Dr. Tenpenney vraagt zich af waarom men maar doorgaat met het vaccineren tegen het coronavirus na BEWIJS dat het spike eiwit hart- en vaatziekten, hartaanvallen veroorzaakt en zelfs de dood. Alles wat vooraf ging aan de pandemie, geeft de nodige vraagtekens die duiden op een bewuste handeling.

Een gesprek met Dr. Sherry Tenpenny
Dr Sherri Tenpenny had een gesprek in 2021 met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert. Tenpenny neemt geen blad voor de mond. Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend. Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

Dr. Tenpenny
Dr. Sherry Tenpenny is een osteopathisch arts sinds 1985 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde waarin, zoals ze zegt, zij mensen helpen om van de farmaceutische medicijnen af te komen. In het jaar 2000 is ze geïnteresseerd geraakt in vaccinaties, die ze zelf in haar jeugd nooit heeftgehad. Ze heeft talloze publicaties over vaccinaties op haar naam staan en twee boeken over dit onderwerp geschreven.

Ze voorspelt dat de mensen de gevolgen van de Covid vaccinaties gaan zien vanaf vier tot veertien maanden na inenting. Een aantal gevaccineerden overleeft de vaccinatie meteen al niet.

Leven of dood
Dr Sherry Tenpenny: “Wij zijn een grens gepasseerd. Het gaat nu om leven of dood.”
In de VS, vertelt ze, zijn na een maand van 1 miljoen vaccinaties al 40.000 gevallen van bijwerkingen geregistreerd. “Houd daarbij rekening dat slechts tien procent van de gevallen gemeld worden.” Het zijn er met andere woorden in werkelijkheid een tienvoud.

Zij voorspelt dat na ander half tot twee jaar na inenting heel veel mensen ziek zullen worden. Dr. Tenpenny verwacht niet dat covid vaccinaties verplicht zullen worden, maar zonder vaccinatie zullen mensen het onmogelijk krijgen om te leven zoals voor de corona pandemie het gebruikelijk was. Hierdoor zal de meerderheid toch uiteindelijk gevaccineerd móeten zijn. De keus is om wel of niet te vaccineren is geen keus. Vaccineren is in haar ogen een wapen om mensen ziek te maken en zich te onderwerpen aan het transhumanisme*.

* Transhumanisme is de filosofie dat de mensheid zich verder kan en moet ontwikkelen tot een nieuwe soort dat wellicht niet meer als “mens” (“human”) herkenbaar is, maar robot/mens. http://stralingsleed.nl/blog/wordt-er-met-dubbele-tong-over-5g-gesproken-is-het-nu-tijd-dat-deze-technologie-gebruik-moet-worden-om-de-toekomstige-evolutie-van-de-mensheid-bij-te-sturen-het-tegendeel-is-waar/

mRNA
Net als veel van haar collega’s zegt ook Dr Tenpenny dat de mRNA-techniek  (Messenger Ribonucleïnezuur) in het coronavaccin nooit eerder in vaccins is gebruikt. http://stralingsleed.nl/blog/verandert-het-menselijk-dna-door-het-corona-vaccin-onder-invloed-van-5g/. Want het coronavirusvaccin bevat mRNA ‘instructies’. Instructies voor het bouwen van het spike-eiwit* dat is geïdentificeerd op het oppervlak van het SARS-CoV2-virus. De reverse transcriptase-enzymen van de cel worden ingeschakeld, wat leidt tot de massaproductie van het spike (S)-eiwit, het eiwit waarvan wordt aangenomen dat het een vitale rol speelt bij de besmettelijkheid ervan.

* spike-eiwitten  of S-eiwitten zitten op het oppervlakte van het virus. Dit S-eiwit of spike-eiwit speelt een cruciale rol bij het binnendringen van het virus in de gastheercel.  Deze spike-eiwitten steken uit aan de buitenkant van het coronavirus waardoor het virus op een kroon (Latijns: corona) lijkt.

Trojaans paard
In de vaccinatie wordt een stukje van de genen van het virus gebruikt (het spike eiwit) en in het mensen lichaam geïnjecteerd. Nadat het coronavirus vaccin is geïnjecteerd, bevat het mRNA ‘instructies’ om het spike eiwit te bouwen dat herkend is aan het oppervlak van het SARS-CoV2 virus. Dit leidt tot massa productie van dit spike-eiwit, waaraan een vitale rol wordt toegekend voor besmetting. Dit op zich maakt meer antilichamen aan, echter op de productie hiervan zit geen stop. Dit heet het Trojaanse paard systeem, dat zich binnenin de menselijke cellen afspeelt. Een Trojaans paard, ook wel trojan virus of trojan horse genoemd, is een vervelend virus die zich vermomd.

Dr. Tenpenny en het Trojaans paard
Dr. Tenpenny spreekt over de ‘AAN’-knop die is ingebouwd in het vaccin (dat feitelijk géén vaccin is, maar een ‘instrument’!) Ze spreekt over deze ‘AAN’-knop, die géén ‘UIT’-knop bezit. Met andere woorden, dit mRNA-instrument, waarbij je eigen DNA gebruikt wordt om anti-stoffen aan te maken, niet meer kan worden gestopt! En daarbij is het proces dat gaat plaatsvinden in je lichaam, wanneer een mRNA-vaccin wordt ingespoten, nauwelijks in kaart gebracht. De mensen worden gebruikt als proefkonijnen maar weten dat zelf niet.

Duivelsgetal; WO2020-060606.
Bill Gates, de man achter Microsoft, blijkt nu ook uitvinder te zijn van het coronavirus: https://www.nemokennislink.nl/facesofscience/blogs/bill-gates-5g-microchip-corona/ . Tevens is Gates ook het brein achter de 5G-masten waarmee hij op een super efficiënte manier de hele aarde kan injecteren met een microchip? In 2015 waarschuwden Elon Musk, Stephen Hawking en Bill Gates, onafhankelijk van elkaar voor de mogelijk gevaarlijke ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (KI). Technologie gaat steeds verder dan het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Machines worden beter dan mensen; https://www.logeion.nl/weblog/2016/04/07?weblog-postTitle=Hebben-machines-het-al-voor-het-zeggen

Bill Gates organiseerde in oktober 2019, een “coronavirus pandemie oefening” vlak voordat het echt gebeurde! Deze pandemieoefening heette Event 201 en vond plaats in New York. Organisatoren waren het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation Event 201. Hun conclusie was toen al dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden!

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school mogen, vergaderingen kunnen bijwonen en naar het werk kunnen, met andere woorden: mogen doorgaan met leven!  Er worden al digitale vaccin-ID’s (een digitaal certificaat om te identificeren wie het covad-19-vaccin heeft gehad) ontwikkeld en Gates heeft een patent op een technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606.

06-06-06 of 666; het getal van het beest.
06-06-06, 6 juni 2006 werd ook de toestemming gegeven voor de uitrol van 3G http://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/ . Bill Gates is nauw betrokken bij het ontwikkelen van een één-dosis-vaccin, dat lang op kamertemperatuur kan worden bewaard. Hij geeft in februari 2021, Luk Vandenberghe, een specialist in gentechnologie in Boston, 2 miljoen dollar om zo’n vaccin te ontwikkelen. Maar daarin stopt hij een minuscule chip. Met die chip kan straks iedereen gevolgd worden via 5G-antennes en satellieten. http://stralingsleed.nl/blog/is-deze-covad-pandemie-gepland-is-dit-doelbewust-gebeurd/ . Vandaar moet 5G geactiveerd worden. Alle tegenstanders ten spijt; het lijkt of de mens met het meeste geld bepaald wat er gebeurd in de wereld. Was dat altijd zo?

Want het kan natuurlijk geen toeval zijn dat 5G en corona gelijktijdig in het nieuws verschijnen. De nieuwste generatie van het mobiele communicatiesysteem is levensgevaarlijk en het bedreigt wereldwijd de privacy. En corona is alleen maar bedacht om iedereen te kunnen vaccineren, zodat Bill Gates en ‘de elite’ van deze wereld hun macht en invloed kunnen uitbreiden en iedereen onder de duim kunnen houden. Sterker, met 5G kunnen ze iedereen via de geïmplanteerde chip beïnvloeden; met de Crispr-Cas-techniek* kunnen ze elk mens op afstand genetisch manipuleren.

* Crispr-Cas-techniek. CRISPR staat voor: clustered regularly interspaced palindromic repeats en is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om erfelijk materiaal van virussen op relatief eenvoudige wijze, zeer nauwkeurig en efficiënt te veranderen.

Prof. John van der Oost van Wageningen University & Research was de eerste die met deze ontdekking, DNA bewerking toepaste. Met CRISPR/Cas kun je op een gewenste plek in het DNA van bacteriën te knippen en of plakken en zo ongewenste mutaties te vervangen óf juist een gewenste mutatie te creëren. http://stralingsleed.nl/blog/verandert-het-menselijk-dna-door-het-corona-vaccin-onder-invloed-van-5g/ . De gewenste plek wordt bepaald door een stukje RNA dat ook wordt ingebracht.

 

https://www.rd.nl/artikel/884449-kan-de-elite-gevaccineerde-mensen-volgen-via-5g-en-een-chip
https://www.frontnieuws.com/groot-v-s-televisienetwerk-brengt-waarheid-over-vaccin-aan-het-licht-nederland-ondertiteld/
https://www.dlmplus.nl/2021/03/28/dr-tenpenny-mensen-zullen-1-a-2-jaar-na-vaccinatie-beginnen-te-sterven/?fbclid=IwAR2ejE-8ywuWzwsKrSbV3RA2gPI1OKDPH7UxxzPqYmOvT9FuUP9tqYoqGnc
Foto: https://pixabay.com/nl/illustrations/banner-bescherming-verontreiniging-5190187/
https://www.nemokennislink.nl/facesofscience/blogs/bill-gates-5g-microchip-corona/
https://www.wur.nl/nl/show/CRISPR-Cas-nauwkeurige-aanpassing-van-DNA.htm