Bill Gates is medeoprichter van softwaregigant Microsoft. Hij voorspelde in 2015 al dat er een pandemie zou komen. Toch logisch om te denken dat de corona-uitbraak dan gepland is? En wat voor duistere bedoelingen heeft hij met een vaccin tegen corona nog meer dan?

Belang bij het coronavirus?
Bill Gates ontwikkelde computers en is een hartstochtelijk voorstander van vaccins. Hij sprak in 2010 al dat hij de wereld wil ‘depopuleren’ met vaccinaties. In verschillende interviews zijn dit de eigen woorden van Bill Gates. Hij zegt niet dat hij met vaccins mensen wil vermoorden maar veel andere problemen, zoals ondervoeding, gebrek aan onderwijs en werkloosheid makkelijker op te lossen zijn, wanneer er minder kinderen worden geboren. https://www.nu.nl/nucheckt/6047754/nucheckt-bewering-over-plan-van-bill-gates-voor-bevolkingskrimp-onjuist.html?fbclid=IwAR2kW1WqTP8nc9cFRXc5ZBBTMGAbOz-4nShY6LXxOOux1GYA1E5TRrWppKM

Het heeft recent opnieuw veel aandacht gekregen, nadat de multimiljardair bekend maakte veel geld uit te geven aan de productie van mogelijke vaccins tegen het coronavirus. Bill Gates heeft dus een persoonlijk belang bij de uitbraak van het coronavirus. Het zijn feiten op een rij en geen complot denken waar regeringen zo graag mee schermen.

Nog meer geld?
Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat Bill Gates bezig is een slaatje te slaan uit het coronavirus. „Die vaccins zijn er om heel veel geld te verdienen. Er worden heel veel van die doses gekocht, nu de paniek om corona om zich heenslaat. Als veel mensen twee vaccinaties moeten hebben, zijn er 50 miljoen gekocht. Een tientje per stuk moet ervoor betaald worden en dat is dan een half miljard. En bekend is dat rijke mensen te maken hebben met geheel andere angsten en zorgen dan het gewone publiek. Hoe ze er bijvoorbeeld voor moeten zorgen dat ze hun luxe levensstijl kunnen voortzetten en tegelijkertijd rijk blijven. Rijke mensen zijn dan ook vaak zo extreem onrustig en verzinnen vaak wat onmogelijk lijkt.

Is het promoten voor eigen gewin
Als het om epidemieën en vaccins gaat, voorspelde Gates al in april 2015 dat de volgende wereldramp waarschijnlijk geen atoomoorlog zal zijn maar een pandemie en hij krijgt hij gelijk; https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/opvallend/2021/02/bill-gates-voorspelt-twee-crisissen/ Geen complottheorie dus maar gewoon waarheid.

De weldenkende mens
Dit is voor veel weldenkende mensen reden genoeg om te weten dat de coronacrisis een geplande actie is. Vanwege de dreiging van uitbraken schonk Bill Gates via zijn eigen stichting in zes jaar tijd ruim 1,5 miljard dollar aan de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) om onder meer de ontwikkeling van vaccins te bevorderen.

Is het voor God willen spelen?
Dan is er nog zijn visie op de wereldbevolking. Want de groei van het aantal wereldburgers levert onmiskenbaar problemen op, of het nu gaat om natuurlijke bronnen, energie of gezondheid. Van Gates mag die groei, in landen waar de bevolking nauwelijks op eigen benen kan staan, wel minder worden. Tijdens een TED Talk* in 2010; https://www.snopes.com/fact-check/bill-gates-vaccinations-depopulation/ gaf hij aan dat wat hem betreft de wereldbevolking wel met 10 tot 15 procent zou mogen afnemen.

*TED staat voor Technologie, Entertainment, Design. Sprekers de kans krijgen om ‘de presentatie van hun leven’ te geven over hun expertisegebied, een bepaald project of iets waarvan zij vinden dat het een idee is dat verspreid moet worden.

Gates was aanvankelijk van mening dat de groei van de wereldbevolking het best kon worden geremd door het beter beschikbaar stellen van voorbehoedsmiddelen. Later kwam hij tot een ander inzicht. Verminder kindersterfte, besefte hij, dan zal de gemiddelde gezinsgrootte ook afnemen. Want ouders die weten dat de kans groot is dat hun kinderen de volwassen leeftijd zullen bereiken, zullen minder snel ‘kiezen’ voor acht of meer kinderen.

De mix van gedachten van Bill gates geeft reden tot bezorgdheid
De drie ingrediënten die reden geven tot het weten dat het coronavirus gemaakt is (of ‘per ongeluk’ verspreid zijn, zijn:

-het voorspellen van Gates van een pandemie, jaren voordat dit werkelijkheid werd;
-de pleidooi om vaccins te gebruiken. Plaats je de uitspraken in een breder perspectief, dan lijkt de agenda van Gates erop gericht te zijn om vaccins aan te smeren. Want neem zijn fameuze TED Talk in 2015, waarin hij de technologische en biologische vooruitgang besprak die vaccins mogelijk maakte. Het wereldwijde gezondheidssysteem dat hij in één adem met de vaccins noemt, vormt een immense afzetmarkt voor vaccinfabrikanten. En wie stampt er te midden van de pandemie zeven vaccinfabrieken uit de grond? Bill Gates!;
-de wens tot afzwakking van de bevolkingsgroei.

Septische burgers vertalen dit gebeuren naar de corona pandemie 2019-2020 en alle mutaties. Er gebeuren en er zijn teveel ‘toevalligheden’ gebeurd.

Kan de ‘elite’ gevaccineerde mensen volgen via 5G en een chip? https://www.rd.nl/artikel/884449-kan-de-elite-gevaccineerde-mensen-volgen-via-5g-en-een-chip Voor wie het nog niet wist: Bill Gates heeft het coronavirus uitgevonden. Hij is nu bezig met een vaccin. Maar daarin stopt hij stiekem een minuscule chip. Met die chip kan straks elke gevaccineerde via 5G-antennes en satellieten gevolgd worden.
http://stralingsleed.nl/blog/is-deze-covad-pandemie-gepland-is-dit-doelbewust-gebeurd/

En zegt het spreekwoord niet: waar rook is, is vuur?

Boek
Bill Gates, de Microsoft-miljardair en filantroop (vermogen 124 miljard dollar), heeft in 2021 een boek uitgebracht: How to Avoid a Climate Disaster. The Solutions We Have and the Breakthroughs We Need, heet het: Hoe een klimaatramp te voorkomen: de oplossingen die we hebben en de doorbraken die we nodig hebben.  Daarin presenteert Gates wat hij heeft geleerd in meer dan een decennium van het bestuderen van klimaatsveranderingen en het investeren in innovaties om de opwarming van de aarde tegen te gaan en doet hij aanbevelingen voor strategieën om dit aan te pakken. Zijn verhaal komt neer op harde wetenschap en economie – om veel lezers ervan te overtuigen dat zijn blauwdruk een van de meest levensvatbare tot nu toe is. Hoewel we al enkele van de tools hebben die nodig zijn om zijn plan uit te voeren worden veel plannen niet breed genoeg gebruikt, en Gates dringt aan op meer investeringen in goed begeleid onderzoek en ontwikkeling en innovatie in de efficiëntie ervan. Misschien is een stukje realiteit, gezond verstand en empathie meer doeltreffend?

Merkwaardige ‘toevalligheid’? Het merkteken
Wie Gates’ verstand van computers combineert met de invloed die hij met zijn donaties aan het WHO zou kopen én zijn pleidooi voor vaccins zou maar één conclusie kunnen trekken: met de door Gates gesponsorde vaccins wordt straks een chip ingebracht waarmee het „merkteken” uit Openbaring 13 werkelijkheid wordt.

En is dat niet precies wat een door Gates ingediend octrooivoorstel (waarvan het nummer drie zessen heeft) beoogt? Het merkteken van het beest?

En het is wel het heel toevallig dat op 06-06-06, toenmalig minister van Geel
’s morgens buiten de afspraken om, verklaarde dat de 3G mobiele communicatie, geen schade zou geven? En dat daarna de uitrol van 3G massaal plaatsvond? Van 4G+ en nu staat 5G op uitrollen.

Een herhaling in een andere vorm uit 2006?
Want voordat de massale implantatie van antenne- installaties voor 3G, na 2006 is goedgekeurd, is er in Europa onderzoek verricht. Onderzoek welke duidelijk moest maken of het wel of niet de gezondheid van mensen kon schaden (dit terwijl al 5% van de Nederlandse bevolking aangaf onwel te worden van de 2G masten). In 2003 heeft het TNO (Nederlandse Organisatie voor toegepast natuurwetenschappelijk onderzoek) onderzoek laten verrichten naar het wel of geen effect van straling komend van draadloze apparatuur, op de gezondheid van mensen. De uitslag was dat dit inderdaad het geval was! Het COFAM 1 werd gevolgd door een replica onderzoek: COFAM 2. Het replicatie onderzoek vond plaats in Zwitserland en wordt in de volksmond het Zwitsers onderzoek genoemd. Na jaren wachten kwam op 06-06-06 de uitslag van dit onderzoek: UMTS-masten schaden de gezondheid NIET. Mensen die aangeven wel last hebben door te dicht onder de antenne-installaties te wonen, hebben het tussen de oren!

Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB)
Dankzij een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur werd pas jaren later bekend dat 3,7 tot 6,5% van de deelnemers van het TNO11 onderzoek onwel zijn geworden! Het onderzoek vroegtijdig moesten verlaten en NIET zijn meegeteld bij het eindverslag! http://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/  UMTS masten schaden de gezondheid dus WEL.

Dat er wantrouwen bestaat is dus logisch omdat hoe ouder je wordt hoe wijzer (en dus hoe meer ervaringen) je bent. En hoe meer dingen er wereldwijd gebeuren die niet kloppen. Die niet het beste met de mens voor hebben.

 

http://stralingsleed.nl/blog/komt-het-sars-virus-uit-het-laboratorium-is-het-bewust-gemaakt/
Foto; https://www.computable.nl/img/66/63/org_org/6663594.jpg
https://www.rd.nl/artikel/882186-gates-plan-met-een-vaccin