In de Tubantia van 24 november 2021 staat te lezen: vrijwel alle coronapatiënten op de ic in Enschede zijn niet gevaccineerd: ‘Speel geen Russische roulette’.

Ik schrik van de vergelijking. Mijn artikel, geschreven vóór de corona-uitbraak is getiteld: https://stralingsleed.nl/blog/is-mobiel-gebruik-gelijk-russisch-roulette/. Wel aangepast aan de nieuwste generatie mobiele technieken in coronatijd.

Russisch Roulette
“Je niet laten vaccineren tegen corona, is Russische roulette spelen”, zegt een ic-arts in het Medisch Spectrum Twente, Enschede.

Een intensivist* roept alle volwassenen, die dat nog niet hebben gedaan, dringend op om zich te laten vaccineren.

*Een intensivist is de hoofdbehandelaar op de intensive care. Intensivisten werken in een team, samen zijn zij verantwoordelijk voor de IC-behandeling van de patiënt.

Cynische vergelijking
Erg cynisch is de vergelijking. Vooral omdat ik na het wonen onder een kerktoren (met achteraf masten voor de mobiele telefonie erop) in 2003 hierdoor in 2021, voorgoed buiten de maatschappij ben gezet. Uit de droomwoning moesten we in 2007 weg omdat we als gezin, onwetend te maken kregen met de kunstmatige elektromagnetische velden (EMV) van de masten op de kerktoren waar we 150 meter vanaf woonden (zelf hadden we geen draadloze technieken). De helft van ons gezin ging reageren op deze onzichtbare, onhoorbare en reukloze elektromagnetische velden van de masten op de kerktoren. De strijd om dit duidelijk te maken bij o.a. onze overheid is geweest dat ik langzaam van mijn geloof ben afgevallen in correcte bestuurders (of zijn het ‘domme’ bestuurders)? Zeker wetend dat twee gezinsleden van ons gezin, reageerden op deze 2G masten (met later stiekem 3G masten erbij) die op onze woning gericht stonden (2 van de 3 antennes en later ook één 3G antenne) is de conclusie na onze vlucht onder de kerktoren, dat niemand die ertoe doet, wil luisteren. De overheid voorkomt zelfs berichtgeving om eerlijk informatie te geven en zorgt er zo voor dat in een democratisch land de bevolking alleen wordt voorgelicht over wat ze willen. Met eerlijke voorlichting wil toch niemand 5G?

                                                                  Ter hoogte van de tweede verdieping van onze woning.

Mijn werk (als groepsleerkracht) moest ik opgeven nadat er wifi en een DECT- telefoon werd geplaatst op het kantoor waar we toch bijna twee keer in de week moesten zijn. Dit zonder mij hiervan op de hoogte te stellen, terwijl ze wisten van mijn situatie. En na een lange weg op deze nog schone plek (volgens de meter), waar ik nu woon, krijg ik de verschijnselen terug waar we voor gevlucht zijn. De kunstmatige elektromagnetische velden zijn dus veel agressiever dan verwacht. Mijn zenuwen zijn aangetast en vernietigd, denk ik nu https://stralingsleed.nl/blog/zenuwuitval-door-de-kunstmatige-elektromagnetische-velden-emv/ en https://stralingsleed.nl/blog/aantasting-van-de-zenuwen-perifere-neuropathie-tot-zenuwuitval-door-emv/.

In 2021 nog steeds; geen schade
De instanties die ertoe doen, laten ons in 2021 nog steeds geloven dat het gebruik van radiogolven van de smartphone, de antennemasten IoT en alle draadloos gebruik, veilig zijn voor de gezondheid.

Een uitspraak die daadwerkelijk de toename van het draadloos gebruik laat toenemen, iets waar veel onafhankelijke wetenschappers het totaal niet mee eens zijn https://stralingsleed.nl/blog/het-5g-appeal-pleit-voor-geen-invoering-van-5g-draadloos-bereik-genoeg/.

Asbestverhaal
Het asbestverhaal is ook al zoiets vreemds.  Asbest werd in de 19de eeuw gebruikt om waterleidingen aan te leggen en in de 20ste eeuw als bouwmateriaal, omdat het zowel sterk als flexibel is. Hoewel men in de jaren ’30 van de vorige eeuw al wisten van de gevaren van asbest, werd het gebruik van de stof pas in 1993 verboden in Nederland https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/leven/185704-waterleidingen-van-asbestcement-brengen-ons-kraanwater.html.

Gaat het draadloos verhaal dezelfde weg op als het asbestverhaal?
Want ondertussen staat in 2021 namelijk de vijfde generatie mobiele technieken, 5G voor de deur. Al jaren kan ik niet meer deelnemen aan de buitenwereld en de Europese Commissie heeft voor de lidstaten gekozen om de volgende drie frequentiebanden voor 5G te gebruiken. De:
-700 megahertz (MHz). Deze frequentieband is vooral geschikt voor toepassingen voor Internet of Things (IoT);
-3,5 gigahertz (GHz). De meeste draadloze apparatuur is geschikt voor deze frequentieband:
-26 gigahertz (GHz). De 26GHz-band kan erg hoge datasnelheden ondersteunen;
-60 GHz. Met 1 januari 2020 is de toestemming van de Conference of Postal and Telecommunications Administrations (CEPT) dat de band van vijfduizend megahertz (64-71 GHz) zonder vergunning gebruikt mag worden voor 5G.

Ik moet mijn hoofd in het zand steken en heel bewust niet aan de gevolgen denken. Nooit gedacht dat het zover zou komen.

Vaccinatieplicht in Nederland?
Want terugkomend op de corona pandemie en hier heel anders over denkend (door alle ervaringen die we moesten mee maken), dan de doorsnee iemand, lees ik 12-12-2021, het volgend in de krant: “vaccinatieplicht in steeds meer Europese landen. Als je het goed organiseert, zou het in Nederland kunnen’. Steeds meer landen gaan over tot een vaccinatieplicht. Zoals;

-Frankrijk voor zorgpersoneel;
-Griekenland voor 60-plussers;
-Oostenrijk voor iedereen.

Ook worden in meer landen, zoals in Nederland, een vaccinatieplicht overwogen. Zoals in;
-Duitsland;
-België.

Mijn tenen krommen zich en ik voel me totaal onbegrepen en machteloos. Instanties en media die niets doen met eerlijke informatie geven over alle draadloze waar de wereld aan ten onder dreigt te gaan en nu dit? Een vaccinatieplicht voor iets wat ik niet kan op de eerste plaats maar ook niet in kan geloven? Ja, ik kan er wel over schrijven maar dan wordt het artikel misschien weer verwijderd https://stralingsleed.nl/blog/microchips-in-de-vaccinatie/ en https://stralingsleed.nl/blog/is-5g-nodig-om-de-coronavaccinatie-te-activeren/. Zucht…..deze zijn al eens verwijderd….

Russisch Roulette door Robert C. Kane
Robert C. Kane, Ph.D. in elektrotechniek met de nadruk op het gebied van elektromagnetisme, werkte als topontwikkelaar binnen Motorola en ontwikkelde mobiele telefoons. Hij stierf aan hersenkanker en waarschuwt nu Post Mortem voor de draadloze communicatie in zijn boek: cellular telephone russian roulette.

Tekst uit het boek:
Elke blootstelling aan radiofrequente straling geeft een nieuwe kans dat de schade permanent zal worden. Zijn boek eindigt met de woorden: “je pakt de telefoon, eenmaal, tweemaal, tien keer per dag of slechts een paar keer per maand. Maar elke keer is het een gok. Is het déze keer dat de straling onherstelbare schade aan mijn hersenen veroorzaakt? Is het déze keer dat het kan leiden tot weefselschade, DNA-beschadiging of chromosoomverandering? Het is als Russische roulette.”

 Bronnen:
https://stralingsleed.nl/blog/is-mobiel-gebruik-gelijk-russisch-roulette/
Foto; https://www.climategate.nl/2021/01/russisch-roulette/
https://stralingsleed.nl/blog/microchips-in-de-vaccinatie/