In het huidige digitale tijdperk heeft eigenlijk iedereen een smartphone die gebruikt wordt voor allerhande zaken, maar ook om te bellen. Omdat iedereen daarmee persoonlijk en vrijwel altijd te bereiken is, wordt er steeds minder vaak gebruik gemaakt van een vaste telefoonlijn. Veel mensen kiezen ervoor om bij het afsluiten van een internetabonnement vaste telefonie niet meer af te nemen. De laatste openbare telefooncel verdwijnt dan ook uit het straatbeeld.

Oorzaak-gevolg
Ik heb geen mobiel, omdat ik hier niet tegen kan. Ik heb gewoon een vast nummer en ik wil een bloemetje in Baarn bestellen, op mijn gedrade computer.

Een bloemetje bestellen
Toch wel handig dat internet: je zoon is twee jaar getrouwd en je bent het vergeten (het trouwen zelf was in coronatijd en alleen de getuigen mochten erbij zijn). Toch een bloemetje alsnog sturen want we zijn enorm blij met onze schoondochter. Handig is dat toch in 2022; een bloemist uitzoeken die dezelfde dag nog bezorgt, een boeket uitzoeken op de computer en betalen via de computer, letterlijk en figuurlijk; idea(a)l. Bij het telefoonnummer invullen hapert er iets; een vast telefoonnummer accepteert de computer niet. Hmmm…wat nu? Het zal toch niet een 06-nummer moeten zijn? Dat heb ik niet, want alle draadloze daar word ik totaal onpasselijk van. Ja, mijn man heeft een mobiel voor noodgevallen, maar die staat nooit aan. Dat kan toch de bedoeling niet zijn? Er wordt een telefoonnummer gevraagd voor eventuele vragen die er ongetwijfeld weleens zijn. Maar om nu een 06-nummer opgeven, dat zo goed als nooit gebruikt wordt? Mijn man haalt de mobiel (die in de auto ligt voor noodgevallen) op, toetst het nummer in….en warempel… de bestelling kan voltooid worden.

Discriminatie
Maar dit nummer staat nooit aan in huis, dus werkt niet wanneer het eventueel nodig is. Staan onze beleidsmakers hier wel bij stil? Ik voel het als niet eerlijk zijn om dit in te voeren, maar ik kan toch niet anders? Word ík nu gediscrimineerd? Hoor ik er niet meer bij omdat ik geen mobiel heb? Ik wil gewoon betalen met een vast telefoonnummer en niet met een 06-nummer en in 2022 kan dat niet meer in Nederland? Wij zijn toch geboren en getogen Nederlanders( Achterhoekers) en wij horen er dus niet meer bij! Want: de regering ontkent elektrogevoeligheid; het zit tussen de oren, zeggen ze.

Maar het zit werkelijk tussen de oren
Het zijn mensen wereldwijd (dus ook Nederlanders) die niet tegen de frequentiegolven van alle draadloze communicatie kunnen. In Nederland zeggen mensen en handelt de overheid alsof het “tussen de oren zit”. En dan bedoelen ze; je ziet ze vliegen, je bent gek! Maar elektrogevoelig worden van alle draadloze technieken bestaat écht en……zit ook écht tussen de oren. Want…

Wij ondergaan met zijn allen gratis Deep brain stimulation (DBS)
DBS, diepe hersenstimulatie, is een behandelmethode* waarbij elektroden in de hersenen worden geplaatst die elektrische signalen afgeven. Hierdoor worden specifieke symptomen onderdrukt, waardoor klachten afnemen of worden opgeheven. Dit gebeurt er nu ook bij de 100% dekking in Nederland van draadloos bereik. We krijgen gratis de behandeling van een flinke stoot elektriciteit over ons heen. En een elektrische golf wordt een elektromagnetische golf als de elektrische lading beweegt. Dus zitten we in 2022 in een elektromagnetische omgeving, zonder dit te weten, zonder dit lijfelijk* te voelen en waarschijnlijk zonder dit te willen. Een onnatuurlijke elektromagnetische omgeving omdat de elektromagnetische velden door mensen handen gemaakt zijn. We leven met z ’n allen in een kunstmatig gemaakte elektromagnetische wereld. Ons brein ondergaat nu (zonder dat we het weten) een diepe hersenstimulatie, dag én nacht.  

*De High Sensitive Person (HSP ‘ers) voelen dit nu al en moeten de rest van de bevolking waarschuwen!

Wat is diepe hersenstimulatie?
Diepe hersenstimulatie (deep brain stimulation, afgekort DBS) is een vorm van neuromodulatie, een proces waarbij neurofysiologische zenuwen van o.a. de hersenen, hersenstam, ruggenmerg  en zenuwbundels actief geïnitieerd of beïnvloed worden met als doel de functie en werking van het zenuwstelsel te beïnvloeden. Het betreft een neurochirurgische behandeling, waarbij een elektrode in specifieke hersengedeelten wordt gebracht. De elektrode wordt verbonden met een neurostimulator, ook wel impulsgenerator genoemd, (vergelijkbaar met een pacemaker), die elders in het lichaam onderhuids geplaatst (meestal onder het sleutelbeen). De neurostimulator geeft continu elektrische pulsen af, die via de elektrode de hersenactiviteit in dat hersengedeelte beïnvloedt. 

Deze behandelmethode krijgt nu iedereen gratis met 100% draadloos bereik in Nederland
Maar niet iedereen kan hierin mee! De elektrogevoeligen die volop waarschuwen: laat u niet overkomen wat ons overkomt! Stop 5G!

Bronnen:
https://lc.nl/aangeboden/Internetabonnement-steeds-vaker-zonder-vaste-telefonie-27286828.html
https://stralingsleed.nl/blog/elektrogevoeligheid-zit-werkelijk-tussen-de-oren/
https://stralingsleed.nl/blog/iedereen-zit-anders-in-elkaar/
https://www.quest.nl/tech/technologie/a29201447/de-telefooncel-ooit-belden-we-in-glazen-hokjes-op-straat/