‘5G doodt vogels’: deze theorie ontstond eind 2018 voor het eerst in Nederland. Bij het Huijgenspark in Den Haag werden namelijk honderden dode spreeuwen gevonden. De dierenarts vond geen sporen van gif maar wel inwendige bloedingen. Bloedingen die ontstaan door beschadiging in de bloedvaten. 

De werkelijke waarheid?
Op donderdag 25 oktober 2018 komt de enige indirecte “getuige” twee oud-collega’s van de storingsdienst van KPN tegen. Deze divisie is op dat moment verantwoordelijk voor het uitvoeren van 5G frequentietests, dat toen getest werd. De twee onbekende KPN-medewerkers vertellen dat ze nét, voorafgaand aan het voorval, twee frequentietests met 5G hebben uitgevoerd in de omgeving waar de vogels zijn gevonden.

Hardnekkig wordt alleen ontkend dat dit de oorzaak 5G kan zijn. Het aanzetten van de zendmasten werkend op 5G. Massaal sterven wereldwijd vogels maar de reden is zogenaamd onbekend. Misschien is een boodschap voor mensen? Mensen die groter zijn maar ook plots sterven wanneer 5G door gaat? Voorbeelden zijn er helaas te over de laatste jaren:

19 april 2020
In enkele zuidelijke staten van de Verenigde Staten zijn duizenden vogels dood uit de lucht gevallen. In de staten New Mexico, Colorado, Texas, Arizona, maar ook in het noordelijkere Nebraska worden onder meer vliegenvangers, zwaluwen en grasmussen dood aangetroffen. Waaraan de beestjes overlijden is onduidelijk, maar volgens een Twitter-account die een video-opname gemaakt heeft, bij 5G-zendmasten  in de buurt en heeft de mast de schuld van de dode vogels.

Kroatië 14 mei 2020
Tientallen dode vogels op straat, nadat “twee dagen geleden” een 5G-antenne geïnstalleerd en ingeschakeld werd.

20 augustus 2020
Op de uitgestrekte en hagelwitte duinen van gipskristal in ‘White Sands National Park’ New Mexico, zijn vanaf 20 augustus honderden duizenden dode vogels verspreid over het woestijnachtige landschap, aangetroffen. Ook op het grote militaire testgebied ‘White Sands Missile Range’ (WSMR) iets verderop werden veel dode vogels gevonden.

17 september 2020
In enkele zuidelijke staten van de Verenigde Staten zijn de afgelopen dagen duizenden vogels dood uit de lucht gevallen. De dieren waren op weg naar het zuiden voor overwintering. Voor biologen is het fenomeen een raadsel.

In de staten New Mexico, Colorado, Texas, Arizona, maar ook in het noordelijkere Nebraska worden onder meer vliegenvangers, zwaluwen en grasmussen dood aangetroffen. Waaraan de beestjes overlijden is onduidelijk, maar volgens deskundigen is het mogelijk dat de ernstige bosbranden aan de westkust de koers van de vogels beïnvloedt. 

1 januari 2021
Honderden vogels zijn tijdens de jaarwisseling in Rome dood uit de lucht komen vallen. Dierenrechtenorganisaties in Italië spreken van een slachtveld.

April 2021
Langs de Groningse Waddenkust zijn veel dode vogels aangespoeld zegt de stichting Het Groninger Landschap. “Het gaat echt om honderden dode exemplaren”. Plotselinge dood duizenden vogels blijft onopgelost mysterie.

14 februari 2022
Een beveiligingscamera maakte schokkende beelden in de Mexicaanse stad Chihuahua. Voor een tot nog toe onbekende reden vielen plots honderden geelkoptroepialen, die op weg waren naar het zuiden, dood uit de lucht. Volgens een lokale dierenarts zijn de zangvogels mogelijk gestikt. De precieze doodsoorzaak is echter nog niet ontdekt, en het stadsbestuur van Chihuahua staat momenteel voor een raadsel.

Moet het nog duidelijker
Afgelopen tijd zijn er duizenden en duizenden dode vogels gevonden op verschillende plaatsen in de wereld, waarvoor door wetenschappers geen logische verklaring wordt gevonden. De onderzoeken hiervoor lopen namelijk nog steeds.

Ze weten het niet
De onderzoeken lopen nog steeds. In 2018 al in Den Haag en nu in de stad Chihuahua? Ze weten het nog steeds niet of ze willen het niet weten? Ze willen het niet zeggen? Want ik weet het wel. De eerste gevoelige mensen reageerden al op de 2de generatie (2G) zendmasten. Het waren de mensen die de pech hadden om onder de masten te wonen. Mensen die niet werden gewaarschuwd en niet eens wisten dat er masten waren bijgekomen op de kerktoren o.a. Toen na een lang en vies spel, kwamen de 3G masten er massaal bij kwamen. Ongeveer 5% werd officieel ziek hiervan (EHS). Nu in 2022 staat 5G op het punt van uitrollen  zoals de Europese unie bedoeld, op de:

-700 MHz-band;
-3,5 GHz-band;
-26 GHz-band.

5G is anders
De vogels, die een veel en veel kleiner zijn dan mensen, reageren op de 5de generatie zendmasten! Het drukt ze gewoon dood! Zal het dit ook met mensen doen of worden we op tijd verstandig? Want weten we wel dat bij de gewenste hoge frequenties voor 5G veel kort-golverige velden (dus veel dichtere golflengten) horen dan bij 2G en 3G? Dat één gigahertz (GHz) een golflengte heeft van 30 centimeter en in een 5G-toepassingen dit golflengten zijn van slechts 3 mm. Dat ze daarom millimeter(mm)-golven heten? Dat 5G in 2022 in Nederland (zoals de overheid dat wil) gaat werken met 3,5 GHz en 26 GHz?  Met frequentiegolven die een lichaam in trilling brengen met alle nadelen die erbij horen? Dat eind 2019 de 60 GHz al vergunningsvrij is gemaakt zonder dat de burger dit goed beseft?

Dat de natuur ons laat zien dat we fout bezig zijn? Dat vogels en bijen massaal sterven en ons laten zien dat we fout bezig zijn?

Bronnen:
https://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/
https://nl.toluna.com/opinions/5252051/Plotselinge-dood-duizenden-vogels-blijft-onopgelost-mysterie
https://nieuwsredactie.fhj.nl/index.php/2020/04/19/factcheck-video-vogels-sterven-door-5g-zendmasten/
Foto spreeuwen: https://indebuurt.nl/denhaag/dieren/maakt-complottheorie-eind-aan-mysterie-van-honderden-dode-spreeuwen~73042/
https://stralingsleed.nl/blog/uitslag-van-het-cofam-ii-onderzoek-of-zwitsers-onderzoek/
https://stralingsleed.nl/blog/5g-is-wel-wat-anders-dan-de-vorige-netwerken/