Antennemast met de ronde 60 GHz straalverbinding.

Rond 60 gigahertz (GHz) band is er nog genoeg bandbreedte. Daar zit de band van de vijfduizend megahertz (64-71 GHz) en de benodigde vergunning hiervoor is eind 2019 afgeschaft, niet meer nodig dus. De 60 GHz band (een straalverbinding, ook wel point-to-point-straalverbinding of vaste verbinding genoemd) wordt ingezet om buitengebieden (waar moeilijk tot geen glasvezel mogelijk is) van snel internet te voorzien.

De 60 GHz radiotechnologie (de zogenoemde mmWave-technologie) moet zo hoog mogelijk op een gebouw of antenne mast staan. Daardoor word er een optimale communicatie mogelijk gemaakt tussen de twee locaties.

Maar een 60 GHz verbinding realiseren is niet zo eenvoudig. Dit komt omdat de golflengte van de 60 GHz. verbinding zeer rechtlijnig is (point-to-point). Hierdoor is nauwkeurig uitrichten zeer belangrijk (line of sight). Ook de 60 GHz. verbinding is onderhevig aan weersinvloeden en atmosferische storingen. Maar deze storingen worden opgevangen door een backup verbinding op de 5 GHz frequentie. Een extra antenne is hiervoor niet nodig.

Zonder licentie
In juli 2019 werd een zeer belangrijke beslissing genomen op de Conference of Postal and Telecommunications Administrations (CEPT), een conferentie die wordt aangestuurd door de lidstaten in het Europese communicatiecomité. De baanbrekende beslissing van de FCC (Federal Communications Commission) om officieel de beschikbare frequenties in de MMW-band (de millimeter band) te gebruiken voor het mobiele 5G-netwerk op de 28, 37, 39 en 64 tot 71 gigahertz (GHz). Om de 60 GHz-band dus te gebruiken voor 5G-services is géén vergunning meer nodig en maakte de weg vrij voor de uitrol van de 60 GHz millimeter-golftechniek, in Europa. Met ingaan van 1 januari 2020 zullen alle 48 lidstaten de aanbeveling van de CEPT volgen en toestaan dat 57-71 GHz (de 60 GHz) gebruikt wordt voor 5G zonder vergunning. Ook in de VS is de 57-71 GHz-band voor 5G te gebruiken zonder vergunning. Als enige voorwaarde moet er rekening worden gehouden met de hoge atmosferische verzwakking tijdens MMW (millimeter band of millimetergolfelementen) overdracht in de vrije ruimte.

Want 60 GHz absorbeert zuurstof
De 60 GHz heeft een hoge atmosferische verzwakking tot gevolg of met andere woorden: de 60 GHz-band absorbeert zuurstof. Het gebruik van de 60 GHz kan O(zuurstofgas of moleculaire zuurstof, een belangrijke stof van zuurstof) een verzwakking veroorzaken hierin. Naarmate de elektromagnetische velden van de 60 GHz trillingen (van 24 GHz tot 184 GHz) hoger in de atmosfeer komen, zal 98% van de uitgezonden 5G-energie geabsorbeerd worden door de zuurstof in de atmosfeer (atmosferische zuurstof), waardoor de elektronen de zuurstofmoleculen wijzigen. En het zijn juist deze elektronen die zich moeten binden aan de hemoglobine en myoglobine (zuurstofdragende moleculen) in ons bloed, wat dus onvoldoende gebeurd. Zuurstofmoleculen die een mens nodig heeft en niet voldoende krijgt veroorzaken problemen zoals:

1.benauwdheid (dyspneu)
Normaal gesproken zorgen bij inademing, de longen ervoor dat de ingeademde zuurstof (02) in ons bloed komt en ons hart zorgt ervoor dat het bij al de organen en weefsels terecht komt. Als de zuurstof gebruikt is, gaat het als koolzuurgas (koolstofdioxine koolzuurgas, of CO2) vanuit het bloed weer naar de longblaasjes om uit geademd te worden. Maar als er niet genoeg zuurstof in het lichaam komt, kan dat leiden tot klachten als benauwdheid, moeheid, verwardheid en onrust.  Niet genoeg zuurstofopname veroorzaakt dus benauwdheid. Andere woorden voor benauwdheid zijn: kortademigheid en dyspneu. Er worden een aantal oorzaken genoemd voor benauwdheid maar deze oorzaak, de kunstmatige elektromagnetische velden van de 60 GHz, staat er NIET bij.

2.hersenhypoxie*
*Hypoxie is een conditie waarbij weefsels in het lichaam als geheel of in een bepaald deel van het lichaam niet voorzien worden van voldoende zuurstof.

Omdat de hersenen het meest gevoelig zijn voor zuurstofgebrek, zal onvoldoende zuurstof naar de hersenen leiden tot hersenhypoxie. De gevolgen van zuurstof gebrek in de hersenen verschillen per persoon in de zintuigelijke (sensorische) gevolgen  betreffende; het zicht, gehoor, tastzin, temperatuur, smaak en geur. Duizenden mensen hebben al verschillende klachten door de straling van de zendmasten, wifi, mobiel bellen en appen van anderen, zonder dat ze het weten: de Elektro Hypersensitiviteit (EHS ‘ers).  Echter door de wetenschap is dit (nog) niet erkend en eveneens door de onbekendheid in de media (wordt wel beter in 2022) zoeken mensen een andere oorzaak (corona?). Het moet toch ook een keer genoeg zijn met het alsmaar meer en meer draadloos willen? Van 2G, 3G 4G naar 5G en 6G al in de maak en er zijn al veel mensen ziek zonder dat ze weten wat de oorzaak is.  De voortgang van alle digitale nieuwigheden en automatisering gaat maar door en door en de overheid verzaakt het om in te grijpen. Komen er (als 5G doorgaat) dan miljoenen mensen bij die EHS krijgen? Moeten er eerst veel mensen ziek worden? Wordt het een herhaling van het rook- en asbestverhaal?

                                                                        Bloedstolling of bloedklontering
 3.het rouleaux-effect. Bij het rouleaux-effect klonteren rode bloedlichaampjes samen en ‘verstoppen’ de bloedvaten. Wetenschappelijk is het zo dat het totale aandeel van rode bloedlichaampjes, dat bepalend is voor het zuurstoftransport, door externe oorzaken verminderen kan en leidden kan tot onvoldoende toevoer van zuurstof. Het gevolg is dat het bloed langzamer gaat stromen of zelfs stilstaat en dan gaat het stollen. Stolling zorgt er vervolgens voor dat het bloed gaat klonteren en zo ontstaan bloedstolsels of bloedklontering. Vervolgens wordt er niet meer genoeg zuurstof vervoerd omdat het de ader blokkeert. Er worden dus ook niet meer genoeg afvalstoffen afgevoerd en er ontstaat;
-een laag zuurstofgehalte in het bloed;

-afvalstoffen die niet afgevoerd worden waardoor het vocht in de longen niet weg kan;
-verstopte bloedvaten in de longen, hersenen en andere delen van het lichaam met zeer kleine haarvaten;
-verzuring van het lichaam;
-een mindere werking van het immuunsysteem doordat ook de witte bloedcellen hun functie verliezen.

In de klassieke geneeskunde wordt het ‘geldrolvorming’ of het rouleaux-effect geheten, en niet (h) erkent als ziektebeeld door de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze, terwijl bij de alternatieve geneeskunde wel dégelijk belang gehecht wordt aan het verkleven van de rode bloedlichaampjes en wél als diagnosetool geld voor elektrogevoeligheid (EHS).  

Dit wist Antoni van Leeuwenhoek zo ’n 300 jaar geleden al en noemde het; het Rouleaux-effect ofwel het geldrol effect met de mogelijke oorzaken.  Door de elektromagnetische velden van eind 20ste eeuw, begin 21ste eeuw komen daar de antennemasten voor de draadloze communicatie bij als oorzaak van het klonteren van de rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar of als grote bloedstolsels.

PS; de helft van de coronapatiënten op de intensive care krijgt last van deze levensgevaarlijke bloedstolsels. Zonder duidelijke aanwijzingen naar leeftijd of andere chronische aandoeningen, krijgen coronapatiënten die op intensieve zorg liggen te maken met een mysterieus bloedstollings (klontering)probleem. 

4. een verstoorde zuur-base evenwicht
Door zuurstofopname ververmindering en bloedklontering bouwt zich een verstoort zuur-base evenwicht op. Een goede zuurgraad, ofwel een juiste zuur-base balans van het lichaam is erg belangrijk voor een goede gezondheid. Al onze cellen baden normaal gesproken in het vocht dat net zoals het bloed licht basisch is en wat we uitdrukken in de pH (pondus Hydrogenium) waarde van 7, 35-7, 45. De uiterste pH-waarden voor het bloed en het vocht waarbinnen nog leven mogelijk is liggen tussen 6,8 en 7,8 pH. Te lage pH-waarden leiden sneller tot levensbedreigende situaties dan te hoge waardes (basisch). Een verlaagde pH-waarde geeft meer zuur wat leidt tot verdikking van het bloed.

Geen enkel onderzoek naar gezondheidseffecten
Vertegenwoordigers van de telecomindustrie-industrie in de V.S. hebben toegegeven dat er nog geen enkel onderzoek beschikbaar is, dat aangeeft dat 5G-technologie veilig zou zijn. Er zijn ook geen voorafgaande medisch-biologische onderzoeken geweest naar mogelijke gezondheids-verstorende invloeden van de gebruikte elektromagnetische velden. En in Europa is het al niet anders. Het aantal onderzoeken naar biologische en gezondheidseffecten van de hogere 5G-frequenties (wetenschappelijk gezien) staat op dit moment op nul.

Alleen maar jeuk?
Eric Van Rongen, secretaris van de commissie EMV van de Gezondheidsraad en vice-voorzitter van de ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection), zegt dat een verhoging van de stralingsintensiteit met de komst van 5G noodzakelijk is om de hogere 5G frequenties te kunnen gebruiken. Dat juist de straling van 5G niet ver in ons lichaam zal doordringen, dus dat er geen gezondheidsproblemen te verwachten zijn en dat alleen de stralingsabsorptie in de huid erg sterk is. Maar juist dít geeft bij blootstelling aan 5G dit toch huidproblemen? Veel meldingen van jeuk zijn erin 2020 al. Meldingen van volwassenen maar ook van kinderen met:

-jeukende schilfers op de voeten en handpalmen;
-jeukende hoofdhuid;
-jeuk met vreemde rode vochtblaasjes die bij het kapot krabben de jeuk laat verdwijnen.

Begint er zo een nieuw tijdperk met het activeren van de 5G draadloze communicatie? Is dit het begin van een boel ellende wereldwijd? Is dit de oorzaak van de uitbraak van het coronavirus? Komen de longproblemen bij slachtoffers van het coronavirus uit zuurstofdemping door 5G voort?

Bronnen;
Foto straalzender: https://www.ipvisie.com/straalzender
https://tweakers.net/nieuws/186942/telenet-test-inzet-60ghz-band-voor-draadloos-internet-van-1gbit-s-of-sneller.html
https://stralingsleed.nl/blog/hogere-bandbreedte-voor-5g-geeft-zuurstof-verstoring/
https://overpalliatievezorg.nl/lichamelijke-en-psychische-klachten/benauwdheid-dyspneu
https://www.demorgen.be/nieuws/waarom-bepaalde-coronapatienten-zoveel-bloedklonters-aanmaken~b5fc40fb/
Foto bloedklontering: https://www.rd.nl/artikel/909253-bloedstolling-bij-coronapatient-ontrafeld
https://stralingsleed.nl/blog/voor-artsen-wetenschappers-ingenieurs-en-instanties-die-dingen-kunnen-veranderen/
https://energetixnederland.nl/werking/bloed-en-magnetisme/
https://stralingsleed.nl/blog/geldrol-effect-in-het-bloed-door-elektromagnetische-velden-en-het-mondkapje/
https://www.transitieweb.nl/straling/het-rouleaux-effect-de-echte-oorzaak-van-de-coronacrisis/
https://www.rd.nl/artikel/909253-bloedstolling-bij-coronapatient-ontrafeld