Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. 4G, als opvolger en naast het gebruik van 2G en 3G. Nu (in coronatijd) komt het nieuwe 5G vooral van pas voor contact tracin* en crowd control**.

* I.V.M de coronacrisis in 2020/2021 is in elke gemeenschap, dorp en plaats in Nederland, een gemeenschappelijke database voor het volgen van de besmettingen. Het draadloos gebruik (5G) komt dus wel heel goed uit!

** Het idee achter crowd control is om volksoplopen of militaire concentraties uiteen te kunnen jagen door bestraling met een dosis straling als vervanging van het waterkanon) die sterk genoeg is om kortstondige pijnsensaties bij de bestraalden op te roepen. De pijn aan de huid moet personen er toe brengen om de straal uit te vluchten!

De bedoeling van 5G
Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij. AI* bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen. Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten.

*AI= artificiële intelligentie (AI) of kunstmatige intelligentie (KI).

In werkelijkheid resulteert dit 5G-netwerk in meer antennes, dicht bij huis, hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens & milieu en een Big Brother die overal meekijkt en -luistert.

“Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder biologische veiligheidstesten moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”
                                                Prof. Dr. Martin Pall.

5G is niet oké
5G geeft in vergelijk met de vorige netwerken, 2G, 3G en 4G nog:
-meer straling;
-meer antennes en hogere frequenties;
-meer hacking en spionage:
-meer energieverbruik;
-meer big brother;
-minder gezondheid:
-minder bomen & bijen;
-een minder goed klimaat;
-minder veiligheid  & privacy;
-minder privacy.

Gevaren van draadloos gebruik
De gevaren van draadloze communicatie zoals 5G zijn;
-dat mensen ongevraagd bestraald worden. Hierdoor blijvend ziek kunnen worden;
-dat opt-out niet mogelijk is. Het opt-outsysteem is een controversieel systeem voor het op grote schaal verzenden van ongevraagde periodieke e-mail (spam). In een 5G wereld bestaat geen privacy meer. Het systeem herkent iedereen en overal waar het netwerk is geïnstalleerd. Ook zonder smartphone wordt je gezicht herkend;
-de matrix is overal om je heen is. Straling is niet te horen, zien of ruiken, maar is overal om ons heen;
-je geen eigenaar bent van eigen data;
-het systeem iedere stap van je leven controleert;
-ontsnappen niet meer mogelijk is.

Is dit de wereld waarin we willen leven?

5G in een stoomcursus
5G is een containerbegrip dat zorgt voor allerlei grote veranderingen die vanaf 2020 uitgerold gaat worden en functioneel gaat worden in 2022 met de bedoelde frequenties in Nederland. Het 5G netwerk zal bestaan uit meerdere frequenties, waarbij de hogere frequenties in het gebied komen van de millimetergolven (millimeter waves), infraroodstraling en zelfs over het zichtbaar licht gaan (ultraviolette straling) werken. Het netwerk zal bestaan uit veel grote (macro cells) en nog meer kleinere antennes (small cells) in 2011. Small cells dicht bij de woningen. Nederland telt in 2019 ruim 46.000 mobiele antennes en daar komen er vanaf 2022 waarschijnlijk tienduizenden bij: dan wordt 5G op grote schaal uitgerold. Langzaam is er al een begin gemaakt in 2019 aan het plaatsen van masten. Hoeveel antennes precies zullen worden geplaatst, kan het Agentschap Telecom nu nog niet voorspellen. De 5G functionaliteit zal o.a. bestaan uit een nieuw type antenne die gebruik maakt van bundels straling (beamforming). Deze functionaliteit is bekend als militaire techniek voor crowd control.

Beamvorming
Bundelvormende of ruimtelijke filtering is een deelgebied van elektrotechniek dat zich richt op het analyseren, wijzigen en synthetiseren van signalen zoals geluid, afbeeldingen en wetenschappelijke metingen. Beamvorming is een techniek dat bestaat uit een groep sensoren (sensor array) voor richtingssignaal verzending of ontvangst. Door 5G worden slimme apparaten, robots en voertuigen verbonden met het Internet of Things (IoT). Het geheel van draadloze netwerken & IoT kan aangeduid worden als het smartgrid.

Problemen bij draadloos gebruik
Problemen voortkomend van de kunstmatige elektromagnetische velden veroorzaakt door draadloos gebruik, die in 2021, na het gebruik van 2G,3G en 4G duidelijk worden:
-slaapproblemen;
-oorsuizen;
-vermoeidheid;
-zichtproblemen;
-beenkrampen;
-duizeligheid;
-hartkloppingen;
-hoofdpijn;
-leerproblemen;

https://5gisnietoke.nl/
Foto: https://pixabay.com/nl/photos/cel-toren-5g-signaal-wifi-dongle-5390644/