Wanneer alle antenne installaties uitvallen, kunnen mensen dan nog leven? Nederland heeft zo goed als overal draadloze dekking en alles gebeurt ook inderdaad draadloos. En niet alleen de antennemasten maar ook de satellieten doen mee. 13 oktober 2021 is te lezen dat het satellietinternet van SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-ceo Elon Musk, vanaf dan in heel Nederland beschikbaar is. Nog meer straling waar niet aan te ontkomen valt? Wat doet dat met de mens? Wat doet dat met de natuur? Gaat de natuur protesteren? Wat doet dat met alle aanwezige antennemasten? Wat wanneer de natuurlijke elektromagnetische velden flink gaan botsen met de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze, wat gebeurt er dan? Natuurlijk winnen de natuurlijke elektromagnetische velden en vallen dan alle antennemasten uit?

 Want de natuurlijke elektromagnetische velden
De aarde is omhuld met het aardmagnetisch veld. Dit natuurlijke veld is een basisvoorwaarde voor al het leven op aarde. Het aardmagnetisch veld ontstaat door een mengsel van vloeibaar ijzer en nikkel in de buitenkern van de aarde. Doordat de aarde draait, beweegt deze vloeistof om de vaste kern heen, waardoor een magneetveld ontstaat. Het magneetveld beschermt de planeet tegen de ioniserende straling van de zonnewind.

Kunstmatige elektromagnetische velden
Elektromagnetische velden gemaakt door mensenhanden verstoren de balans van de natuurlijke elektromagnetische velden. Onder ander de 15.719 antenne-installaties in Nederland die er in juli 2021 staan voor de draadloze communicatie en SpaceX biedt in Nederland draadloos TV aan via de satellieten. Het natuurlijke aardmagnetisch veld wordt zo verstoord door de antenne-installaties en de vele satellieten.

Geen aardmagnetisme, geen leven
De aarde is eigenlijk één grote magneet met twee uiteinden, namelijk de Noord- en de Zuidpool. Tussen die polen loopt het aardmagnetisch veld of de magnetosfeer. Het is wetenschappelijk bewezen dat het een basisvoorwaarde is voor al het leven op aarde. ‘De magnetische energie is de elementaire energie, waarvan het hele leven van het organisme afhangt’, aldus de in 1976 overleden Professor Werner K. Heisenberg, winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde in 1932 en een van de grondleggers van de kwantumfysica. Ofwel, zonder natuurlijk elektromagnetische zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. Het aardmagnetisme is tot wel 50.000 kilometers in de ruimte te merken maar neemt af hoe verder mensen en dieren van de aarde af zijn. Zo ervoer de Russische kosmonaut Gherman Titov tijdens de Vostok 2 missie in 1961 als eerste ernstige symptomen van ruimteziekte toen hij zeventien maal rond de Aarde vloog. Tegenwoordig zijn ruimtestations en ruimteschepen uitgerust met een kunstmatig nagemaakt aardmagnetisch veld.

Niet zien, horen en ruiken
Een magnetisch veld gaat altijd samen met een elektrisch veld. Elektromagnetische straling is de voortplanting door de ruimte van elektrische en magnetische trillingen. Elektromagnetische straling is niet te zien, niet te horen en niet te ruiken en veel mensen geloven het dan ook niet. Dit natuurlijk elektromagnetische veld wordt nu bedreigd door het kunstmatig elektromagnetisme van alle draadloze op de aarde en in het luchtruim.

We veranderen de samenstelling van de natuurlijke elektromagnetische velden
De elektromagnetische straling is de voortplanting door de ruimte van elektrische en magnetische trillingen. De natuurlijke elektromagnetische velden die nodig zijn om te leven. Een mens is afhankelijk van het natuurlijk elektromagnetisme (de hartslag van de aarde) om te kunnen leven. Het aardmagnetisch veld waardoor de lichaamscellen hun werk kunnen doen, de Schumann Resonantie. De Schumann Resonantie, heeft een natuurlijke invloed op het elektromagnetisch veld van iedere levende cel.  De frequentie van de aarde ligt namelijk om en nabij de 7,83 hertz (Hz) maar wordt steeds hoger, met op 31 mei 2019 een piek van 123 Hz in de Schumann-frequentie. Dit betekent dat het elektro magnetisch veld van de aarde flink aan het fluctueren is. Een fluctuatie die gevolgen kan hebben voor de gezondheid van mens en dier.

De wisselende frequenties geven storing aan een lichaam
Onze hersenen zenden een reeks elektrische impulsen uit. Een prikkel of impuls is een elektrisch signaal dat ontstaat in zenuwcellen, waardoor je zenuwcellen met elkaar en andere cellen in je lichaam kunnen communiceren, een wonderlijk geheel. Maar een kleine storing van buitenaf kan al grote gevolgen hebben.

Getuigt de 98% draadloze dekking in Nederland dan ook niet van een beetje heel veel dom zijn? Op 98% van de oppervlakte van elke Nederlandse gemeente moet mobiele dekking zijn gerealiseerd https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/02/15/onderzoek-ezk-%E2%80%98voer-minimale-snelheidseisen-in-voor-mobiel-internet%E2%80%99

Want wanneer de antenne-installaties het ook niet doen?
Dat elektromagnetische straling (EMV) cellen kunnen verstoren is al onomstotelijk bewezen. Veel mensen zijn al elektrogevoelig gemaakt door alle draadloos gebruik maar kunnen de kunstmatige elektromagnetische velden ook alle de antenne-installaties uitschakelen? Mensen, winkels, veel scholen (er zijn in Nederland al scholen die verder kijken dan hun eigen neus lang is en geen wifi hebben: http://stralingsleed.nl/blog/is-het-digitale-onderwijs-wel-een-goed-idee-geweest-veel-scholen-willen-weer-aan-de-draad/ ), ziekenhuizen en mensen thuis die zich compleet afhankelijk gemaakt hebben van de draadloze ICT (informatie- en communicatietechnologie). Stel dat draadloze communicatieverbindingen weg vallen is dan Nederland een chaos? Een plaatselijke storing veroorzaakt al snel een kettingreactie, laat staan dat alle antenne-installatie in Nederland niet meer werken. Wanneer de smartphone of tablet niets doet, is de eerste reactie: even op het mobiel de nieuwswebsites checken, om te zien wat er aan de hand is. Of even een whatsappje of sms’je sturen: ‘bij jou ook?’ Maar níets doet het. Ook het noodnummer 112 kan niet worden gebeld, want ook het noodnet doet het niet.

Onthand
Zorg altijd dat er wat achter de hand is. Het lijkt zo mooi: lekker draadloos. Maar stel dat het mis gaat. Stel dat de natuurlijke straling toch de overhand krijgt en de kunstmatige straling compleet uitschakelt? Wat zijn we als Nederlanders dan onthand. We kunnen niets meer zonder het draadloze. Is het spreekwoord niet: nooit op één paard wedden? Mensen die draadloos willen, prima maar mensen die dit niet willen mogen dat ook, ook in Nederland. De helft antennemasten eruit, weg, Nu moeten we mee met de draadloze maatschappij en hebben geen keus in een democratisch land ……

Bronnen:
http://stralingsleed.nl/blog/help-de-natuurlijke-elektromagnetische-velden-worden-verstoord/
https://stralingsleed.nl/blog/de-schumann-resonantie-en-hersenritmes/
https://stralingsleed.nl/blog/de-invloed-op-ons-lichaam-van-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden/
https://www.scientificamerican.com/article/bioelectric-code/
https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5260105/satellietinternet-starlink-nu-heel-nederlan
Foto: https://www.texelsecourant.nl/nieuws/politiek/158159/10-procent-extra-masten-voor-5g-