In 1951 is het DNA (Desoxyribonucleïnezuur) ontdekt, de belangrijkste drager van erfelijke informatie in alle organismen en bijna alle virussen (waaronder SARS-CoV-2, het nieuwe coronavirus dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken). Het genetisch onderzoek rukt op via de dierenwereld in 1992, getuige stier Herman.

Stier Herman
De stier Herman was de eerste transgene stier ter wereld. In 1992 werd in het DNA van de stier, een stukje menselijk DNA ingebouwd, waardoor de vrouwelijke nakomelingen, melk met de menselijke versie van het ontstekingsremmende eiwit lactoferrine zouden geven. Dit omdat melkkoeien van nature bovine lactoferrine in de melk hebben. Bovine lactoferrine stimuleert het immuunsysteem en remt de groei van kwaadaardige cellen, die vaak het voorstadium zijn van kanker. Deze melk was de bedoeling om als babyvoeding te gebruiken. In totaal kreeg Herman 55 nakomelingen, maar de hoeveelheden bovine lactoferrine waren echter minimaal. Ook met gewassen wordt er gesleuteld aan de genetica en zelfs met het weer wordt gemanipuleerd.

Flora
Van deze genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) is het DNA aangepast, waardoor deze planten bijzondere eigenschappen bezitten. Voorbeelden zijn aardappelen die resistent zijn tegen de aardappelziekte phytophthora, tomaten die langer houdbaar zijn en maïs die beter bestand is tegen rupsenvraat.

High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP)
Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut wereldwijd, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd en het weer gemanipuleerd kan worden. Weermanipulatie, of geo-engineering,  bedoeld om wereldwijd klimaatverandering tegen te gaan.  

Genetic engeneering
CRISPR is een afkorting van Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats en CRISPR’s zijn korte segmenten van herhaalde codes in het DNA. CRISPR’s zijn van nature een belangrijk onderdeel van het bacteriële verdedigingsmechanisme tegen virussen. CRISP ’s bestaan uit stukjes eencellige organismen, die korte herhalingen van telkens dezelfde reeks basen bevatten. Elke herhaling wordt gevolgd door korte stukjes niet coderend DNA (spacer DNA of agressief virus) afkomstig van vorige blootstellingen aan virussen.

CRISPR-cas: knippen en plakken
Een nieuwe methode is CRISPR-cas9, ontwikkeld in 2015 vanuit een truc die bacteriën al langer onder de knie hadden. De CRISPR-cas9 techniek maakt het mogelijk om DNA van cellen of organismen zeer gericht te veranderen. CRISPR en cas9 werken samen en spelen beide een aparte rol. CRISPR kan gezien worden als een enorme DNA-bibliotheek met steeds dezelfde korte stukjes van eigen DNA en ingebouwde stukjes spacer DNA of agressief virus. Cas9 kan gezien worden als een schaar die virus-DNA herkend en direct optreedt tegen gevaar door het virus-DNA kapot te knippen. CRISPR-Cas, is daardoor een methode waarmee DNA gemodificeerd kan worden met ongekende precisie. De mogelijkheden lijken enorm: van het bestrijden van malaria tot het creëren van varkens zo klein als een chihuahua. CRISPR-cas9 kan genetische veranderingen aan de menselijke genenpool maken wanneer veranderingen in kiembaancellen (geslachtscellen) worden toegepast.

Identiteit of eigenheid
Identiteit is de eenheid van wezen. Er zijn verschillende soorten van het begrip identiteit te onderscheiden waaronder de genetische en sociale vorm. Zowel de genen als de omgeving hebben invloed op de identiteit. Wetenschappers van de Vrije Universiteit van Amsterdam analyseerden de resultaten van bijna 3.000 eerder gepubliceerde tweelingstudies. Ze hebben in 2015 onderzoek gedaan naar honderden eigenschappen en ontdekten dat, de bijdrage van erfelijkheid gemiddeld 49% is en 51% van de omgeving. Het onderzoek laat ook zien dat élke onderzochte menselijke eigenschap erfelijk is. Het kan dus nooit zo zijn dat bijvoorbeeld bepaald gedrag, zoals antisociaal gedrag, volledig aan de omgevingsfactoren is toe te schrijven is.

Genetische manipulatie
Emmanuelle Charpentier is een Franse microbioloog en geneticus. Ze ontwikkelde in 2012 samen met de Amerikaanse Jennifer Doudna, een bioloog en Howard Hughes Medical Institute-onderzoeker aan de University of California in Berkeley, de CRISPR-cas9 methode. De methode om stukjes DNA in het menselijk genoom* te wijzigen.

* Genoom is de complete genetische samenstelling van een organisme, cel of virus.

Positief gebruik door met de CRISPR/CAS9 methode, genen te kunnen wijzigen
In de 21ste eeuw gaan we als mens levende weefsels beheersen. Denk aan ledematen die automatisch weer aangroeien, organen die in een laboratorium worden gekweekt, bacteriën die ons genezen en virussen die ons DNA kunnen herstellen. Dat is genetische modificatie, het sleutelen aan ons DNA. Het DNA dat het ‘operating systeem’ is van ons lichaam, andere dieren en planten. Kortom, alles wat leeft op aarde.

Ongewenst gedrag bestrijden met CRISPR-cas9
Heeft een organisme een ongewenste erfelijke eigenschap, dan wordt die ongewenste eigenschap uit het DNA geknipt.

Russische waarschuwing
Wat ook kan is waar de Russische President, Vladimir Poetin van beweert dat CRISPR genetisch gemanipuleerde super soldaten kan creëren die “gevaarlijker zijn dan een kernbom” en realiteit kunnen worden. Hij verkondigde dat wetenschappers dichtbij een doorbraak zijn om de genetische code te breken welke het mogelijk maakt om een mens met vooraf bedachte eigenschappen te creëren.

(RLL vertaling): en eigenschappen veranderen, zoals de genetische identiteit. Een bewust zelfdenkend mens veranderen in een slaafs mens die als een marionet werkt. Een marionet die danst naar de pijpen van machthebbers en/of mensen met geld. Mensen als een marionet waarvan de eigen identiteit weg is en vervangen in wat ‘derden’ willen. Vandaar dat de uitrol van de vijfde generatie mobiele telecommunicatie zo stiekem gebeurt is tijdens de lockdown in Nederland.

Werking
DNA veranderen met CRISPR-cas9 gaat in theorie als volgt: er wordt een stukje DNA gemaakt die in een cel voorkomt en dat wordt vervangen door iets anders. Dat stukje iets anders-DNA wordt aan Cas9 geplakt en samen met het nieuw stukje DNA de cel ingestuurd (door o.a. een vaccinatie). Cas9 vouwt zich vervolgens om het DNA in de cel en knipt vervolgens het DNA door. Het DNA wil zich weer repareren en pakt daarvoor de bouwstenen die het meest voor de hand liggen, namelijk de stukken DNA die samen met Cas9 de cel in waren gestuurd.

Minuscule RFID (Radio Frequency IDentification) of NANO-chip
Sinds 2019 bestaat de verplichte vaccinatie tegen mazelen op de agenda in Nederland. Bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, worden uitgesloten, maar voor het grootste deel van de bevolking is er geen ontkomen aan en zal iedereen voorzien worden van een minuscule RFID, een Radio Frequency IDentification.

Valt de corona vaccinatie ook in het verplichte vaccinatiepaspoort
In verschillende Europese landen zijn vaccinaties definitief verplicht gesteld en moeten burgers inentingen accepteren. De wet met verplichte vaccinaties, geeft in combinatie met de invoering van het supersnelle mobiele en draadloze 5G-netwerk, een garantie dat mensen in de nabije toekomst op afstand totaal kunnen worden gecontroleerd en gevolgd.

Is het coronavirus (COVID-19) het speerpunt voor het uitrollen van een “nieuw tijdperk” van genetisch gemanipuleerde vaccins?
In Amerika heeft het ministerie van Defensie en Volksgezondheid heeft bij het bedrijf ApiJect Systems een contract lopen voor de productie van honderden miljoenen injectienaalden met het coronavaccin, die kunnen worden voorzien van de RFID chip en GPS tag, waardoor de overheid ‘live’ iemand kan volgen wie het covid-19 heeft en waar deze persoon geweest is. Dit om de zogenaamde coronapandemie in te dammen. President Trump wil het leger inzetten om hele bevolking zo snel mogelijk te laten vaccineren.

Wordt het coronavaccin, welke in 2020 waarschijnlijk gereed is, een vaccin welke voorzien is van een minuscule RFID chip? Wordt dan de toon gezet voor stiekeme genetische manipulatie bij mensen? En wat als het verplicht gaat worden op het vaccinatiepaspoort? En vallen de elektrogevoeligen, die geen smartphone hebben, dan af? Worden ze vogelvrij verklaard door alle elektromagnetische velden van de vele masten die nodig zijn voor de 5de generatie (en zesde) netwerken voor al deze leuk bedachte ‘geintjes’ en ongevraagd hun lichaam aantasten? Is het weer net zo’n vies spel als toen de 3de generatie mobiele netwerken geïmplanteerd werd? Toen door de elektromagnetische velden al leek of al zoveel mensen hun identiteit aan het verliezen waren? Mensen waarvan het lijkt of ze  niet meer ‘wakker’ worden.

https://stralingsleed.nl/wp-admin/post.php?post=1352&action=edit

Bronnen:
https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2015/04/07/column-vallende-alu-hoedjes-en-alu-vogels/
https://bdvereniging.nl/wp-content/uploads/2017/11/Poetin-toespraak-voor-jeugd-CRISP.pdf
https://www.alwareness.org/genetische-manipulatie-crispr-cas9/
https://www.statnews.com/2020/03/09/coronavirus-scientists-play-legos-with-proteins-to-build-next-gen-vaccine/
https://stralingsleed.nl/blog/crowd-control-wapen-en-5g-de-overeenkomst/
https://www.semanticscholar.org/paper/Meta-analysis-of-the-heritability-of-human-traits-Polderman-Benyamin/05d50e059ac28ea421fa3f35f09e5330ca7286e4?p2df
https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/source/GovDelivery/