Wanneer ben je tegenstander van draadloos gebruik? Omdat je gewoon aanvoelt dat dit een stap te ver is? Of wanneer draadloos gebruik je beroofd van je gezondheid, je werk en vertrouwde omgeving. Dit gaat er voor iedereen gebeuren als alle wilde plannen doorgaan en onze regering op het standpunt blijft staan dat de digitale wereld draadloos moet zijn. Ons gezin is namelijk een doorsnee gezin die de pech hadden om onder een kerktoren met antenne-installaties te komen wonen in 2003, wat we niet wisten. Twee van de vier gezinsleden reageren flink lichamelijk op de verstopte antenne-installaties (2G 900 MHz) die amper te zien waren en daar de onzichtbare, onhoorbare en niet te ruiken elektromagnetische velden van de drie antennes verspreiden en ons ziek maakten (en meer mensen in dat dorp). En zo worden zoveel mensen, zonder dat ze weten, ziek (tot de dood erop volgt) van de frequenties van alle:
-antenne-installaties voor 2G, 3G, 4G en al 5G;
-mobieltjes (in 2020 heeft 90 procent van de wereldbevolking ouder dan zes jaar een mobiele telefoon);
-DECT-telefoon ( huis telefoon);
-wifi  (wifi is de commerciële naam voor een W-LAN (Wireless-Local Area Network);
-IoT  (Internet der Dingen).

Draadloze of mobiele communicatie betekent verbinding: verbinding tussen apparaten en tussen mensen. In onze samenleving, denken veel mensen,  is deze vorm van contact onmisbaar. Antennes zorgen ervoor dat een telefoon of ander apparaat verbinding maakt met een mobiel- of wifi-netwerk. De grote zendmasten die niet te missen zijn maar ook kleine antennes zoals wifi-hotspots, repeaters en ‘small cells’ nodig voor 5G.

Antenneplicht
Gemeenten moeten in 2021 openbare gebouwen en publieke infrastructuur ter beschikking stellen om small cells te plaatsen. Deze antenneplicht aan de Telecomproviders is volgens het kabinet nodig om ‘toonaangevende diensten aan gebruikers via 5G en 6G aan te kunnen bieden’, zoals o.a. de zelfrijdende auto. Nederland telt nu ruim 46.000 mobiele antennes en daar komen  tienduizenden kleine antennes (slimm cells) bij in het straatbeeld. Zo worden ze geplaatst in bushokjes, lantaarnpalen en gebouwen en protesteren helpt niet want het is wettelijk geregeld in het voordeel van de telecomproviders.

Hoe werken antennes?
Antennes zetten elektrische signalen om in elektromagnetische velden. Deze velden zijn niet te zien, het zijn onzichtbare golven door de lucht. We noemen ze ook wel radiogolven of in de volksmond straling. Alle antenne-installaties en apparaten met een antenne versturen en ontvangen informatie via golven (radiogolven, microgolfstraling en infraroodstraling: de niet-ioniserende straling). Denk daarbij aan de mobiele telefoon, tablet, babyfoon en alle wifi-netwerken. Elektromagnetische velden zijn gewoon overal om ons heen en bombarderen mens, flora en fauna met deze onzichtbare frequenties.

Mensen worden er ziek van
Helaas zijn erin 2021 al mensen die hier niet tegen kunnen maar wat door overheden en instanties naar het rijk der fabelen wordt verwezen. Natuurlijk onze overheid wil alles draadloos en luisteren alleen maar naar wetenschappers in dienst van de Telekom, net als de ICNIRP (International Commission on Non‑Ionizing). Grote zendmasten met 2G werden in de vorige eeuw gebouwd naast huizen. Maar mensen wilden geen grote antennemast in de achtertuin en de zenders werden dan ook vaak “verstopt” in hoge gebouwen (kerktorens). Een gedeelte van de mensen kwam in opstand. Vooral de mensen die flinke lichamelijke klachten ondervonden van de mast met zijn onzichtbare, reukloze en onhoorbare frequentiegolven en er dichtbij woonde. Mensen die langzaam van het dagelijks leven uitgeschakeld werden door het ontwikkelen van klachten hiervan. Mensen die niet meer naar het werk konden toen daar ook wifi kwam en dus maar ontslag moesten nemen. Mensen die niet meer konden reizen (de bussen, treinen en vliegtuigen kregen wifi), niet meer ineen winkel konden zijn (ook hier werd wifi voor eigen gebruik en consumenten wifi geïnstalleerd) en ook arts en tandarts en ziekenhuis werden taboe. Mensen die moesten vluchten om aan de frequentiegolven te ontkomen van draadloze technieken. Vluchten in een welvarend land en niemand die ertoe doet, deed iets! De rechten van de mens wordt met voeten getreden en juist onze regering dendert nog steeds maar door om overal draadloze technieken te willen https://stralingsleed.nl/blog/ojee-daar-komt-6g/.  Als ernstig elektrogevoelige en totaal niet meer in deze maatschappij kunnen zijn, denk ik dat de vaccinatie tegen Covid 19 een manier is om samen met de uitrol van 5G te zorgen dat een mens een nanochip in het lijf krijgt https://nieuwspaal.nl/blunder-pfizer-vergeet-chip-in-coronavaccin/

Voor het groter belang
De vaccinatie (zo goed als verplicht voor de werkende mens), is in combinatie met de invoering van 5G, een garantie dat mensen op afstand gecontroleerd en gevolgd kunnen worden. De technologie om bepaalde eiwitten, door de vaccin in mensen gebracht, stelt overheden in staat om in de toekomst in te grijpen in het DNA van mensen aangepast, weggehaald of toegevoegd te worden, en heet CRISPR/Cas*.

*In de biotechnologie is de techniek ÇRISPR-cas9’, of kortweg CRISPR een afkorting van Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats. Het zijn korte segmenten van herhaalde codes in het DNA, die gebruikt kunnen worden voor het gericht bewerken van het genoom (of genen) van een organisme.

Komt hier het nieuwe normaal vandaan?
Met een biosensor https://www.xandernieuws.net/algemeen/implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-al-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/, die dus in de Covid-19 vaccins kunnen worden verwerkt, komt de verwezenlijking erg dichtbij van het streven waarin de mensheid totaal controleerbaar en zelfs stuurbaar is. De ‘nieuwe mens’, of de mens 2.0 zoals de tech-elite rond Bill Gates en Elon Musk die voor ogen heeft, zal tussen nu en 2025-2030 stapsgewijs in een soort cyborg worden veranderd, en een integraal – en daarom niet meer om keren – onderdeel van een wereldwijd digitaal controlesysteem worden, waarin persoonlijke vrijheden volledig zullen zijn verdwenen, en zelfs de vrije wil van de mens zal zijn afgepakt.

Omkoperij
Is daarom een inenting tegen Covid 19 van belang? Het bewijs dat iemand gevaccineerd is lijkt op discriminatie in het feit dat wanneer iemand die niet gevaccineerd is, nergens welkom meer is. Blijft dit zo? Regeringen willen persé dat mensen zich vaccineren en gaan zelfs over tot omkoperij! De Servische overheid wil af rekenen met de geringe vaccinatiebereidheid in dat land. En beloont iedereen die zich het vaccin laat toedienen met 3000 dinar (ongeveer 25 euro). https://joop.bnnvara.nl/nieuws/servie-betaalt-burgers-25-euro-om-zich-te-laten-vaccineren . Mensen die al gevaccineerd zijn kunnen met terugwerkende kracht innen. Warenhuizen delen tegoedbonnen uit en mobiele teams trekken naar dunbevolkte gebieden om burgers met het beschermingsmiddel tegen het virus te injecteren. Het land gebruikt overigens ook wat minder sympathieke methodes om het aantal vaccinaties op te vijzelen, meldt de VRT. Namelijk dat “overheidsambtenaren die ziek worden, nadat ze een vaccin hebben geweigerd, zelf op te laten draaien voor de ziektekosten”!

Beleid Nederland “stinkt” ook
De Nederlandse regering eist toegangstesten op Covid 19 voor activiteiten en evenementen. De toegangstesten zijn voorlopig gratis, maar het kabinet wil „op enig moment” kunnen besluiten om toch een eigen bijdrage te vragen. Dat zei demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) donderdag 6mei tijdens een Kamerdebat. De Tweede Kamer had eerder op de dag al gepleit voor gratis toegangstesten. Toegangstesten eisen en de mens zelf laten betalen? Wat een vreemde wereld wordt het toch!

Bronnen;
Help! De kerktoren geeft straling van Ria Luttikhold-Lurvink
http://stralingsleed.nl/blog/schokkend-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-al-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/
https://www.ad.nl/buitenland/dit-land-betaalt-mensen-om-zich-te-laten-vaccineren~aa2b0ba0/
https://www.nu.nl/binnenland/6131925/toegangstest-volgens-de-jonge-eerst-gratis-later-mogelijk-wel-een-bijdrage.html?redirect=1
https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/mondiaal-vertrouwen-in-veiligheid-vaccins-wisselt-sterk-.htm