Forum voor Democratie
Op 4 juli 2019 heeft FVD (Forum voor Democratie) twee moties ondersteund:

-om gezondheids­onderzoek te doen op locaties waar 5G al operationeel is;
-om onafhankelijk onderzoek te (blijven) verrichten naar eventuele schadelijke van de effecten van 5G, voor mensen en dieren op de lange termijn.

In 2019 bracht FVD een videobericht uit met hun 5G-standpunt, waarin Thierry Baudet pleitte voor een moratorium op 5G. Op 6 februari 2020 diende FVD een motie in om de uitrol van 5G voorlopig te stoppen en eerst meer onderzoek te doen naar de gezondheidsrisico’s van het 5G-netwerk.

Motie Baudet over het voorlopig stoppen met de uitrol van 5G
Deze motie werd op 6 februari 2020 ingediend door het Tweede Kamerlid Thierry Baudet. Thierry Henri Philippe Baudet, geboren in Heemstede 1983, is een Nederlands politici en auteur. In 2015 richtte hij de denktank Forum voor Democratie (FVD) op.

Op 6-februari 2020 verzoekt hij de regering:
-om de uitrol van 5G voorlopig te stoppen en te investeren in Europese en bij voorkeur Nederlandse technologie, zodat over een aantal jaar een betaalbaar en spionagevrij 5G-netwerk gerealiseerd kan worden;
-verzoekt hij de regering tevens, om in de tussentijd meer onderzoek te doen naar de gezondheidsrisico’s die dat netwerk met zich meebrengt. Echt serieus onderzoek!

Slavernij
Thierry Baudet: “Het is een route naar slavernij, naar het moedwillig manipuleren van de bevolking richting digitale controle die hele 5G toestand”.

Want kijk eens naar de aandacht, papieren, internetsites, TV optredens en spotjes, die worden uitgebracht over de corona-pandemie. Al de programmamakers en schrijvers hebben zich uren en uren, dagen en dagen verdiept om de waarheid te ‘geven’. Een waarheid die wordt gecamoufleerd zodat er maar niemand bij stilstaat?
1 https://stralingsleed.nl/blog/is-de-corona-pandemie-de-verkeerde-ziekte-is-het-eigenlijk-een-stralingsziekte/
2 https://stralingsleed.nl/blog/de-waarheid-over-het-corona-virus-en-5g-volgens-dr-tenpenny/
3 https://stralingsleed.nl/blog/is-corona-een-grote-leugen-is-de-democratie-ver-te-zoeken-in-nederland/
4 https://stralingsleed.nl/blog/wetenschappers-tonen-aan-dat-5g-het-coronavirus-aangewakkerd/

En waarom zijn er 417 wetenschappers die oproepen om te stoppen met de uitrol van 5G en eerst gedegen onderzoek te doen http://www.5gappeal.eu/about/

De aandacht afleiden van de uitrol van 5G?
Een pandemie gebaseerd op het zaaien van angst, heel veel leed en een totaal onregelde wereld? Is dit om de aandacht af te leiden van de uitrol van 5G?  Is het ‘toevallig’ dat iedereen thuis moet werken, en er te weinig plekken zijn om gedraad te werken? Dat Tweede Kamerleden niet eens meer ingaan op de woorden van Baudet en zich verlagen zich tot chique scheldpartijen! Alle fatsoen verliezen en blind voor de waarheid? Tweede Kamerleden die kost wat kost draadloos willen werken?

Wat Thierry Baudet verkondigd
Hij zegt op zijn blog https://www.thierry-baudet.eu/ikblog/: “zoals ik eerder al opmerkte is de Nederlandse regering totaal verkeerd voorgelicht over de introductie van 5G en de gevolgen hiervan voor de gezondheid van alle Nederlanders”. Eindelijk iemand die de waarheid spreekt. Alleen net als bij mij, je krijgt het er heel erg moeilijk mee. Je verliest mensen om je heen (ik moest ook stoppen met werken omdat ik wel elektrogevoelig werd door het wonen onder een kerktoren met GSM-masten verstopt). Het lijkt wel of de mensen in ons land de werkelijk niet meer willen zien wat er aan de hand is. En ook Thierry Baudet heeft het niet gemakkelijk. Maar er zijn mensen met een missie op deze aarde, een taak die ze te vervullen hebben. Ze krijgen kracht naar kruis, zei mijn moeder zaliger altijd.

Thierry Baudet spreekt zich uit TEGEN 5G!
Thierry Baudet wil eerst meer onderzoek naar de effecten van de draadloze communicatie wat betreft gezondheid. Ook de privacy inmenging van Huawei zit hem dwars en daarnaast maakt hij een opmerking over opmerkelijke zaken rondom vogels https://stralingsleed.nl/blog/vogels-vallen-dood-neer-en-een-link-naar-elektromagnetische-velden/

Regering verkeerd voorgelicht
Thierry Baudet vindt dat de Nederlandse regering totaal verkeerd voorgelicht is over de introductie van 5G en de nefaste gevolgen hiervan voor de gezondheid van alle Nederlanders (door de INCIRP) https://stralingsleed.nl/blog/hoge-incidentie-hersentumoren-in-frankrijk-gelinkt-aan-straling-en-de-rol-van-het-icnirp/   

FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complottheorieën over corona’
Hoe de kranten de mensen op een totaal verkeerd been kunnen zetten en hoe de krant (in dit geval het AD) één zijde belicht: “Van de grootste partij van Nederland naar een uiteengevallen bende die maximaal 3 procent van de stemmen haalt. Volgens de peilers krijgt het Forum voor Democratie een stevige pandoering (een pak slaag) van de Nederlandse kiezer. En dat heeft politiek leider Thierry Baudet vooral aan zichzelf te danken. In het afgelopen jaar viel hij door de mand als racist en complotdenker, en liep zijn partij volledig leeg” https://www.ad.nl/politiek/fvd-senator-baudet-gelooft-in-complottheorieen-over-corona~ab1b628d/ En zo is de krant al bezig vanaf dat 2G geïntroduceerd werd in de vorige eeuw.

Motie 5G van Thierry Baudet
6 februari 2020 de motie van het lid Baudet aan De Kamer. De volgende constatering dat er op dit moment geen mogelijkheid bestaat om 5G én betaalbaar én veilig te implementeren. Hij constateert dat er te veel onduidelijkheid bestaat over de mogelijke gezondheidsrisico’s die 5G met zich meebrengt. Hij verzoekt de regering dan ook, om de uitrol van 5G voorlopig te stoppen. Hij verzoekt de regering, om in de tussentijd meer eerlijk onderzoek te doen naar de gezondheidsrisico’s die dat netwerk met zich meebrengt.
Baudet

https://www.wanttoknow.nl/overige/thierry-baudet-noemt-de-beestjes-bij-hun-naam/
Foto: https://www.facebook.com/243634865678722/posts/thierry-baudet-spreekt-zich-uit-tegen-5ghij-wil-eerst-meer-onderzoek-naar-de-eff/2949800048395510/
Foto: https://www.wanttoknow.nl/overige/thierry-baudet-noemt-de-beestjes-bij-hun-naam/