Antennemasten gecamoufleerd in twee op maat gemaakte cilinders.
Zelfrijdende auto’s, slimme apparaten die 24/7 met internet verbonden zijn, supersnel grote bestanden downloaden, live tv-kijken in superieure resolutie. De komst van supersnel 5G belooft het leven van miljoenen Nederlanders komende jaren zogenaamd te veraangenamen. Gewoon niet noemen dat je er behoorlijk ziek van kunt worden. Dat elk lichaam leeft door de natuurlijke elektromagnetische straling en dat dit compleet in de war wordt gegooid door de kunstmatige elektromagnetische straling van alle draadloze technieken.

 Voor een steeds groter wordende groep Nederlanders hoeft dit ook allemaal ook allemaal niet, de steeds maar nieuwere draadloze technieken. De zelfrijdende auto’s en 24/7 verbonden zijn met internet. Vooral nu 5G van steeds hogere golflengtes gebruik maakt en het aantal zendmasten met zeker 10 procent zal groeien. Wees een keer tevreden en genoeg is genoeg! Mensen vrezen gezondheidsproblemen nu duidelijk is dat de biologische effecten van de golflengten niet eens getest zijn en de mensen gewoon proefkonijnen zijn. Waar duidelijk is dat in Nederland al veel mensen lichamelijke hinder hebben van de antenne installaties die al werken. Een hinder dat wijselijk niet genoemd wordt.

Bijna iedereen in Nederland heeft een mobiele telefoon en gebruikt internet. De providers zijn dan ook verplicht om 98 procent van de oppervlakte van iedere gemeente van Nederland te voorzien van 5G-dekking. Alle informatie die je binnenkrijgt en verstuurt met je telefoon of draadloze computer, gaat via de zendmasten. Dat gebeurt met elektromagnetische velden of de term die mensen vaak gebruiken zijn; radiogolven of straling en meer dan de helft van de zendmasten in Nederland had eind 2020, 5G (nog niet de officiële) terwijl er in Nederland in totaal 15.747 zendmasten te vinden zijn en 96 procent van deze zendmasten heeft 4G aan boord. Er komen er nog veel meer bij; kleinere antennes, maar wel heel veel (slimm cells).

Er is vaak lokale tegenstand tegen nieuwe antennemasten
Omdat de kunstmatige elektromagnetische velden van een antennemast waarop de draadloze data verstuurd wordt, door trillingen (frequentiegolven) de werking van een mensenlichaam verstoren en mensen ziek maken https://stralingsleed.nl/blog/verstoren-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden-een-mensenlichaam/

Verstoorde balans door de kunstmatig gemaakt elektromagnetische velden
In 1992 heeft het voormalige magazine Wireless World een studie gedaan naar de effecten van magnetische en elektromagnetische straling. De conclusie was dat de veldsterkte van frequenties op het menselijk lichaam, helend kunnen werken en dat sommige frequenties (de onnatuurlijke) juist het tegenover deden. Uit ander wetenschappelijk onderzoek van professor dr. von Klitzing is eveneens gebleken dat de radiofrequentie van de mobiel een effect op het hartritme heeft.

Verstoringen in biologische effecten
De communicatie in een organisme tussen cellen, organen en andere biologische eenheden, vinden plaats door elektrische- en elektromagnetische signalen. Sinds de invoering van de vele kunstmatige straling afkomstig van alle draadloze elektronica lijkt het erop dat deze velden een verstorend en beschadigend effect hebben op de natuurlijke werking van mens, dier en plant. De kunstmatige straling interfereert met de natuurlijke straling, waardoor een nieuwe en ‘chaotische’ trilling ontstaat. Cellen in ons lichaam worden opnieuw geordend en verstoren zo de natuurlijke werking van een organisme. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat genoemde verstoring van lichaamsprocessen kan leiden tot verstoring in de:
-hersenen;
-hormonen;
-lichaamscellen;
-organen;
-bloeddoorstroming https://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/172745-de-natuurlijke-elektromagnetische-velden-worden-verstoord.html .

 Dan maar de antennemasten verstoppen
Om de mensen een rad voor de ogen te draaien en niet op het idee te brengen, worden antenne-installaties verstopt in….o.a. schoorstenen! Een bedrijf in Nederland dat zich exclusief bezighoudt met het verbergen van antenne-installaties heet: Camouflage BV.

De eerste generatie gecamoufleerde antennes zagen eruit als veel te hoge nepbomen, en in 2021 kan een antenne overal in verstopt zitten. Camouflage BV. bouwt galmborden in kerktorens, schoorstenen, ramen en soms hele daken na van polyester, dat in tegenstelling tot de meeste normale bouwmaterialen wél radiogolven doorlaat.

 Geld
Het plaatsen van antennes op eigen terrein brengt geld in het laatje. Inmiddels zijn heel veel kerktorens dan ook royaal voorzien van antennes, die voor de eigenaren van de plekken waar ze staan tussen de vier- en achtduizend euro per jaar opleveren, per provider. Kerken zijn geliefde objecten en telecomproviders sluiten vaak contracten af voor tien jaar. De telecomproviders bepalen welke kerken in aanmerking komen voor de plaatsing van antennes. “Het moet wel in hun plan passen”.

Trillingen (resonantie)
De uitrol van het 5G-netwerk zou kunnen leiden tot allerlei lichamelijke klachten net zoals je de pech had om onder een 2G of 3G mast te wonen. Want de trilling van de kunstmatige elektromagnetische velden van de antenne masten is niet waar te nemen (en laat de wetenschap van nu toch alleen het waarneembare serieus nemen), niet te ruiken en niet te horen, wat niet betekent dat een lichaam het niet zou voelen. De mensen die het wel voelen en op reageren, noemen ze elektrogevoelig. De structuur van ons lichaam kan door deze trillingen namelijk veranderen, dus niet alleen bij de elektrogevoeligen, maar bij iedereen. De elektrogevoeligen zijn als het ware de kanariepietjes in de mijn. Ze waarschuwen! Want de trillingen van veel draadloze apparaten werken in op de natuurlijke trillingen van een lichaam, waardoor er gezondheidsklachten ontstaan. Het maakt dat we ons moe voelen of ziek. Niet meer kunnen deelnemen aan het leven. Het aantal trillingen per seconde van de elektromagnetische golven, noemen we de frequentie.

Geen bezwaar kunnen maken
De elektromagnetische golven van zendmasten, mobiele telefoons en draadloos internet zenden met een frequentie van 100.000 Hz (Hertz) tot 300 GHz (GigaHertz); de radiogolven of radiofrequente velden (RF). Het Ministerie van Economische Zaken en de telecombedrijven, doen hun best om te zorgen  dat de Nederlandse bevolking en de lokale overheden geen bezwaar kunnen maken tegen implementatie van de 3G*, 4G- en 5G netwerken.

Middelen hiervoor zijn o.a. de
– stralingslimiet zo hoog stellen, dat elke klacht ongegrond verklaard kan worden;
– antennes vergunningsvrij maken.

De 3G* zendmasten zijn in Nederland komen te staan door achterbaksheid van de overheid en niet eerlijke informatie te verschaffen aan de mensen https://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/

De mast wordt een schoorsteen
En net als met de komst van 3G wordt er nu weer een smerig spel gespeeld. Op gebouwen komen sinds kort schoorstenen te staan die  vermomde antennemasten zijn. Een mast verstopt in een schoorsteen.  Het is al zo ver dat de masten verstopt moeten worden. Een zeer kwalijke ontwikkeling en is het een toegeven dat masten niet gezond zijn? Want resonantie is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof wordt doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd. Trilt een mensenlichaam mee? Wel eerst een gedegen onderzoek voordat de mensen en alles wat leeft op aarde, proefkonijnen worden!

Frequenties en lichaamstrilling
Tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer is continue een trilling aanwezig. De trilling van een elektromagnetisch veld, dit wordt ook wel de Schumann resonantie genoemd, oftewel de hartfrequentie van moeder aarde. Instant gehouden door o.a. de elektrische stroom van iedere onweersontlading die een natuurlijke puls van elektromagnetische straling geeft tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer; ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Het wisselt van frequentie, maar de basisfrequentie is gemiddeld altijd 7.83 Hertz. De Schumann resonantie is de trilling, dat betekent dat de golven met een snelheid van bijna 8 keer per seconde rond de aarde reizen. Daarmee heeft de Aarde een elektromagnetisch energieveld en alles wat hier leeft staat in verbinding met deze trilling. Zonder de Schumann resonantie is het leven op Aarde onmogelijk. Het wordt daarom ook wel het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde genoemd.

Deze natuurlijke frequenties hebben een effect op de lichaamstrilling van ieder mens.  Bij vrouwen bestaat het lichaam ongeveer voor de helft uit water en bij mannen voor 65%. Al dit vocht in een lichaam is constant in beweging door mee te trillen met de natuurlijke frequenties om ons heen, ook wel de Schumann frequentie (resonantie) genoemd in de wetenschap. 

De kunstmatige frequenties van alle draadloze  gebruik, geven klachten
De flora, fauna en mensen reageren op veranderende frequenties, kortom alles wat leeft veranderd door de  veranderende frequenties gemaakt door alle draadloze technieken in de 21ste eeuw. Van alle mensen reageren als eerste de gevoelige mensen op deze veranderende kunstmatige trillingen: de elektrogevoeligen. Draadloze toepassingen die sinds het begin van de 21ste zo enorm zijn toegenomen. 

De kunstmatige trilling neemt toe
Vooral in het begin van de 21ste eeuw is de groei van alle kunstmatige frequenties enorm toegenomen door:

-de toename van zendmasten voor 4G en 5G;
-doordat bijna iedereen een smartphone heeft;
-door IoT (internet der dingen);
-wifi;
-de vele satellieten die draadloos internet geven.

In 2014 was de meting van de Schumannfrequentie 7,83 en in 2021 zelfs dagen boven de 36! https://www.facebook.com/nulpuntenergie/posts/1400643746666887

Zijn we nu de mensheid en alles wat leeft aan het vernietigen? En dat alleen om nog sneller internet te hebben, zelfrijdende auto’s en IoT?

Bronnen:
https://stralingsleed.nl/blog/alles-is-energie-en-alles-heeft-een-natuurlijke-trilling-de-schadelijkheid-van-de-onnatuurlijke-trilling-veroorzaakt-door-het-draadloze-2/
Foto: https://www.camouflage.nl/projecten/?fbclid=IwAR2eZ615J6AET83ZK6uClJVn1X9-KO-hatUqbNHFfY60pbWd_UXBHpkVGd4
https://www.vice.com/nl/article/xg8vzq/internet-antennes-camouflage
https://www.vice.com/nl/article/xg8vzq/internet-antennes-camouflage
https://www.kliksafe.nl/blogs/online-risicos/is-wifistraling-gevaarlijk-voor-je-gezondheid/
https://visionoflight-healing.nl/bewust-zijn/schumann-resonantie