Als je al dacht dat het niet toevallig was dat het 5G netwerk werd gelanceerd net voordat de coronavaccins verschenen, dan had je helemaal gelijk.

 Chipexpert Veendrick, die trainingen geeft bij onder meer ASML, NXP en Apple, zegt dat het inderdaad mogelijk is om een chip in te spuiten. En dat dat werkelijk zo is, blijkt duidelijk uit het volgende:“huisdieren krijgen een chip zodat de dierenarts kan aflezen welke hond of kat er op de behandeltafel staat. Bovendien openen mensen nu al de voordeur en geven collectegeld met een onderhuidse chip in de hand”!

Waarom dan niet bij de massale inenting tegen corona een chip? Een chip om de mens te volgen!

En heeft Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, in 2020 niet zijn plan onthuld om microchips te implanteren om Covid-19 te bestrijden? Microchips die (middels een digitaal certificaat) kunnen aantonen wie op coronavirus is ingeënt? Microchips die iedereen kunnen volgen via 5G antennes en satellieten. Dat er daarom 5G moet komen?

Geen toeval
Het kan natuurlijk geen toeval zijn dat 5G en corona gelijktijdig in het nieuws verschijnen. De nieuwste generatie van het mobiele communicatiesysteem is anders dan de vorige generaties (2G en 3G) en werkt met microgolf straling, infrarode straling en ultra violette straling. De vraag rijst: is corona bedacht om iedereen te kunnen vaccineren, zodat sommige mensen van onze tijd (2022) hun macht en invloed kunnen uitbreiden en het leuk vinden om iedereen te controleren en zo onder de duim kunnen houden?

Russische hacker
Want in 2021 komt een verhaal naar buiten van een Russische hacker die een database heeft gevonden en gehackt waarin alle gegevens staan van de gevaccineerde mensen*. Waar  alle data wordt bijgehouden van hetgeen zij doen, naast de normale gegevens zoals geboortedatum, naam, adres en ook wanneer de eerste en eventueel de tweede vaccinatie is ontvangen. De hacker laat als voorbeeld iemand zien die hij kent en zegt dan dat je kunt zien dat diegene nu slaapt. Iedere beweging van de gevaccineerde mensen wordt in realtime gevolgd door een soort AI-systeem (kunstmatige intelligentie) waar het 5G netwerk voor nodig is!

* Het gaat in dit geval om een Russische database en de mensen die daarin voorkomen hebben het Russische Sputnik vaccin gekregen.

Nano technologie
De techniek werkt met afmetingen van 1 tot 200 nanometer. Bekend zijn de toepassingen in de ICT /computerchips, communicatietechnologie, gezondheidszorg, geneeskunde, microbiologische processen, tv-techniek en moleculaire robotica. Nanodeeltjes kunnen vloeibaar worden toegevoegd in een injectie waar het RIVM over praat als:
– toepassingen waarbij nanodeeltjes met opzet aan voeding worden toegevoegd en diverse typen nanodeeltjes die als additief / supplement aan levensmiddelen worden toegevoegd.

Hoe gemakkelijk is het dan om nanodeeltjes toe te voegen aan vaccinatievloeistof? Vaccinatievloeistof tegen corona?

Crispr-Cas-techniek
Is zo iedereen die gevaccineerd is, door de microgolven, infraroodstraling en ultraviolette straling, waar 5 G op werkt, te beïnvloeden? Te beïnvloeden  met de CRISP*-techniek? In de biotechnologie wordt vaak gesproken over de techniek ‘CRISPR-cas9’, of kortweg CRISPR . CRISPR staat voor: clustered regularly interspaced palindromic repeats.

*CRISPR is het wijzigen van (door moleculaire scharen) het DNA* en de bekendste van die moleculaire schaartjes is Cas9.  In de biotechnologie wordt ook gesproken over CRISPR-Cas9 of CRISPR-cas of kortweg CRISPR.

CRISPR kan via een injectie ingebracht worden.

*Desoxyribonucleïnezuur (DNA), de belangrijkste chemische drager van erfelijke informatie.

Wetenschappers gebruiken allerlei nieuwe technieken om het coronavirus te bestrijden. CRISPR-Cas lijkt een veelbelovende kandidaat wat betreft het detecteren en elimineren van COVID-19 staat te lezen in de krant.

Nobelprijswinnaar Jennifer Doudna van de UC Berkeley werkt samen met onderzoekers uit San Francisco aan een systeem om COVID-19 te detecteren. Hiervoor gebruikt ze CRISPR-Cas13, een combinatie die RNA* (ribonucleïnezuur) kapot kan knippen. Maar omdat Doudna in dit geval het COVID-19 RNA niet kapot wil knippen, maar juist wil detecteren, past ze een slim trucje toe. Ze voegt extra stukjes RNA toe aan haar detectiesysteem. Aan het uiteinde van deze RNA-stukjes plakt ze een lichtgevend molecuul, dat alleen licht geeft als het los is van het RNA.

* DNA en RNA lijken op elkaar maar er zijn verschillen. Nucleïnezuren, zoals DNA en RNA, zijn macromoleculen. DNA heeft de vorm van een dubbele helix, en bestaat uit nucleotiden. Een nucleotide bevat onder andere een nucleïnebase waarvan er zijn 4 soorten zijn:
-adenine (A);
-thymine (T);
-guanine (G);
-cytosine (C).

RNA is meestal enkelstrengs en bevat A, G en C en geen T maar in plaats daarvan uracul (U).

Als het CRISPR-systeem van Doudna nu COVID-19 detecteert, knipt de Cas13 het lichtgevende molecuul los van de rest van het RNA, zodat het licht gaat geven. Dit lichtsignaal lezen de onderzoekers af met een draagbaar apparaatje dat ze aan een mobiele telefoon vastmaken.

Maar wat kunnen ze dan nog meer aflezen? Is de straling van 5G en de CRISP-cas13 techniek bedoeld om mensen te kunnen volgen en wordt dit uitgetest met COVID-19 met de mens als proefkonijn?

 

Bronnen:
https://niburu.co/het-complot/16412-russische-hacker-laat-zien-dat-gevaccineerde-mensen-worden-gevolgd
https://www.rd.nl/artikel/883407-is-de-coronacrisis-het-begin-van-een-nieuwe-wereldorde
https://www.rd.nl/artikel/884449-kan-de-elite-gevaccineerde-mensen-volgen-via-5g-en-een-chip
https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/?fbclid=IwAR3qanhpAp9KbRik7OOFKhRVescYo-C0J_BagFk0gmt-jbHYEo_n8U99xNs
https://stralingsleed.nl/blog/microchips-in-de-vaccinatie
https://de-ware-wereld.nl/2020/04/13/bill-gates-we-moeten-microchips-implanteren-om-covid-19-te-bestrijden-indignatie/
https://icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/
https://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/601785002.pdf
https://www.pfizer.nl/zeldzame-ziekten/gentherapie-als-oplossing-voor-zeldzame-ziekten
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/crispr-in-de-strijd-tegen-corona/
Foto doorgeknipte DNA;  https://npokennis.nl/longread/7736/wat-maakt-crispr-zo-revolutionair#id-1