Opzettelijke vrijlating van COVID-19 door het Amerikaanse leger?

                                Wereld Militaire Spelen in Wuhan. Bracht het US-militaire sportteam Corona naar Wuhan?

 De Militaire Wereldspelen
Onder het oog van president Xi Jinping zijn op 20-10-2019 in de Chinese miljoenenstad Wuhan, de Militaire Wereldspelen (MWS) geweest. Circa 10.000 topsporters uit 105 landen deden mee, onder wie circa 160 Nederlanders.

 Atleten ziek
Een klokkenluider uit het Canadese leger heeft verklaard dat wel één derde van de militaire atleten die deelnamen aan deze Wereld Militaire Spelen in Wuhan, enorm ziek werden. De naamloze klokkenluider, die werd geïnterviewd door Keean Bexte die toen bij Rebel Media’s werkte, werd geïdentificeerd als een ‘senior lid van de Canadese strijdkrachten en zei dat aan het eind van de spelen veel van de atleten echt, echt, ziek waren met ‘longproblemen, hoesten, overgeven en diarree.’ Volgens de soldaat waren deze ‘zeer vreemde symptomen, afhankelijk van de persoon’. https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bracht-het-us-militaire-sportteam-corona-naar-wuhan/

Uitbraak onverwachts
De bron legde uit dat de daaropvolgende uitbraak in Wuhan geheel onverwacht was. Dat wil zeggen dat er geen sprake was van een lek uit het laboratorium, maar van een ‘onbedoelde’ verspreiding onder de Chinese bevolking van Wuhan van een virus waarvan men de overdraagbaarheid had onderschat. Peking kwam begin december 2019 op de hoogte van de stille verspreiding van COVID-19, maar hield het stil en liet internationale vluchten uit Wuhan gewoon doorgaan.

Geven de door het Amerikaanse leger meegebrachte virus de  klachten van COVID 19?  Een ziekte ontwikkeld in een militaire bio-oorlog faciliteit in de staat Washington? Inmiddels genoemd als ‘ground zero’ van COVID 19.

Beschuldiging
De woordvoerder van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian, liet weten dat het hoogstwaarschijnlijk het Amerikaanse leger was dat de epidemie naar Wuhan heeft gebracht https://nl.wikipedia.org/wiki/Coronacrisis_in_China. Deze Chinese claim, die in de VS wordt gecensureerd, beschuldigt de VS-atleten in het bijzonder van een onder het gemiddelde liggend resultaten tijdens deze games, in vergelijk met andere jaren. Het militaire team van de VS eindigde namelijk op de 35ste plaats op de eindranglijst van medaille-winnende teams. Waren het dan wel sporters, die deze presentatie verrichtten? Waren ze met heel andere doeleinden bezig geweest en zijn het eigenlijk bio-oorlogsagenten? Daarbij zou de verblijfplaats van de ‘sporters’ in deze periode in Wuhan, dicht bij de Huanan Seafood Wholesale Market liggen, het eerste bekende cluster van Corona-gevallen.

Officiële beschuldiging
De Chinezen gaan zelfs zover om een officiële beschuldiging te uiten. China vind dat de VS een verklaring schuldig is. Het zou het Amerikaanse leger kunnen zijn die de epidemie naar Wuhan heeft gebracht.” De VS en China beschuldigen elkaar van het verspreiden van het coronavirus https://www.trouw.nl/nieuws/de-vs-en-china-ontketenen-een-nieuwe-koude-oorlog~b380588e/

 Soldaten wereldwijd brachten COVID-19 mee naar huis?
Wat nu als we veel berichten op internet wél mogen geloven dat dit toernooi in 2019 in Wuhan, de perfecte omgeving was voor de verspreiding van het Corona-virus onder de Chinese bevolking. En bij terugkeer naar huis van de atleten, die wereldwijd het virus meenamen? Een hooggeplaatst Chinese persoon heeft gegevens verstrekt aan de Defense Intelligence Agency (DIA) waaruit blijkt dat COVID-19 door de mens is gemaakt en uitgelekt is in Wuhan. Naast de bevestiging van niet-openbare wetenschappelijke details over COVID-19, werden de gegevens ook gegeven aan wetenschappers die de gegevens uit gepubliceerde bronnen opnieuw analyseerden, evenals nieuwe gegevens en vervolgens concludeerden dat het SARS-CoV-2-virus was gemanipuleerd, zo meldde RedState (een Amerikaanse conservatieve politieke blog).

Viroloog en winnaar van de Nobelprijs Physiology of Medicine in 2008, professor L. Montagnier, benadrukt dat steeds meer onderzoekers tot dezelfde conclusie komen: dat het SARS-CoV 2 gedeeltelijk het product is van bio-engineering.

Prof. Dr. Luc Montagnier: “We kwamen tot de conclusie dat er effectief een manipulatie plaats gevonden heeft met betrekking tot dit virus: In feite wordt een deel van het virus, niet het hele virus, gemanipuleerd. Het virus volgt de klassieke opbouw afkomstig van vleermuizen; maar bovenop dit model hebben ze sequenties van HIV, het AIDS-virus, toegevoegd. Het is laboratoriumwerk van professionele moleculaire biologen. Het is een zeer nauwkeurig werk.  Het genetische materiaal van het virus is een lange streng van RNA zoals in DNA, maar het is RNA. https://stralingsleed.nl/blog/verandert-het-menselijk-dna-door-het-corona-vaccin-onder-invloed-van-5g/ Op deze streng, op een bepaalde plaats, hebben ze kleine HIV-sequenties geplant. En deze sequenties zijn niet voor niets klein. Dit betekent dat als we een vaccin willen maken, we het aan het vaccin onderworpen eiwit kunnen wijzigen door een kleine sequentie afkomstig van een ander virus. Een groep gerenommeerde Indiase onderzoekers heeft dit gepubliceerd, maar werden gedwongen hun publicatie in te trekken.

Prof. Montagnier: “Ik ben met pensioen en ik ben een Nobelprijswinnaar, dus ik kan vrij werken; er kan dus geen druk op mij worden uitgeoefend”. M.aw. ik kan rustig de waarheid vertellen. Ik heb niets meer te vrezen https://nieuws.vsuhomeopathie.be/luc-montagnier-on-covid-19/.

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/meer-en-meer-bewijs-covid-19-uit-chinees-lab/