Nederland
In Nederland groeit in 2021 het wantrouwen bij mensen over de noodzaak van de massale corona vaccinatie. Mensen die hier openlijk voor uit komen worden factchekers genoemd en krijgen het moeilijk. Zo ook politiek leider van Forum voor Democratie (FvD) Thierry Baudet, die er openlijk over durft te praten en schrijven en schrijft: 5G (nee) en de corona-app (nee).

Maar dit geeft veel weerstand want: het gaat niet goed met Forum voor Democratie. De partij verliest veel kiezers. Kiezers die weglopen zijn niet gecharmeerd van uitspraken waarmee FvD-leider Thierry Baudet zich over uitlaat. Zijn visie op het coronabeleid, valt niet in goede aarde. FvD trekt namelijk publiekelijk de risico’s van het coronavirus en het nut van de coronavaccins in twijfel. https://www.nu.nl/coronavirus/6124342/de-jonge-bezorgd-over-viruswappiegeluid-van-fvd-regelrecht-gevaar.html

“We hebben te maken met een kartel”, aldus Thierry Baudet op 23-06 2020. In een kartel zijn afspraken gemaakt die niet bekend mogen worden. Afspraken waar de Nederlandse regering bij betrokken is? Afspraken die wij als burger niet mogen weten?

Waar Thierry Baudet met eigen inzicht spreekt
Hij zegt op zijn blog https://www.thierry-baudet.eu/ikblog/:“zoals ik eerder al opmerkte is de Nederlandse regering totaal verkeerd voorgelicht over de introductie van 5G en de gevolgen hiervan voor de gezondheid van alle Nederlanders”. http://stralingsleed.nl/blog/regering-wist-al-in-de-vorige-eeuw-over-de-gezondheidseffecten-van-de-draadloze-technologie/

In november 2020 zegt hij: “De manier waarop het kabinet met het coronavirus omgaat resulteert erin dat de hele samenleving onnodig stilligt. De economie, de cultuur-en evenementensector, de sport en de entertainmentindustrie, noem maar op.” In recente peilingen is volgens de NOS te zien dat veel kiezers en potentiële kiezers van de Forum voor Democratie (FvD) hierdoor zijn afgehaakt omdat Baudet zich op deze manier als een complotdenker gedraagt, vinden dus velen.

Duitsland
Ook in Duitsland zijn berichten te lezen die niets aan de verbeelding overlaten. 
Bij de Duitse regering, onder leiding van de afscheid nemende Angela Merkel, is het namelijk de Duitse Rekenkamer die zware kritiek heeft op de manier waarop met het geld van de belastingbetaler is en wordt omgegaan. In dat kader past dit verhaal precies in het Nederlandse plaatje. Financiële kaders van de corona-pandemie hebben manipulatie en fraude in de hand gewerkt; de Duitse regering voelde zich echter blijkbaar niet verplicht dergelijke gevallen aan het licht te brengen en tegen de uitwassen op te treden, net zoals de Nederlandse regering. De bezetting op de Duitse IC’s in ziekenhuizen waren namelijk de basis voor de Corona maatregelen zoals:
-musea, nagelstudio’s en massagesalons moeten de deuren weer sluiten;
-scholen die dicht moeten:
-verplichting voor Nederlanders die werken over de grens, om te testen
-Nederlanders zonder negatieve coronatest zijn niet welkom over de grens;
-mondkapjesplicht in auto;
-de coronawet van Merkel*.

*Het Duitse parlement heeft in 2021 ingestemd met de coronawet van Merkel. Daarin staan maatregelen die gaan gelden als er in een gebied van 100.000 inwoners, drie dagen achter elkaar meer dan 100 corona besmettingen zijn. Dan;
-gaat een avondklok gelden;
-moeten de winkels (behalve voedingswinkels) en horeca dicht;
-moeten, bij meer dan 165 besmettingen de scholen sluiten;
-gaan strenge grenscontroles gelen. Dit betekent dat reizigers uit Nederland een negatieve PCR-test (Covad-19-testuitslag) moeten hebben als ze Duitsland in willen.

Deze nieuwe Duitse coronaregels (sinds 06-04-2021) hebben een flinke impact op de inwoners van het Achterhoekse grensdorp Dinxperlo (N) dat aan Süderwick ligt (D). De landsgrens tussen Dinxperlo en Süderwick ligt in het midden van de straat (Heelweg) en oversteken zonder negatief testresultaat mag dus wettelijk niet meer, wat niet werkbaar is.

Een aantal dag later
Dinxperlo en Suderwick krijgen wettelijke een uitzondering van de verplichte coronatest om Duitsland in te mogen vanwege de ‘unieke situatie’ in het aaneen gevlochten dorp. Dit hebben regeringsdistrict Münster en de Kreis Borken afgesproken met het Gesundheidsministerium Düsseldorf, dat verantwoordelijk is voor de volksgezondheid. https://www.gelderlander.nl/aalten/duitsland-schrapt-strenge-coronaregels-voor-suderwick-en-dinxperlo-door-unieke-situatie~a0bf8e8d/ 

6 juni 2021
Op 6 juni 2021 blijkt in Duitsland echter dat er bij vele ziekenhuizen spookpatiënten (niet bestaande patiënten) zijn gemeld en dat dit geen uitzonderlijke situatie is. Merkel moet dit geweten hebben. https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/manipulation-bei-intensivbetten-vorwuerfe-aber-keine-belege,Sa1pUzL En hoe zou dit toch zijn in Nederland?

Corona-theorie is een grote leugen
In Amerika heeft de Amerikaanse Senaat* 12 juni 2021 aangekondigd dat: ‘de Corona-theorie een grote leugen is’! En dat de media de waarheid verdoezelen door eenzijdige verslaggeving. Big Pharma, Big Tech, Big Media, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en andere belanghebbenden zijn allemaal verantwoordelijk.

*De Senaat vormt samen met het Huis van Afgevaardigden het Amerikaans Congres, de wetgevende macht binnen de federale overheid van de Verenigde Staten. De Senaat omvat 100 zetels, twee voor elke Amerikaanse staat. Deze plaatsen worden ingenomen door senatoren, die verkozen worden voor zes jaar. Elke twee jaar wordt een derde van de Senaat hernieuwd.

Senator Marscha Blackburn van de Verenigde Staten uit Tennessee: “Ik zal je vertellen dat Big Tech over de schreef is gegaan. We hebben allemaal suggesties over hoe we als senaat vooruit moeten gaan en dingen die we moeten doen om ervoor te zorgen dat wat nu gebeurd nooit met het Amerikaanse volk mag gebeuren’, zei senator Blackburn. http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/

 

Foto; https://www.duurzaamnieuws.nl/europees-parlement-zet-stap-naar-ambitieuze-europese-co2-grensheffing/
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2354373-forum-kiezers-haken-af-door-complot-imago-baudet
https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/manipulation-bei-intensivbetten-vorwuerfe-aber-keine-belege,Sa1pUzL
https://www.gelderlander.nl/aalten/nieuwe-duitse-coronaregels-hebben-grote-impact-op-dagelijks-leven-in-grensdorp-dinxperlo-dit-kan-toch-niet~a30bbe28/
https://www.nau.ch/news/schweiz/coronavirus-skeptiker-kundigen-demo-in-zug-luzern-an-65942792