Met de Muama Ryoko of portabel wifi, kan iemand in parken, bossen en groene ruimtes verblijven en toch perfect op het internet surfen of draadloos werken. Het apparaat biedt tot 150 MBS en een 4G LTE internetverbinding.

Wat is de Muama Ryoko?
De Muama Ryoko is een draagbare modem in zakformaat, die je overal mee naartoe kunt nemen om een goede internetverbinding te hebben op de laptop, tablet en/of  smartphone. Bij UAB “Ekomlita” (handelend onder de naam MUAMA Enence) biedt de Muama Ryoko de mogelijkheid om tot tien apparaten tegelijkertijd ontvangst op het draadloze internet te hebben waar dan ook. De Muama Ryoko heeft in 2020 in 38 landen toegang tot het internet met één druk op de knop. De Muama Ryoko zendt met een snelheid tot 150 Mbs en stemt zich af op de 4Gof LTEverbinding. De Muama Ryoko kan tot 12 uur achter elkaar gebruikt worden, voordat de accu weer opgeladen moet worden.

Houd rekening met elkaar
In Nederland zijn in 2020 mensen die van de technisch gemaakte elektromagnetische velden van alle draadloze apparaten en hun antennes hiervoor nodig, niet meer kunnen functioneren. Een lichaam hebben dat fysieke klachten vertoont. Een lichaam dat door de benen zakt, verlammingsverschijnselen vertoont, pijnen heeft waar geen pijnstiller voor werkt, zinnen in gedachten heeft maar die eruit komen als een onverstaanbaar geheel. Klachten waar artsen geen diagnosetool voor hebben en waar de overheid, de Gezondheidsraad en het RIVM het bestaan van ontkent. Mensen die moeten stoppen met werken omdat overal draadloze toepassingen op het werk komen. Mensen die niet in winkels, openbare gebouwen, ziekenhuis en openbaar vervoer kunnen zijn omdat overal de smartphones welkom zijn. Mensen die moeten verhuizen omdat er een zendmast in de achtertuin wordt geplaatst. Mensen die niet onvoorwaardelijk worden begrepen en waar familie de handen ervan aftrekt juist wanneer begrip zo nodig is.

De natuur
Begin 2000 is het probleem al groot. Een klein gedeelte van de bevolking geeft aan dat de zendmast in de buurt, klachten geeft. Met een afgeschermde woning tegen de kunstmatige elektromagnetische velden van buiten en om binnen geen draadloos te gebruiken, is het nog te doen. Ontladen van alle opgedane EMV kan goed in natuurgebieden en bossen. De rust en schoonheid van de bossen zijn weldadig. De, elk seizoen, veranderende kleuren, eigenaardigheden die passen bij de lente en/of herfst, de sereniteit van witte sneeuwval en de koelte van een warme zomerdag, zijn momenten van geluk. De energie in je lijf stroomt weer.

De natuur als uitweg
Met de komst van meer en meer draadloze apparaten zoals:
-wifi;
-DECT-telefoons;
-slimme meters;
-zonnepanelen met omvormers;
-smart speakers, is de belasting van de kunstmatig gemaakte elektromagnetische straling, erg hoog. Een flatwoning met buren beneden, boven en aan weerskanten draadloos, is zo moeilijk af te schermen. Elke dag is het de vraag komt er draadloos bij en kan ik het aanpassen? Na elke keer de matras een plek in de woning te slepen waar het nog enigszins te doen is, is het op. Er is geen plek meer om te slapen! Dan met de auto maar de natuur in, om daar nog te slapen. Het mag niet maar dit is het enige wat nog kan. Even kijken waar de masten staan op het Antenneregister en dáár naar toe rijden waar de masten nog ver weg staan.

En nu?
En met deze draagbare modem? Niet op het Antenneregister na te gaan. Waar vindt de elektrogevoelige in Nederland de rust nog van gebieden zonder kunstmatige elektromagnetische belasting? Ook de elektrogevoelige heeft recht om deel te nemen aan het leven toch?

https://thegadgetoffice.com/muama-ryoko-reviews/#What_is_Muama_Ryoko_WiFi