Coronavaccin niet zonder gevaar
De mens is een levend proefkonijn door een mRNA-vaccinatie (RNA is Ribonucleïnezuur, m is van messenger) tegen de Covid-19 pandemie geïnjecteerd te krijgen, vindt Dr. Madej Bevindt. Madej leidde 19 jaar lang twee klinieken in de Verenigde Staten. 

Het coronavaccin is volgens Madej niet zonder gevaar, omdat de ontwikkelaars gebruikmaken van nieuwe technologieën zoals 5G waar nog maar heel weinig over bekend is. Ze luidde de alarmklok maar werd gecensureerd door YouTube en verwijderd door factcheckers: https://stralingsleed.nl/blog/factcheckers-verwijderen-mogelijk-de-waarheid/. “Mensen moeten weten dat vele vaccins geen veilig vaccins zijn,” zegt ze. Maar verschillende zienswijze bestaan er met een ander inzicht die andere inzichten (niet gewenste) verwijderen.  Madej verwacht door de corona vaccinatie: “ juist meer sterfte en meer aandoeningen als gevolg van het vaccin. Ze knoeien met het RNA (Ribonucleïnezuur) en het DNA (Desoxyribonucleïnezuur), stukjes van de genen van de mens. Dat kan op termijn resulteren in kankers, mutagenen en in auto-immuunziektes. Mensen moeten weten dat we ons midden in een experiment bevinden. We weten niet wat er gaat gebeuren. Dit vaccin maakt gebruik van een technologie die transfectie* heet. Dat is dezelfde technologie die ze gebruiken voor genetisch gemodificeerde organismen. Genetisch aangepaste groentes en fruitsoorten zijn niet gezond, dus een lichaam ook niet”.

Onder invloed van 5G is dit mogelijk en is de mensheid gewoon een proefkonijn omdat 5G niet is getest is op de mens, flora en fauna. Bovendien is 2G, 3G en 4G niet getest op biologische lichamelijke invloeden maar alleen op het thermisch (opwarm)-effect.

*Transfectie is het veranderen van het genetisch materiaal van een cel door het toevoegen van nieuw DNA.

RNA en mNRA
Ribonucleïnezuur, vaak afgekort als RNA, is een biologisch macro-molecuul dat essentieel is voor de regeling van cellulaire processen in alle bekende levensvormen. RNA lijkt qua chemische structuur sterk op DNA en net als DNA is RNA opgebouwd uit een lange keten van nucleotiden (bouwstenen). RNA en DNA behoren hierdoor beide tot de nucleïnezuren (aan elkaar geschakelde bouwstenen).  

Messenger-RNA (mRNA) vaccins zoals BioNTech/Pfizer en Moderna
Messenger-RNA (mRNA)* vaccins zijn gemaakt met een nieuwe technologie die onder andere berust op genetische technieken. Na vaststelling van een genoom9 virus)sequentie (een gnoom omvat al het genetisch materiaal) van een nieuw virus kan met genetische technieken een effectief vaccin worden geproduceerd. Inmiddels (2021) hebben twee mRNA-vaccins ( BioNTech/Pfizer en van Moderna ) in Nederland een vergunning gekregen en zijn beschikbaar om de COVID-19 pandemie in te perken.

*Messenger-RNA dat meestal afgekort wordt tot mRNA, speelt een centrale rol in het tot expressie brengen van genetische informatie. De chemische structuur van RNA is vergelijkbaar met die van DNA, zij het met enkele verschillen: Messenger-RNA is een vorm van RNA die als ‘boodschapper’ (messenger) twee processen met elkaar verbindt: de transcriptie, waarbij een stuk DNA (een gen) overgeschreven wordt tot mRNA, en de translatie, waarbij het mRNA wordt vertaald naar een keten van aminozuren (eiwit). In organismen is RNA doorgaans enkelstrengig en kan het zeer complexe driedimensionale structuren aannemen, terwijl DNA dubbelstrengig is.

Genetische manipulatie (GM)
Verandert na de corona-vaccinatie je DNA (mRNA) en ben je dan genetisch gemodificeerd (GM)? Ja, want genetische modificatie is een techniek die de eigenschappen van mensen, fauna en flora verandert. Met GM worden genen toegevoegd of gewijzigd en heet ook wel gentechnologie, of simpelweg gentech. Onder de coronavaccins zijn twee mRNA-vaccins:
-BioNTech/Pfizer (Comirnaty).  Het BioNTech/Pfizer-vaccin (merknaam: Comirnaty) is een mRNA-vaccin en bestaat uit 2 prikken. Het brengt hele kleine vetbolletjes in het lichaam met een stukje genetische code (mRNA);
-Moderna. Het Moderna-vaccin is een mRNA-vaccin en bestaat uit 2 prikken https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-vaccinaties/coronavaccins/covid-19-vaccin-moderna#:~:text=Het%20coronavaccin%20van%20Moderna%20is,een%20eiwit%20van%20het%20virus. Zijn dit de hele kleine vetbolletjes? Want organoïden zijn gewoon kleine bolletjes weefsel en wat organoïden zo interessant maakt, zegt Medisch-ethicus Sarah Boers: is dat we steeds complexere entiteiten maken uit lichaamsmateriaal. Het systeem dat we hebben ingericht om ervoor te zorgen dat we verantwoord met lichaamsmateriaal omgaan, werk niet goed meer”.  

Hoe werkt genetische modificatie?
Met genetische modificatie knippen wetenschappers stukjes DNA, met daarop een bepaald gen, uit een cel en plakken dit in het DNA van een cel van een ander organisme. Dit kan bijvoorbeeld een maïs- of sojaplant zijn. Hierdoor krijgt deze cel de gewenste eigenschappen. De veranderde cel deelt zich, zodat er uiteindelijk een volledig iets of iemand ontstaat die de gewenste nieuwe eigenschap heeft. In Nederland vinden we genetisch gemodificeerde soja en maïs vooral terug in halvarine, margarine en in de soja- en slaolie. Nu dus ook in gevaccineerde mensen tegen Covad-19?

De link mRNA en corona vaccinatie
1.Dr. Madej Bevindt merkt op dat mensen als Elon Musk van SpaceX en Ray Kurzweil van Google een groot voorstander zijn van het transhumanisme, een versmelting van de mens en kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence-KI).
2.Moderna, een bedrijf van professor Timothy Springer, werkt aan genetische manipulatie dat zich richt op vaccintechnologieën (vooral nu op een coronavaccin) en zich baseerd zich op messenger RNA (RNA-vaccins.) Bill en Melinda Gates hebben tot 2022 een overeenkomst bij Moderna. Voor mij is duidelijk dat deze mensen weleens veel minder goede bedoelingen kunnen hebben dan dat velen denken.

Europa
Ook in Europa is de GMO-wetgeving (genetically modified organisms oftewel genetisch gemanipuleerd organisme) in 2020 een feit. https://www.scientias.nl/wel-een-genetisch-gemodificeerd-coronavaccin-maar-voorlopig-geen-genetisch-gemodificeerd-voedsel/

Het besluit van de Europese Commissie is om de GMO-wetgeving te versoepelen en zodoende het pad juridisch vrij te maken voor een coronavaccinatie om een genetisch gemodificeerde organismen, in de bloedbaan van de bevolking te spuiten.

Dr. Madej roept dan ook op tot een moratorium op alle vaccins die de potentie hebben om de mens permanent te veranderen. Bekende onderzoeks-artsen roepen alle mensen op om níet bereidwillig de vrijheden en burgerrechten op te geven, maar zich af te vragen naar het grotere plan achter alle wetenschappelijk ongegronde dwangmaatregelen tegen Covid-19.

Mensen onwetend houden en voorliegen,  is al sinds eeuwen zo en zal deze 21ste eeuw niet veel anders zijn. Waar de leugen regeert is geen openheid en eerlijkheid! Een uitspraak van koningin Beatrix uit de vorige eeuw.

                                        Wees open en eerlijk altijd en  eeuwig. De mens kiest zélf tussen de beide standpunten.

https://www.ninefornews.nl/arts-onderzocht-het-coronavaccin-en-slaakt-alarmkreet-ze-liegen/?fbclid=IwAR0jDL8l8Aqf3TzbYoN7nlyKf7YEQN7ivtRxv2VanfEbKjlPjevDs47PE-8
https://www.bitchute.com/video/E1cRuy2vFnG7/
foto: https://www.frankwatching.com/archive/2018/01/17/moeten-we-bang-robots/
https://pnws.be/moderna-en-bill-gates-hebben-overeenkomst-tot-2022/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ribonucle%C3%AFnezuur#Verschillen_tussen_DNA_en_RNA
https://stichtingehs.nl/blog/5g-geen-garantie-op-een-gezonde-toekomst