De vraag is of gevaccineerden met het Covid-vaccin automatisch verbonden worden met Bluetooth? Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. 

Hoe werkt Bleutooth
De filosofie achter Bluetooth is dat verschillende apparaten op korte afstand met elkaar verbonden worden. Het bereik van Bluetooth is zo ’n 10 meter en het werkt door  muren heen, maar metalen hebben een negatief effect op de ontvangst. Als twee apparaten verbinding maken met elkaar, noemt men dat ‘pairen’. De twee verbonden apparaten vormen zo een mini netwerk, ook wel een piconet genoemd. Het handige is dat elk apparaat in een piconet met tot wel 7 andere apparaten kan worden verbonden binnen hetzelfde piconet en een apparaat kan tot meerdere piconets tegelijkertijd behoren.

Wat kun je ermee?
Bluetooth is met name populair op mobiele apparaten, zoals telefoons, tablets, laptops, en de autoradio. Je kunt bijvoorbeeld met de draadloze telefoon via Bluetooth verbinding maken met de autoradio, en zo de muzieknummers op de telefoon beluisteren via de radio. De autoradio op zijn beurt kan gebruikt worden als carkit. Een andere toepassing is het versturen van foto’s van het mobieltje naar een laptop of tablet.

De (nano)processor
De processor is een onmisbaar onderdeel in een computer. Het bepaalt voor een heel groot deel de prestaties van de computer. En een processor is ook echt nodig, want zonder processor werkt een computer niet. De computer zal niet eens opstarten.

Een nanoprocessor is een processor met een verwerkingscycli dat wordt uitgedrukt in nano-seconden.

Covid-19 gevaccineerden en nanoprocessors
Er zijn nanoprocessors aangetroffen bij gevaccineerden met het Covid-19-vaccin. Een man die is geïnjecteerd met het Covid-19-vaccin, zegt dat apparaten overal om hem heen alsmaar blijven proberen verbinding met hem te maken: “Het enige probleem is dat overal waar ik ook ga, alles probeert verbinding met mij te maken. Ik stap in de auto, mijn auto probeert verbinding met mij te maken. Ik ga naar huis, mijn computer probeert verbinding te maken en ook mijn mobiel probeert verbinding te maken. Ik weet niet hoe ik het moet uitschakelen. Overal krijg ik dezelfde melding.”

Nanoprocessors
In een exclusief interview voor ’s Argentijnse alternatieve nieuwszender heeft Dr Chinda Brandolino informatie gedeeld over de gevaren van de Covid-19-vaccins. Dat het vaccin extreem gevaarlijk is. Dr. Luc Montagnier heeft hiervan gezegd dat dit een genocide is. Het vaccineren van kinderen zal de menselijke soort veranderen. Dr Chinda Brandolino: “Het bevat namelijk 95% grafeenoxide.“

Coronavaccinatie en grafeenoxide
9 juli 2021 tonen onderzoekers aan dat coronavaccins en verplichte coronamaatregelen de wereldbevolking structureel blootstellen aan grafeenoxide nanodeeltjes. Spaanse onderzoekers en professoren hebben bevestigd dat alle Covid-vaccins (Astra Zeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson) opmerkelijke hoeveelheden grafeenoxide bevatten.

Wat is grafeenoxide

Het werd aangekondigd als het wondermateriaal van de 21e eeuw: grafeen. Sterker dan staal, harder dan diamant en superlicht. Wanneer grafeenstof in aanraking komt met lucht vormen deze twee samen grafeenoxide. Grafeenoxide is dun en verplaatst zich ontzettend gemakkelijk door water en lucht. Grafeenoxide is volgens de onderzoekers in een mensenlichaam een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken, het immuunsysteem kan ondermijnen en zou kunnen leiden tot een cytokinestorm. In korte tijd wordt er zoveel veel cytokine, uitgescheiden dat dit kan leiden tot ontstekingseiwitten, wat orgaanfalen en de dood ten gevolg kan hebben. Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen en zo een dubbele longontsteking triggeren. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies. 

Grafeenoxide is extreem krachtig en sterk in aerosolen (een aerosol is een mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Hun grootte is in de orde van 0,2 tot 200 micrometer), net als het vermeende SARS-CoV-2 virus, stellen onderzoekers. Zoals elk materiaal zou ook grafeenoxide een ‘elektronische absorptieband’ hebben. Dit betekent dat grafeenoxide boven een bepaalde frequentie onze natuurlijke glutathionreserves kan afbreken. Glutathion is een sterke antioxidant en ontgifter. Deze stof maakt de in vet oplosbare toxinen via binding met water oplosbaar, stapelt en vervoert cysteïne door het lichaam naar de nieren en neemt deel in de galproductie. Cysteïne, een bouwsteen van glutathion, verwijderd zware metalen en speelt een rol bij de aanmaak van enzymen. Glutathion is verder een belangrijke regulator van neuronen in de hersenen.

5G
Juist de frequentieband die grafeenoxide zeer schadelijk zou maken voor mensen wordt, volgens de onderzoekers, uitgezonden in de emissiebandbreedtes van de nieuwe 5G draadloze technologie. De Europese Unie heeft hiervoor drie specifieke frequentiebanden aangewezen, de:
-700 (megahertz) MHz;
-3,5 (gigahertz) GHz;
-26 GHz.

Dat de hogere frequenties van de 5G straling zoveel schadelijker zijn dan de vorige netwerken, ligt aan de steilheid van de signaalflanken. De aan- en uitschakeling van passerende pulsen en data genereren zeer hoge frequenties binnen de weefsels. Bepaalde frequenties in dat mengsel kunnen structuren van geschikte lengten en eigenschappen in resonantie brengen, waardoor de fysisch-chemische eigenschappen van allerlei cellen weefselfuncties kunnen worden veranderd met schade als mogelijk gevolg. Het gebruik van deze frequentiebanden wijzigt het RNA (Ribonucleïnezuur, vaak afgekort als RNA. RNA lijkt qua chemische structuur sterk op DNA) en maakt ons transgene wezens https://stralingsleed.nl/blog/verandert-het-menselijk-dna-door-het-corona-vaccin-onder-invloed-van-5g/ Transgene wezens (mensen, flora en fauna) zijn genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). Ze hebben op een of andere manier hun genetisch materiaal veranderd. Dus we kunnen zeggen dat we dan transhumaan zullen zijn? Zijn we dan geen mens meer? En hebben we dan geen mensenrechten meer?

Dr. Chinda Brandolino legt special de nadruk op het feit dat het ons probeert te transhumaniseren.  Dat degene die gevaccineerd is ‘kan worden gelezen’. Dat is ontwikkeld op verzoek van Bill Gates. Hij onderzocht hoe de code met onuitwisbare inkt in het DNA van het menselijk lichaam ingevoerd kon worden.  Ze vindt dat transhumanisme een vorm van speculatieve filosofie die probeert om de door de natuur gestelde grenzen van het menselijke bestaan te doorbreken https://www.orwell.city/2021/09/bluetooth.html

Vaccin + Grafeen + 5G = Hersencontrole
‘Dus de persoon die deze transformatie met deze verbindingen krijgt, wordt een transhuman’. Maar er is meer: vaccin + grafeen + 5G = hersencontrole. Eén van de bedrijven die grafeen nanobuisjes maakt, is NanoGrafi. Het is een leider in de productie van grafeen, en ontwikkelde een intranasaal Covid-vaccin en PCR-tests met nanodeeltjes. Vervolgens maken ze grafeen nanobuisjes.

En daarnaast zijn er de microfoto’s van de microscopische studie, die de natuurkundige Andreas Kalcker deed, waar je duidelijk perfecte kleine vierhoekige deeltjes kunt zien, naast enkele kleine stippen van zware metalen. Dat kleine perfecte vierkante deeltje nu is een nanoprocessor. Deze wordt in vaccins aangetroffen. De ‘vaccins’ injecteren een soort biosensor in mensen, om het proces te starten om mensen in knooppunten te veranderen in een smart grid (een slim systeem). De mens als mens/robot. Willen we dat?

 

https://www.orwell.city/2021/08/dr-chinda-brandolino.html https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/
https://www.orwell.city/2021/08/nanoprocessor.html?m=1
https://www.orwell.city/2021/09/bluetooth.html
Foto: @Wikimedia
https://dekennisvannu.nl/site/artikel/Je-genetisch-materiaal-bewerken–niet-voor-altijd-maar-heel-eventjes/9444
https://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/ .
Foto grafeen; https://www.sg.uu.nl/artikelen/2019/07/de-schaduw-van-grafeen
https://eindtijdnieuws.com/bluetooth-vaccin-maakt-het-geinjecteerde-covid-vaccin-verbinding-met-apparaten/