Het is moeilijk te geloven dat de corona-pandemie door belanghebbende partijen gepland zou zijn. Dat het virus een biowapen is (om mensen uit te roeien), en het vaccin geactiveerd moet worden door de hogere frequenties van 5G nodig om de mens te beïnvloeden!met de  Maar uiteindelijk gaat het niet om het wat we geloven, maar om de bewijzen. En Dr. David E. Martin zegt dat deze onweerlegbare bewijzen er zijn.

Dr. David Martin
Dr. David Martin richtte in 1998 M·CAM® op en is sindsdien CEO en voorzitter. M·CAM® is een internationaal verzeker- en analistenbedrijf in Charlottesville, Virginia. Het erkennen van innovatie vormt de kern van elke commerciële waarde propositie maar gebrek aan transparantie en aansprakelijkheid van gebruik, heeft M·CAM ® een wereldwijd uniek bedrijfsmodel gemaakt dat innovatie op één lijn brengt met ethische waarde-uitwisselingen.  Zij onderzochten meer dan 4000 patenten die met betrekking tot het corona- en aids-virus zijn geregistreerd. Ze kwamen tot de volgende slotsom over het recente corona-virus dat:
-het coronavirus niet nieuw is en al sinds 1999 gepatenteerd is;
-het eerste coronavirus-vaccin in het jaar 2000 al door Pfizer gepatenteerd werd https://www.nvmm.nl/ntmm/artikeloverzicht/juni-2020/thema-covid-19-sars-cov-en-andere-coronavirussen-bij-mens-en-dier/;
-M·CAM® 20 jaar geleden al waarschuwde voor het inzetten van het coronavirus als biologisch wapen;
-SARS een in het laboratorium samengesteld coronavirus is (blijkt uit de patenten);
-in 2004 BNN (Bart’s (de Graaff)  Neverending Network), een gewezen, publieke omroep in Nederland met onder meer Patrick Lodiers, een ‘fake’ documentaire maakte over hoe de wereld er in 2020 uit zou zien en één van de voorspellingen was dat er een wereldwijde virusuitbraak zou uitbreken: https://www.libelle.nl/actueel/bizar-deze-bnn-documentaire-voorspelde-in-2004-al-een-pandemie-in-2020~baec22cd/;
-patent registraties wijzen op criminele samenzwering en handel met voorkennis door farmaceuten;
-Moderna in het voorjaar van 2019 koploper is in de vaccin-ontwikkeling. Het Moderna vaccin heet in 2012 COVID-19 Vaccin Spikevax en is een Messenger-RNA (mRNA)-vaccin*;
-er geen enkel klinisch bewijs is dat er een deltavariant bestaat en dat besmette gevaccineerden met de Delta-variant, dezelfde viruslevels hebben als niet-gevaccineerden https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/buitenland/2021/08/onderzoek-gevaccineerden-delta-variant-vaccins/

*De omschrijving op https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-vaccinaties/coronavaccins/covid-19-vaccin-moderna over het mRNA vaccin is: het vaccin brengt hele kleine vetbolletjes in het lichaam met een stukje genetische code (mRNA). Dit mRNA wordt in het lichaam omgezet in spikeproteïnen, een eiwit van het virus.

mRNA-vaccin is helemaal geen vaccin
Dr. David Martin, voorzitter van M·CAM® beweert dat het vaccin eigenlijk helemaal geen vaccin is, maar een “medisch hulpmiddel” dat mensen ziek maakt. Dr. Martin: “Dit is geen vaccin. Dit is een medisch middel dat is ontworpen om de menselijke cel te stimuleren ziekteverwekkers te produceren. Het wordt in een lichaam geïnjecteerd met een chemische stof om een ziekte op te wekken en niet om een ​​immuun reactie op te wekken.  Niets hiervan zal je ervan weerhouden om ziek te worden en dit over te dragen”. https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-covid-vaccine-idUSKBN2AM0SS

Zijn alle vaccins met mRNA?
De COVID-19-pandemie heeft geleid tot de ontwikkeling van verschillende nieuwe vaccins. Als eerste zijn twee mRNA-vaccins geregistreerd. Beide vaccins zijn inmiddels door het EMA* goedgekeurd en hebben een voorwaardelijke handelsvergunning verkregen.

*EMA= het Europees Geneesmiddelenbureau (in het Engels: European Medicines Agency oftewel EMA) is een agentschap van de Europese Unie, opgericht in 1995 en sinds 2019 gevestigd in het  in Amsterdam.

Er zijn in juni 2021 vier vaccins goedgekeurd in Nederland: BioNTech/Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. De eerste twee (BioNTech/Pfizer, Moderna) zijn mRNA-vaccins en AstraZeneca en Janssen zijn zogeheten adenovirusvaccins. Het verschil is dat een mRNA-vaccin direct een boodschap aan cellen die eiwit aanmaken: het spike-eiwit genoemd. Bij de adenovirus vaccins maakt het lichaam het spike-eiwit zelf en ontwikkelt zo het immuunrespons. Het grote verschil zit hem in de basis van het vaccin.

Vaccin met mRNA
Het goedgekeurde tozinameran-vaccin van Pfizer/BioNTech en het Moderna-COVID-19-vaccin  van Moderna zijn gebaseerd op een stuk messenger-RNA (mRNA) dat in de cellen van de mens de eiwitten aanmaakt van de virusuitsteeksels. Deze komen dan aan de buitenkant van de cellen te staan. Deze lichaamsvreemde eiwitten activeren het immuunsysteem. Het messenger-RNA is zeer kwetsbaar en wordt ingepakt in een liposoom (een klein blaasje bestaande uit door een membraam omgeven inhoud) tot het mRNA de cel binnendringt.

Het coronavirus is niet nieuw 
Het IGTV (International Committee on Taxonomy of Viruses van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft het coronavirus aangeduid als een nieuw coronavirus, vergeleken met eerder geregistreerde patenten. Uit 120 patentregistraties bleek dat dit zogenaamd nieuwe coronavirus helemaal niet nieuw is. De suggestie dat de huidige ‘coronavaccins’ ontstaan is in 2020, is een volstrekt verkeerde voorstelling van zaken, wanneer men de patentregistraties op dit gebied bestudeert. Al op 21 mei 2000 probeerden Dr. Ralph Baric en de Universiteit van North(UNC) in Chapel Hill (in de Amerikaanse staat North Carolina) delen van de coronavirus-familie voor hun commerciële belangen te patenteren. Duidelijk werd toen vermeld dat SARS-CoV was gebaseerd op een samenstelling van DNA-segmenten.

Messenger-RNA (mNRA) is een vorm van RNA
RNA is een molecuul dat, net als DNA, bestaat uit een reeks aan elkaar gekoppelde nucleotiden. In de cel hebben deze moleculen verschillende functies rondom de eiwitsynthese. Messenger-RNA (mRNA) is een van de 11 vormen van RNA. mRNA-vaccins als corona vaccinaties zijn gemaakt met een nieuwe technologie die onder andere berust op genetische technieken. Een nieuwe technologie waar mensen wereldwijd mee ingespoten worden! Het mRNA-vaccin geeft een boodschap aan cellen. Hierdoor gaan die cellen eiwit aanmaken die normaal gesproken door het coronavirus worden aangemaakt. Dit wordt ook wel spike-eiwit genoemd. Vaccinontwikkelaar Ben van de Zeist:” “doordat het maar zo’n 10 procent van het virus is, word je er niet ziek van. Maar het zorgt er wel voor dat je immuunsysteem in actie komt.”

Samenhang met de uitrol van 5G
In het voorjaar van 2020 gaat Nederland op slot. Lege snelwegen en lege winkelstraten maken het erg onwezenlijk buiten. Maar vanachter glas zien mensen dat glaskabel-leggers gewoon door werken met glasvezelkabel leggen. Dat er aan de antenne-installaties gewoon wordt doorgewerkt met nieuwe masten monteren. Waarom gaat dit wel door is de vraag! Dit klopt niet. Dit is geen noodzaak. Mensen die van 2G en 3G al behoorlijke reacties krijgen (en maatschappelijk niet meer mee kunnen komen met alle draadloze toepassingen) willen anderen waarschuwen voor 5G maar worden verwijderd van internet door factcheckers. Dit druist zo in tegen alle normen en waarden dat het geen zuivere koffie meer kan zijn. En hoe ‘toevallig’ is het dat in 2019 Event 201 plaats vond, een 3,5 uur durende pandemie-oefening, die een reeks dramatische, op scenario’s gebaseerde gefaciliteerde discussies simuleerde, waarbij moeilijke, levensechte dilemma’s werden geconfronteerd die verband hielden met de reactie op een hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele pandemie. Een toen hypothetische pandemie die een jaar later werkelijkheid werd? Is het dan waar dat dit alles is om de mensheid te willen injecteren met een vaccin, dat het DNA wijzigt? Is 5G daarom nodig? Is corona daarom actief en wordt een vaccinatie heel ondemocratisch verplicht https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5241632/ook-hier-verplicht-vaccineren-juridisch-mogelijk-maar-het ? Willen een aantal mensen met macht écht de controle over de mens wereldwijd hebben?

http://stralingsleed.nl/blog/is-deze-covad-pandemie-gepland-is-dit-doelbewust-gebeurd/
https://stichtingvaccinvrij.nl/schokkende-bewijzen-het-coronavirus-werd-al-in-2001-gezien-als-mogelijk-biowapen/
Foto: https://financieel-management.nl/artikelen/uitrol-5g-netwerk-stuit-op-hoge-kosten/     
https://www.businesswire.com/news/home/20191017005439/nl/
https://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/
https://stralingsleed.nl/blog/is-corona-eigenlijk-een-stralingsziekte-veroorzaakt-door-het-testen-van-5g-en-60-ghz/