Maakt alle vaccinaties iemand alleen maar resistent (immuun) voor corona virussen door de toenemende elektromagnetische velden van 5G? Is dat de oorzaak dat vaccinaties geen invloed hebben bij veel mensen?

Op 28 oktober 2021 waren er wereldwijd 6,94 miljard COVID-19-prikken toegediend, wat overeenkomt met 49% van de wereldbevolking die ten minste één dosis heeft gekregen.  CDC-gegevens (Centers for Disease Control and Prevention) laten zien dat het aantal zieken wereldwijd onder volledig gevaccineerden 251miljoen zijn en het aantal sterfgevallen op 11-11-2021 507 miljoen zijn. Waarvan in Nederland; 2,24 miljoen zieken en 38.637 duizend doden.

Gezien de omvang van de massale vaccinatiecampagne tegen COVID-19, zouden de wereld onderhand virus vrij moeten zijn. Het tegenovergestelde is echter de waarheid deze elfde van de elfde. Het virus laait opnieuw op https://vaccination-info.eu/nl/feiten-over-vaccins/hoe-werken-vaccins !

Voeg daarbij het feit dat er een wereldwijde vaccinatiecampagne plaats vindt en heeft gevonden, dan had er allang een natuurlijke immuniteit moeten zijn (ongeacht de niet-gevaccineerden). Zelden duurt een pandemie langer dan bijna 24 maanden. Het mag duidelijk zijn dat de poging tot massa-injecties niet gewerkt heeft en dat de doelstelling voor het massaal injecteren waarschijnlijk een heel ander doel heeft gehad https://stralingsleed.nl/blog/microchips-in-de-vaccinatie/

5G versus corona
Hoe ‘toevallig’ is het dat nét als glasvezel* wordt uitgerold, de wereld te maken krijgt met de coronapandemie. Dat een lockdown het gevolg is in 2020 en iedereen zo veel mogelijk binnen moet blijven. Scholen gesloten worden en het werk vanuit huis moet gebeuren (behalve de ziekenhuizen). Heel vreemd was het toen al dat glasvezel leggen wél door mocht gaan. Want 5G is dan wel draadloos internet, maar 5G-zendmasten zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat moet ook wel want glasvezel is als enige vaste netwerk snel en stabiel genoeg voor de hoge snelheid die via 5G draadloos leverbaar is. 

* De meeste glasvezelsystemen maken gebruik van de C band. De C-band is een aanduiding (Institute of Electronics-IEEE) voor een deel van het elektromagnetische spectrum in het microgolfbereik van elektromagnetisch spectrum variërend van 0,4- tot 0,8 gigahertz (GHz).

5G kan wél corona veroorzaken
Het verband tussen 5G en corona wordt altijd afgedaan als onzin, maar een recent wetenschappelijke publicatie toont aan dat 5G wel degelijk corona kan veroorzaken https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/. Alleen is dit artikel (en aanverwante artikelen), verwijderd! Te lezen valt dat; “dit artikel op verzoek van de redactie is ingetrokken. Na een grondig onderzoek heeft de hoofdredacteur dit artikel (moeten?) ingetrokken, omdat het bewijs vertoonde van substantiële manipulatie van de peer review”.

Ja, en hier zakt mijn broek van af. Dit is toch censuur? En zegt het woordenboek niet:” Censuur is simpel gezegd het tegenhouden of verbieden van publicatie van bepaalde informatie. Een staat of groepering gebruikt deze macht om informatie achter te houden”. En een peer-review (in het Nederlands: “collegiale toetsing”) betekent toch dat de kwaliteit van het onderzoek eerlijk beoordeeld moet worden door álle collega’s alvorens het onderzoek gepubliceerd wordt (peer-review onderzoek is voordat er wetenschappelijk goedkeuring komt). En is de werkelijkheid niet dat de peer-review onderzoeken van ónafhankelijke wetenschappers over 2G, 3G, 4G en 5G gewoon niet wetenschappelijk worden gemaakt? En de onderzoeken van de niet-onafhankelijke wetenschappers wel? Wetenschappers die in dienst van de Telecom werken?

Bovendien is PubMed een via internet vrij toegankelijke databank met referenties naar medisch wetenschappelijke artikelen, dus ook de peer-review artikelen! Een artikel intrekken is dus censuur!

Op de site van https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/5g-technologie-en-inductie-van-coronavirus-in-huidcellen/ staat zie ik de tekst: “in dit onderzoek laten we zien dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door dermatologische cellen (betrekking hebbend op de huid) die als antennes werken en naar andere cellen kunnen worden overgebracht, een belangrijke rol kunnen spelen bij het produceren van coronavirussen in de biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron. Deze golven produceren enkele gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases zouden met elkaar kunnen worden verbonden en virusachtige structuren kunnen vormen, zoals het Coronavirus. Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. 5G-millimetergolven zouden dus goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren zoals coronavirussen in cellen”.

Vertaald
Waar het op neer komt is dat je huid fungeert als een antenne en dat de microgolven van de 5G-straling worden geabsorbeerd door je lichaamscellen. Ook dat de vorm van de straling overeenkomt met de basisvormen van je DNA. Vanwege de gebruikte golflengte van 5G worden er nieuwe structuren gevormd in de cellen die zich dan in feite tonen als virus-achtige structuren zoals het coronavirus. Dus 5G stimuleert nieuwe structuren die dodelijk kunnen zijn voor een mens!

Misdaad
Artsen wereldwijd vinden het dan ook hoog tijd dat de mens begrijpt dat het middenin een wereldwijde misdaad zit. Het bewijs wordt elke keer door veel landen genegeerd (en er worden zelfs factcheckers ingezet om artikelen te verwijderen die het tegendeel verkondigen).  Zegt het spreekwoord niet: waar rook is vuur?  Alleen al het feit dat medeoprichter van Microsoft, Bill Gates, eind 2020 implanteerbare capsules (microchips genoemd) introduceerde om aan te kunnen tonen wie tegen het coronavirus is ingeënt, geeft een nare bijsmaak. Want wat is hier écht de bedoeling van

Microchips om een mens-robot te creëren
Op de site van het ministerie van Algemene Zaken in Nederland staat te lezen: “Technologische ontwikkelingen op het gebied van data, kunstmatige intelligentie en handige interfaces hebben een steeds grotere impact op de maatschappij.  Daarbij worden AR (Augmented Reality of aangevulde realiteit)-technologie, algoritmes* (in programmeertaal is het een instructie, een stukje code, om een probleem om te lossen) en chatbots (een samenvoeging van het woord ‘chat’ en ‘robot’) ingezet. https://www.communicatierijk.nl/vakkennis/trends-voor-overheidscommunicatie/trendoverzicht-2019/robotisering-waar-begint-het-ongemak

* Algoritmes helpen ons om sneller informatie te verwerken en om ingewikkelde keuzes te maken. Ook maken algoritmes slimme technologie zoals kunstmatige intelligentie (Ki of Ai, dat het denkvermogen van de mens imiteert) mogelijk zoals:
-Ai met robots als assistenten bij chirurgie;
-software voor het beheer van o.a. migratie, asielaanvragen of grenscontrole;
-alle vormen van biometrische identificatie zoals gezichtsherkenning;
-in algoritme (in plaats van een mens) in een zelfrijdende auto;
-‘dynamisch afprijzen’, waarbij een algoritme op basis van weersomstandigheden, locatie en andere variabelen berekent hoeveel een product moet worden afgeprijsd.
-de NOS experimenteert met een algoritme dat zelfstandig artikelen schrijft;
-er is een algoritme ontwikkeld dat zelf muziek maakt.

De corona-vaccinaties slaan de plank behoorlijk mis
Vanaf september 2021 tonen gegevens aan dat de COVID-prikken geen invloed hebben op het infectiepercentages met het coronavirus.  Hoewel het officiële COVID-verhaal de aanhoudende pandemie blijft wijten aan de niet-gevaccineerden, tonen gegevens aan dat gebieden met hoge vaccinatiegraden nog steeds een aanzienlijke verspreiding van het COVID-19 blijven hebben tot zelfs een nieuwe corona-uitbraak. Zoals opgemerkt wordt door S. V. Subramanian (“Subu”) van het Harvard Center for Population and Development Studies: “vaccinaties zijn momenteel de belangrijkste strategie om COVID-19 over de hele wereld te bestrijden. Zo wordt beweerd dat het verhaal met betrekking tot de aanhoudende golf van nieuwe gevallen aangedreven zou worden door gebieden met een lage vaccinatiegraad”. Maar een rapport van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid toont aan dat de effectiviteit van het vaccin terugloopt. Want een injectie van het BioNTech/Pfizer vaccin, loopt van 95% effectiviteit in december 2020 terug naar 64% begin juli 2021 en 39% eind juli.

Tevens is er bewijs dat de vaccinaties juist het ontwikkelen van mutaties van het virus in de hand werken, resulterend in varianten met een nog grotere besmettelijkheid en antilichaamontwijkende capaciteiten en duidelijk maakt waarom het aantal ernstige infecties onder volledig gevaccineerde personen maar blijft toenemen.

En de studie  (https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.22.457114v1), geplaatst op 23 augustus 2021, dat waarschuwde dat de Delta-variant “zogenaamd volledige resistent (immuun) kan worden tegen spike-vaccins zoals het corona virus.” Wikipedia gaat zelfs zo ver om te beweren: “een COVID-19-vaccin is een vaccin dat bedoeld is om verworven immuniteit tegen COVID-19 te bieden”, terwijl het in feite helemaal niet zoiets doet” https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccine.

En dat er werkelijk microchips onder de huid geïmplanteerd worden is te lezen in het volgend artikel: https://www.ad.nl/buitenland/amerikaans-tech-bedrijf-implanteert-werknemers-met-microchip~a538cdb8/

Bronnen:
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2339296-meer-mensen-lijken-bestand-tegen-coronavirus-dan-tot-nu-toe-gedacht
Foto; https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/?fbclid=IwAR3qanhpAp9KbRik7OOFKhRVescYo-C0J_BagFk0gmt-jbHYEo_n8U99xNs
https://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/
https://stralingsleed.nl/blog/het-5g-appeal-pleit-voor-geen-invoering-van-5g-draadloos-bereik-genoeg/
https://stralingsleed.nl/blog/is-5g-nodig-om-de-coronavaccinatie-te-activeren/
https://www.transitieweb.nl/straling/is-corona-een-stralingsziekte/ https://stralingsleed.nl/blog/factcheckers-verwijderen-mogelijk-de-waarheid/
https://serenity-coaching.nl/gezondheidsrisicos-van-5g/
https://www.ad.nl/buitenland/amerikaans-tech-bedrijf-implanteert-werknemers-met-microchip~a538cdb8/
Foto glasvezel leggen: https://www.providercheck.nl/kennisbank/bericht/vanaf-wanneer-krijg-ik-glasvezel
ww.volkskrant.nl/wetenschap/krachtvelden-tegen-corona-waarom-het-virus-op-sommigen-nauwelijks-vat-krijgt~b29222e7/