Bij Lareb zijn op 28 februari 2021, 65 meldingen binnengekomen van een overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het gaat volgens Lareb om kwetsbare ouderen met ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en/of hoge leeftijd. Overlijden na vaccinatie wil niet zeggen dat het overlijden is veroorzaakt door de vaccinatie. Volgens Lareb zijn gezondheidsproblemen bij een groot deel de meest voor de hand liggende verklaring voor het overlijden.

2 maart 2021: Na een vaccinatie met een coronavaccin zijn in Nederland tot nu toe 87 overlijdens gemeld.

Cases
De Enschedese huisarts Bart van Tienen vermoedt dat een 90-jarige patiënt van hem is overleden als gevolg van het toedienen van het coronavaccin van Moderna. Hij meldde haar dood bij Lareb, het instituut voor medicijnbijwerkingen. Van Tienen voelt ‘gewetensnood’ omdat de vrouw gezond was en geen medicijnen slikte en een kwieke en gezonde oudere dus was. Een dag na haar vaccinatie kreeg ze koorts en werd steeds slechter aanspreekbaar. Haar nabestaanden mengen zich niet in de discussie, maar hebben Van Tienen ‘een akkoord gegeven’ ermee naar buiten te treden. Van Tienen zegt dat hij de koorts bij deze mevrouw ‘niet anders kan verklaren dan als een gevolg van de vaccinatie’. „Ik geloof dat het vaccin een grote rol heeft gespeeld”, aldus de huisarts. De GGD-arts stelde vast dat er sprake was van een natuurlijke dood.

Huisarts Rob Elens in het Limburgse Meijel weigert zijn patiënten te vaccineren tegen corona als ze niet een brief ondertekenen die hen wijst op de werking en risico’s van het vaccin AstraZeneca.  De Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt dat een arts dit niet mag doen!

Artsen Collectief
De stichting Artsen Covid Collectief, opgericht in december 2020, bestaat uit een steeds groter wordende, actieve groep van artsen die zich zorgen maakt over het huidige beleid. Op de site is te lezen: Wij zijn gedurende de coronacrisis in een ethisch conflict geraakt door het zien van de schade die de  coronamaatregelen doen. Daar maken wij ons zorgen over. Binnen de artseneed staat het bevorderen van gezondheid en het voorkomen van schade voorop. Gezondheid is meer dan het bestrijden en voorkomen van een virusinfectie. Als artsen hebben wij vanuit ons moreel kompas een verantwoordelijkheid naar alle mensen, met een gemeenschappelijk doel: een evenwichtig zorgbeleid voor alle Nederlanders vanuit vertrouwen in de eigen gezondheid en zelfregie.”

 De coronavaccinatie met nano-chip?
Het RIVM (Rijksinstituut voor Volkgezondheid en Milieu) zegt over deze materie dat nanotechnologie in medische toepassingen op dit moment al toegepast wordt en in de toekomst een aanzienlijke invloed zal hebben op de medische technologie. Dat in de stand der wetenschap het een uitermate krachtige en opkomende technologie is die innovatieve toepassingen kunnen de hebben en de gezondheidszorg op fundamentele wijze kan veranderen, omdat er nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen voor diagnose, behandeling en preventie van ziekten.

Coronavaccinatie mét…..
In november 2020 werd er gemeld dat de coronavaccinatie op zich liet wachten en dat het wel begin 2021 ging worden omdat fabrikant Pfizer vergeten was om…… er een nanochip in te doen!

Op WANTtoKNOW lees ik: “Een vriendin van me werkt bij een farmaceutisch bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip bevindt in de naald van de vaccinatiespuit tegen het coronavirus. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij een 12-voudige vergroting is het wel waar te nemen. De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nanodeeltje in het lichaam functioneert zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen.”

In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip
Dat is wat de NWO ( Nieuwe Wereld Orde) van plan is te doen. Iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identification). Geen elektronisch medisch pasje meer nodig, noch een persoonlijk ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou willen weten.

De term nano (=0,000001 mm) slaat uiteraard op heel klein, maar wordt dit werkelijk in het coronavaccin verpakt? Worden er in het COVID-19 vaccin gegeven met ingebouwde nanochips? Krijgen belanghebbenden werkelijk de controle over de activiteiten van de burgers? Kunnen deze zo ons doen en laten controleren en de toegang ontzeggen tot bepaalde activiteiten? Kunnen ze vaccinatie weigeraars zo tot paria’s van de maatschappij maken? Is het daarom van cruciaal belang dat de uitrol van het 5G door moest gaan tijdens de eerste lockdown en iedereen binnen zat?

Complotdenkers worden mensen genoemd die dit verkondigen en gekkies. Kijk echter wie dit de wereld in brengt in plaats van het klakkeloos te geloven en het verder verspreiden van deze loze kreten als “complotdenkers en gekkies”. Besef dat het ervaringsdeskundigen zijn. Mensen die aan den lijve ervaren moesten om ziek te worden van alle kunstmatige elektromagnetische velden gegenereerd door alle antennes voor de draadloze communicatie, wifi, DECT-telefoon en de magnetron in de vorige eeuw. Mensen die moesten vluchten uit hun huis, ontslag moesten nemen van het werk en niet meer in de draadloze maatschappij mee konden komen. De draadloze maatschappij die in de 21ste eeuw enorm is toegenomen met smartphones, 4G, 5G, IoT en ontelbare satellieten voor 5G. Elektrogevoeligen die het erg vreemd vinden dat toen iedereen in de eerste lockdown zat er wel gewoon werd doorgewerkt aan de uitrol van glasvezel voor het 5G net. Elektrogevoeligen die al jaren aan de bel trekken en niet gehoord worden. Mensen die doorhebben dat dit alles uitspattingen zijn van machthebbers:  http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/.  Het dreigt fout af te lopen bij het doorgaan van de uitrol van 5G terwijl 6G al in de maak is. Help de uitrol stoppen en laat een groot onafhankelijk onderzoek  de oplossing zijn.

Bronnen:
https://www.tubantia.nl/enschede/enschedese-huisarts-met-gewetensnood-meldt-verdacht-overlijden-na-vaccinatie-tegen-corona~acb7b4fc/
https://emls.webnode.nl/news/dossier-5g/
https://artsencollectief.nl/
http://stralingsleed.nl/blog/schokkend-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-al-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128205914000013
http://stralingsleed.nl/blog/de-uitrol-van-5g-is-stopgezet-in-veel-landen/
https://www.wanttoknow.nl/overige/de-nano-chip-in-de-vaccinatie-naald/
http://stralingsleed.nl/blog/corona-uitbraak-na-vaccinatie/
https://www.mirrorreview.com/bill-gates-partners-darpa-for-covid-19-vaccine/
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnano.2020.589832/full
https://nieuwspaal.nl/blunder-pfizer-vergeet-chip-in-coronavaccin/
https://www.wanttoknow.nl/overige/de-nano-chip-in-de-vaccinatie-naald/comment-page-14/
https://www.xandernieuws.net/algemeen/amerikaans-bedrijf-krijgt-order-voor-half-miljard-corona-vaccin-injectienaalden-met-rfid-chip-en-gps-tag/
https://www.leefmilieu.nl/sites/www3.leefmilieu.nl/files/imported/pdf_s/2011-05-21_Eindrapport%20Nanodeeltjes%20en%20Milieu.pdf
Foto; https://pixabay.com/nl/photos/mensen-achtergrond-insuline-spuit-214498/
Foto; https://www.icthealth.nl/blog/nano-vaccins-en-medicijnkoeriers-klein-maar-fijn/