Of nog duidelijker: ‘ is het coronavirus bedacht om bij iedereen een nanochip te injecteren? Zodat iedereen te volgen is met de 5G-straling? Is het een enigszins uit de hand gelopen bedoeling van het virus of is het wel de bedoeling van alle sterfgevallen? Zijn er teveel mensen volgens sommigen? Of is het coronavirus ontwikkeld om mensen een vaccinatie te geven? Een vaccinatie met een nanochip; https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/ , zodat iedereen te volgen is? Wordt elk mens zo een cyborg, een fysieke samensmelting van mens en machine?

Meer dan 50 sterfgevallen
Normaal gesproken wordt een medicijn door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond Food and Drug Administration (FDA) van de markt gehaald wanneer er meer dan 50 sterfgevallen optreden. Toen men tijdens de grieppandemie van 1976 begon met vaccineren, vielen er 25 doden in de VS, waarna het vaccinatieprogramma werd stopgezet. In enkele maanden tijd zijn er in 2020 al 2602 Amerikanen overleden na de coronavaccinatie. “Dat is ongekend,” zegt professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. “Toch gaat men onverstoord door met prikken”. Dat stinkt! Dat geeft reden tot wantrouwen!

* Professor P. McCullough is een gerenommeerde internist, cardioloog, hoofdredacteur van een medisch tijdschrift en schrijver van meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen.

Topje van de ijsberg?
Er zijn inmiddels een recordaantal mensen overleden na vaccinatie en elke dag doen zich nieuwe sterfgevallen voor, benadrukt McCullough. Daarnaast hebben de vaccins geleid tot vele ziekenhuisopnames. Waarom wordt er geen stop gezet op deze vaccinatie?  Is het controle willen hebben op de mens hebben d.m.v. een nanochip in de vaccinatie? Het lijkt het wel erg veel op!

Nanochips in vaccinatie al voorspeld in 2015
Een wijdverspreide theorie is dat Microsoftmiljardair Bill Gates achter het coronavirus zit. Hij zou met ‘zijn’ coronavaccin, nanochips willen inbrengen bij mensen. Die chips zouden geactiveerd worden door 5G-golven, waardoor mensen gevolgd kunnen worden.

In 2015 had de miljardair namelijk al voorspeld dat de volgende ‘oorlog’ het gevaar van een virus zal zijn waarbij je al besmettelijk bent terwijl je nog in het vliegtuig of bij een concert bent. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld ebola*, waar je pas besmettelijk wordt als je echt al heel ziek bent.

*Nog altijd is niet precies duidelijk welke dieren het ebolavirus bij zich dragen. Tijdens de grote epidemie, in 2014 en 2015, vielen meer dan 11.000 doden alleen al in Sierra Leone, Liberia en Guinée. Zeer waarschijnlijk spelen vleermuizen een belangrijke rol in de verspreiding van het virus naar andere dieren en mensen! (een bekende denkwijze).

Bill Gates voorspelde in april 2015 dus al dat de volgende wereldramp waarschijnlijk geen atoomoorlog zal zijn maar een pandemie en hij krijgt hij gelijk; http://stralingsleed.nl/blog/is-deze-covad-pandemie-gepland-is-dit-doelbewust-gebeurd/. Geen complottheorie dus, maar gewoon de waarheid.

Micro-naaldjes en nanodeeltjes als nieuw systeem voor vaccinatie
Onderzoeker, Guangsheng Du van het Leiden Academic Centre for Drug Research* heeft in 2018 een methode ontwikkeld van micronaaldjes en nanodeeltjes als een nieuw systeem voor vaccinatie. https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2018/10/piepkleine-pijnvrije-vaccinaties-micronaalden-en-nanodeeltjes. Veelbelovend is de ontwikkeling van nano-injectienaalden. Die zijn zo klein dat je de prik amper gevoeld wordt. Micronaaldjes zijn kleine naalden van slechts honderden micrometers lang; ze zijn dus kleiner dan een millimeter en bijna niet zichtbaar met het blote oog. De naalden die professor Du testte, waren 200 micrometer groot. Beide technieken van het nano-vaccin en de nano-naald versterken elkaar hierbij. Daarnaast worden er ook geen hoeveelheden entstof ingebracht die druk en zwelling veroorzaken. Bijkomende voordelen: er is geen geschoold personeel voor nodig. De ontvanger kan het vaccineren ook zelf uitvoeren. Omdat ze zo klein zijn, penetreren ze alleen het stratum corneum (de buitenste barrièrelaag van de huid), waarna ze hun werkende stoffen aan de huid afgeven. De injectiediepte is zo klein dat de micronaalden geen zenuwen of bloedvaten raken.

* Het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR) is een expertisecentrum voor multidisciplinair onderzoek naar het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen.

Na de vaccinatie
Na de Covid-vaccinatie blijft iedereen vijftien minuten langer op de priklocatie aanwezig zodat eventuele allergische reacties direct behandeld kunnen worden.  Maar dit kan een ernstig elektrogevoelige helemaal niet! Want omdat de nanonaalden en nanovaccin elkaar versterken moet daarom iedereen 15 minuten blijven zitten? Zogenaamd om eventuele allergische reacties direct te behandelen.  Ook iets waar geen idee over is hoe een elektrogevoelige zich voelt in deze draadloze maatschappij: daar worden mensen die gevoelig zijn voor de kunstmatige elektromagnetische velden (EMV), ziek van alle smartphones, DECT-telefoons en wifi. EMV die in heel Nederland al 98% aanwezig zijn. Daar kunnen elektrogevoeligen helemaal niet zijn! Overheid, gemeente (teruggefloten door de overheid en hebben niets meer te zeggen over 5G) en ministers, nooit echt geluisterd dus naar de mensen die nergens, echt nergens meer naar toe kunnen, mensen die gedwongen niet meer kunnen werken en gedwongen moesten verhuizen? Mensen die aangaven niet optimaal te functioneren met alle 2G en 3G masten. Hoe kan een elektrogevoelige dan een coronavaccinatie halen? Nederland op zijn smalst, nog steeds! En willen jullie alle mensen op den duur ziek maken met 5G en 6G dat alweer op de plank ligt?  

Zieken en doden wordt niet eerlijk over gepraat
Steeds vaker komen er berichten naar buiten over censuur en onderdrukking van behandelmethoden waardoor patiënten in onnodig gevaar komen en vaak onnodig komen te overlijden. Aantallen waar niet eerlijk over gepraat wordt en waar vreemde dingen gebeuren. Is dit het toekomstige scenario ook nadat 5G is geactiveerd? Prof. McCullough vraagt zich voor Amerika af:
-Hoe komt het dat er geen panel vanuit het Witte Huis van artsen zijn aangewezen die hun krachten bundelen om deze ziekenhuisopnames van de corona-uitbraak stoppen?
-Waarom zijn er geen artsen die de patiënten behandelen én wekelijks samenkomen in een groep om elkaar een update te geven?
-Waarom hebben we geen rapporten over hoeveel patiënten er behandeld zijn, worden  en over het aantal doden wereldwijd?
-Waarom is in Amerika (en wereldwijd) zo’n complete totale chaos over het vaccineren tegen corona?
-Waarom worden door Twitter en YouTube artikelen verwijderd ten nadele van 5G en corona. Wat is er geheimzinnig aan? Je kunt over Covid-19 geen artikelen gepubliceerd krijgen die overheden niet wensen of ze worden verwijderd (onder invloed van de Telecom?)

Berichten worden gewoon verwijderd met als gevolg dat artsen ook niet de informatie krijgen waar ze recht op hebben (van twee kanten). Er is een complete stille oorlog gaande waar de meeste mensen niets van meekrijgen.

Is het bewust van de overheid dat de waarheid verdraaid wordt door te zeggen dat er geen schade aan draadloze communicatie toe te schrijven is? Is het bewust om het aantal doden van de corona-uitbraak weg te moffelen? Is het coronavirus bewust in een laboratorium gekweekt en om samen met het 5G-netwerk van de mens een zombie te maken? Is het bewust om robotmensen te maken? En ik hoop wel dat het coronavirus echt uit de hand gelopen is en niet bewust zo gemaakt is! Wees wakker en denk aan onze kinderen, kleinkinderen en alles wat nog na ons leeft!

Stop 5G (en 4G+, 4G en 3G)
Sinds het begin van de coronapandemie staat de teller 24 mei 2021 wereldwijd op 3.475.201 mensen die overleden aan het coronavirus, blijkt uit cijfers van de John Hopkins Universiteit, een particuliere instelling voor hoger onderwijs in Baltimore in de staat Maryland in de Verenigde Staten.  In Nederland zijn volgens de cijfers van de universiteit al bijna 13.000 mensen aan het coronavirus bezweken. We weten niet wat te geloven maar laat 5G stoppen! Liefst ook 4G+, 4G en 3G. Wéér een schandaal dat jaren duurt voordat er openheid komt: http://stralingsleed.nl/blog/schokkend-vs-overheid-geeft-toe-de-ziekte-van-lyme-als-biowapen-te-hebben-ontworpen-is-het-coronavirus-dan-ook-een-biowapen/ ?

 

https://nieuwspaal.nl/blunder-pfizer-vergeet-chip-in-coronavaccin/
https://stralingsleed.nl/blog/vaccinatieplicht-tegen-het-coronavirus-met-een-doelstelling/
https://www.coronazwendel.nl/2021/05/04/coronaprik-doodt-grote-aantallen-mensen/
https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210211_94683127
Foto: https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/03/10-000e-nederlander-met-corona-op-intensive-care/
https://www.dinekevankooten.nl/archief/prikpropaganda-overheid-laat-mensen-sterven/
https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/
https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/05/11/india-kreunt-onder-een-tweede-golf-van-covid-19-wat-zit-er-acht/ en foto