichting.nl/hersenaandoeningen/epilepsie/?gclid=Cj0KCQjwkOqZBhDNARIsAACsbfJe7shPuJBu4_J8wX0YPiWn6uf3a_ej626DGZKUCc1kIdsh1xcDp0IaAjxVEALw_wcB
Foto: https://miquelesteve.wordpress.com/2019/04/10/el-universo-un-reflejo-simetrico-del-cerebro-o-al-reves/
https://stralingsleed.nl/blog/hooggevoeligheid-hsp-en-elektrohypersensitiviteit-ehs/