2G en 3G in de kerktoren

Het demissionaire kabinet wil mensen alleen nog een coronatoegangsbewijs geven als ze volledig zijn gevaccineerd zijn of aan kunnen tonen dat ze corona hebben gehad. De bewindslieden mikken op een invoering van het 2G-systeemin in december 2021, bevestigde minister De Jonge tijdens een coronapersconferentie.

 Wat is 2G in coronataal
Het Nederlandse demissionaire kabinet wil de regelgeving van 2G invoeren begin december 2021. De 2G-regel (Gevaccineerd Genezen) bepaalt dat alleen gevaccineerde en herstelde personen binnen mogen komen in overdekte ruimten en bij evenementen en is de opvolger van 3G. Een negatief testresultaat zoals bij 3G, is niet langer geldig voor toelating.

Het verschil tussen 2G en 3G
Want Nederland hanteert nu nog het 3G –systeem ((Gevaccineerde Genezen Getest). Dit betekent dat drie groepen mensen een coronabewijs (QR-code) kunnen krijgen:
-gevaccineerden (zij hebben een vaccinatiebewijs);
-mensen die genezen zijn van corona (zij hebben een herstelbewijs);
-mensen die negatief zijn getest (testen voor toegang).

Om niet-gevaccineerden te beschermen
Nederland wil dus van een 3G-beleid: genezen, gevaccineerd én getest (3G), naar een 2G beleid. Volgens immunoloog Ger Rijkers van het Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg zal dit beleid zorgen dat mensen die niet gevaccineerd zijn, wegblijven. “Neem een café. Als je alleen mensen binnenlaat die gevaccineerd zijn of hersteld zijn van de ziekte, kunnen zij nog wel het virus met zich meedragen. Ze worden daar zelf niet ernstig ziek van maar als er mensen in die kroeg komen die geen vaccinatie hebben gehad, dan wordt het een ander verhaal. Zij lopen gewoon gevaar omdat ze ziek kunnen worden. Dan leidt een avondje in de kroeg niet alleen tot besmettingen, maar ook tot ziektegevallen en dus meer opnames in het ziekenhuis.” Zo komt het aardig over in het voordeel van de niet-gevaccineerde: het beste met ze voor hebben. Maar is de doelstelling niet: we willen zo goed als 100% gevaccineerde mensen in Nederland! Verschillende bedrijven hanteren al en gaan het beleid voeren: niet gevaccineerd, niet welkom, geen salaris! Of nog erger: ontslag!

14-11-’21 was het percentage gevaccineerde 88,3% van alle 18-plussers minimaal één vaccinatie ontvangen en is 84,7% volledig gevaccineerd. Van alle 12-plussers heeft naar schatting nu 86,4% minimaal één vaccinatie ontvangen en is 82,7% volledig gevaccineerd. https://stralingsleed.nl/blog/gegevens-tonen-aan-dat-de-vaccinaties-geen-invloed-hebben-op-immuniteit/ .

Nederland dicriminerend?
Het wordt zo uitgelegd alsof de niet-gevaccineerde beschermd moet worden. Want dit 2G-beleid houdt in dat je op locaties waar je gemakkelijk een virus kan verspreiden, alleen maar mensen toelaat die volledig zijn gevaccineerd óf alleen mensen toelaat die het virus hebben gehad en genezen zijn (2G).  Zónder vaccinatiebewijs dat je van Covid-19 genezen bent, kun je dus wettelijk niet meer een kroeg, theater of concertzaal binnenlopen https://stralingsleed.nl/blog/niet-gevaccineerd-de-maatregelen-vallen-dan-onder-legale-discriminatie/. Dus de niet-gevaccineerde mag ook wettelijk gezien veel minder van de regering dan een gevaccineerde, een keuze die erg ruikt naar discriminatie ten opzichte van 2G mensen.

In Nederland zijn we een democratie en mag gewoon iedereen een eigen menig hebben en zeggen wat iemand wil. Het past je of het pas je niet maar je hebt wel eerlijke informatie van twee kanten, en je kunt een gedegen afweging maken. Waarom zijn er dan nu factcheckers in het leven geroepen. Factcheckers die artikelen verwijderen waar uitgelegd wordt wat er aan de hand is met de draadloze communicatie i.v.m. 5G. Dat het één grote test is want draadloos is nooit biologisch onderzocht. Laat iemand zelf kiezen! Dát is democratisch! Nu weten mensen niet wat er aan de hand is.

Van telefoontaal naar coronataal
Van geen smaak getuigt het om telefoontaal (2G) te gebruiken voor de coronagezondheid. Al in de vorige eeuw is de naam 2G gebruikt voor de draadloze communicatie, met 1G, 2G, 3G. Namen voor technieken (die er al uit zijn of uit gaan) zoals deze ontstonden in:
-1980:1G, eerste generatie mobiele telecommunicatieDe eerste draadloze telefoon voor thuisgebruik. Ze hadden ongeveer de grootte van een walkietalkie en maakten van analoge radiosignalen gebruik. Ze boden alleen een beldienst aan (voice-only, speech-only):
-1991:2G, de tweede generatie mobiele netwerken, ook wel GSM (Global System for Mobile Communications) genoemd de eerste gsm’s zoals we ze nu kennen. Ze maakten voor het eerst gebruik van digitale signalen. Hierdoor was het mogelijk om tekstberichten (sms) te versturen (1993). Ook zorgden ze voor een veiliger verbinding door middel van digitale dataencryptie en hadden een grotere reikwijdte en  hogere bandbreedte;
-2003: 3G, de derde generatie mobiele netwerken, ook wel UMTS (Universal Mobile Telecommunication System) genoemd. 3G (afkorting van de derde generatie) is een generatie van standaarden en technologie van mobiele telefoons die gebaseerd is op de standaarden familie van het International Mobile Telecommunications-programma (IMT), van de Internationale Telecommunicatie-unie (ITU) en wereldwijd begonnen in 2003. In Nederland was er toendertijd veel protest van gemeenten en werd het Zwitsers proces eerst afgewacht en op 6-6-6 (duivelsgetal) https://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/ voor de afgesproken tijd, werd bekend gemaakt dat 3G doorging. 3G-technologie geeft mobiele gebruikers een breder bereik van diensten met geavanceerde mogelijkheden en een grotere netwerksnelheid.

En gaan ze nu de termen 2G en 3G gebruiken voor de corona-pandemie?
Is dit een dikke neus naar alle mensen die al van de tweede en derde generatie mobiele netwerken niet meer kunnen functioneren in de huidige maatschappij. De mensen die de pech hadden om in de nabijheid te wonen van een 2G mast of 3G mast oftewel een GSM 900 MHz mast of een 2100 MHz mast in de buurt hebben staan. Of maken ze zo duidelijk dat er met de corona pandemie een duidelijke link naar de draadloze communicatie ligt https://stralingsleed.nl/blog/heeft-het-coronavirus-een-link-naar-5g/?

Link corona en 5G
Want dat er een link is tussen 5G en corona mag duidelijk wezen. In het voorjaar van 2021 werd een link tussen 5G en het coronavirus nog afgedaan als complottheorie en weggehoond. Echter, een team van Italiaanse, Amerikaanse en Russische wetenschappers hebben een studie gepubliceerd waarin zij aantonen dat 5G de menselijke huidcellen in een grote antenne verandert https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32668870/#affiliation-1 (het artikel is ingetrokken want dit mag niet bekend worden). De elektromagnetische 5G millimeter golven kunnen namelijk door de huid de frequentiegolven van de elektromagnetische velden (EMV) doorgeven aan de lichaamscellen en op deze manier een belangrijke rol spelen gaan spelen bij o.a. de aanwakkering van het coronavirus (naast nog veel meer andere kwalijke lichamelijke ongemakken) https://stralingsleed.nl/blog/wetenschappers-tonen-aan-dat-5g-het-coronavirus-aangewakkerd/

Met 5G kunnen virusachtige structuren in menselijke cellen worden gebouwd
Met de 5G technologie in werking en meer dan 90% van de bevolking als drager van het Epstein-Barr-virus is er een grote kans dat hierdoor het coronavirus wordt ‘gestimuleerd’. Want na genezing van het Epstein-Barr virus blijft het latent aanwezig in ons lichaam. De ingrijpende effecten van de 21ste eeuw wat betreft draadloos gebruik en wat dat met ons lichaam doet, zijn niet eens onderzocht. We zijn met ons alleen proefkonijnen en het gebruik van 5G stimuleert virussen om te groeien. Komt hier het steeds veranderd coronavirus vandaan?
Kunnen de 5G millimeter golven een goede kandidaat zijn om virusachtige structuren zoals Covid-19 in de menselijke cellen op te bouwen?

Bronnen:
Foto: https://nos.nl/artikel/2405240-alleen-toegang-na-coronaprik-of-genezing-erg-aannemelijk-dat-2g-helpt
https://stralingsleed.nl/blog/5g-de-oorzaak-van-de-coronacrisis-is-de-lockdown-nu-het-gevolg-van-corona-of-straling-ad-2/
https://www.parool.nl/nederland/duitsland-doet-het-nederland-overweegt-het-maar-wat-is-2g-precies~b1347704/
https://nos.nl/artikel/2405476-2g-of-3g-hoe-zit-dat-nou-precies
https://www.amstelveenweb.com/nieuws-Wat-is-de-betekenis-van-2G-en-3G&newsid=381548010