Onafhankelijk onderzoek geeft aan dat 2G, 3G en 4G verontrustende signalen geven. Mensen die in de buurt van de antenne-installaties wonen hebben vaker te maken met lichamelijke ongemakken door de nabijheid van deze antenne-installaties. Mensen reageren op de onzichtbare, onhoorbare en reukloze frequentiegolven die de masten genereren. Wereldwijd komen in:
1.Oostenrijk (2006), hoofdpijn, trillingen en concentratieproblemen voor:
2.Polen (2004), bloeddrukproblemen, slaapproblemen en depressie voor;
3.Israël (2004), 4x meer kankergevallen (<350m) voor in de nabijheid van een antenne-installatie;
4.Duitsland (2004), 3x meer kankergevallen (<400m) voor in de nabijheid van een antenne- installatie;
5.Spanje (2003) voor dat mensen significant vaker ziek (<250m) zijn in de nabijheid van een antenne-installatie;
6.Oostenrijk (2002) dat mensen significant vaker hart- en vaatklachten hebben in de buurt van een antenne-installatie;
7.Frankrijk (2001) voor dat mensen significant vaker ziek (<300m) zijn in de buurt van een antenne-installatie:
8.Duitsland (2004) dat er significante veranderingen in het bloedbeeld voorkomen in de buurt van een antenne-installatie:
9.Brazilië tussen 1999-2006, 2 tot 3x meer kanker (< 500 m) voorkwam in de buurt van een antenne-installatie.

Wereldwijd schakelen veel landen over op 5G en komt iedereen te wonen onder antenne-installaties (slimm cells). Wat in het verleden alleen gold voor mensen die in de buurt van antenne-installaties woonden, gaat bij 5G nu voor iedereen gelden door het gebruikt van slimm cells.  

Niet onderzocht
Het overgaan naar 5G is namelijk wereldwijd absoluut niet onderzocht en is een groot experiment met alle mensen als eventuele slachtoffers. Reageren op den duur iedereen? Wordt iedereen ziek? Berichten zijn er nu al dat wanneer alles doorgaat, de mens dit niet overleven zal.

Voormalig Microsoftbaas waarschuwt voor 5G
“5G is absoluut níet veilig”. Voormalige Microsoft-baas, Frank Clegg, vindt 5G absoluut niet veilig.  “Ik ben met name bezorgd over 5G-technologie,” zegt Clegg. “Hoe meer onderzoek ik verricht en hoe meer experts ik spreek, hoe meer zorgen ik me maak,” voegde hij toe.

Belangrijke feiten
Op 5 mei 2021 hebben 417 wetenschappers en artsen uit 41 landen hebben de Verenigde Naties en de Wereldgezondheidsorganisatie opgeroepen de uitrol van 5G op te schorten http://www.5gappeal.eu/about/ tot er meer duidelijk is.  Frank Clegg woont in Oakville, Canada, is getrouwd en heeft twee dochters.  In 1991 trad Frank Clegg toe tot Microsoft Canada. Vijf jaar later, in 1996, werd hij benoemd tot vice-president van het bedrijf en vervolgens tot president van Microsoft Canada in 2000. Hij verliet het bedrijf in 2005 en is erg bezorgd over de 5G technologie.

Hij somt een aantal belangrijke feiten op over de nieuwe technologie:
-Er is geen enkele studie gedaan waaruit is gebleken dat 5G veilig is;
-5G geeft radiofrequente straling af die wordt opgenomen door het menselijk lichaam;
-5G-technologie maakt gebruik van millimetergolven, die ook word gebruikt voor crowd control. Het is bewezen dat draadloze technologie en apparaten gezondheidseffecten hebben, waaronder;
-slapeloosheid;
-hoofdpijn;
-vermoeidheid;
-hartkloppingen;
-onvruchtbaarheid;
-diabetes;
-kanker.

Clegg wees erop dat er inmiddels honderden studies zijn gedaan waaruit blijkt dat draadloze apparaten schadelijk zijn voor de gezondheid.

“Er zijn al kinderen die niet naar school kunnen vanwege hoofdpijn, misselijkheid en hartproblemen van de draadloze systemen”, zei Clegg in een verklaring. ‘Sommige van deze kinderen hebben een doktersbriefje om het te bewijzen. Dit is een reëel gevaar en we moeten niet wachten tot de overheid de technologie heeft ingehaald. We moeten voorzichtig zijn, vooral met kinderen. “

https://www.ninefornews.nl/5g-absoluut-veilig-microsoft-baas/
https://nationalpost.com/opinion/robyn-urback-former-microsoft-canada-head-joins-bizarre-fight-to-protect-schoolchildren-from-wi-fi
Foto: https://cuccibu.nl/5g-netwerk-kansen-en-keerzijden/