Het artikel stond slechts een paar uur online en dat was precies een paar uur te veel. 

Op 22 januari 2020 publiceerde de site van het Belgische: :”Het Laatste Nieuws”, een interview met huisarts Kris van Kerckhoven, ‘Link met coronavirus?’ was de kop boven het artikel waarin de arts voor de ‘levensgevaarlijke’ nieuwe technologie 5G waarschuwde. De straling van dit communicatienetwerk zou ziekten veroorzaken, wist Van Kerckhoven. En, zei hij nog, het kon toch geen toeval zijn dat er zoveel 5G-zendmasten in de Chinese coronabrandhaard Wuhan stonden? Twee uur na publicatie was het artikel van internet gehaald!

Van internet af
Alles betrekking hebbende op het corona virus en een link naar de draadloze communicatie (met name 5G) wordt van internet gehaald. Mensen worden angstvallig van de waarheid weggehouden. In Nederland zijn factcheckers aan het werk die al deze artikelen betreffende corona en 5G verwijderen in samenwerking met de persbureaus AFP en DPA. Vanaf 1 april 2020 is er in Nederland weer feitencontrole op Facebook en het blijkt dat er niet geschreven mag worden over corona en 5G. Ook op deze betaalde site moet ik oppassen want ook hier worden artikelen maar zo verwijderd.

Het bewijs wordt steeds duidelijker dat er grafeenoxide in het bloed zit na een vaccinatie tegen Covid-19

Een gevaccineerde schrijft op facebook: ”mijn zoontje en ik hebben beide grafeenoxide in ons bloed, hetgeen ook in het corona-vaccin zit. En blijkbaar zit het ook in de mondmaskers. Grafeenoxide is wat voor bloedklonters zorgt”.

Veel mensen die een vaccinatie tegen Covid-19 hebben gehad voelen zich nadien duizelig, moe en hebben hoofdpijn. Mentaal in de war en zich niet goed voelend.

Wat is er aan de hand?
De vaccinaties tegen corona, die zo goed als verplicht zijn, bevatten grafeenoxide. Of alle vaccinaties dit bevatten, is onduidelijk, maar een aantal zeker. Terwijl op alle voedingsmiddelen keurig netjes een ingrediëntenlijst staat, omdat dit verplicht is, is onduidelijk wat de ingrediënten zijn bij een corona-vaccinatie (middels een bijsluiter. Net als bij voedingsmiddelen komt het vaccin toch in je lichaam en heb je toch ook het recht om te weten wat er in je lichaam komt (wat er dus in het coronavaccin zit?)

Onderzoek
Onderzoekers (biostatisticus Ricardo Delgado en dr. José Sevillano) hebben het vaccin onder een zogeheten transmissie-elektronenmicroscoop (TEM) onderzocht en de vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan!

De Rijksoverheid in Nederland zegt over vaccins in het algemeen: in de bijsluiters van vaccins staan alle bestanddelen genoemd die in een vaccin kunnen zitten. Bij de corona-vaccinatie: geen bijsluiter die gevaccineerden krijgen te zien of ze moeten op internet zoeken bij de Rijksoverheid waar niet duidelijk is wát in de vaccinatie zit.

Wat is grafeenoxide
Volgens Spaanse onderzoekers zouden enkele coronavaccins hoeveelheden grafeenoxide bevatten. Een studie uit 2016 over grafeenoxide zegt: “het vernietigd letterlijk alles in de lichaamscel. Het laat de mitochondriën* exploderen. Het creëert een situatie waar in het lichaam ontstekingen ontstaan, cytokines (spelen een rol in de immuunafweer en het activeren van bepaalde receptoren) en chemokines (die vooral door mestcellen geproduceerd en losgelaten worden om witte bloedcellen (leukocyten) aan te trekken). Deze ongelooflijk gewelddadige ontstekingsstorm (cytokinestorm**) heeft een bijzondere affiniteit voor het creëren van acute ontsteking van de longen, het hartweefsel en het hersenweefsel.

*Mitochondrieën; in bijna alle lichaamscellen zijn mitochondrieën te vinden. Het zijn de energiefabrieken van de cel. Eén van hun functies is het maken van energie. 

**Cytokinestorm; ontstekingseiwitten, ook wel cytokines genoemd, spelen een cruciale rol in de afweerreactie. Wanneer deze afweerreactie in het bloed té sterk is, wat een cytokinestorm wordt genoemd, kan dit nadelig zijn voor een patiënt.

Onderzoeken naar vaccinaties tegen corona
Het team onderzoekers met R.Delgado en J. Sevillano hebben het coronavaccin onder de loep genomen. De uitkomsten zijn erg zorgwekkend. De vaccins van Pfizer-BioNtech en Moderna blijken grafeenoxide te bevatten.  Het materiaal zit verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het de cel kan binnendringen.

Giftig
Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem veroorzaken en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus het team. “Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

La Quinta Columna
Een ander onderzoek betreft een groep Spaanse wetenschappers die COVID-19-vaccins hebben onderzocht in het laboratorium van Almeria: La Quinta Columna. Sinds hun bevindingen over 5G sturen ze continu videostreams de wereld in. Hun boodschap gaat in het kort als volgt: alle COVID-19-symptomen zijn het gevolg van opzettelijke grafeenoxide vergiftiging en elektromagnetische stralingsvergiftiging.

Grafeenoxide zou zich opstapelen in de longen, volgens de onderzoekers  en zo een dubbele longontsteking triggeren. Vergiftiging door grafeenoxide kan zorgen voor een metaalachtige smaak in de mond en kan leiden tot geur- en smaakverlies. De coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca bevatten ‘het toxische grafeenoxide’, blijkt uit onderzoek. ‘Dit zou de doden, de hartklachten, de neurologische klachten e.d. kunnen verklaren. Grafeenoxide is namelijk zeer toxisch!’.

Symptomen van grafeenoxidevergiftiging
La Quinta Columna’s elektronenmicroscopie legt grafeenoxide (GO) bloot in vaccins tegen het coronavirus. Grafeenoxide  wordt niet vermeld als ingrediënt door vaccinfabrikanten. Wat grafeenoxide veroorzaken kan in een injectie is dat het :

-immuunsysteem verstoor wordt:
-het glutathiongehalte uit, het belangrijkste antioxidant, haalt. Glutathion beschermt de cellen en het DNA en zorgt voor een optimale werking van de cellen en dus de gezondheid van het lichaam als geheel:
-trombose veroorzaakt;
-bloedstolsels veroorzaakt;
-ontsteking van de slijmvliezen veroorzaakt;
-geïnhaleerde longontsteking kan veroorzaken;
-een metaalachtige smaak in de mond veroorzaakt;
-een verlies van smaak en geur veroorzaakt;
-elektromagnetische (EM) frequenties en absorbeert;
-eiwitten aan de randen bind wat resulteert in een eiwitring of kroon:
-de bloed-hersenbarrière passeert zodat het in de hersenen terecht kan komen:
-magnetisch is bij kamertemperatuur, vooral op de injectieplaats;
-absorptiebanden heeft in het 4G en 5G draadloos frequentiespectrum.

Voormalige medewerker
Een voormalige medewerkster van Pfizer beweert bewijs te hebben dat Pfizervaccins grafeenoxide bevatten in lipide nanodeeltjes, geproduceerd door een Chinees bedrijf. Tja, waar rook is, is vuur ook proberen ze het weg te praten of te verdoezelen. En als een ingrediënt niet genoemd wordt, kan het er wel inzitten!

Bronnen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin/officiele-bijsluiters
Foto: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/17/de-fotos-niet-endogene-nano-deeltjes-in-het-bloed-na-de-covid-injectie/
https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-geen-bewijs-dat-coronavaccins-grafeenoxide-bevatten/article-longread-1771173.html
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voeding/vraag-en-antwoord/wat-moet-er-op-het-etiket-van-voedingsmiddelen-staan
https://www.facebook.com/groups/609985079037253/ (Steve Neutiens)
https://perma.cc/6GST-759H
https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/
https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/