Vanaf het begin van de crisis rondom ‘corona’ is er het vermoeden bij sommige mensen, dat er een verband is met de introductie van 5G. Tijdens de eerste lockdown moest namelijk iedereen thuisblijven en thuiswerken (artsen en verpleegkundigen niet), maar de glasvezelleggers werkten vreemd genoeg, gewoon door. De antennemasten werden klaargemaakt voor 5G, terwijl iedereen thuis moest blijven, behalve de antennebouwers dus. Door de autoriteiten en de media werd elke link van corona en met 5G, met kracht van de hand gewezen en werd er weinig tot niets over los gelaten. Wie deze mogelijkheid toch benoemde stelde zich bloot aan sociale uitsluiting en hoon. Nu blijkt een studie in 2022 tóch de relatie van corona en 5G te kunnen bewijzen!

De eerste studie naar de straling van 5G op mensen
De allereerste studie over de gezondheidseffecten van 5G-straling (2022) op mensen is een feit en toont aan dat 5G straling typische symptomen van het microgolfsyndroom veroorzaakt en een enorme toename van microgolfstraling in onze leefwereld.

Sinds wanneer is er het microgolfsyndroom?
Vanaf 1942, toen militairen in contact met radars kwamen kregen ze last van:
-hoofdpijn;
-misselijkheid;
-duizeligheid;
 -jeuk;
-concentratieproblemen;
-evenwichtsstoornissen;
-gehoorverlies en geluiden horen.

De klachten werden aan de straling van de microgolven, uitgezonden door de radars, toegekend. Ze werden toen onder de naam van: “het syndroom van de microgolven” genoemd.

Hawk-luchtafweersysteem
HAWK is een luchtafweersysteem van Amerikaanse makelij en werd gebruikt om vanaf de grond snel-vliegende luchtdoelen te bestrijden. De Hawk is een luchtdoelraket met een bereik van 35 kilometer. Het verdedigingswapen spoort naderende projectielen op met een radar, om ze vervolgens te vernietigen. Bij de Nederlandse strijdkrachten maakte het HAWK-wapen deel uit van de Koninklijke Luchtmacht en werd ingedeeld in een zogenoemde Groep geleide Wapens (GGW).

Hawk en straling
Een actieve Hawk-installatie verspreidt veel straling. Rondom een dergelijke installatie gelden nu dan ook strenge veiligheidseisen. In de jaren zeventig, was dat echter nog niet het geval. Daardoor werden veel militairen en technici langdurig blootgesteld aan radarbundels. Het HAWK luchtverdedigingssysteem is in West-Europa gebruikt in de periode 1960 tot 1994.

Veel zieke militaren
In 1998 kampen nog steeds een groot aantal ex-militairen met afwijkingen in het bloed of aan kankervormen die te maken hebben met bloed of bloed geleidende weefsels of organen*. Zo komen lymfeklierkanker en leukemie meermalen voor, alsmede de vrij zeldzame ziekte van Kahler, een soort beenmergkanker. Het vermoeden is dat de ziekte is veroorzaakt door de radarstraling van het Hawk-luchtafweersysteem.

 *Het zuurstofrijke bloed stroomt via de aders uit de longen naar het hart. Het hart pompt dit bloed via slagaders naar de organen. Daar komt het bloed terecht in de haarvaten (de dunne bloedvaten). Het bloed is aan het eind van de haarvaten zuurstofarm. Dat komt door uitwisseling van stoffen in de organen. Dit bloed stroomt vanuit de haarvaten terug naar de aders en via de aders stroomt het zuurstofarme bloed weer terug naar het hart en pompt het weer naar de longen toe.

5G straling veroorzaakt een slechte gezondheid
Een studie, uitgevoerd door de oncoloog en onderzoeker Lennart Hardell van de Research Foundation for Environment & Cancer en Mona Nilsson van de Radiation Protection Foundation, is  in 2022 gepubliceerd in het tijdschrift Medicinsk Access nr. 1/2022. De studie bevestigt dat 5G straling, ver onder de door de autoriteiten toegestane niveaus liggen, een slechte gezondheid veroorzaakt en tot zelfs invaliditeit na vele jaren, aan toe.

Case
Het onderzoek betreft de gezondheidsgevolgen van een man en een vrouw die in 2021 een 5G-basisstation kregen direct boven hun appartement, slechts 5 meter boven de slaapkamer. Voorheen stond er op dezelfde plek boven de slaapkamer van het stel een basisstation voor 2G en 3G, maar deze werd vervangen door 5G apparatuur.

Straling nam explosief toe
Door metingen voor en na de installatie van deze 5G mast op het dak kon aangetoond worden dat de 5G antennes zorgden voor een enorme toename van de straling om maar ook ín het appartement. De overstap naar de 5G-technologie leidde tot een toename van de straling van 9.000 microWatt per vierkante meter (µW/m2) naar maximaal 1.690.000 µW/m2! De symptomen die optraden bij de man en de vrouw na de activering van 5G, zijn typerend voor het microgolfsyndroom, namelijk:
-extreme vermoeidheid;
-slaapproblemen;
-tinnitus (een constant geluid in de oren);
-huidproblemen (jeukende en droge huid);
-evenwichtsproblemen;
-benauwd gevoel;
-aangetast smaak en reukvermogen;
-oorsuizingen of piepen (tinnitus);
-vermindert kortetermijngeheugen;
-verwardheid;
-hart- en longproblemen (hartkloppingen, zwaar gevoel op de borst);
-griep- of verkoudheidsgevoel;
-jeuk.

Klachten na een corona besmetting zijn:
-vermoeidheid;
-aangetast smaak- of reukvermogen;
-keelpijn;
-hoofdpijn;
-pijn in het lichaam;
-huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen;
-rode of geïrriteerde ogen.
-kortademigheid of ademhalingsproblemen;
-aangetast spraak- of bewegingsvermogen, of verwarring;
-pijn op de borst;
-duizeligheid;
-hartkloppingen;
-aanhoudende verhoging;
-vergeetachtigheid;
-hersenmist (brain fog).

Het microgolfsyndroom
Wat wordt aangetoond met de studie naar de gezondheidseffecten van microgolfstraling van 5G, komt overeen met de symptomen die in 1942 en in 1998 beschreven zijn en het microgolfsyndroom genoemd werd. Komt overeen met wat elektrogevoeligheid genoemd wordt en wat niet officieel erkend wordt. De gevoeligheid voor microgolfstraling, corona en elektrogevoeligheid is natuurlijk per persoon verschillend maar komt wel overeen. Zelfs zeer lage stralingsniveaus kunnen bij bijzonder gevoelige mensen (HSP ’ers/) medische symptomen veroorzaken (EHS ’ers).

5G verhoogt de straling enorm
Want behalve dat 5G het microgolfsyndroom veroorzaakt, laat de case ook zien dat 5G leidt tot een enorme toename van straling in onze omgeving. De vervanging van 3G apparatuur en de ingebruikname van 5G apparatuur leidt tot een explosieve toename van de gemeten straling. De gemeten extreem hoge waarden in huis, maximaal 1.690.000 microW/m2, zijn nog steeds beduidend lager dan de aanbevolen huidige referentiewaarden! De referentiewaarde beschermen ons dus niet tegen de symptomen die kenmerkend zijn voor het microgolfsyndroom, noch tegen kanker en andere chronische ziekten, maar wakkeren het aan. Bij de een eerder dan bij de ander.  En de klachten bij corona lijken erg op de klachten op de straling van de antenne installaties voor de draadloze communicatie. Moeten we eerst allemaal ziek worden van de 5G masten, voordat duidelijk is dat 5G een brug te ver is?

Bronnen:
https://stralingsleed.nl/blog/covid-virus-door-mensenhanden-gemaakt/
https://ehtrust.org/study-5g-causes-microwave-syndrome/
https://www-stralskyddsstiftelsen-se.translate.goog/2022/02/22/forsta-studien-av-effekter-av-5g-stralning-pa-manniska-visar-att-5g-orsakar-mikrovagssyndromet/?_x_tr_sl=sv&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sch
https://www.trouw.nl/nieuws/luchtmachtmilitairen-wijten-ziekte-aan-overdosis-radarstraling-hawk~bcf09485/
http://www.next-up.org/pdf/HetMicrogolfsyndroom.pdf
https://www.kennisplatform.nl/defensie-en-veiligheidsmarges-hawk-radar/
https://stralingsleed.nl/blog/5g-veroorzaakt-het-magnetronsyndroom/
http://www.next-up.org/pdf/HetMicrogolfsyndroom.pdf
https://stralingsleed.nl/blog/opnieuw-mysterieus-havana-syndroom-hebben-we-oorlog/
https://www.transitieweb.nl/straling/is-corona-een-stralingsziekte/   
Foto: https://www.europe1.fr/technologies/reportage-on-a-visite-une-antenne-5g-4009565
Foto 5G mast: https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/21/huawei-verliest-grip-op-5g-netwerken-in-europa-a4016936
https://stralingsleed.nl/blog/milieugevoeligheid-ehs-alleen-voor-gevoelige-personen-of-op-den-duur-iedereen/
https://www.google.com/search?q=klachten+bij+covid&sxsrf=APq-WBs4EzkJ1LokvRaDIAZqlw4JODrukQ%3A1649166392451&ei=OEhMYvmQG4HWkwWvwZfACg&oq=klachten+bij+covid&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIGCAAQBxAeMgUIABCABDIICAAQBxAFEB4yBggAEAUQHjIICAAQBRAKEB4yBggAEAUQHjIGCAAQBRAeSgQIQRgBSgQIRhgAUKwFWKwFYOsSaAFwAHgAgAFAiAFAkgEBMZgBAKABAcABAQ&sclient=gws-wiz